- 11 Aralık 2018
- 40.392
- 250.942
- 598
O istedi böyle olmamı.sacim yok diye peruklar olmaz kapan dedi.aileside öyle.
Bir insan görüntüsünü değiştirebilir izmirli tiyatrocu olmak isteyen vizyonu olan bir kız nasıl eşimle iç çamaşırı seçmek ayıptır, sonra gözü dışarıya kayar diyebilecek bir zihniyete geriler bunu anlamak mümkün değil
Çok ilginç ama konu sahibi İzmirli bir hippiymiş zamanında.
Nasıl evrildiyse artık :)
Mizacınızı değiştirebilirsiniz. Farz değil ki mesafeli durmak. Eşinizi seviyorsanız o geldin ben gideyim o üç metre geldi ben iki buçuk gittim demeyeceksiniz. Siz değişmek istemiyorsunuz ama ilişkiniz normalleşsin istiyorsunuz yanlış mı anlıyorum. Kapalı olmanız evde tayt kapri askılı giymenize engel değil. Cinsel ilişki yapılması gereken bir görev değil zevk alınan bir ihtiyaçtır. İlişki sırasında da bunu bir görev gibi yapıyorsanız kim olsa tekrarını istemez. Tabularınızı yıkmaya çalışın. Bunlar dindar olmaya da kapalı olmaya da engel değil.Buda mizaç meselesi sanirim
.
Gel sarılalım olur mu o kadar iyi anlıyorum ki seni zira benimde kemiklerim ağrıyor insanlıktan çıkmış durumdayim ev tasicam 1 aydan rezillik akiyo her yerden ama bebi gözümün yaşı kurumuyor artik cok yoruldum bunaldim çünküBenim ağrımayan kemiğim yok, 30 yaşında dizlerimden yürüyemiyorum.
Yeri geliyor ikisi aynı anda kıskançlıltan kucan istiyor, 15 12 kilo beraber kucaklıyorum.
Velhasıl kelam, çocuk zor olay hele benimki gibiler ilik sömürüyor.
Ha süs bitkisi gibi çocuklar da var ama iki çocuklu hayat gerçekten zor.
Dolayısıyla bu konu sahibine yine süslen püslen gecelikler vs yorumları gelince delirdim yani.
Yine erkek mi düşünülecek, yine bir kadın onca bitkinliğin arasında bir adama mı yaranacak?
Yahu kadına biraz kafanı dinle, kendine yatırım yap dinlen et sana iyi gelsin ki kocanla muhabbetiniz de değişir diyen yok, anca böyle giderse aldatır falan filan.
Zor çocuğu yaşayan bilir, nefes almak bile zulümdür bazen.
Yardımcı olan koca yoksa ortada, ona selam vermek bile fazladır bana göre.
Antalyalı Gothic/Rocker'dan selamlar.
Evde soğan doğrayıp pijama altımın paçalarını çorabım içine katıyor ve "Tane tane benleri var yüzungdee" türküsünü çığırıyorum.
Evlilik ve çocuk bozdu beni
Nayır nolamaz :)Antalyalı Gothic/Rocker'dan selamlar.
Evde soğan doğrayıp pijama altımın paçalarını çorabım içine katıyor ve "Tane tane benleri var yüzungdee" türküsünü çığırıyorum.
Evlilik ve çocuk bozdu beni
salmışsın ondan olabilir
müsait bir akşam saçını yapıp geceliğini giyip
parfümünü sıkıp eşinin koynuna gir bakalım yine ayn mı?
Peki eşi bu durumda "hayırdır ne unuttum ben ne oldu?" derse mesela. Libido geldiği yere kaçıyor böyle bir durumda ben söyleyeyim.
Selam canım. Ben de İstanbullu ayqırıqız. Evlilik çok bozdu beni de. Gittiği tatil beldesinde yoldan geçen arabanın önüne atlayıp "dureydim burda beyle. Açeydim gollerimi" deyip eğlenirken, "ay arabanın camına bakmayayım içinden namahrem çıkar Allah korusun." diyen bir kadın anaya evrildim. Hayırlısı.
Nayır nolamaz :)
Biz dışarda hanfendi, evde aşüfteyiz efendim :)
KıyamamBenim bütün ayarlar komple kaydı;
Üşenmiyor sizin için before/after Gangsta hallerini şuraya iliştiriyorum:
Evlenmeden önce:
Eki Görüntüle 2251029
Evlendikten sonra:
Eki Görüntüle 2251030
Fotoğraflar her şeyi anlatıyor sanırım.
Benim bütün ayarlar komple kaydı;
Üşenmiyor sizin için before/after Gangsta hallerini şuraya iliştiriyorum:
Evlenmeden önce:
Eki Görüntüle 2251029
Evlendikten sonra:
Eki Görüntüle 2251030
Fotoğraflar her şeyi anlatıyor sanırım.
Kıyamam
Ahshshshsh yalnız sen iyi durumdasın. Salata da küçük küçük itina ile doğranmış ahdjdjjd. İfşa olacağımı bilmesem ben de koyardım foto, aklın hayalin şaşardı o vakit. Sen iyisin iyi. En azından ruj var dudağında.
evde neden esarp takiyorsunuzki süslenin hanfendi makyaj yapin deil dus alin deodorant sikin ve agdanizi aksatmayin zaten bu yeter evde 2 cocukla makyaj topuklu gece elbisesiyle zaten imkansiz tayt ve beyaz tisort vazgecilmezim benim deHep ben öyle ya tayt ya eşofman ya pijama
Öncelikle yataklarınizi birleştirin.evde iki çocuk var annesiniz bu yeterince yorucu evde sürekli eşiniz için şık giyinip dolasamazsiniz . Ama çocuklar uyuduktan sonra hazirlanabilirsinkz gün içinde ona belli sinyallerle bunu anlatabilirsiniz . Ben bir buçuk yıllık evliyim yeni hamileyim gece için bir şeyler planliyorsam gün içinde ona güzel romantik mesajlar gönderirim akşam misafir gelse bile gittikten sonra plan devam eder. Güler yüz sevdiği yemekler falan ortamı hazirlamaniza gerek yok zaten iki çocuk var ama eğer haftasonu aile büyükleri yakınsa onlara bırakırsanız daha iyi olur.Merhabalar evli iki çocuk annesiyim.31 yaşında eşim 40 yaşında.uzun zamandır cinsel soğukluk var birbirimize.ayri yerlerde yatıyoruz.cicuklar küçük.ben evde hep pijama başörtüsü takılıyorum.bundanmi bilmem ne o ne de ben yanasmiyoruz birbirimize.onun dışında iyi düzgün bir aileyiz.sakin bir adamdır.niye böyle olduk diye düşünüyorum.sonra eminim herkes bizim gibidir diyip vazgeciyorum...anlatabildim mi birazda olsa? Belki yardımcı olanınız olur bu duruma.kimseye söylenecek bir şey değil sonuçta...
Anladım ben sizin kafanız karışmışnedenleri arasinda bunlar var diyorum. Niye diyorumsiz editorsunuz herhalde, yazmadan once sizden izin almadigimiz icin ozur dileriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?