• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle aramdaki problem..

Yorumlara inanamadım .
Herkes dalga falan geçiyor heralde.
Eşiniz size şiddet uygulamak için kapıyı bile kırmış . İçinde nasıl bir öfke var ?

Hergün birsürü kadın öldürülüyor bu ülkede kocaları tarafından . Sizin eşinizin böyle bir şey yapma ihtimali de var kusura bakmayın ne demek dövmek hem de birden fazla.

Benim jenerasyonumda herkes ortalama üç kardeş ve yaş aralıkları çok az . Kimsenin de babası annesini dövmüyor bu sebepten .

Bahane de saçmalık çocuklar bunaltmış
falan filan. Bu sebeple sizi döven başınıza olağan dışı stresli bir durum gelse ne yapar acaba?

Bu ulkede hergun oldurulen kadinlara sorabilseydik onlar da kocam cok iyi ama sinirlenince gozu donuyo derdi. Kusura bakmayin da medeni insan eline beline diline hakim olmayi başarabilen insandir. Erkeklerin ben boyleyim diyip isin icinden siyrilmasina izin vermeyin. Yanlis anlamayin bosanin filan demiyorum. Zor ve sancili bir süreçten gectiginiz belli. Ama mutaka bu konunun üzerine gidilmeli. Siddet egilimi hafife alınacak bir konu degil. Bir uzmana danismak en iyisi bence.

Terapiste de pişkin pişkin karımı dövdüm mü diyecek , nasıl bir yol izleyeceksiniz acaba?
Eşiniz babasına çekmiş inşallah sizin çocuklar da aynı evde babalarına benzemezler.

Akşam eve gelicem üç tane çocuk ,yetişemiyorum yardım et diyen bir anne, bir gün, iki gün, üç gün ....
Sende haklısın babanın evinden getirmedinya.
Bunun bir dönem olduğunu bir müddet sonra rahatlıyacağınızı idrak etmeniz lazım ikinizinde ama lütfen korunun ya, valla benim gibilerin nazarı değiyordur size nasıl canınız istiyor doğurmak.

çok teşekkür ederim gerçekten şuan yazdıklarınıza gözlerim doldu , zaten şöyle bir şey oldu . olanlar oldu özür diledi sarıldı ellerim kırılsaydı dedi vs .sonra
geldi yanıma dediki ,ne yapmamı istersin ,gideyimmi evden boşanalım mı ,ben bu aileyi kurtaramadım lanet olsun bana ,bunu yapmamalıydım buna hakkım yoktu ama gözüm döndü birden ,dedimki ben artık kocasından şiddet gören bir kadın olarak yaşamanın ağırlığıyla nasıl yaşıycam bu kadar yükümüz varken bi de bunu yükledin bana .
çok haklısın bu yükle yaşaman çok zor ,eğer istersen bi süre eve gelmeyeyim , sen ne istiyorsan onu yapıcam ,al bütün varım yoğum senin olsun , gitme diyorsan da söz kendimi affettiricem ne istersen yapıcam yorgunmusun daha çok yardım edicem dedi ,ben de o an şoktaydım ,hiçbirşey diyemedim ,konuşmak istemiyorum şuanda dedim ,şuanda sevdiğim adamın şiddetine maruz kalmış olmanın duygusal vehameti içindeyim ,sonra bir karar vericem dedim ..sarıldı bana ,ağladı ,gitmemi istemiyorsun değil mi dedi ,istemiyordum gerçekten ,git diyemedim ,dilim bağlandı ,çok seviyordum çünkü , canım benim buna rağmen bile git diyemiyorsun , ben nasıl sana bunu yaptım dedi ,sarıldı ağladı ..
o an aklıma tek bişey geldi ,terapiye gidelim dedim ,gözlerinin içi güldü ,tamam dedi hemen gidelim .
yani aslında benim onun gitmesini istemememi istiyordu ,katlanmam için değil beni sevdiği kaybetmek istemediği için , herşeyin düzeleceğine inanmamı istememi istedi aslında .

