- 4 Ocak 2013
- 550
- 305
- 333
Napıcam peki ? Boşanmıyorum da çocuk da yapamıyorum sorunları da çözemiyorum , sık sık öfke nöbetleri geçiriyorum bu kararsızlık Artık .....
Esinin ailesine olan öfkeni yenmeye calisacaksin. Seytan sana vesvese veriyor. Öfkelen, kiz, sinirlen, huzursuz ol, bak sana sunu yaptilar, bunu yaptilar vs vs. Öyle anlarda bol bol dua oku. Müzik ac müzik dinle. Disari cik gez. Yap birseyler. Zamanla öfken diner zaten, umursamaz olursun.
Esinle arandaki problemlere gelince. Sadece onun ailesinden kaynakli problemlerse, görüsmemek en güzeli. Mutlaka zordur, ama herkesin sinavi farkli bu hayatta, sizinde sinaviniz buymus, kimininki cocugundan, kimininki hastaliktan, kimininki parasizliktan. Sizinkide esinizin ailesindenmis, ki Türk toplumunda sizin sorunlarinizin aynisindan milyonlarca var. Kafaya takmayin.
Esinizle baska problemleriniz yoksa eger tabii ki cocuk yapin bence. Eger sadece ailesi yüzünden tartisiyorsaniz, ailesini kafanizdan cikardiktan sonra zaten problem kalmiyor. Ama esinizle olan iliskinizde de sorunlar varsa mesela, ilgisizlik, sevgisizlik, saygisizlik, hakaret, aldatma vs vs, o halde cocuk yapmayin derim. Peki durup bekleyeyim mi derseniz, hayir tabii kide. Danismandan destek alin. Biliyorum cok kisi diyecek bunu ve sizde kendiniz cözmeye calisacaksiniz, ama yapmayin bunu aile danismanlari bosa egitim almiyor, cok faydasini görürsünüz.