• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim az önce bana tokat attı ne yapmalıyım?

ya öyle bi davranmışsınki bence adamı tokat atmaya zorlamışsın ya...ayrıca evliliğin ilk senesi hep kavgalar oluyo daha 1 ayda ne boşanma davası ya..bence sen şuan düzgün düşenemiyorsun.

konu sahibi boşandı mı naptı acep? ondan mı girmiyor siteye?

ya öyle bi davranmışsınki bence adamı tokat atmaya zorlamışsın ya...ayrıca evliliğin ilk senesi hep kavgalar oluyo daha 1 ayda ne boşanma davası ya..bence sen şuan düzgün düşenemiyorsun.
konu sahibi evlenmekte de kararsızdı zaten
sırf uzun yıllar birlikte olduğu için artık geri dönemeyeceği için evlendi
yoksa eşi ve eşinin ailesiyle uçurum var aralarında

konu sahibi evlenmekte de kararsızdı zaten
sırf uzun yıllar birlikte olduğu için artık geri dönemeyeceği için evlendi
yoksa eşi ve eşinin ailesiyle uçurum var aralarında
ya şimdi gördüm eylülde başlatmış konuyu..şuan ki durum ne biliymsnz boşandılarmı?

ya şimdi gördüm eylülde başlatmış konuyu..şuan ki durum ne biliymsnz boşandılarmı?
yok bayadır bişey yazmamış konu sahibi
bir gelişme olsa yazardı diye düşünüyorum
ya barıştı ya boşandı
boşansa içini dökerdi en azından burda

yok bayadır bişey yazmamış konu sahibi
bir gelişme olsa yazardı diye düşünüyorum
ya barıştı ya boşandı
boşansa içini dökerdi en azından burda
yanlız konu sahibinin haberi bile yok biz burada onu düşünüyoruz

Bahsettigim sey kural degil genel olarak bir algidan bahsediyorum. Konu sahibi olmadan soru sormanin bir anlami kalmiyor. O bakmdan.
Anlıyorum ama yazmak istiyorum napim
konu hakkında en son böyle şöyle olmuştu diye bize bilgi verende olabiliyor diye

1 aylık bir evlilik hemen kolay bitirebilmek eşinin yaptğı evet terbiyesizce ama neden inatlaşıyorsunuz dur hemen ne boşanması

bende yeni evliyim esimden dayak yedim oyle agzim burnum kanamadi. gitmeyi cok istedim bosandim ya sonrasi? annem babam beni kabul etmez. iyi bi isimvardi bu adam icin biraktim herseyi elde var sifir. allah yardimcimiz olsun...

Back