Napıcam peki ? Boşanmıyorum da çocuk da yapamıyorum sorunları da çözemiyorum , sık sık öfke nöbetleri geçiriyorum bu kararsızlık Artık .....
tamam, eşinin ailesi saçma sapan birçok şey yapmış. eşin de onları desteklemiş. sen de eşinin ailesiyle görüşmüyosun artık. peki bundan sonraki sorun ne? sen artık o aileyle görüşmüyosan bu olaylar niçin sorun olmaya devam ediyor? eşin onlarla iletişim kurman için seni zorluyor mu yoksa? eşin anasıyla bababasıyla görüşsün, sen görüşmeyiver. meseleyi anlayamadım. eşinin geçmişte yaptığı hatalara mı üzülüyosun yoksa hala? neler yaşadınız bilmiyorum. eğer sen bi çocuk edinmek istiyosan, o evdeki sorunlar düzelmeden o çocuğu yaparsan büyük bi bencillik etmiş olursun.(sorunlu bi yuvada çocuk yetiştirme isteğinize saygı duymuyorum) önce sorunu halledin sonra çocuk yapmayı düşünürsünüz.Eşime karşı tahammülüm çok amaçok azaldı , bir çok sıkıntı yaşadık şu an ailesi ile görüşmüyorum ama eşimle bu konu hakkında hiç oturup da konuşamıyoruz , haksızlıkları beynimi kemirmesinlnson noktasına geldiğinde patlıyorum bi şekilde , eşim de o zamanlar hep ailesini savunduğundan eşimi De çok suçlu buluyorum ve sürekli savunma modu suçluluk psikolojisi ndeyim , ailesi ike asla görüşmek istemiyorum artık , ama bu eşimde bi süre sonra çok ters tepebilir , bu defa ben adım atmak istemiyorum , çok haksızlık yapıldı çok ciddi sorunlar yaşadık eşimle , artık bi Çocuğum olsun istiyorum ama korkularımı ve öfkemi yaşananları yok edemiyorum , boşanmak için şu Ab yeterli sebep yok gibi görünüyor ama sık sık kendi kendime öfke nöbetleri yaşıyorum , çocuk da istiyorum , nasıl yapacağımı neye karar vereceğimi şaşırdım , eşim de istiyor çocuk
Her evlilikte olduğu kadar bizim de tartışmalarımız kavgalarımız oluyor evliliğin tuzu biberi cinsinden.Sen hamilesin mesela eşinle hiç mi sorunun yoktu mesela bebek isterken ? Yanlış anlama sorumu lütfen ....
Tüm sorun aile değil ki.Çocuğunuz olunca ailesiyle görüşmeniz icap edicek. Belki barışacaksınız ve herşey güllük gülistanlık olacak.
Bu da bi olasılık..
görüş diye baskı yapacak diye yine ,Ailesiyle görüşmüyorsanız neyini durup durup anlatıyorsunuz kocanıza merak ettim?
onları affedebileceğimi düşünmüyorum defalarca denedimÇocuğunuz olunca ailesiyle görüşmeniz icap edicek. Belki barışacaksınız ve herşey güllük gülistanlık olacak.
Bu da bi olasılık..
Eşime karşı tahammülüm çok amaçok azaldı , bir çok sıkıntı yaşadık şu an ailesi ile görüşmüyorum ama eşimle bu konu hakkında hiç oturup da konuşamıyoruz , haksızlıkları beynimi kemirmesinlnson noktasına geldiğinde patlıyorum bi şekilde , eşim de o zamanlar hep ailesini savunduğundan eşimi De çok suçlu buluyorum ve sürekli savunma modu suçluluk psikolojisi ndeyim , ailesi ike asla görüşmek istemiyorum artık , ama bu eşimde bi süre sonra çok ters tepebilir , bu defa ben adım atmak istemiyorum , çok haksızlık yapıldı çok ciddi sorunlar yaşadık eşimle , artık bi Çocuğum olsun istiyorum ama korkularımı ve öfkemi yaşananları yok edemiyorum , boşanmak için şu Ab yeterli sebep yok gibi görünüyor ama sık sık kendi kendime öfke nöbetleri yaşıyorum , çocuk da istiyorum , nasıl yapacağımı neye karar vereceğimi şaşırdım , eşim de istiyor çocuk
kesınlıkle sorunlarınızı cozmeden cocuk yapmayın!!!!!bızde zamanında cok sorun yasadık, hepsını cozduk, kısısel karakterle alakalı olanlar duruyor arada hortluyorEşime karşı tahammülüm çok amaçok azaldı , bir çok sıkıntı yaşadık şu an ailesi ile görüşmüyorum ama eşimle bu konu hakkında hiç oturup da konuşamıyoruz , haksızlıkları beynimi kemirmesinlnson noktasına geldiğinde patlıyorum bi şekilde , eşim de o zamanlar hep ailesini savunduğundan eşimi De çok suçlu buluyorum ve sürekli savunma modu suçluluk psikolojisi ndeyim , ailesi ike asla görüşmek istemiyorum artık , ama bu eşimde bi süre sonra çok ters tepebilir , bu defa ben adım atmak istemiyorum , çok haksızlık yapıldı çok ciddi sorunlar yaşadık eşimle , artık bi Çocuğum olsun istiyorum ama korkularımı ve öfkemi yaşananları yok edemiyorum , boşanmak için şu Ab yeterli sebep yok gibi görünüyor ama sık sık kendi kendime öfke nöbetleri yaşıyorum , çocuk da istiyorum , nasıl yapacağımı neye karar vereceğimi şaşırdım , eşim de istiyor çocuk
kaç yıllık evlisiniz ve kaç yaşındasınız?kesınlıkle sorunlarınızı cozmeden cocuk yapmayın!!!!!bızde zamanında cok sorun yasadık, hepsını cozduk, kısısel karakterle alakalı olanlar duruyor arada hortluyorama buna ragmen hersey yerıne oturmadan cocuk dusunmedım hıc gec olsun guc olmasın dedım....
su an dusunuyoruz ama bıraz borc harc var , onların bıtmesıne yakın ben cocuk sahıbı olmak ıstıyorum kı kafam rahat , evım huzurlu olsun..
cocukta saglıklı bır ortamda yetıssın..
30 yasındayım, yenı evlıyım ama 5 yıldır bırlıkteyız ve evlılıık oncesıde bırlıkte yasıyorduk bızkaç yıllık evlisiniz ve kaç yaşındasınız?
anladım canım30 yasındayım, yenı evlıyım ama 5 yıldır bırlıkteyız ve evlılıık oncesıde bırlıkte yasıyorduk bız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?