• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim az önce bana tokat attı ne yapmalıyım?

Ahh ahhhh :KK43: Ben de 1 aylık evliyim. ve benimki polis bir de. tokadın üstüne bir de silah çekti :KK43: iyice psikolojim bozuldu:KK14: anamın yaşadıklarını yaşıyorum. Rabbim yardımcımız olsun.

Canım ya yeni evlisin ve hemen hamile kalmışsın anlaşılan:( eşinin tutumu değişti mi , nasılsınız simdi:(

Bende asla ve asla şiddet e karşıyım. Adamın yaptığı çok büyük bir yanlış. Ama çoğu arkadaşın dediği gibi, ateş karşısında su olabilmek lazim. Yine boşansaydın madem terlik Vs den önce . Tokati yemeden. Ama tokat değil iste burda mesele. Ve benim annem olsa onun yanında değil kocama hakaret , ağzımı açmama kizardi muhtemelen. Kızlar ne olursa olsun biraz sakim kalmak ve erkeği de tahrik etmemek lazim. Anne bile evladı kafa tutsa yapistirmiyo mu bi tane. Bu sevmiyor mu demek. Güç gösterisi mi demek. Dediğim gibi adamı kesinlikle savunmuyorum. Hatta karar kesin bosan. Ama hayatinin geri kalanında inadı bu kadar kullanma derim arkadaşım. Yaşadıkların çok zor. Geçmiş olsun.

Kızlar bir aylık evliyim bikac gundur eşim olacak adamla annesi yüzünden aramiz açık bugün iyice tartıştık neyse uzatmak istemiyorum benim annem de su an bizde kalıyor bu gece için
Az önce yatak odama pijamalarimi almaya girdim çünkü salonda yatacağım eşim olacak adam da Işığı kapat dedi kapatmiyorum dedim önüme geçip kolumu tuttu ben de kapattim ve kapının önünde duran bi çift ev içi terligini yatağın üstüne attim
Al onları dedi almıyorum dedim ve bana tokat attı ben de onu sağ ayağımla ittirdim yere dustu lanet olası
Bunlar olurken annem salonda ama TV sesinden falan duymadı
Pazartesi hemen dava açmayı dusunuyorum ama şuan doktora gitsem bu tokadı nasıl kanıtlar rapor alırım?
Kızlar ne kadar tartışma olursa olsun bu affedecegim bisey değil
Üstelik annem de evdeyken
Şuan ne yapmalıyım bi saate yakın oldu bi saattir balkonda dusunuyorum
Polis cagirsam mahalleye bu saatte rezil olcaz babam da şehir dışında ne yapmalıyım bilemedim:KK43:
Bana bi akıl verin hastaneye gitsem iz yok bisey yok doktor rapor verir mi bi tokat için?
Guzelim senin polise gitmen gerekiyor ordan seni darp raporu alman icin hastaneye gondericekler ifadebi alip daha sonra polis sana ucretsiz avukat isteyip istemedigini sorucak adli saglik rapiru yazilirken kontrol sirasinda tirnak arandaki organizmadan vucundakine sinek isirigina kadar herseyi tespit ediyolar sakin uzuçme sinirlenme bugun bunu yapan yarin seni dover bosan herseyini al surunsun manevi tazminat iste annemin yaninda beni asagiladi kucuk dusurdu de

bana öyle geliyorki bu tokat bi bahane olmus gibi.. neden salonda yatiyorsunuz? isigi kapat dedide ne oldu? terligi neden firlatiyrsunuz? inatlasmissiniz resmen birbirinize.

Polis bir sevgilim vardi psikopatin tekiydi. Hepsi mi böyle acaba ? Simdi tokat silah çekme bunlar kabul edilir degil daha 1. Ayda. Ne sorun yaşadığınızi bilmiyorum da tanışma süreciniz kisa miydi ?

Ona hakaret ettiniz annenizin yanında ama tokat başka birşey. :KK57:
Senin dil ile pataklamaların tokat sayılmaz elbette çünkü izi derin ama görünmüyor.