Ne guzel bi ailesiniz siz oyle, maasallah size. Icim isindi yaa, Allah herkese boyle bi evlilik nasip etsin, banada dahil, daha bekarim:KK17:.
Okudukca hayran kaldim esine ve askiniza. Allah hep birbirinizin vesilesiyle guldursun ailecek hepinizi, hep mutlu olun.:KK76:

normalde işin içinde şiddet girdiğinde bende hemen boşan diyenlerdenim ama hatasını anlamış bir eş ve ikinizin ortak sevgisine ilgisine ihtiyacı olan 3 minik kuzu.doğru olanı yapmışsınız bu güzel evlatlar için iki tarafta kendi hatalarını düzeltmeli bence.çocuklar çok küçük olduğu için ikinizinde yorgunluğunu isyanını anlıyorum.3,5 yaşında ve 1 yaşında iki evladım var ve küçük çocuğum doğduğunda gece gündüz koliği olduğundan biz de eşimle çok zor zamanlar geçirdik.bırakın eşimle bir bardak kahve içmeyi nefes almaya zamanımız olmuyordu.çok bunaldık çok sardık birbirimize.5 ay sürdü ve nerdeyse boşanma kıvamına gelmiştikki oğlumun kolik gazı bitti ve biz eşimle normale döndük.demem o ki bu sancılı dönem ikinizinde özverisiyle atlatılacaktır inşallah.

Esinin pskolojisi malesef cok fazla yipranmis anlattiklarindan yola cikarak soyluyorum bunu... Tabiki seninde oyle... Her ne olursa olsun vurmaya kirip dökmeye meyilli bu cok kotu 3 evladin var sana al cocuklarini git bosan diyemeyecegim önce iğneyi kendime batiriyorum su an ben olsaydim ne yapardim? 3 cocuk bir yuva her ne olursa olsun birde sevgi var ortada kolay seyler degil bunlar pat diye olmuyor pat diye yikilmiyorda ama eşinin ciddi bir tedavi olmasi gerek , sakinlestiricilerle yaşamasi gerekiyorsa öyle yasamali yoksa ne kadar söz verirse versin agresif bir insan belliki cok biriktiginde sinirlendiginde yine ayni seyleri yapacak bu aşikar insanin öfke aninda evladini annesini babasini gözü görmüyor katlediyor bi anda seninkide zarar vermeye meyilli baya.... Zor bir durum allah yardim etsin....

3 tane küçük çocuk hiç kolay değil. İki tarafı da yıpratması gayet normal. Ne zamanki çocuklar büyür o zaman sizde normale dönersiniz. Maddi durumunuz elveriyorsa mümkün olduğunca bakıcı, yardımcı almaya çalışıp biraz beraber vakit geçirin.
teşekkürler

Ben çok üzülüyorum kadınlarımızdaki bu tavra. Cümleler illa ki "Şiddete karşıyım" diye başlayıp hep bir ama ile devam ediyor: "Çok üstüne gitmişsiniz", "Adam bunalmış", "Sen de bağırmasaydın canım", "2 senede üç çocuk yapmasaydın canım", "Bir kereden bir şey olmaz canım".

Kabadayı filminde Devran karakteri Karaca'ya çok aşıktı; ama duvardan duvara da vuruyordu Karaca'yı.

Bakın benim babam çok kötü bir insandır. Çok yalan söyler, annemi defaatle aldattı, bir sürü kötü alışkanlığı var. Yalnız tek bir kere bile bir şiddet eylemini görmedim anneme karşı.

