Eşimle ailesi yüzünden ayrılıyoruz

hay allahım ya toplam kaç ay sürdü 2.evliliğiniz? babası size ters diye boşanmak istiyor bu ne ya moda oldu şimdi millet ne meraklıymış boşanmaya yuva yıkmaya herşeyi biranda bitirebiliyorlar hayret bişey sizde zaten bu şekilde nereye kadar sürecekti güçlü olun inşallah hakknızda hayırlısı olur...

Siz şaka mısnız? Sizin ailenizde mi yok ,bu saçma hayat tarzına müdahele etmedi?
Bir ayrılığın ardından,hayata döert elle sarılıp,üniversiteyi bitirin, sonra mesleğiniz olsun, sonra iki çocuklu,kaynana kayınpederli bir eve ,köye , yaşamaya gidin ,eşinizde başka şehirde çalıssın !? Hala eşimin ailesi yüzünden ayrılıyorum diye feryat edin.Yani tek sorun bu mu?
bence siz sağlıklı düşünemiyorsunuz,hemen boşanın .İkinci kez evlenip boşandım diye millet ne der diye düşünmeyin.

Bence bekar hanımlar dul ve çocukla adamlarla evlenmemeli
yani boşananda boşuna boşanmamış demek nedensede ayrılan kadın hep aldatan kadın yalanı oluyor
bence ayrılmayla iyi yapmışsın

Okumuş kadın daha güçlü sanirdim ama siz bile bile isteyen isteyen herşeye katlaniyorsunuz. Ne demek karşılıklı ranzalarda yatıyoruz.evli bir kadının ayrı ev istemeye hakki var ne demek yani

Kendinizi ne durumlara düşürmüşsünüz cahil de değisiniz
eşinizin size sunduğu hayat huzurlu olmak için uygun değilmiş
adam sizi çocukları için bu hayata uygun görmüş , bence sizide kullanmış gibime geldi bu çocuklu ve boşanmış erkeklerin genel durumu , önce çocukları sonra evlendiği 2. Hanım ,
onun içindir dul ve çocuklu erkekle evlenilmez

Bana kızıp ne deseniz haklısınız ama eşim diyorum ya o kadar iyi bi insandı ki hiç kırmaz üzmez yormazdı insanı işi iyi geliri seviyordum onu benim sorunum cocukta degil. Bende öksüz büyüdüm tek sorunu ailesine düşkünlüğü

Seni mutlu edememişse bu adam iyi değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…