- 11 Mayıs 2022
- 2.572
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.093
- 63
Sizi defalarca döven adamı mı seviyorsunuz? Siz kendinize değer vermiyor musunuz?Merhaba arkadaşlar, evleneli daha bir yıl olacak mayısta. Eşimden evlendiğim daha ilk günden beri sözlü ve fiziki şiddet görüyorum. Aynı evin içine girdik sürekli işindeki stresi bana yansıtıyor ve beni defalarca dövdü hemde nasıl biliyor musunuz kafama ve ayaklarıma vuruyor ki kimse anlamasın diye yüzümde belli olmasın diye. Sürekli en ufak birşeyde beni evden kovuyor ve evimiz şırnakta ailem istanbulda. Gidecek yerim kimsem yok. Şuan işi dolayısıyla beni annemlere gönderdi beni günlerce aramadı ben onu onu aradığımda niye arıyosun ne var deyip kapattı kalbim aşşırı kırıldı yine aramadı bende bugün dayanamayıp bana kocalık yapmayacaksan benimle niye evlenip benim hayatımı mahvettin dedim ve tartışma uzadı beni engelledi annemi aradı hala diyorki gelsin eşyalarını alsın gitsin. Ya ben kocamı seviyorum sürekli alttan aldım affettim. Bunu bildiği için sürekli bana kapıyı gösteriyor. Şimdide ben senden özel r dilemiceğim dedim ona bi daha yüzünü görmek istemiyorum deyip heryerden engelledi. Benimde bir gururum var dimi ne yapmalıyım sizce evimi terketmek istemiyorum o kadar emek verdim ama bu kadar aşağılanmak dövülmek şiddet görmek beni çok aciz, mutsuz, değersiz hissettirdi
Polismis sanırım. Her işinde stres yaşayan evde terör estirsin o zaman. Zaten güçleri evdeki kadınlara yetiyor, çok erkekse polis arkadaşlarına yapsın artistlik5 sayfa okuyamadım üniformalı mıymış mesleği
Olsundu bende hal hatır edeyim bari boş çevirmeyim dedimYanlıs alıntı yapmışım sory
amirine yapsın bakalım ama yemezPolismis sanırım. Her işinde stres yaşayan evde terör estirsin o zaman. Zaten güçleri evdeki kadınlara yetiyor, çok erkekse polis arkadaşlarına yapsın artistlik
Benım de bir gururum var deme. Senin gururun yok anladın mı senin gururun falan yokMerhaba arkadaşlar, evleneli daha bir yıl olacak mayısta. Eşimden evlendiğim daha ilk günden beri sözlü ve fiziki şiddet görüyorum. Aynı evin içine girdik sürekli işindeki stresi bana yansıtıyor ve beni defalarca dövdü hemde nasıl biliyor musunuz kafama ve ayaklarıma vuruyor ki kimse anlamasın diye yüzümde belli olmasın diye. Sürekli en ufak birşeyde beni evden kovuyor ve evimiz şırnakta ailem istanbulda. Gidecek yerim kimsem yok. Şuan işi dolayısıyla beni annemlere gönderdi beni günlerce aramadı ben onu onu aradığımda niye arıyosun ne var deyip kapattı kalbim aşşırı kırıldı yine aramadı bende bugün dayanamayıp bana kocalık yapmayacaksan benimle niye evlenip benim hayatımı mahvettin dedim ve tartışma uzadı beni engelledi annemi aradı hala diyorki gelsin eşyalarını alsın gitsin. Ya ben kocamı seviyorum sürekli alttan aldım affettim. Bunu bildiği için sürekli bana kapıyı gösteriyor. Şimdide ben senden özel r dilemiceğim dedim ona bi daha yüzünü görmek istemiyorum deyip heryerden engelledi. Benimde bir gururum var dimi ne yapmalıyım sizce evimi terketmek istemiyorum o kadar emek verdim ama bu kadar aşağılanmak dövülmek şiddet görmek beni çok aciz, mutsuz, değersiz hissettirdi
