Eşiminden şiddet görüyorum ne yapmalu

Aslında çocuk yapmak istememin onunla değil bir çocuğum olmasını istedim ama olmadı zaten.

Nice şiddet gören kadın, kocaları onları bırakmadığı için, boşanırsa öldürülmekten korktuğu için boşanamıyor. Siz, sizi kovan istemeyen adamın peşinden koşuyorsunuz. Şükredin ki sizden boşanmak istiyor.

Sevdiğinin vurduğu yerde gül mü biterdi?

Puhahaa

Sevdiğinin vurduğu yerde gül mü biterdi?

Puhahaa

. 1 yılda ne emek verdin diyenler ve niye evine gitmek istiyorsun diyenler var
Bu hayatı yaşayan dayak yiyen sensin onlar değil. Bunu söyleyen kişiler dayak yediğini de biliyor mu? Yoksa olayı farklı mı anlattın? Ona rağmen öyle diyorlarsa akıllarından şüphe ederim .
bu eşyaların yarısını bende ödedim ona bırakmak istemiyorum o defolsun ben evi niye ona bırakayım
Bu konuda uzman bir avukata danış ve aklındakileri sor bence

Tekmeyi basacağınız adamlar size tekmeyi basıyor da daha o ayağa yapışmaya çalışıyorsunuz

Aslında çocuk yapmak istememin onunla değil bir çocuğum olmasını istedim ama olmadı zaten.
Ee çocuk olunca bu psikopatla hiç bağınız kopmayacak
Nasıl güvenip göndereceksiniz yanına

Çok iyiyse durumunuz neden eşya derdindesiniz
İki kıytırık şey yenisini alırsınız

Döven adamları nasıl seviyorsunuz
Evinizde şiddet var mıydı

İlla hamile kalıp dünyaya masum bı zavallı getirip hastanelik olmayana kadar duymayacaksınız.hala nasıl seviyorum diyosunuz kafanıza fazla darbe aldınız sanirim

Çok çok üzgünüm yaşadıkların için. Kendine kıymet vermelisin, ne kadar durabilirsin zulüm gördüğün yerde. Olurunu arıyorsun hala,sevgiye tutunmamaya çalışıyorsun ama bu yaşadıklarının sevgi değil zulüm. Arkana bile bakmamalısın.

Hayır hiç yoktu. ben ona bırakmak istemiyorum ama neyse haklısınız ben zaten çok yüz verdim bunlar başıma geldi

Hayır hiç yoktu. ben ona bırakmak istemiyorum ama neyse haklısınız ben zaten çok yüz verdim bunlar başıma geldi
Dönme buraya. Hangi ilçede kocan? Adını ver de dedikodusunu çıkariyim bizim buraysa.

Sizin de bir gururunuz mu var? Nerde tam olarak ben göremedim, şiddet var, adam sizi evden kovmuş, engellemiş hala ben kocamı seviyorum, emek verdim diyorsunuz? Gurur tam olarak bu hikayenin neresinde?

Soru sahibi, canının bir nebze kıymeti varsa arkana bakmadan bir dakika düşünmeden kaçarsın. Hele çocuk diyorsun sakın. Yoksa bu psikopattan ömür boyu kurtulamazsın. Maddi gücün yerindeymiş eşya derdine düşme bunun ne yapacağı belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…