- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.750
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok zor Allah yardımcın olsun. Benim üstümdekilerinde yürüme sesinden bıktım bende. Sabah 6da kalkıyorlar pat pat ayak seslerine bizde uyanıyoruz. Şimdi diceksiniz yürümesinler mi diye, yürüsünler tabiki de insan gibi yürüsünler. Ev sallanıyor bizim resmen. Bir de haftasonları verdikleri partiler için 6-7 de kalkıp temizlik yapmaya başlıyorlar tüm Gürültülü konuşmaları da bizim evde. Bende bebeğim olacak Ağlar rahatsız Eder diye idare ediyorum onları ama öyle de yürüme şekli yok yani..
Gerçekten öyle insanın kendi evinde huzursuz olması çok yıpratıcı oluyo. Hadi normal zamanlarda idare ediyorum da geçen başım ağrıyo bunlarda yukarda insanlık dışı yürüyorlar. Ama sanki tüm gürültü beynimin içinde gibiydi. Komşu çok önemli..Allah sizin de yardımcınız olsun çok iyi anlıyorum sizi.İnsanlar artık kendi keyifleri için karşısındakinin rahatını düşünmüyorlar bu terbiyesizlikten başka bir şey değil.Bencil olmuş herkes ! İnsan kendi evinde huzur bulamıyor nere gitsek ne yapsak....