Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esıme yalvardım ıkı gun boyunca olmaz dedı öyle şeymı olur öyleyse evlenmeseydın köyluk yerden alsaydın unıversıte mezunu kızı al köyr getır aynı eve o kadar kalabalıga allahtan revamı
eski eşinden ayrılır ayrılmaz bir eksiklik hissedip bu adamla evlenmen yanlışSelam kızlar benim basından bı evlılık gectı tam 5 sene evlenmedım eskı esımden ayrıldım üniversiteyı bıtırdım. 4 yıl şirkette çalıştım yönetici olarak tam herseyım tamam derken sevgıden eksık oldugumu hıssettım esımle ınternette tanıstık tam 6 ay görüştük oda esınden ihanet yuzunden ayrılmış 2 tane çoçugu vardı onlarıda kabul ederek evlenıp baska sehıre gelın gıttım. Ama eşimin işi sehirdısında diye benı göturmedı 5 ay aılesı ıle yasadım kaynana kayınbaba görumce 2 cocuk köy yerınde evımızde bitişikti bırakmıyorlardı evımde kalmama. Eşim ailesıne cok baglı babası evde haşa allah bizde kulları burnumzdan getırırdı. Eşim 5 ay sonra benı ve cocukları yanına aldı cocukların okul acılınca orada okul yok dıye gerı kaynanama gönderdık onlar baktı.9 ay boyle gectı bayramda 20 gunde bır oradaydık 3 gun kalır dönerdık ama bı turlu yarandıramadım kendımı onlara sabah 6.30 gece 12 kadar oturmak yok iş iş iş kayınbaba kaynanadan beter bizim parada gözu para olmasa iş için kavga ev temızlıgı esım yıllık ızne cıktı oraya gıttık 19 gunlugune basladı ılk gunden kavgalar adama batıyorum sankı bu nıye böyle ota b...ka kavga cıkardı evimizde kalmamıza izin vermedı bıtısıkte evımız kalamıyoruz bende kalacam dedım son 3 gun kala kavga cıktı ayrıldık esımle cok kötuyum arkamdan yalanlar iftiralar kan kusuyorum resmen eşimde babasına uyup benı bı çırpıda gözden cıkardı kılıbık adam moralim sıfır ....