Eşimle ailesi yüzünden ayrılıyoruz

Bence geri donme cagirsada gitme dedigim seyler degismedikce zor. Ya kendi goruscek seni onlara fazla yaklastirmicak hatta hic mumkunse. Yoksa geri donsende degisen bisey olmaz 2 gun iyi sonra ayni tas ayni hamam kb soyler ev ahalisi uyar onlarin sistemi oyle oturmus. Onlar sana uymaz senin onlara uymani beklerler. Universite mezunu olman falan onemli degil onlarin gozunde gelinsin konusamazsin fazla ancak hizmet guleryuz yalakaliktan haz eder boyle cahil yobaz kv yada kb. Yani bi soz var ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin diye cok dogru

Ben aıleme geldıgım gunun ertesı gun esyaları kamyona koyup gönderdıler hıc uzlaşmadılar bıle

Bence asla donme bu adamdan cocugun yok cocugunolursa hic cikamazsin o aileden ve onlarin kurallarina gore yasamaya mecbur birakilirsin. Canim sen universite bitirmis 4 sene yoneticilik yapmis birisin . Sabah 6 aksam 12 koyde ev ahalisine hizmet edip itilip kakilmaktansa ananla babanla yasa calis ayaklarinin uzerinde dur . Hazir cocugun yokken bu adamdan ve ailesinden kendini kurtar yazik etme kendine nolur

Eşim benı gözünden gönlunden cıkardı bende istemiyorum ama içim kan aglıyo cok zoruma gıdıyor olanlar benım korkum cocuklardı benı cok sevdıler bende onları gıderken ufak olan agladı anne bende gelecem dıye yok oglum sen erkeksın evde kal benı bekle dedım. O adam can vermez ınsallah

Seni anliyorum cocuklara baglanmissin ama inan bana sen orda olsan bile bu sartlarda onlar egitir istedikleri gibi cocuklari sana birakmazlar. Heba olan senin hayatin olur sartlar degismedikce asla donme aklini kullan eski isine don yada yeni bi is bulmaya calis. Sen is tecrubesi olan bir kadinsin koyde gozu acilmamis gelinler gibi kv kb ya kul kole olmak sana yakismaz kendine gel bacim

Hem orda kalmayi secsen geri donsen bile seneler sonra dersin nasil hayatimi harcadim boyle bir adam icin. Ben gucluydum ayaklarim ustunde durabilirdim kendimi ne hale getirdim deyip kendinden nefret edersin yapma. Bosanmayida buyutme gozunde herkes bosaniyo artik yurumeyince birakmak en iyisi. Senin sansin bu adamdan cocugun olmamasi

Haklısın bende sen gıbı dusunuyorum bosanacam ama o kadar kolay olmayacak süründürecem ben ona sadık bı eşken herseye göguslerken o benı yarı yolda bıraktı allahta hakkımı koymaz inşallah

Hiç üzülme çocuğun yok, kocan girsin annesinin babasinin koynuna yatsin ,benimde gelinim var
bunlar kafayi yemiş kurtulduğuna şükret bunlara 1. Gelin dayanmamıs gitmiştir, belkide kiza iftira atmiştirlar ne malum

İlk hanımının neden gittiği belli oldu aynı iftirayı sanada attıklarında bu sefer kim inanacak...o kayınbaba dünyaya kazık mı çatmış.elbet kocanız yalnız kalacak bu hayatta.o iki çoçuğa yazık.

Herseyi anladim da, koye nasil evlenebildiniz? Ayrica esinizin ailesi yuzunden degil, ailesiyle esi arasinda denge kuramayan kisiliksiz esiniz yuzunden ayrilmissiniz.

Esıme yalvardım ıkı gun boyunca olmaz dedı öyle şeymı olur öyleyse evlenmeseydın köyluk yerden alsaydın unıversıte mezunu kızı al köyr getır aynı eve o kadar kalabalıga allahtan revamı

Gitmeseydiniz.. Bu kadar mı körkütük aşık oldunuz internette tanıştığınız adama 6 ayda? siz "ben üniversite mezunuyum ne işim olur köy yerinde kaynana yanında 2 çocuklu adamla" diye düşünmüyorsanız o adam niye düşünsün ki sizi? Bırakın aşkı meşki Allah aşkına ilk yaşadığınız evlilikten tecrübe edinip daha sağlam adım atacağınız yerde nasıl böyle bir yükün altına bodoslama girersiniz?

kötü bir evlilik sonrasında dahada kötü 2. evlilik..sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş..ama sen bile bile lades demişsin..

anlamadım normalde sehır dısında yasıyorsunuz
ızne gıttınızde koyde evınızde kalamıyorsunuz aksamları? dogrumu?

Sütten ağzınız yanmış, üniversiteyi bitirmişsiniz, 4 sene yöneticilik yapıp aşk uğruna işinizi bırakıp evlenmişsiniz.
Ah be kardeşim hayatınızı böylesine düzgün kurmuşken daha mantıklı bir evlilik yapılmaz mıydı ?
Bundan sonrası bari 3. Evlilik olursa çok daha dikkatli olursunuz inşaallah. Hiç bir fedakarlıkta bulunmadan evlilik yapın.
Çocuğunuz oldu mu ?

eski eşinden ayrılır ayrılmaz bir eksiklik hissedip bu adamla evlenmen yanlış

ilk evliliğin sana tecrübe olmalıydı

Cok sacma , ben olsam cekmezdim,
Sen hem 2 cocugu kabul et , hem isini birak hem kv kp derdi cek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…