Son düzenleme:
Canım ya yeni evlisin ve hemen hamile kalmışsın anlaşılan:KK43: eşinin tutumu değişti mi , nasılsınız simdi:KK43:

iyiyiz çok şükür canım. ben çok inat ve insanı çileden çıkaran bir kişiliğe sahibim. konuştuk çözdük. onlarca kez özür diledi. dua edin inşallah bebeğimiz sağlıkla doğar :KK68:

iyiyiz çok şükür canım. ben çok inat ve insanı çileden çıkaran bir kişiliğe sahibim. konuştuk çözdük. onlarca kez özür diledi. dua edin inşallah bebeğimiz sağlıkla doğar :KK68:

Ah çok sevindim, hakkımızda hayırlısı insaAllah dersini almistir bir daha yaşamazsın boyle bisi. Ay bu arada ne güzel hic bebek yolu gözlememişsin ilk aydan mi kalmis oldun? Rabbim kucağına almayı nasip etsinnn

Ah çok sevindim, hakkımızda hayırlısı insaAllah dersini almistir bir daha yaşamazsın boyle bisi. Ay bu arada ne güzel hic bebek yolu gözlememişsin ilk aydan mi kalmis oldun? Rabbim kucağına almayı nasip etsinnn

Amin canım cümlemize inşallah. Yaşım 22 ama ben istedim ya. Çok güzel bir duygudur eminim. :KK68: Eşimin yaşı 28 bir de. Onun için de zamanıdır artık. Rabbim evlerimizde huzur ve hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah. Sevgiler. İyi geceler :KK54:

Amin canım cümlemize inşallah. Yaşım 22 ama ben istedim ya. Çok güzel bir duygudur eminim. :KK68: Eşimin yaşı 28 bir de. Onun için de zamanıdır artık. Rabbim evlerimizde huzur ve hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah. Sevgiler. İyi geceler :KK54:

Amin insaAllah :) ben 24 esim 29 du evlendigimizde. Erken dedik. Simdi ben 26 esim 30buçuk:) nasip ... hayırlı geceler :)

tatlım benim evet eşini yaptığı çok yanlış ama sende ou düşürmüşsün bence hemen dava açma ama dava açmayı düşündüğünü eşine söyle ki ayağını denk alsın daha ilk aydan yaptığı çok yanlış ama daha 1 aylıksınız yani yuva kurmak kolay değil ki

Kızlar bir aylık evliyim bikac gundur eşim olacak adamla annesi yüzünden aramiz açık bugün iyice tartıştık neyse uzatmak istemiyorum benim annem de su an bizde kalıyor bu gece için
Az önce yatak odama pijamalarimi almaya girdim çünkü salonda yatacağım eşim olacak adam da Işığı kapat dedi kapatmiyorum dedim önüme geçip kolumu tuttu ben de kapattim ve kapının önünde duran bi çift ev içi terligini yatağın üstüne attim
Al onları dedi almıyorum dedim ve bana tokat attı ben de onu sağ ayağımla ittirdim yere dustu lanet olası
Bunlar olurken annem salonda ama TV sesinden falan duymadı
Pazartesi hemen dava açmayı dusunuyorum ama şuan doktora gitsem bu tokadı nasıl kanıtlar rapor alırım?
Kızlar ne kadar tartışma olursa olsun bu affedecegim bisey değil
Üstelik annem de evdeyken
Şuan ne yapmalıyım bi saate yakın oldu bi saattir balkonda dusunuyorum
Polis cagirsam mahalleye bu saatte rezil olcaz babam da şehir dışında ne yapmalıyım bilemedim:KK43:
Bana bi akıl verin hastaneye gitsem iz yok bisey yok doktor rapor verir mi bi tokat için?
Iyise sen de kocandan asagi
Kalmamissin. Hatta sen baslatmissin gibi olmus.

Konu sahibi hem suçlu hem kayıp ...
Yorumlar işine gelmediğinden heralde son durumu bildirmeye cevap vermeye tenezzül etmiyor ..

bende şiddeti savunmuyorum ama adamı çok tahrik etmişsiniz.terlik atmak,zıtlaşmak,annenizin yanında hakaret etmek, anneniz varken salonda yatmak vs.
zaten önceki konunuzu okumuştum. orada da eşinizin sizin asabi tarafınızı hep dengelediğini yazmıştınız. siz sürekli evde dirlik vermiyor gibi izlenim veriyorsunuz açıkçası.

bende şiddeti savunmuyorum ama adamı çok tahrik etmişsiniz.terlik atmak,zıtlaşmak,annenizin yanında hakaret etmek, anneniz varken salonda yatmak vs.
zaten önceki konunuzu okumuştum. orada da eşinizin sizin asabi tarafınızı hep dengelediğini yazmıştınız. siz sürekli evde dirlik vermiyor gibi izlenim veriyorsunuz açıkçası.

2 ay onceki konu.

Back