• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle aramızda cinsel soğukluk

Sormak istediğim ben hala içimde bir yerlerde eski hayallerde kaldım.onlari yapmak için mi ugrasmakiyim yoksa eşimi ve kendimi iyi yapıp mutlu sevişen seven bir aile olmak için mi? İnsan amaçsız yaşayamaz.hangisi olmalı amacım.yuregim bırakmıyor geçmişi.

Sormak istediğim ben hala içimde bir yerlerde eski hayallerde kaldım.onlari yapmak için mi ugrasmakiyim yoksa eşimi ve kendimi iyi yapıp mutlu sevişen seven bir aile olmak için mi? İnsan amaçsız yaşayamaz.hangisi olmalı amacım.yuregim bırakmıyor geçmişi.
İkisi birden olmuyor mu?

Arkadaşlar lütfen forumu sarhoşken kullamayınız. Bir ayılın kahve falan için sonra yazın. Yoksa kafanız güzelken yazarsanız sonuç bu şekil a daki gibi oluyor :/
Zira "evdeki böyleyse kimbilir dışarıdakiler nasıldır diye düşünür" şeklinde bir mentalite uydurup kocasına gerçek bir kadın gibi davranmamak ayık bir kafanın ürünü olamaz.
Gencecik adama yaşlı demesi başlı başına bir hezeyan zaten.
Valla canım ben yazmıştım beraber seçiyoruz diye 😁 nerelere çekti konuyu 😂😂

Benim koca o zaman neler neler düşünüyordur demi 😂😂😂😉

Hahhh ağzına sağlık 😍 ben eşimle iç çamaşırı seçiyorum beraber yatıyorum diye bağımlı oldum iyi mi 🤣🤣 ne desek boş konu sahibine. Ne istediğini açık açık yazsa da anlasak bari 😉

Yok esinle camasir seçmek ayıp, yok gecelik giyince disardakileri düşünür kırk yıl düşünsem aklima gelmez böyle şeyler. Eşinle arana bu kadar sinir koyarsan evlilik kalmaz tabi ortada.

Bi diyor eşimi sevmiyorum, bi diyor beni sevsin ilgilensin. :D insan sevmediği adam ilgilensin diye düşünmez bu kadar, dışarı bakicak diye korkmaz nebileyim.

Ben yatakta bile gitmedim böyle şeyler.2 çocuk yaptık ama bilmem giymedim iste.hem adamın gözü acilmasin.evdeji bunları giyiyordu disardakiler kimbilir...vs. bir yorum bu sadece.yanlis anlamasın kimse.
Asıl dışarda böyle gördüğü ilk kadına bakıp kalacak, çünkü alışık değil.
Sizden alışık olsa, dikkatini çekmez dışardakiler. Kendinize özen gösterin, yatakları birleştirin.

Kizlar açık açık sorucam.benim evlenmeden önce hayallerim vardı gelecekle ilgili bilirsiniz.tiyatrocu fln olucaktim yalnız yaşayıp hiç evlenmiycentim.bu adam karşıma çıktı.benim için ağladı.benim başka görüştüklerini vardı.o yinede bırakmadı pesimi.o zaman acıktım üniv.okuyordum biraz hippi gibiydim.ama saçında peruk vardı kıvırcık yine.saclarim yok kızlar sormayın nedenini.evlendim.cocuk yaptım.onlarin ailesi beni istemedi.ben İzmirli yım.esim.elazig.hala kaynanam.sevmez beni.yavas yavaş onu gerçekten sevmediğimi anladım.ama elden ne gelir.cunku iyi biri ve çok iyi bir baba.ve oda bendeki saygı ve sevgisizligi görünce oda beni sevmemeye başladı.oyuzden yanaşmıyor artık bana diye düşünüyorum
Niye lafı dolandırıp duruyosun dünden beri ?
Derdim var böyle böyle yazsan kim ne diyecek sana!!

İyi de adam o hayat enerjisi dolu, hedefleri ve hayalleri olan hippi kadını sevmiş. Evdeki eteğin altına pijama giyen iki çocuk annesi kadının onunla alakası yok. İnsan değişir de bu kadar radikal değişimlerde karşı tarafın hayal kırıklığı yaşaması ve uzaklaşması çok normal bence.

İyi de adam o hayat enerjisi dolu, hedefleri ve hayalleri olan hippi kadını sevmiş. Evdeki eteğin altına pijama giyen iki çocuk annesi kadının onunla alakası yok. İnsan değişir de bu kadar radikal değişimlerde karşı tarafın hayal kırıklığı yaşaması ve uzaklaşması çok normal bence.
Kesinlikle :super:

Yani bir de HİÇ başkalarının evliliklerini eleştirecek, iyi evlilik sırları verebilecek pozisyonda olmamanız da ayrı ironi. Onlar mutlu en azından.
Sizin çizgi çizgi olmayı aşmış Türkiye-Yunanistan sınırı haline gelmiş.
Yok caniiimm bizimki bagimlilikmis😂😂 öyle söylüyor konu sahibi 🤣🤣

Yok esinle camasir seçmek ayıp, yok gecelik giyince disardakileri düşünür kırk yıl düşünsem aklima gelmez böyle şeyler. Eşinle arana bu kadar sinir koyarsan evlilik kalmaz tabi ortada.

Bi diyor eşimi sevmiyorum, bi diyor beni sevsin ilgilensin. :KK70: insan sevmediği adam ilgilensin diye düşünmez bu kadar, dışarı bakicak diye korkmaz nebileyim.
Ben hiicc bir şey anlamadım valla 😂😂 bebeğim bile beni bu kadar yormuyor 😂

Rahat esnek taytlar var. Onlardan giyin bence.hem siz rahat edersiniz hem de evde pijama ile dolaşmamış olursunuz.

Üstünüze de bi tişört. Genç kadınsınız daha. Süslenin ayol :)

O istedi böyle olmamı.sacim yok diye peruklar olmaz kapan dedi.aileside öyle.

Bir insan görüntüsünü değiştirebilir izmirli tiyatrocu olmak isteyen vizyonu olan bir kız nasıl eşimle iç çamaşırı seçmek ayıptır, sonra gözü dışarıya kayar diyebilecek bir zihniyete geriler bunu anlamak mümkün değil

Back