Şiddetin hafifi-ağırı olmaz. O hafif şiddet asla orada kalmaz. Eşinizi bu kadar büyütmeyin gözünüzde; içindeki magandayı görmüşsünüz ne yazık ki.
ben bir insana her zaman ikinci bir şansın verilmesi taraftarıyım ,ben sürekli şiddet görüp devam edicem demiyorum ki ya da sürekli şiddet gören biri değilim ki ,bir defa oldu diyorum ,3 çocuğumun hatrına da son bir şansı vermek istiyorum

Terapist için arza çıkarmayan adamları üzmeyin bayanlar :)

Arka arkaya 3 çocuk hem sen hem eşin çok yıpranmış sınız. Tabiki şiddet kötü ama sizin durumunuz biraz farklı. Bence de boşanmalık değil. 2. Olursa bunu ozaman düşünürsünüz. Bir yol bulmanız gerek sizin çocukları birine bırakıp 2 haftada bir de olsa baş başa bişeyler yapmanız gerek
aynen ben de bir şans vermek istiyorum işte .
Canım öncelikle biraz sabır tam çocuklarin anne babayı yordugu stresli bi dönemden geçiyorsunuz haliyle eşinizle kaliteli bi vakit geçiremiyor,bunun üzerinede yorgunluk binince sinirler geriliyor burda sizi rahatlatan şeyler bulun eşiniz sinirli iken haklı olsanız bile cevap vermeyin yatismasinı bekleyin aynı durum eşiniz içinde geçerli ve asla aynı odada durmayın zaman en büyük ilaç oluyor
evet haklısınız çok teşekkürler
Yorumlara inanamadım .
Herkes dalga falan geçiyor heralde.
Eşiniz size şiddet uygulamak için kapıyı bile kırmış . İçinde nasıl bir öfke var ?

Hergün birsürü kadın öldürülüyor bu ülkede kocaları tarafından . Sizin eşinizin böyle bir şey yapma ihtimali de var kusura bakmayın ne demek dövmek hem de birden fazla.

Benim jenerasyonumda herkes ortalama üç kardeş ve yaş aralıkları çok az . Kimsenin de babası annesini dövmüyor bu sebepten .

Bahane de saçmalık çocuklar bunaltmış
falan filan. Bu sebeple sizi döven başınıza olağan dışı stresli bir durum gelse ne yapar acaba?
bence bu kadar abartmaya gerek yok ,ben kötü şeyler düşünmek istemiyorum ,boşanmak çok kolay ,ben çocuklarım ve bizim için çözüm yolu arıyorum ,yukarıda da yazdım bu bir kere oldu ,birden fazla değil ,daha öncekiler kavgaydı , şiddet ilk kez oluyor ve ikinci bir şans vermenin neresi kötü ,3 evlat var ortada ,zaten bu durum devam ederse ben bu evliliği yürütmeyeceğim ki , ama son bir şans herkes hakeder ,hepimiz insanız ,insanlar afedersiniz geneleve bile düşüyor da tövbe edip hayatına yeni baştan başlayabiliyorken , 3 çocuk sahibi bir anne olarak bu şansı vermek neden bu kadar kötü olsun ,belki de herşey düzelecek ,eşim bambaşka biri olucak ,çocuklarım haketmiyor mu sizce güzel bir aileyi ,annecim keşke başka yolları arasaydın da biz babasız büyümeseydik demiycekler mi hemen boşanıp çekip gitsem büyüdüklerinde ..
ben bir anneyim her zaman çocuklarımı düşünerek hareket ettim ,bu sefer de öyle olsun istiyorum ,çocuklarım babasına çok düşkün, yaptığı bir hatadan dolayı onu çocuklarından mahrum bırakmak ,çocuklarımı da babalarından mahrum bırakmak neden olsun ki ..
Bu ulkede hergun oldurulen kadinlara sorabilseydik onlar da kocam cok iyi ama sinirlenince gozu donuyo derdi. Kusura bakmayin da medeni insan eline beline diline hakim olmayi başarabilen insandir. Erkeklerin ben boyleyim diyip isin icinden siyrilmasina izin vermeyin. Yanlis anlamayin bosanin filan demiyorum. Zor ve sancili bir süreçten gectiginiz belli. Ama mutaka bu konunun üzerine gidilmeli. Siddet egilimi hafife alınacak bir konu degil. Bir uzmana danismak en iyisi bence.
Terapiste de pişkin pişkin karımı dövdüm mü diyecek , nasıl bir yol izleyeceksiniz acaba?
Eşiniz babasına çekmiş inşallah sizin çocuklar da aynı evde babalarına benzemezler.
bakın anlaşılmayan bir şey var ,ben sürekli şiddet görüp de susan bir kadın değilim .
ben eşinden ilk kez şiddet görmüş ve ona son şansı vermeyi düşünen bir kadınım ikisinin arasında çok büyük fark var
babaları sürekli böyle olsaydı çocuklarım şuan herkesin elle gösterdiği çocuklar olmazdı ,gayet sakin,aklı başındalar çok şükür ..
yani evimizde sürekli şiddet yok onu anlatmaya çalışıyorum
bu arada evet eşim tedaviiyi istiyor ve söyleyecek tabiki kendime engel olamadım diyecek ,bakın bu bir hastalık da olabilir ve tedaviyse tedavi edilir ,eşimin kabullenmesi bile büyük bir adım bence ,ya hiç kabul etmese ,tedavi istemese ne olucaktı ,bu yuva direk dağılacaktı ,yuva kolay kurulmuyor ..
Akşam eve gelicem üç tane çocuk ,yetişemiyorum yardım et diyen bir anne, bir gün, iki gün, üç gün ....
Sende haklısın babanın evinden getirmedinya.
Bunun bir dönem olduğunu bir müddet sonra rahatlıyacağınızı idrak etmeniz lazım ikinizinde ama lütfen korunun ya, valla benim gibilerin nazarı değiyordur size nasıl canınız istiyor doğurmak.
durumumu anlattım yukarda ,çocuklar tıbbi yollarla oldu ,3.de sürpriz oldu ,isteyerek değil ..

