Eşimle aramızda cinsel soğukluk

O istedi böyle olmamı.sacim yok diye peruklar olmaz kapan dedi.aileside öyle.

Siz de her söyleneni yaptınız yani.

Bir de kapanmak var, kapanmak var. Siz sadece bedeninizi ya da başınızı değil ruhunuzu da kapatmışsınız. Her şeyden vazgeçip, kendinizi bırakıp sadece anne olmuşsunuz. Sultan diye bir kadın yok şu an onun annesi, bunun karısı, şunun gelini var.

Dün eşimin yeni evlenecek olan iş arkadaşı düğün fotoğraflarımızı istedi. Beğenirse, bizim fotoğrafçımızla anlaşacaktı. Eşim fotoğrafları gönderince "vay çok güzel. Çok yakışmışsınız. Eşin de güzelmiş" gibi bir şeyler yazdı. Eşimin cevabı şu oldu:

-evet yakışıyoruz ancak beş yıldan sonrasını bildiriyorum. Eşimin üzerinde çamaşır suyu izi olan bir pijama var. Ben de tekli koltukta sızmak üzereyim. Beş yıl sonra yine konuşuruz hacım.

Evlilik bu yani. Zamanla o ilk günlerdeki tutku azalıyor. Seks hayatı bitmiyor elbette ama aynı şehvet kalmıyor. Vücudunun her zerresini ezbere bildiğin insanı ilk günkü gibi arzulamıyorsun haliyle. Keşfedecek bir şey kalmıyor ki bence arzu, keşfetme isteğiyle besleniyor.

He siz derseniz ki hiç yaklaşmıyoruz birbirimize. O zaman sorun vardır. Zira cinsellik aynı zamanda ihtiyaç.

Radikal değişimden kastım sadece dış görünüş değildi zaten. Konu sahibi ğzerindeki deriyi sıyırmış yepyeni bambaşka bir insan olmuş her açıdan.

Vizyonu olan bir kadın mıydı önceden de bilmiyorum, pek emin olamadım ondan. Birkaç hayali varmış, peşinden koşmak yerine evlenmeyi ve hayallerini bir kenara atmayı tercih etmiş biri sadece bence.

Saçlarınızın durumuna gerçekten çok üzüldüm, sizi derinden sarsan şeyde bu olabilir mi?
Bunu gidermenin yoluna baksanız, saç ekimi v.s sebebide bilmiyorum.
Ruhsal dengenizi bozan neden bu olabilir, çokta haklısınız.
Söylenenleri dikkate alın lütfen sizin iyiliğiniz için uğraşıyor bu kadınlar.
Sağlıcakla kalın.

Çok ilginç ama konu sahibi İzmirli bir hippiymiş zamanında.
Nasıl evrildiyse artık :)

Antalyalı Gothic/Rocker'dan selamlar.
Evde soğan doğrayıp pijama altımın paçalarını çorabım içine katıyor ve "Tane tane benleri var yüzungdee" türküsünü çığırıyorum.

Evlilik ve çocuk bozdu beni

Buda mizaç meselesi sanirim
.
Mizacınızı değiştirebilirsiniz. Farz değil ki mesafeli durmak. Eşinizi seviyorsanız o geldin ben gideyim o üç metre geldi ben iki buçuk gittim demeyeceksiniz. Siz değişmek istemiyorsunuz ama ilişkiniz normalleşsin istiyorsunuz yanlış mı anlıyorum. Kapalı olmanız evde tayt kapri askılı giymenize engel değil. Cinsel ilişki yapılması gereken bir görev değil zevk alınan bir ihtiyaçtır. İlişki sırasında da bunu bir görev gibi yapıyorsanız kim olsa tekrarını istemez. Tabularınızı yıkmaya çalışın. Bunlar dindar olmaya da kapalı olmaya da engel değil.

Gel sarılalım olur mu o kadar iyi anlıyorum ki seni zira benimde kemiklerim ağrıyor insanlıktan çıkmış durumdayim ev tasicam 1 aydan rezillik akiyo her yerden ama bebi gözümün yaşı kurumuyor artik cok yoruldum bunaldim çünkü
Dedigin gibi evden cikarken haykirir kucagima alirim markettte hastanede gormen lazim herkese bize bakar o seviyede bagirip cagirir sabrimi zorluyor sürekli kizim ne kadar sosyal uyumluysa bu konularda oglum o derece zorluyor beni
Daha az önce esya toplarken inan bir yeri toplamaya calisiyorum bes yeri halledip çıkıyor tükendim bu sene inan tukendim enerjim cekildi.Senin işin de cok zor ikisi erkek ve küçükler seneye krese gidicekler mi ne yapmayi düşünüyorsun offf col karisik olsu ama icimden geldigi gibi yazdim inan ki

Selam canım. Ben de İstanbullu ayqırıqız. Evlilik çok bozdu beni de. Gittiği tatil beldesinde yoldan geçen arabanın önüne atlayıp "dureydim burda beyle. Açeydim gollerimi" deyip eğlenirken, "ay arabanın camına bakmayayım içinden namahrem çıkar Allah korusun." diyen bir kadın anaya evrildim. Hayırlısı.

