- 27 Ağustos 2011
- 11.322
- 2.764
- 448
yinede yazmak istedim konu sahibi gelmemiş belki görür diye noldu ki2 ay onceki konu.
konu 2 ay önce olunca yazılmıyor mu pardon da ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yinede yazmak istedim konu sahibi gelmemiş belki görür diye noldu ki2 ay onceki konu.
şu kk da daha neler okuyacağım merak ediyorum . N e ilginç evlilikleriniz var . ev ev değil fight club anasını satım . o ona tokat atmış o ona tekme atmış annen de gelseydi kafes dövüşü yapsaydınız . Töbe yarabbim ya.
konu sahibi evlenmekte de kararsızdı zatenya öyle bi davranmışsınki bence adamı tokat atmaya zorlamışsın ya...ayrıca evliliğin ilk senesi hep kavgalar oluyo daha 1 ayda ne boşanma davası ya..bence sen şuan düzgün düşenemiyorsun.
ya şimdi gördüm eylülde başlatmış konuyu..şuan ki durum ne biliymsnz boşandılarmı?konu sahibi evlenmekte de kararsızdı zaten
sırf uzun yıllar birlikte olduğu için artık geri dönemeyeceği için evlendi
yoksa eşi ve eşinin ailesiyle uçurum var aralarında
yok bayadır bişey yazmamış konu sahibiya şimdi gördüm eylülde başlatmış konuyu..şuan ki durum ne biliymsnz boşandılarmı?
yanlız konu sahibinin haberi bile yok biz burada onu düşünüyoruzyok bayadır bişey yazmamış konu sahibi
bir gelişme olsa yazardı diye düşünüyorum
ya barıştı ya boşandı
boşansa içini dökerdi en azından burda
yinede yazmak istedim konu sahibi gelmemiş belki görür diye noldu ki
konu 2 ay önce olunca yazılmıyor mu pardon da ?
haberi vardır yazdıklarımız ona bildirim olarak gidiyoryanlız konu sahibinin haberi bile yok biz burada onu düşünüyoruz
şu avatarındaki filmin adı neydi canm yaaayok bayadır bişey yazmamış konu sahibi
bir gelişme olsa yazardı diye düşünüyorum
ya barıştı ya boşandı
boşansa içini dökerdi en azından burda
yanlız konu sahibinin haberi bile yok biz burada onu düşünüyoruz
yukarı bakşu avatarındaki filmin adı neydi canm yaaa
yapacak bir şey yokGenel olarak eski konularin hortlamasindan hosnut olunmuyor.
hah aynenyukarı bak
yapacak bir şey yok
öyle bi kaide olsa konu kilitlenirdi ya da hortlatanlar ban alırdı.
Anlıyorum ama yazmak istiyorum napimBahsettigim sey kural degil genel olarak bir algidan bahsediyorum. Konu sahibi olmadan soru sormanin bir anlami kalmiyor. O bakmdan.