Eşimle aramızda cinsel soğukluk

Haklısınız düşünmeden yazdım.40 yaş gencmi sizce.sakallari ve saçları beyaz ama o beni çok sevdi istedi evlenirken.ben onun beni sevmesini sevdim.simdi sevmiyor.bende onu sevemiyorum o sevmediği için.

Ben 39 yaşındayım ama senden çok daha genç olduğumu söyleyebilirim.

O beni sevsin istiyorum.hep çocukları seviyor.gormuyor duymuyor beni.bende mutsuz mutsuz takılıyorum.
Sizle ilgilenmesi sevişmeniz için siz ne yapıyorsunuz mesela ? Üzerinizdeki o eteği kazağı çıkartın ayrıca kafanızı da değiştirin bu kafayla bir yere gelinmez

Kizlar açık açık sorucam.benim evlenmeden önce hayallerim vardı gelecekle ilgili bilirsiniz.tiyatrocu fln olucaktim yalnız yaşayıp hiç evlenmiycentim.bu adam karşıma çıktı.benim için ağladı.benim başka görüştüklerini vardı.o yinede bırakmadı pesimi.o zaman acıktım üniv.okuyordum biraz hippi gibiydim.ama saçında peruk vardı kıvırcık yine.saclarim yok kızlar sormayın nedenini.evlendim.cocuk yaptım.onlarin ailesi beni istemedi.ben İzmirli yım.esim.elazig.hala kaynanam.sevmez beni.yavas yavaş onu gerçekten sevmediğimi anladım.ama elden ne gelir.cunku iyi biri ve çok iyi bir baba.ve oda bendeki saygı ve sevgisizligi görünce oda beni sevmemeye başladı.oyuzden yanaşmıyor artık bana diye düşünüyorum

O beni sevsin istiyorum.hep çocukları seviyor.gormuyor duymuyor beni.bende mutsuz mutsuz takılıyorum.
İyi de sevmesi için hiçbir şey yapmıyorsunuz.
İki çocuktan sonra sadece anneymiş gibi davranıyorsunuz.
Unutsanız da siz hala kadınsınız.
O yüzden evde çekici bir kadın olun, dekolte giyinin, aynı yatakta uyumaya başlayın, onu sevdiğinizi, istediğinizi söyleyin.

Eşle iç çamaşırı seçmek nedir.ayiptir bile benim gorusumce.bir süre sonra der ki evde ki böyle kimbilir disardakiler nasıl.dermi? Acaba?karı koca arasında bir çizgi olmali
İyi misin? Eşiniz görmüyor mu iç çamaşırınızı, ne var bunda? Çırılçıplak oluyorlar eşler birbirlerine karşı, nesi ayıp bunun? Siz bu kadar kapalı bir kutuyken adamın size yanaşmaması çok normal geldi bana şuan. Bir de 40 yaşında adama yaşlı demişsin. Ben de senin gibi bir eşe ilgi duymazdım.

Her şey sizin elinizde saçlarınız yoksa bile gayet seksi olabilirsiniz. Pijamayla evde dolaşın ama yatakta seksi giyinin. Saygısızlık ve sevgisizlik yapmayın adam sizi sevmiş sizde sevmişsiniz ki 2 çocuk olmuş.

Sevmeseniz bu kadar sene katlanmazdınız.
Sadece şımartılmak istiyor gibisiniz.

Çok ilginç ama konu sahibi İzmirli bir hippiymiş zamanında.
Nasıl evrildiyse artık :)

Eşle iç çamaşırı seçmek nedir.ayiptir bile benim gorusumce.bir süre sonra der ki evde ki böyle kimbilir disardakiler nasıl.dermi? Acaba?karı koca arasında bir çizgi olmali
Afedersiniz de o çocukları nasıl yaptınız???

Birde madem önerileri dikkate almayacaksınız niye konu açtınız???

Bizimki bağımlılık değil bence, sizde bi problem var kabul edin.

Aklınız 1800 lü yıllarda kalmış sanirim

İzmirli hippi yalnız yaşamak isteyen tiyatrocu olmak isteyen biri nasıl böyle bir şey diyebiliyor. Kusura bakmayın ben fake olduğunuzu düşünüyorum.

Nasıl evrildiyse artık :)
Asjfaşlkfhajh yok artık
İzmirli hippi ve tiyatroya ilgi duyan birinin de eşler arasındaki ilişkiye "ayıp" gözüyle bakması falan.. Adam herhalde cidden 80 görünümlü 40

Nasıl evrildiyse artık :) gerçekten evrildim. Bu arada sormak istediğiniz yazmamisim

Yani bir de HİÇ başkalarının evliliklerini eleştirecek, iyi evlilik sırları verebilecek pozisyonda olmamanız da ayrı ironi. Onlar mutlu en azından.
Sizin çizgi çizgi olmayı aşmış Türkiye-Yunanistan sınırı haline gelmiş.

Evliliğine devam etmek istiyorsan adım atmak zorundasın. Bunlar hep tercih meselesi. Kimi insan tutku ister kimi insan huzur. Eşin belli ki iyi bir insan eviyle çocuklarıyla ilgili. Bunlarla yetinebileceksen evliliğini sürdür ama bu şekilde değil.

Hahhh ağzına sağlık ben eşimle iç çamaşırı seçiyorum beraber yatıyorum diye bağımlı oldum iyi mi ne desek boş konu sahibine. Ne istediğini açık açık yazsa da anlasak bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…