Nayır nolamaz :)

Biz dışarda hanfendi, evde aşüfteyiz efendim :)

salmışsın ondan olabilir
müsait bir akşam saçını yapıp geceliğini giyip
parfümünü sıkıp eşinin koynuna gir bakalım yine ayn mı?

Nayır nolamaz :)

Biz dışarda hanfendi, evde aşüfteyiz efendim :)

Benim bütün ayarlar komple kaydı;
Üşenmiyor sizin için before/after Gangsta hallerini şuraya iliştiriyorum:

Evlenmeden önce:

Evlendikten sonra:

Fotoğraflar her şeyi anlatıyor sanırım.

Ahshshshsh yalnız sen iyi durumdasın. Salata da küçük küçük itina ile doğranmış ahdjdjjd. İfşa olacağımı bilmesem ben de koyardım foto, aklın hayalin şaşardı o vakit. Sen iyisin iyi. En azından ruj var dudağında.

Yemin ediyorum açtım googledan hippi kadın nasıl olur diye baktım.
Hani kendi bildiğim hippiden şüphe ettim
Aynıymış ama :)

Tövbe bismillah ne değişik bir hatunsunuz.

Karı koca arasında bir çizgi olmalı dediğiniz şey birlikte iç çamaşırı seçmek gibi
bir konu olmamalı.
Kullandığınız çirkin, argo kelimeler gibi şeyler konusu olabilir ancak çizgide.

Neyse mutsuzsunuz, mutlu etmeniz imkansız.
Önce özünüze dönmeniz gerek.

Buna da iki küçük çocuk engel değil.
Perukla yaşama geri dönerek başlayın.
Eşiniz yardımcı bir baba madem, çocukları ona bırakıp eğitime odaklanın.
Tiyatro kurslarına gidebilirsiniz.
Zor değil.
İyi bir insan diyorsunuz, sevmiş sizi o halinizle seçmiş.
Karşı çıkmaz, tersine hoşuna gider bence.

Ama kıydılar işte... Nikahımı...

Tabi ki ne diyorsun, bir hıyar doğrarım akıllara zarar, salatanın tüm incelikleri benden sorulur artık.
Aman yav konuya kaynar gider ifşa olmazsın koy sen de iki eğlenek.
Çocuk sonrası kısmını paylaşmadım, o süreçte ruj yerine +30 kilo fazlam vardı ne diyon

Neyse Allahtan o kiloları verdim de iyice kendimden geçmedim, toparladım.

Hep ben öyle ya tayt ya eşofman ya pijama
evde neden esarp takiyorsunuzki süslenin hanfendi makyaj yapin deil dus alin deodorant sikin ve agdanizi aksatmayin zaten bu yeter evde 2 cocukla makyaj topuklu gece elbisesiyle zaten imkansiz tayt ve beyaz tisort vazgecilmezim benim de

Öncelikle yataklarınizi birleştirin.evde iki çocuk var annesiniz bu yeterince yorucu evde sürekli eşiniz için şık giyinip dolasamazsiniz . Ama çocuklar uyuduktan sonra hazirlanabilirsinkz gün içinde ona belli sinyallerle bunu anlatabilirsiniz . Ben bir buçuk yıllık evliyim yeni hamileyim gece için bir şeyler planliyorsam gün içinde ona güzel romantik mesajlar gönderirim akşam misafir gelse bile gittikten sonra plan devam eder. Güler yüz sevdiği yemekler falan ortamı hazirlamaniza gerek yok zaten iki çocuk var ama eğer haftasonu aile büyükleri yakınsa onlara bırakırsanız daha iyi olur.
Ben naçizane şunu söyleyebilirim bu sadece eşiniz için yapılan bir eylem değil yani onun için hazırlandım yemek yaptım vs diye düşünmeyin kendiniz için de yapıyorsunuz kendiniz cabalayin eğer olmazsa uzman desteği alın .evlilik için önemli bi unsur şimdi iyi bir aile olabilirsiniz ama böyle devam ederse iyi aile olmaya devam edemezsiniz

nedenleri arasinda bunlar var diyorum. Niye diyorum siz editorsunuz herhalde, yazmadan once sizden izin almadigimiz icin ozur dileriz
Anladım ben sizin kafanız karışmış nedenleri arasinda onlar var evet ama nedenlerini sormamış hanımefendi dikkat ederseniz yeniden söylüyorum,nasıl gideririm kocamla aramda ki bu soğukluğu diye soruyorbu arada editör falan değilim yahu,sizinle polemiğe de girmek değildi amacım ama üstelemeleriniz sonucu girmiş bulunduk izine de hiç gerek yok dilediğiniz konuya dilediğinizi yazin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…