peki onunla hiç oturup adam akıllı konuşmadınız mı kendinizi izah etmediniz mi bende böyle istiyorum benim buna hakkım yok mu sen ne düşünüyorsun vs gibi yani eşin sanki birden saman alevi gibi alevlenmiş gibi gözüküyorEvet tek istgim yan tarafta evımde kalmak istememdi bırakmadı eşimde babasına sö geciremedi benı babamın evıne getırdı bosanmayıda ben acarım dedı 10 gun oldu ayrılalı dun geldı bosanma ıcın anlasmalı tam bosanacaltık ki ben kalktım ınat için nafaka ıstedım vermeyınce dava ıptal oldu
Evet tek istgim yan tarafta evımde kalmak istememdi bırakmadı eşimde babasına sö geciremedi benı babamın evıne getırdı bosanmayıda ben acarım dedı 10 gun oldu ayrılalı dun geldı bosanma ıcın anlasmalı tam bosanacaltık ki ben kalktım ınat için nafaka ıstedım vermeyınce dava ıptal oldu
bu işe eşin müdahale etmesi gerekirdi ama sana karşı değil ailesine karşı bence önceki evliliğide bu tarz sebepten bitmiş bile olabilir eşin kendini eşini yuvasını savunmuyor korumuyorsa hiç bir evliliği yürümez yaniEsımle 1.5 yıllık evlıyız 2 cocugu var aılesı bızı kendı evımızde kalmamıza ızın vermıyor onun emeklı maası var eşim onlara da destek oluyo ama kayınbabam hepsını ıstıyo evımızde yatamıyoruz varmı böyle bişey ranzada karsılıklı cocuklarla uyuyoruz
Esımle 1.5 yıllık evlıyız 2 cocugu var aılesı bızı kendı evımızde kalmamıza ızın vermıyor onun emeklı maası var eşim onlara da destek oluyo ama kayınbabam hepsını ıstıyo evımızde yatamıyoruz varmı böyle bişey ranzada karsılıklı cocuklarla uyuyoruz
ee bunlar olurken eşin neredeydi hiç bi görmedi mi gözleri bunları duymadı mı kulakları zaten evlendikten sonra ailesinin kuklası olan evlatlardan nefret ediyorum annen babandır yeri ayrıdır ama artık seninde yuvan var herkesin yeri bilmesi gerekir bilmeyenlerede öğrenmek gerekevimizide yenı parke yaptırdık hiçbişey yoktu evlendıgımızde kalktık yatakodası tv buzdolabı evı dört dörtluk ettık bırakmadılar bı yemek bile yıyelım uyayalım orada
eşin tam olarak ne diyo sana bitti olmaz mı diye kesin mi konuşuyor5 yıllık karısı ihanet etmıs diyorlar yazık kadınında tüm derdi ayrı evmiş sonradan içine girince ögrendım be dayaklar yemıs kayınbabbamdan ben dıslı cıkınca hemen ayırdı bizi allahından bulsun
Sana sunu deyim kocan ailesinin sozunden cikamiyosa isin cok zor . Ana babasini yaglayip ballamazsan bir dedigini iki etmezsen o koca seni birakir. Cunku senin degil onlarin agzina bakiyo. Tek cozum onlardan uzaklasman kocanin en azindan seni oraya goturmemesi zorlamamasi . Ama oyle bi adamin bunu yapmasi icin ya seni cok sevcek senden vazgecemicek yada aile senin uzaklasmana karisip kocani doldurmucak doldursalarda kocan takmicakEvet tek istgim yan tarafta evımde kalmak istememdi bırakmadı eşimde babasına sö geciremedi benı babamın evıne getırdı bosanmayıda ben acarım dedı 10 gun oldu ayrılalı dun geldı bosanma ıcın anlasmalı tam bosanacaltık ki ben kalktım ınat için nafaka ıstedım vermeyınce dava ıptal oldu