- 13 Ocak 2020
- 44.702
- 168.701
- 33
- Konu Sahibi RabiaIslam
Konu sahibi atmış. Şaşırdık mı? HayırKesinlikle.
Bu yorumda dislike atıcak ne var allah aşkına ya. Gerçekleri görünce dislike atıyor millet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu sahibi atmış. Şaşırdık mı? HayırKesinlikle.
Bu yorumda dislike atıcak ne var allah aşkına ya. Gerçekleri görünce dislike atıyor millet.
Yıpratıcı ilişkileri yürütmeye çalışmaktan daha kolaydır benceŞu heryere her konuya tek çözüm boşanmak yazanlara sinir oluyorum çok kolay sanki
Ablamız 2. Bebeyi yapmaya çalışıyor bu ortamaYıpratıcı ilişkileri yürütmeye çalışmaktan daha kolaydır bence
Kızım var ve babasını çok seviyor. Eşimden memnun idim. Taki türkiyeye gidene kadar. Önceleri büyük sorunlar yoktu.ailene anlattın mı bu durumları?onlar nediyor?biçok aile ne olursa olsun oğullarına toz kondurmaz sadece seninkilere mahsus değil.sen eşinden memnunmusun?onu anlamadım. ayrıca eşinle ilişkin ayrı ailesiyle ayrı.eşin saymıyo diye onlarda saymaz diye bişey yok.uzak dur mesafeni koru.ailene durumu anlat.çocugun varmı eşinle aranız nasıl bilemiyorum ama dayak yediğin yerde sana mutluluk huzur gelmez
Hiç şaşmaz. İlişkileri çok düzgünmüş gibi illa bebekle taçlandırırlarAblamız 2. Bebeyi yapmaya çalışıyor bu ortama
Herkesin hayat şartları ayrı. Herkse çok kızdım sonra kendilerince haklılar beni anlamak zorunda değiller dedim.ama illa boşanmaya git git demek de kolay değil.Şu heryere her konuya tek çözüm boşanmak yazanlara sinir oluyorum çok kolay sanki
nerde oturuyordunuzki türkiyeye döndünüzKızım var ve babasını çok seviyor. Eşimden memnun idim. Taki türkiyeye gidene kadar. Önceleri büyük sorunlar yoktu.
Ailemin yeni haberi oldu.
Evi terk ettim yaa.
Ailemin rızası olmadan evime döndüm boşanmaya gittik.
Eşim şimdi iyi ders almış görünüyor ama arkamda durmaz çünki pasif biri.
Malesef bacım politik olamadığımız için durumumuz ortadaYapmayın bunu. Bunu yapıp sonuç alan bir Allahın kulu olmadı. Hiç unutmam bir komşum. Aile apartmanı kaynana ile oturuyor. Yıllarca çalışıp daireyi yapmış adam kadını aldatıyor. Kayın valide o o... u da kimmiş sen benim grlinimsin diyor. Ama adam. Kadını boşadi şimdi o o.... u dediği kadını gelinim diye yine yanlarına aldı kaynanası. O onun oğlu. Onun kardeşi. Kardeşi abisini sevdiği için seni engellemiş ailecek sana siper almışlar niye kızsın kardeşine. Ahhh ahh az politik olunuz
Almanyadanerde oturuyordunuzki türkiyeye döndünüz
hmm.ailenle aranı açtın demek.şimdi,eşin için pasif diyorsun ama sende kendini başkasının savunmasını istiyon?eşin bile olsa başkası sonuçta.eşin bence çokda pasif değil, seni dövüyormuş.önce kimseden bişey bekleme,eşinden bile.sonra kim senle konuşursa konuşsun konuşmayanda yoluna baksın.neden birileri senle konuşmuyo diye üzülüyorsun?sen kendi hayatına bak.eşin ile sıkıntıları pek kimselere anlatmaAlmanyada
Ne cevap verelim peki? Onuda yazın aynen geri iade edelim sizin isteğiniz şekilde.
Herkesin hayat şartları ayrı. Herkse çok kızdım sonra kendilerince haklılar beni anlamak zorunda değiller dedim.ama illa boşanmaya git git demek de kolay değil.
3. Kişileri araya sokma cnm. Eşinle ilgili sorunları ailesine diyorsun. Görümcenlerle ilgili de eşinden destek istiyorsun. Eşin artık evli bir adam ailesi onun velisi değil. Kendi aranızda sorunlarınıza yoğunlaşın.Hanımlar eşiminle sorunlarım vardı. Kayınbabam ile kayınvalidemle konuştum defalarca. Oğluna nasihat etsinler diye.
Ama ben kulaklarıma duydum ve başkalarına derken de duydum hep oğluna arka çıkıp fitne yapmışlar.. Şimdi Kayınbabamlr kayınvalidemle konuşmuyoruz.
5 görümcem var onlarla hiç bir sorunum olmadı halde anneleri beni kötüleyip benimle konuşmalarını istemedikleri için beni 5ide engellemiş. Birşey demeden.
Eşim ise kardeşlerine hiç tepki göstermedi. Eşimle konuşmak istemiyorum sizce kardeşlerine tepki göstermeli mi. Yoksa ben yanlış mı yapıyorum..
Eşim bu durumda beni saymadıkça onlarda beni saymıyor.
Olan bitene eşim bana gelince sayıyor ağzına geleni.
Ama kardeşlerine konuyu açmadı bile.
