• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle aramızda cinsel soğukluk

Aha üçüncü sayfada cilve kelimesini okudum konuyu terk ediyorum bays

Evlendikten sonra da gayet hoşsun. sen buna değişim mi diyosun. :)))

Teşekkür ederim ^_^
İkinci fotoğraf evlilikte ilk seneki hallerimden, şimdi 5 sene sonrası ve çocuğun olması-büyüme aşamalarını da hesaba katınca o hali de geride bıraktım.

çok kişinin kellesi gidecek hissediyorum,grileşir buralar:KK53:

Giyebilen yapabilen varsa tebrik ediyorum.
Yaw amma abarttin gardas bu picama mevzunu😂😂😂 cek bi skinny ya da tayt neyse uzerine biraz dar bi tshirt . Usursen uzerine bi hirka.. Sacini basini tara kremini dudak kremini sur parfumunu sık.. o bile ev icin gayet guZel ve sutun selale gibi olsa bile niye aksin yani gogus pedin yok mu? Emzirme sutyeninde vardir. Bence senin gecinmeye gonlun yoh😂

Basortuye niye takti herkes? Sevismek isteyen adam onu takar mi? 1. Cocuk ok.. 2. Cocuk eh iste.. 3. De berbat😂😂😂Allah 4 cocugu olanlara yardim etsin😂😂😂
geçen gün ben de 3 çocuklular nasıl vakit buluyor diye düşünmüştüm demek hiç olmuyormuş 😂

geçen gün ben de 3 çocuklular nasıl vakit buluyor diye düşünmüştüm demek hiç olmuyormuş 😂
Vakit yonunden sknti yasamiyorumki ben😂 Aksamlar geceler uyanmadiginda cocuk vakit bol😂Ama bedenen yorgunluk cok oluyor.. cunku sabah erken vakit kalkip yatana kadar hic durmuyorum, bir cok cocuklu anne gibi:))

Yaw amma abarttin gardas bu picama mevzunu😂😂😂 cek bi skinny ya da tayt neyse uzerine biraz dar bi tshirt . Usursen uzerine bi hirka.. Sacini basini tara kremini dudak kremini sur parfumunu sık.. o bile ev icin gayet guZel ve sutun selale gibi olsa bile niye aksin yani gogus pedin yok mu? Emzirme sutyeninde vardir. Bence senin gecinmeye gonlun yoh😂

aynen soğumuş bu kişi eşinden ne etsek yok düzelmez ayrılmaz da böyle geçip gider hayat hippi biri bu hale gelmişse epey bi psikolojik çöküş yaşamış

aynen soğumuş bu kişi eşinden ne etsek yok düzelmez ayrılmaz da böyle geçip gider hayat hippi biri bu hale gelmişse epey bi psikolojik çöküş yaşamış
Bide insan kendini iyi hissetmeye giyinir her gun pijamayla gezilmezki icim daraliyor benim yaa miskin miskin

Vakit yonunden sknti yasamiyorumki ben😂 Aksamlar geceler uyanmadiginda cocuk vakit bol😂Ama bedenen yorgunluk cok oluyor.. cunku sabah erken vakit kalkip yatana kadar hic durmuyorum, bir cok cocuklu anne gibi:))
vakitten kastım yorgunluktu işte benim tek çocukla pilim bitiyor kafamın yastığı görmesiyle rüya görmem arası bir kaç salise 😅

Çocuklar ve hayat telâşında kendinizi kaybetmeyin eşinizde bi sabreder iki sabreder
Bi silkelenin kendinize gelin eşinize sürekli yorgun ve işiniz çok derdi yanmayın adam geri durmasın eşinizle bi ömür boyusunuz yarın bi gün cocuklar büyür o zaman çok ah dersiniz benden söylemesi
Öncelikle bu durumdan yakınmak yerine kadın olduğunuzu unutmayın unutturmayın

Cinsel soguklugun sebeplerinden en onemlisi kendini seksi bulup bulmamaktan geciyor. Once bunu yenmek icin adim atmak lazim. O yuzden dis gorunus onem tasiyor. Esinizi sevmiyormussunuz. Onunla daha cok vakit gecirip onu sevmeye cabalayin once. Yani sevmediginiz halde cinsellik yasamaniz sizi daha cok sogutabilir ondan. Eger uzun sure cabaladiginiz halde sevemiyorsaniz, yapacak bir sey kalmamis demektir. Ben burda evliliklerde cinsel soguklugun normal oldugunun yazilacagini dusunmustum ama gorunen o ki herkesin iliskisi sorunsuz gidiyor. Bence konunuz cok onemli. Keske bu sorunlari evliliginde yasayip asmis ya da asamayip ayrilmis kadinlar da yorum yapsa, biz de yararlansak.