Ne guzel bi ailesiniz siz oyle, maasallah size. Icim isindi yaa, Allah herkese boyle bi evlilik nasip etsin, banada dahil, daha bekarim:KK17:.
Okudukca hayran kaldim esine ve askiniza. Allah hep birbirinizin vesilesiyle guldursun ailecek hepinizi, hep mutlu olun.:KK76:
teşekkür ederim sağolun ,umarım eski günlermize döneriz..

normalde işin içinde şiddet girdiğinde bende hemen boşan diyenlerdenim ama hatasını anlamış bir eş ve ikinizin ortak sevgisine ilgisine ihtiyacı olan 3 minik kuzu.doğru olanı yapmışsınız bu güzel evlatlar için iki tarafta kendi hatalarını düzeltmeli bence.çocuklar çok küçük olduğu için ikinizinde yorgunluğunu isyanını anlıyorum.3,5 yaşında ve 1 yaşında iki evladım var ve küçük çocuğum doğduğunda gece gündüz koliği olduğundan biz de eşimle çok zor zamanlar geçirdik.bırakın eşimle bir bardak kahve içmeyi nefes almaya zamanımız olmuyordu.çok bunaldık çok sardık birbirimize.5 ay sürdü ve nerdeyse boşanma kıvamına gelmiştikki oğlumun kolik gazı bitti ve biz eşimle normale döndük.demem o ki bu sancılı dönem ikinizinde özverisiyle atlatılacaktır inşallah.
evet işte ben de bunu anlatmaya çalışıyorum.

