eşimle annem arasında kalmaktan bıktım artık ya......

evet size katılıyorum kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda..

eşin seni mutlu ediyor, seviyor, anlaşıyorsanız annenize ne oluyo, kızmayın ama annenizi çok maddiyatçı gördüm, eşinize yine çaktırtmayın, sonra annenizin davranışlarıyla dolupta sizinle kavga etmesin. olabildigince uzak tutun, oysaki damadını sevmese bile sevmiş gibi yapsa kızını sürekli gelir görür, isterse kalır, siz gidersiniz bağlar güçlü olursa doyasıya ilerde torununu görür . yani anneniz aslında kendisine kötülük yapıyor, yaptıkları herşeyi teker teker ödemek zorunda kalır, elin adamı kendisinin arkasından bu tarz konuşan insana çocugunu bile göstermez,affetmez yani...

Eger ki bunları biz yaşamış olsaydık benim annem kızım eşin bizi sevmeyebilir.... Amaann siz olunda hiç birşey istemem derdi....

eşin çekingen biri galiba,üstüne gitmemeye çalış biraz bakalım..ailelerle hiç görüşmek olmaz tabi..sen eşinden memnunsun seviyosun annen eşinin bu tavırlarına kızmıştır belki..inşallah durumlarınız düzelir

canım ben debu sıkıntıları yaşadım annem bişey derdi
ben de eşime şöyle yap böyle yap derdim
ee ben öyle deyince de baktım eşimle tartışıyoruz
aramızı da gelip annem düzeltmiyo sonuçta
sen annenle değil eşinle aynı evde yaşıyosun bunu unutma

senin annen mi söz sahibidir evde:26:
eğer öyleyse senin de eşine sözünü geçirmeni istiyor olabilir tatlım
ama bana sorarsan sen ailene git gel
annen bişi derse de annene bu konular hakkında konuşmak istemediğini söyle

yani senin ailene gidip gelmene karışmıyorsa kendide her seferinde annenlerin evine çıkmasına gerek yok diye düşünüyorum

Bu gibi durumlarda gelin / damadın eşinin anne babasına ne olursa olsun tavır yapmaması gerektiğini düşünürüm.Benim eşim anneme kızmış da olsa ben annenin evine girmiyorum diyemez.Diyorsa da ben de onun annesinin evine gitmem.Bu gibi durumlarda ben genelde anneyi haklı bulurum.Onlar dışardan daha objektif bir gözle görebiliyor evliliklerimizi

Canım daha başlığı gördüğüm gibi kesin annesi haksızdır dedim hala da öyle düşünüyorum çünkü bende bazen böyle şeylerle uğraşıyorum ailemle aynı apartmandayız ve nadirde olsa annemin emretmeleri vs oluyo eşim alıştı surat yapmıyo ama ben huzursuzlanıyorum çünkü annem bencil davranıyo ne derse o olcak ne isterse o an yapılcak biçok kez ben ve babam annemi bu konuda uyardık benim huzurumu bozmayın kocamla arama girmeyin demişliğim çoktur eşimi sevmiyo mu seviyo hatta benden çok seviyo desem yeridir ama babam ve benden çok fazla yüz bulduğu için eşimdende o tepkiyi bekliyo halbuki elin oğlu seni ne kadar çeker hele eşim gibi kendi ailesiyle bile pek alakası olmayan 10 sene yalnız yaşamış biri hiç çekmez bikaç kez başka bi eve gidelim bile dedi bende aileme dedim biz başka eve gitcez rahatsız oluyoruz şimdi annemin nazlanmaları azaldı ama bana yine aynı emredip duruyo evime çok karışıyo ben kıyamıyorum tamam diyorum idare ediyorum:)
Erkekler kendi keyiflerini düşünürler bizim bile isteklerimizde bazen mıkırdanıyolar ayrıca bizim gibi ailelere yakın davranamıyolar genelde hürmet hep gelinlerden beklenir zaten hem oraya tatile gitmiş anneni gezdirmek zorunda değilki annen de sizin gittiğiniz zamanı mı bulmuş milleti ziyaret etmek için ayrıca eşin ne diye uzaktan tanıdıklarına gidip otursunki biz günlere gezmelere alışık olduğumuz halde kaynanamız bizi gezmeye götürse sıkılmıyomuyuz adam napsınki kadınların içinde? İçeri girmicek denmesinde alıncak bişe göremedim götürür dışarda bekler mantıklısıda bu hatta oturup kadınlarla dedikodu mu yapmasını bekliyo? Ayrıca o bizi istemiyo sende gitme falan demek ne kadar çocukça annenin aklı başında olsa aranızda huzursuzluk olmasın diye ses etmez kimse kimseye bayılmıyo ama herkes birbirini idare ediyo. Eşin aileni istemese hiç gitmez seni ailene bırakıp kendi ailesine gider burada birçok kişi anlatıyo bunu ailemle tel.de bile konuşmuyo diye eşin üzerine düşeni yapmış ama yaranamamış sen eşinle huzurlu olmaya bak annenide uyar böyle yaparsan hiç gelmem ne terbiyesizliğini gördün de biraz tembel başına buyruk olabilir eşin ama her erkek böyle zaten sen mutluysan kimseyi ilgilendirmez bak maaşında gözü var demiş ama 2 yıldır çalışmıyormuşsun anladığım kadarıyla git çalış falanda dememiş annen yanılıyo kendi aileni kurduğunu algılayamamış henüz.

canm öncelile Allah sana kolaylıklar versin.. sevdiğin 2 kişinin arsında kalman çok kötü... ama annen burda haksız gibi duruyr.. eşini bu denli eleştirmesi ve bunu dırekt sana söylemesi hoş değil ve yanlış.. belki eşin zamanında annenin bu olumsuz tavrılarını sezdi ve bu yüzden annene karşı sıcak olamıyor olabilir.. ne olursa olsun bi anne kızının mutluluğuna öncelik vermeli ve kendini geri plana çekmeli...

çok da çekingen değil ama o gün gelmek istemedi gidenlerin hepsi kadın ben ne yapayım orda diye

ya annem de onu diyo işte sen niye oraya gidiyorsun diyo

annen de sizin gittiğiniz zamanı mı bulmuş milleti ziyaret etmek için ayrıca eşin ne diye uzaktan tanıdıklarına gidip otursunki biz günlere gezmelere alışık olduğumuz halde kaynanamız bizi gezmeye götürse sıkılmıyomuyuz adam napsınki

eşim de tam olarak bunu dedi ne işim var dedi annem hala bizi götürmek istemediği için yaptı sen konuşma ben anladım diyo bana

kimse birbirini sevmek zorunda değil...kusura bakma ama annen hatalı...senin maaşının peşinde demek ne demek?siz bir ailesiniz senın benım muhabbetı olamaz olmamalı eşin senden yüksek maaşlıda olabılırdı o zamanda sana kızım sen yuksek maasın peşindesin mi diyecekti...annen bir anne olarak sevmiyorsa sevmesin ama kocanı sana cekıstırıp durmasın yani..annen ne olursa olsun dış kapıda kalıyor sen eşinle geçimine bak bana göre

eşim benden yüksek alıyor zaten annem ben çalıştığım için öyle diyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…