Bunları yazıp forumda gebe kalma temalı konularda yazmak çizmekBana oğlunuz böyle böyle diyor dediğimde cahil bilmiyor bilse demez dedi kayınbabam. Beni dövüyor dediğimde ne olmuş sana bir kere uzanmıs dedi.
Bana böyle böyle hakaret ediyorr rencide ediyor dediğimde seni sevdiğinden yapıyor dedi.
Mahsustan sırf eşime oğlum böyle yapma günah demesin diye oğlunu hatalı bulmasın diye böyle diyordu.
Sonra eşimin beni saymadıklarını görünce anne babası da beni saymamaya başladılar.
Ama eşim hatalı olduğu halde dedim ki biz karı kocayız bana bunları bunları yaptı ama her halde başkalarına ezdirmez. Başkaları bana hakaret ederken iftira eder iken
Bana arka çıkabilir bu yanlış diye beni savunur ama baktım yok.
En son kaynanam görümceler ile aramı bozdu iyi olmamıza katlanamadı.
Başı sonu hep eşimde suç. Eşim bana değer verse bunu hissettirse böyle olmazdı.
Ben eşimin dayağına katlandım hakaretlerine katlandım bir yerde çaresiz ve sahipsiz olduğum içindi.
Ama yinede erkek adam kendi yapmış olsa bile zoruna gider diye düşündüm.
Evi terk ettim boşanmaya gittim ardıma düştü geldi beni aldı.
Şimdi hakaret yok küfür dayak.
Ama içimde hepsi o yaşadıklarım var.
Ve geçen yine kayınbabam rahat durmayıp akrabalarıma beni kötülemiş eşime söyledim.
Babana söyle neden bizi rezil ediyorsun diye.
Eşim sen bana bak evine BK onları boş ver dedi. Ama bir kaç savunmalarını dayine yaptı. Yani yine ailesine gelince aynı. Ve bana bir kere dedi hatalı bile olsan sana arka çıkmam aileme karşı sana arka çıksam ben nasıl erkek olacağım öyle dedi.
Bir kzıım var ve 2 çocuğum olsun istiyorum.Bunları yazıp forumda gebe kalma temalı konularda yazmak çizmek
Adam çok mükemmel bir adam tabi ikinci kez baba olmayı hak ediyor.
Yap canim yap
Mükemmel ebeveynler dünyaya çok çocuk getirmeli.
Eşine sihirli değnek değdi demek ha ?Bir kzıım var ve 2 çocuğum olsun istiyorum.
Ayrıca bu konuyu açtıktan sonra evi terk ettim ve eşim tövbe etti ve artık bana karşı eskisi gibi değil.
Zaten bu kızım için son şans biliyor.
Kızım babasına çok düşkün babasını çok seviyor.
Öyle böyle değil.
Evladım için herşeye değer
2.çocuğu bahane için yapıyor. İki çocukla bu harika adamı terketmesi daha zor olacak, öyle ilk dayakta pat diye gidemeyecek. Artık '' Çocuğum için. '' değil, '' Çocuklarım için. '' diyebilecek.Eşine sihirli değnek değdi demek ha ?
Kizin için son şans verip çocuk yapma mantığını size kim dedi der misiniz ?
Son şans gözlemlemek için verilir çocuk yapmak için değil.
Allah akıl fikir versin
Kendi hayatlarınızi mahvettiginiz yetmiyor bir de yeni bireyler ekliyorsunuz.
O kadar beddua etmişsiniz ki, okuyunca ben daraldim.
Rabbim demek ki herkesin kalbine göre muamele ediyor.
Eşiniz iyi rol kesiyor demek ki. Kendi annelik hissinizi tatmin etmek için böyle adamları 2.kez baba yapıyorsunuz. Allah akıl fikir versin size.Bir kzıım var ve 2 çocuğum olsun istiyorum.
Ayrıca bu konuyu açtıktan sonra evi terk ettim ve eşim tövbe etti ve artık bana karşı eskisi gibi değil.
Öyle böyle değil.
Hanımlar eşiminle sorunlarım vardı. Kayınbabam ile kayınvalidemle konuştum defalarca. Oğluna nasihat etsinler diye.
Ama ben kulaklarıma duydum ve başkalarına derken de duydum hep oğluna arka çıkıp fitne yapmışlar.. Şimdi Kayınbabamlr kayınvalidemle konuşmuyoruz.
5 görümcem var onlarla hiç bir sorunum olmadı halde anneleri beni kötüleyip benimle konuşmalarını istemedikleri için beni 5ide engellemiş. Birşey demeden.
Eşim ise kardeşlerine hiç tepki göstermedi. Eşimle konuşmak istemiyorum sizce kardeşlerine tepki göstermeli mi. Yoksa ben yanlış mı yapıyorum..
Sen en büyük hatayı eşinin ailesine kendi sorunlarınızı söylemekle yapmışsım zaten. Tabii ki kendi çocuklarını koruyacaklar canım hemcinsim. İyi de olsa kötü de olsa çocuğum der insan. Karşı taraftan destek bekleme kendine. Eşinde seni desteklemiyorsa sizin evliliğin sonu gelmiş gibi. Bugün böyle yapan yarın neler neler..Hanımlar eşiminle sorunlarım vardı. Kayınbabam ile kayınvalidemle konuştum defalarca. Oğluna nasihat etsinler diye.
Allah akıl fikir versin ya cidden.Bir kzıım var ve 2 çocuğum olsun istiyorum.
Öyle böyle değil.