Esinin pskolojisi malesef cok fazla yipranmis anlattiklarindan yola cikarak soyluyorum bunu... Tabiki seninde oyle... Her ne olursa olsun vurmaya kirip dökmeye meyilli bu cok kotu 3 evladin var sana al cocuklarini git bosan diyemeyecegim önce iğneyi kendime batiriyorum su an ben olsaydim ne yapardim? 3 cocuk bir yuva her ne olursa olsun birde sevgi var ortada kolay seyler degil bunlar pat diye olmuyor pat diye yikilmiyorda ama eşinin ciddi bir tedavi olmasi gerek , sakinlestiricilerle yaşamasi gerekiyorsa öyle yasamali yoksa ne kadar söz verirse versin agresif bir insan belliki cok biriktiginde sinirlendiginde yine ayni seyleri yapacak bu aşikar insanin öfke aninda evladini annesini babasini gözü görmüyor katlediyor bi anda seninkide zarar vermeye meyilli baya.... Zor bir durum allah yardim etsin....
tabiki şiddete hakkı yok ,işte bakalım terapist ne diyecek ,ilaçsa ilaç ,yeterki herşey düzelsin öfkesini kontrol etsin..

sabahleyin öğlen buluşup yemek yiyelim dedi ,dedim ben buna hazır değilim ,istemiyorum .. şiddet uygulayıp 3 gün sonra yemeğe mi götüreceksin dedim ,o şiddet kelimesini nolur kullanma çok üzülüyorum dedi ..
seni affetmesem daha mı iyi olurdu acaba düşünmeden edemiyorum dedim akşam , affedince tekrar yapıcaksın belki de dedim . hayır asla yapmıycam söz veriyorum sana ,başka yöntemler deneriz o zaman da söz veriyorum dedi ..
terapiye gideceğizya belki doktor ilaç verir dedi ..
yani herşeyin farkında ,ikide bir gelip gözleri dolup sarılıyor bana ,çok üzgünüm diyor ..
çocuklarım babaları için deliriyorlar ,akşam 7 de gelir çocuklar uyuyana kadar onlarla oyun oynar ,ben nasıl koparayım bu babayı çocuklarımdan .bu kadar kolay olmamalı bir aileyi yıkmak ..terapiye iki gün kaldı ,bakalım doktor ne diycek

Yemek teklifini reddetmekle iyi yapmışsınız. Zaten bunu hemen unutmadığınızı unutmanın zor olduğunu anlaması gerekir. Ayrıca siddet gördüğünüz halde devam etmenizi affetmenizi abes bulan arkadaşlar olmuş. Evet kötü bir iz olmuş evliliginizde. 7 yıllık evlilik ve 7 yıl sonra olan bir şey bu. Çok pişman bir eş. 3 çocuk. Herşey evet siz ömür boyu bunu unutamayacaksınız. Ama Eşinizin birdaha böyle birşey yapmama ihtimali çok yüksek. Siz boşverin olumsuz yorumları. Çok doğru kararlar almışsınız.
Bende 8 yıllık evliyim çok kötü kavgalarımız oldu fiziksel şiddet görmedim rabbim korusun düşüncesi bile kötü. Tabiki sizin özgür iradeniz ama lütfen korunmaya çok dikkat edin. Bir çocuk daha yapmanız evliliginizde daha büyük sorunlara yol açar. Rabbim 3 yavrunuzu mutlu mesut anne babası ile büyütmeyi nasip etsin. Evet bu yemek teklifini reddertiniz ama ufak ufak geride bırakmaya bakın ve tekrar tekrar bunun lafını açmayın. Eşinize o gün ve sonrasında ne hissettğinizi anlatın. Yada bir mektup yazın. Dökün içinizi sonra bu kötü anıyı tekrarlamaması şartı ile mazide bırakıp yolunuza devam edin.

sabahleyin öğlen buluşup yemek yiyelim dedi ,dedim ben buna hazır değilim ,istemiyorum .. şiddet uygulayıp 3 gün sonra yemeğe mi götüreceksin dedim ,o şiddet kelimesini nolur kullanma çok üzülüyorum dedi ..
seni affetmesem daha mı iyi olurdu acaba düşünmeden edemiyorum dedim akşam , affedince tekrar yapıcaksın belki de dedim . hayır asla yapmıycam söz veriyorum sana ,başka yöntemler deneriz o zaman da söz veriyorum dedi ..
yani herşeyin farkında ,ikide bir gelip gözleri dolup sarılıyor bana ,çok üzgünüm diyor ..
çocuklarım babaları için deliriyorlar ,akşam 7 de gelir çocuklar uyuyana kadar onlarla oyun oynar ,ben nasıl koparayım bu babayı çocuklarımdan .bu kadar kolay olmamalı bir aileyi yıkmak ..terapiye iki gün kaldı ,bakalım doktor ne diycek

