Evlendikten sonra da gayet hoşsun. sen buna değişim mi diyosun. :)))Benim bütün ayarlar komple kaydı;
Üşenmiyor sizin için before/after Gangsta hallerini şuraya iliştiriyorum:
Evlenmeden önce:
Eki Görüntüle 2251029
Evlendikten sonra:
Eki Görüntüle 2251030
Fotoğraflar her şeyi anlatıyor sanırım.
Evlendikten sonra da gayet hoşsun. sen buna değişim mi diyosun. :)))
Yaw amma abarttin gardas bu picama mevzunuGiyebilen yapabilen varsa tebrik ediyorum.
geçen gün ben de 3 çocuklular nasıl vakit buluyor diye düşünmüştüm demek hiç olmuyormuşBasortuye niye takti herkes? Sevismek isteyen adam onu takar mi? 1. Cocuk ok.. 2. Cocuk eh iste.. 3. De berbatAllah 4 cocugu olanlara yardim etsin
Vakit yonunden sknti yasamiyorumki bengeçen gün ben de 3 çocuklular nasıl vakit buluyor diye düşünmüştüm demek hiç olmuyormuş
Yaw amma abarttin gardas bu picama mevzunucek bi skinny ya da tayt neyse uzerine biraz dar bi tshirt . Usursen uzerine bi hirka.. Sacini basini tara kremini dudak kremini sur parfumunu sık.. o bile ev icin gayet guZel ve sutun selale gibi olsa bile niye aksin yani gogus pedin yok mu? Emzirme sutyeninde vardir. Bence senin gecinmeye gonlun yoh
Bide insan kendini iyi hissetmeye giyinir her gun pijamayla gezilmezki icim daraliyor benim yaa miskin miskinaynen soğumuş bu kişi eşinden ne etsek yok düzelmez ayrılmaz da böyle geçip gider hayat hippi biri bu hale gelmişse epey bi psikolojik çöküş yaşamış
vakitten kastım yorgunluktu işte benim tek çocukla pilim bitiyor kafamın yastığı görmesiyle rüya görmem arası bir kaç saliseVakit yonunden sknti yasamiyorumki benAksamlar geceler uyanmadiginda cocuk vakit bol Ama bedenen yorgunluk cok oluyor.. cunku sabah erken vakit kalkip yatana kadar hic durmuyorum, bir cok cocuklu anne gibi:))
aynen ya insan kendi için giyinirBide insan kendini iyi hissetmeye giyinir her gun pijamayla gezilmezki icim daraliyor benim yaa miskin miskin
Koyduğunuz çizgiler çok yanlış .aranızdaki sıcaklık ve samimiyeti arttırmak için bence kafanızdaki tabuları kırın biraz. Eşiniz hayat arkadaşınız o adam aynı hayatı aynı yatağı paylasiyorsunuz unutmayın.Eşle iç çamaşırı seçmek nedir.ayiptir bile benim gorusumce.bir süre sonra der ki evde ki böyle kimbilir disardakiler nasıl.dermi? Acaba?karı koca arasında bir çizgi olmali
:) sakin bir bebeğiniz varmış ve kendinizi de yoracak yıpratacak yöntemlere başvurmanıza gerek kalmamış ve bu tamamen sizin şansınızdan.ayakta sallayan anneler bile bile sürünmek istedikleri için mi sallıyor sanıyorsunuz? Her bebeğin ihtiyaçları,yapısı farklı.bazılarına hiçbir yöntem kesmiyor.kimisinin alerjik yapısı huzursuzluk veriyor,kimisinin gaz problemi vs..uzar gider..ama siz kitapta okuduğunuzu uyguladığınız ve bebeğiniz de buna uyum sağladığı için herkeste bunun böyle olacağını düşünmeniz ayrıca birtakım talihsizlikler nedeniyle bunu uygulanamayan annelere beceriksiz imasında bulunmanız oldukça yanlış.tabiki bahsettiğiniz yaş grubu çok büyük,dışardan bakınca bişeylerin yanlış olduğu belli ama altta yatan neden ne ona da bakmak lazım yargılamadan önce.bebekler robot değil herzaman kullanma klavuzu ile büyütemezsiniz maalesefsevgiler saygılar benden :)
Çocuklar büyüyünce neden ahh vah edeyim onu anlamadım aciklarmisiniz?Çocuklar ve hayat telâşında kendinizi kaybetmeyin eşinizde bi sabreder iki sabreder
Bi silkelenin kendinize gelin eşinize sürekli yorgun ve işiniz çok derdi yanmayın adam geri durmasın eşinizle bi ömür boyusunuz yarın bi gün cocuklar büyür o zaman çok ah dersiniz benden söylemesi
Öncelikle bu durumdan yakınmak yerine kadın olduğunuzu unutmayın unutturmayın
Cocuklar kendi hayatina savrulunca eşinizle bağlar kopmuş olucak bu sekilde de ondanÇocuklar büyüyünce neden ahh vah edeyim onu anlamadım aciklarmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?