Maalesef bir gururun yok zira olsaydı kene gibi yapışmazdın bu insan kılıklı mahluka, acile boşanmalısın kendine azıcık bile değer veriyorsan...Merhaba arkadaşlar, evleneli daha bir yıl olacak mayısta. Eşimden evlendiğim daha ilk günden beri sözlü ve fiziki şiddet görüyorum. Aynı evin içine girdik sürekli işindeki stresi bana yansıtıyor ve beni defalarca dövdü hemde nasıl biliyor musunuz kafama ve ayaklarıma vuruyor ki kimse anlamasın diye yüzümde belli olmasın diye. Sürekli en ufak birşeyde beni evden kovuyor ve evimiz şırnakta ailem istanbulda. Gidecek yerim kimsem yok. Şuan işi dolayısıyla beni annemlere gönderdi beni günlerce aramadı ben onu onu aradığımda niye arıyosun ne var deyip kapattı kalbim aşşırı kırıldı yine aramadı bende bugün dayanamayıp bana kocalık yapmayacaksan benimle niye evlenip benim hayatımı mahvettin dedim ve tartışma uzadı beni engelledi annemi aradı hala diyorki gelsin eşyalarını alsın gitsin. Ya ben kocamı seviyorum sürekli alttan aldım affettim. Bunu bildiği için sürekli bana kapıyı gösteriyor. Şimdide ben senden özel r dilemiceğim dedim ona bi daha yüzünü görmek istemiyorum deyip heryerden engelledi. Benimde bir gururum var dimi ne yapmalıyım sizce evimi terketmek istemiyorum o kadar emek verdim ama bu kadar aşağılanmak dövülmek şiddet görmek beni çok aciz, mutsuz, değersiz hissettirdi
İyi yaptın canım sağolOlsundu bende hal hatır edeyim bari boş çevirmeyim dedim
Bebiş büyüdü mü tepiniyor muİyi yaptın canım sağolbende iyim ne olsın işte
Maddi gücün var ve sen bu haldesin, Allah sana akıl fikir , feraset versin , Allahın Şırnağına dayak yemek için gitmişsin, orada yasayabilmen bile başlı başına zorken bir de şiddet görüyorsun ve hala seviyorum deyip gerçeği kabullenmek istemiyorsun, ne desin insanlar sana ne bekliyorsun, acilen darp raporu alıp bosan ne eşyası ne malı, maddi gücün varmış neden çekiyorsun, eşin seni asla bir zerre dahi sevmiyor, insan yerine bile koymuyor ...Arkadaşlar çok ağır konuşmuşsunuz çok üzüldüm. Eşim polis bi arkadaşında dediği gibi. 4 yıl sevgiliydi o zaman asla ve asla böyle birşey yapmadı ben tayinimiz buraya çıkınca psikolojisi bozuldu sandım. 1 yılda ne emek verdin diyenler ve niye evine gitmek istiyorsun diyenler var aslında ben şunu yapmak istiyordum ben evime gidip onu eve almamak istiyorum boşanma olacaksa öyle olsun çünkü ben bu eşyaların yarısını bende ödedim ona bırakmak istemiyorum o defolsun ben evi niye ona bırakayım . Gidecek yerimde var param da var maddi durumumda eşimden 10 kat daha yüksek. Kendim ömür boyu çalışmasam yetecek birikimim var.
Polis asker galiba eşiniz.Seven insan şiddet gösterir mi. Gösterse o anlık öfkeyle hadi tokat attı diyelim. Başka insanlar görmesin diye yer seçmek psikopatlik değilde ne ayrılmanız lazım.Merhaba arkadaşlar, evleneli daha bir yıl olacak mayısta. Eşimden evlendiğim daha ilk günden beri sözlü ve fiziki şiddet görüyorum. Aynı evin içine girdik sürekli işindeki stresi bana yansıtıyor ve beni defalarca dövdü hemde nasıl biliyor musunuz kafama ve ayaklarıma vuruyor ki kimse anlamasın diye yüzümde belli olmasın diye. Sürekli en ufak birşeyde beni evden kovuyor ve evimiz şırnakta ailem istanbulda. Gidecek yerim kimsem yok. Şuan işi dolayısıyla beni annemlere gönderdi beni günlerce aramadı ben onu onu aradığımda niye arıyosun ne var deyip kapattı kalbim aşşırı kırıldı yine aramadı bende bugün dayanamayıp bana kocalık yapmayacaksan benimle niye evlenip benim hayatımı mahvettin dedim ve tartışma uzadı beni engelledi annemi aradı hala diyorki gelsin eşyalarını alsın gitsin. Ya ben kocamı seviyorum sürekli alttan aldım affettim. Bunu bildiği için sürekli bana kapıyı gösteriyor. Şimdide ben senden özel r dilemiceğim dedim ona bi daha yüzünü görmek istemiyorum deyip heryerden engelledi. Benimde bir gururum var dimi ne yapmalıyım sizce evimi terketmek istemiyorum o kadar emek verdim ama bu kadar aşağılanmak dövülmek şiddet görmek beni çok aciz, mutsuz, değersiz hissettirdi