Tabikide yıkmayın burda bir kaç yorum kafanızı karıştırmasın sakın siz eşinizi biliyorsunuz gerçekten pişman olup olmadığını siz anlamışsınızdır zaten şahsen ben bile anladım yazdıklarınızdan ben şiddetin her türlüsüne karşı olduğum halde size kesin boşanın derdim ama adam bir kere yapmış illa devamı gelecek diye bir şey yok bunun dışında başka neden de yok dört dörtlük bir adam tabiki bir şans vereceksiniz ben olsam bende aynen sizin yaptığınızı yaparın nett.:KK14:

Eşinin bi sıkıntısı var gibi, iş veya maddi kaygı gerginliği olabilir. Bi de çocuklar küçükse evde sürekli bir karmaşa olur, eski zamanlarınızı özlüyor olabilir. Aile terapisine nasıl bakar? Çünkü anlattığın şeyler son zamanlarda başladıysa önlem almaz veya kendini dorğu ifade etmezsena lışkanlık veya huya dönüşür... Hiç hoş değil, konu ne olursa olsun istersen onu çok tahrik et üstüne yürümesi nedir ya? en fazla bağırır çağırır...

Yemek teklifini reddetmekle iyi yapmışsınız. Zaten bunu hemen unutmadığınızı unutmanın zor olduğunu anlaması gerekir. Ayrıca siddet gördüğünüz halde devam etmenizi affetmenizi abes bulan arkadaşlar olmuş. Evet kötü bir iz olmuş evliliginizde. 7 yıllık evlilik ve 7 yıl sonra olan bir şey bu. Çok pişman bir eş. 3 çocuk. Herşey evet siz ömür boyu bunu unutamayacaksınız. Ama Eşinizin birdaha böyle birşey yapmama ihtimali çok yüksek. Siz boşverin olumsuz yorumları. Çok doğru kararlar almışsınız.
Bende 8 yıllık evliyim çok kötü kavgalarımız oldu fiziksel şiddet görmedim rabbim korusun düşüncesi bile kötü. Tabiki sizin özgür iradeniz ama lütfen korunmaya çok dikkat edin. Bir çocuk daha yapmanız evliliginizde daha büyük sorunlara yol açar. Rabbim 3 yavrunuzu mutlu mesut anne babası ile büyütmeyi nasip etsin. Evet bu yemek teklifini reddertiniz ama ufak ufak geride bırakmaya bakın ve tekrar tekrar bunun lafını açmayın. Eşinize o gün ve sonrasında ne hissettğinizi anlatın. Yada bir mektup yazın. Dökün içinizi sonra bu kötü anıyı tekrarlamaması şartı ile mazide bırakıp yolunuza devam edin.
İlginize çok teşekkür ederim beni anlayarak cevap vermeniz beni çok mutlu etti .. ben zaten spiralle korunuyorum ve her gün dua ediyorum bir çocuğum daha olmasın ALLAH olmayanlara versin diye ..
sürekli o anlar aklıma geliyor ,aklımın bir köşesi iyimser ol derken bir köşesi de affetmekle kötümü yaptım demiyor değil ,ben buna izin verdim yine yaparsa diye düşünmeden edemiyorum ve yine yaparsa bu iş biticek artık orası kesin ve bu beni çok tedirgin ediyor ,çocuklarım aklıma geliyor vs .
umarım iyi düşündüğüm gibi olur herşey .. mektup yazmak isterdim ama mektupta yazdıklarımı olay gecesi saat 3 e kadar konuştuğumuzda dile getirdim .çok duygusaldım o gece ,çok üzülmüştüm ve gerçekten beni anlamasını istiyordum ,neler hissettiğimi .. maziyi geride bırakmam gerçekten terapiye ,onun tutumuna bağlı ,çok istiyorum arkamda bırakmayı gerçekten çok...
Tabikide yıkmayın burda bir kaç yorum kafanızı karıştırmasın sakın siz eşinizi biliyorsunuz gerçekten pişman olup olmadığını siz anlamışsınızdır zaten şahsen ben bile anladım yazdıklarınızdan ben şiddetin her türlüsüne karşı olduğum halde size kesin boşanın derdim ama adam bir kere yapmış illa devamı gelecek diye bir şey yok bunun dışında başka neden de yok dört dörtlük bir adam tabiki bir şans vereceksiniz ben olsam bende aynen sizin yaptığınızı yaparın nett.:KK14:
teşekkür ederim çok sağolun ,beni anlamaya çalışan birilerinin olduğunu görmek bana iyi geliyor çünkü gerçekten hiç kimsem yok ,duvarlarla konuşuyorum ,böyle bir şey kimseye de anlatılmıyor ki ..