Eşle iç çamaşırı seçmek nedir.ayiptir bile benim gorusumce.bir süre sonra der ki evde ki böyle kimbilir disardakiler nasıl.dermi? Acaba?karı koca arasında bir çizgi olmali
Koyduğunuz çizgiler çok yanlış .aranızdaki sıcaklık ve samimiyeti arttırmak için bence kafanızdaki tabuları kırın biraz. Eşiniz hayat arkadaşınız o adam aynı hayatı aynı yatağı paylasiyorsunuz unutmayın.

:) sakin bir bebeğiniz varmış ve kendinizi de yoracak yıpratacak yöntemlere başvurmanıza gerek kalmamış ve bu tamamen sizin şansınızdan.ayakta sallayan anneler bile bile sürünmek istedikleri için mi sallıyor sanıyorsunuz? Her bebeğin ihtiyaçları,yapısı farklı.bazılarına hiçbir yöntem kesmiyor.kimisinin alerjik yapısı huzursuzluk veriyor,kimisinin gaz problemi vs..uzar gider..ama siz kitapta okuduğunuzu uyguladığınız ve bebeğiniz de buna uyum sağladığı için herkeste bunun böyle olacağını düşünmeniz ayrıca birtakım talihsizlikler nedeniyle bunu uygulanamayan annelere beceriksiz imasında bulunmanız oldukça yanlış.tabiki bahsettiğiniz yaş grubu çok büyük,dışardan bakınca bişeylerin yanlış olduğu belli ama altta yatan neden ne ona da bakmak lazım yargılamadan önce.bebekler robot değil herzaman kullanma klavuzu ile büyütemezsiniz maalesef:KK43: sevgiler saygılar benden :)

Yalniz ben kitap okumadim hic uyku konusunda. O yuzden klavuzu yok benim cocugumun. Dedigin gibi tamamen onun ilgi ve isteklerine gore hareket ettim. Ayrica o annelere de beceriksiz demedim. Sadece cocuklarin yaslari buyuk ve alismislar demek istedim. Ben boyle uyutmayi tercih ettim. Sallanmayi bilsin alissin istemedim. Gaz sancisinda bile sallamadim. Sarip sarmaladim sakinlestirdim gogsume yatirdim mesela. Anlayamiyorum bu yazdigim seylerden nasil kitaptan okudugumu, diger annelere beceriksiz dedigimi falan cikardiniz? Ben sadece arkadasin yazdigina katildim ve kendi yontemimi belirttim. Kimseyi beceiksizlikle suclamadim. Cocuklarin buna alistigi icin hala 5 ve 7 yaslarinda bile sallanmak istediklerini yazdim. Milletce sorunumuz okudugunu anlamamak bence. Sevgiler benden.

Çocuklar ve hayat telâşında kendinizi kaybetmeyin eşinizde bi sabreder iki sabreder
Bi silkelenin kendinize gelin eşinize sürekli yorgun ve işiniz çok derdi yanmayın adam geri durmasın eşinizle bi ömür boyusunuz yarın bi gün cocuklar büyür o zaman çok ah dersiniz benden söylemesi
Öncelikle bu durumdan yakınmak yerine kadın olduğunuzu unutmayın unutturmayın
Çocuklar büyüyünce neden ahh vah edeyim onu anlamadım aciklarmisiniz?

Bende hiç çaba yok.cunku karşımdakine çaba göstermek istemiyorum.oda benim için böle düşünüyor.birbirimize hiç dokunmayarak evde iki çocukla kahkaayla gulebiliyoruz.keyiflendiriyoz onları.o benden uzak durdukça ben daha sınırlı,öfkeli, suratsız ve yorgun oluyorum.hic birşey de yapması. Gelmiyor.

Back