İpinizi saldığına şükredin ve ayaklarınız totonuza vurur şekilde kaçın delirdiniz mi siz? Ne sevgisi ne emeği ne aşkı? Ancak aile evinizde daha kötü bi muameleyle karşılaşıyosanız bunu düşünebilirsiniz. Onda da devlet kurumlarına başvuracaksınız.Merhaba arkadaşlar, evleneli daha bir yıl olacak mayısta. Eşimden evlendiğim daha ilk günden beri sözlü ve fiziki şiddet görüyorum. Aynı evin içine girdik sürekli işindeki stresi bana yansıtıyor ve beni defalarca dövdü hemde nasıl biliyor musunuz kafama ve ayaklarıma vuruyor ki kimse anlamasın diye yüzümde belli olmasın diye. Sürekli en ufak birşeyde beni evden kovuyor ve evimiz şırnakta ailem istanbulda. Gidecek yerim kimsem yok. Şuan işi dolayısıyla beni annemlere gönderdi beni günlerce aramadı ben onu onu aradığımda niye arıyosun ne var deyip kapattı kalbim aşşırı kırıldı yine aramadı bende bugün dayanamayıp bana kocalık yapmayacaksan benimle niye evlenip benim hayatımı mahvettin dedim ve tartışma uzadı beni engelledi annemi aradı hala diyorki gelsin eşyalarını alsın gitsin. Ya ben kocamı seviyorum sürekli alttan aldım affettim. Bunu bildiği için sürekli bana kapıyı gösteriyor. Şimdide ben senden özel r dilemiceğim dedim ona bi daha yüzünü görmek istemiyorum deyip heryerden engelledi. Benimde bir gururum var dimi ne yapmalıyım sizce evimi terketmek istemiyorum o kadar emek verdim ama bu kadar aşağılanmak dövülmek şiddet görmek beni çok aciz, mutsuz, değersiz hissettirdi
Hah böyle bir ortamda çocuk eksikti zaten , hadi kendini gözden çıkarmışsın da bebeği niye karıştırmaya çalışıyorsun, bu adam koca olamamış ki baba da olsun , çocuk olursa bana bağlanır diye düşünüyorsun ama yanılıyorsun...Aslında çocuk yapmak istememin onunla değil bir çocuğum olmasını istedim ama olmadı zaten.
Ya bosanmayacak eve gidip yapışıp kalacak adama eşyayı bahane ediyor, şırnaktan eşyayı İstanbula taşıma maliyetine değmez zaten , memurlar sırf eşya taşımamak için eşyalarını satıp o şekilde tayin oluyorlar başka şehre, kadının derdi başka...dayak yiyorsunuz derdiniz eşya mı?
hadi derdiniz eşya olsun. Şırnak'tan İstanbula taşıtacak mısınız eşyanın yarısını gerçekten?
aile evine döncekseniz eşyayı nereye koyacaksınız?
yani hani ev tutup, dava açıp boş eve taşısanız neyse, bu da süre ister. bu sürede eşyayı kaçıracaksa zaten yine kaçırır. ben anlamadım eşya planınızı.
o defolup gidecekse de (hadi boşanmayı istiyor zaten evi terk etti diyelim) e siz Şırnakta yaşamaya devam mı edeceksiniz? yani hangi polis eşi eşinden boşanıp Şırnakta yaşamaya devam eder onu da anlamadım.
kardeşim şırnaktan taşındı en batıya, konu sahibiyle benzer mesafe.Ya bosanmayacak eve gidip yapışıp kalacak adama eşyayı bahane ediyor, şırnaktan eşyayı İstanbula taşıma maliyetine değmez zaten , memurlar sırf eşya taşımamak için eşyalarını satıp o şekilde tayin oluyorlar başka şehre, kadının derdi başka...
Polisler ve askerler gözümde minlenmeye katmerlenerek devam ediyor...Arkadaşlar çok ağır konuşmuşsunuz çok üzüldüm. Eşim polis bi arkadaşında dediği gibi. 4 yıl sevgiliydi o zaman asla ve asla böyle birşey yapmadı ben tayinimiz buraya çıkınca psikolojisi bozuldu sandım. 1 yılda ne emek verdin diyenler ve niye evine gitmek istiyorsun diyenler var aslında ben şunu yapmak istiyordum ben evime gidip onu eve almamak istiyorum boşanma olacaksa öyle olsun çünkü ben bu eşyaların yarısını bende ödedim ona bırakmak istemiyorum o defolsun ben evi niye ona bırakayım . Gidecek yerimde var param da var maddi durumumda eşimden 10 kat daha yüksek. Kendim ömür boyu çalışmasam yetecek birikimim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?