bir evin içinde aşta pişer taşta ,iyi günde kötü günde diye evleniyoruz ,iyi olduğu zaman herşey güzel kötü olunca boşanıcam olmaz,herkes aynı ruh halinde olmayabilir iş yerinde sıkıntısı olabilir,sizinde aynı şekilde 3 çocuk kolay değil ama bunlar geçince ve çocuklar büyüdüğünde bunlar anı olarak kalıcak hafızanızda.boşanmak çözümmü asla heleki 3 çocukla bir kötü gidip bir iyi gelmez asla

aile terapıstıne giderek en iyisini yapmıssınız.. Kopruden once son cıkısı dogru yerde donmussunuz... Herseyın duzelmesı ve gonlunuzce olması dıleklerımle..

bir evin içinde aşta pişer taşta ,iyi günde kötü günde diye evleniyoruz ,iyi olduğu zaman herşey güzel kötü olunca boşanıcam olmaz,herkes aynı ruh halinde olmayabilir iş yerinde sıkıntısı olabilir,sizinde aynı şekilde 3 çocuk kolay değil ama bunlar geçince ve çocuklar büyüdüğünde bunlar anı olarak kalıcak hafızanızda.boşanmak çözümmü asla heleki 3 çocukla bir kötü gidip bir iyi gelmez asla

aile terapıstıne giderek en iyisini yapmıssınız.. Kopruden once son cıkısı dogru yerde donmussunuz... Herseyın duzelmesı ve gonlunuzce olması dıleklerımle..
teşekkür ederim çok sağolun ..

yarın terapi günü ,umudum var .
dün akşam yine konuşuyoruz eşimle :
dedim sürekli o anlar aklıma geliyor , çok üzgünüm gerçekten çok düşündüm hala düşünüyorum dedi.
dedim ne düşünüyorsun , senin beni ne kadar sevdiğini benimse nasıl bunu yaptığımı ,ilk kez kafama dank etti ,keşke bundan önceki kavgalarımızda ,sen evi terkettiğin zamanlarda hep senden önce davranıp çekip bi kaç gün otelde kalsaymışım ,ikimiz de kafa dinleseymişiz ,yatışınca dönseymişim evimize de bu sorunları yaşamasaymışız dedi.
dedim ki keşke öyle yapsaydın da beni bunlarla yaşamaya mecbur etmeseydin ,unutmak çok zor olucak unutacak mıyım bilmiyorum bile dedim ,dedi dünyayı yıkmam gerekse de sana unutturacağım ,dedim sana hiç güvenmiyorum ,sevgi sözcüklerin sevgi gösterilerin bana hiç inandırıcı gelmiyor bugün böyle yarın yine aynı olucaksın belki ,görüceksin zamanla buna inandırıcam senin tekrar bana güvenmeni sağlıycam dedi ..
terapiste gitmeye de hevesli ,çok pişman olmuş ve bir an önce çözüm bulmak istiyor
dün kızım : babacım sakın anneme bi daha vurma yoksa çok ağlar tamammı dedi ,ikimiz de mahvolduk ,eşim ağlamaklı oldu ,kızıma nasıl bunu yaşattım ben diye ,şimdi ufaklar ALLAHtan unutmaları kolay olur inşallah ama birinin yanında söylerse ne olur hiç bilemiyorum :((((

yarın terapi günü ,umudum var .
dün akşam yine konuşuyoruz eşimle :
dedim sürekli o anlar aklıma geliyor , çok üzgünüm gerçekten çok düşündüm hala düşünüyorum dedi.
dedim ne düşünüyorsun , senin beni ne kadar sevdiğini benimse nasıl bunu yaptığımı ,ilk kez kafama dank etti ,keşke bundan önceki kavgalarımızda ,sen evi terkettiğin zamanlarda hep senden önce davranıp çekip bi kaç gün otelde kalsaymışım ,ikimiz de kafa dinleseymişiz ,yatışınca dönseymişim evimize de bu sorunları yaşamasaymışız dedi.
dedim ki keşke öyle yapsaydın da beni bunlarla yaşamaya mecbur etmeseydin ,unutmak çok zor olucak unutacak mıyım bilmiyorum bile dedim ,dedi dünyayı yıkmam gerekse de sana unutturacağım ,dedim sana hiç güvenmiyorum ,sevgi sözcüklerin sevgi gösterilerin bana hiç inandırıcı gelmiyor bugün böyle yarın yine aynı olucaksın belki ,görüceksin zamanla buna inandırıcam senin tekrar bana güvenmeni sağlıycam dedi ..
terapiste gitmeye de hevesli ,çok pişman olmuş ve bir an önce çözüm bulmak istiyor
dün kızım : babacım sakın anneme bi daha vurma yoksa çok ağlar tamammı dedi ,ikimiz de mahvolduk ,eşim ağlamaklı oldu ,kızıma nasıl bunu yaşattım ben diye ,şimdi ufaklar ALLAHtan unutmaları kolay olur inşallah ama birinin yanında söylerse ne olur hiç bilemiyorum :KK43:(((

Sevgilikonu sahibi madem affetmeye karar verdiniz sadece terapist ile değil bence size de iş düşüyor
Öncelikle bana göre bu durumu kendi içinizde normalleştirmeyin ve cocuklarınızın yaşaattığı yorgunluğu şiddete bahane olarak görmeyin
Karşınızdaki insana bu hareketinin normal olduğu algısıyla yaklaşırsanız o da öyle hareket eder
Buradaki yorumlar fazla iyimser, pollyannacı nerdeyse siddeti hoş görecek derecede
Siz her şekilde daha dikkatli olun ve terapiyi sıkı takip etmesini sağlamalısınız
İnşallah bir daha böyle bir şeye çocuklarınız sahit olmaz

Çok kolay asan kesen arkadaşlarımız olmuş ama sanırım burdaki farkındalığı görmemişler...
Eş bir kere hatasını anlamış bir seferlik olayda bile..
Özürünü dilemiş, tüm kararları eşine bırakmış, elinden gelenin fazlasını yapmaya çabalıyor, gönlünü almaya çabalıyor..
Ve en önemlisi 3 pırlanta..

Canım bence eşin gerçekten yürekli merhametli bir insan...
Ben daha bir çocukta anladım bir evlat yetiştirmenin zorluğunu..
Maşallah diyorum size..
Göz yum demiyorum zaten ki yummuyorsun..
Gerekeni yapıyorsun..

İnşallah terapist size çok çok iyi gelecek..
Bu güzel yuva tekrar eski haline dönecek...
Lütfen pes etme..

Back