Eşiminden şiddet görüyorum ne yapmalu

Tabii ki kurtulacaksın bu insandan ilk zor gelsede sonra çook mutlu olucaksın. Çocukta yok bir daha asla yüzünü görmezsin

Sizi defalarca döven adamı mı seviyorsunuz? Siz kendinize değer vermiyor musunuz?

Polismis sanırım. Her işinde stres yaşayan evde terör estirsin o zaman. Zaten güçleri evdeki kadınlara yetiyor, çok erkekse polis arkadaşlarına yapsın artistlik
amirine yapsın bakalım ama yemez
anlamadığım bu silahlı tiplerin şikayet edilmesi daha sıkıntılı
direk mesleğini etkiler
nasıl bir cesaret veriyor ki kadınlar adamlar dur durak dinlemiyor
o kadar da korkak ki görünmeyen yere vuruyor
allah dağına göre kar veriyor ben artık yazmıyorum bile bu konulara

ben eskiden sorunlu okullarda çalışmak isterdim
bir çocuğa bile dokunsam faydam olsa yeter derdim
bunların anası babası acımıyor ki çocuklarına
şu hayata bir de çocuk getirmeye uğraşıyor
bence oklar üzerinden çocuğa çekilince mutlu bile olur
artık çocuk işkence çeker kendi kurtulur

Benım de bir gururum var deme. Senin gururun yok anladın mı senin gururun falan yok

Emek vermekten kastınız dayak yemek herhalde! Ne kadar çok dayak yersen o kadar çok emek mi vermiş oluyorsun? Sizin kendinize saygınız yokken kocanız size neden saygı duysun? Kemal sunal ın bir filmi vardı adını hatırlamıyorum ama, mazlum diye bir karakter vardı, adam sinirlenince “ mazlumu getirin bana” deyip mazlumu dövüyordu. İşte siz eşinize göre oradaki mazlumsunuz, yani bir nevi kum torbasısınız. İlk önce bir psikoloğa başvurmanızı dilerim çünkü kocanızın ağır manipülasyonu altındasınız. O manipülasyondan çıktığınızda zaten arkanıza bakmadan kaçarsınız.

Maalesef bir gururun yok zira olsaydı kene gibi yapışmazdın bu insan kılıklı mahluka, acile boşanmalısın kendine azıcık bile değer veriyorsan...

Benim anladığım dayak yiyip sustuklarınızı emek zannediyorsunuz. Konuyu okuyunca annenize o kadar üzüldüm ki. Elin neidüğü belirsiz psikopatı kızımı dövecek bi de beni arayıp gelsin eşyalarını alsın gitsin diyecek kızım da hala ama anne ben seviyorum diyecek. Allah esirgesin. Annenizin yerinde olsam sizi eve zincirlerdim eşyası batsın. Ayrıca çocuk olunca düzelir sanıyosanız yanılıyorsunuz. Allah size akıl fikir versin.

Maddi gücün var ve sen bu haldesin, Allah sana akıl fikir , feraset versin , Allahın Şırnağına dayak yemek için gitmişsin, orada yasayabilmen bile başlı başına zorken bir de şiddet görüyorsun ve hala seviyorum deyip gerçeği kabullenmek istemiyorsun, ne desin insanlar sana ne bekliyorsun, acilen darp raporu alıp bosan ne eşyası ne malı, maddi gücün varmış neden çekiyorsun, eşin seni asla bir zerre dahi sevmiyor, insan yerine bile koymuyor ...

Polis asker galiba eşiniz.Seven insan şiddet gösterir mi. Gösterse o anlık öfkeyle hadi tokat attı diyelim. Başka insanlar görmesin diye yer seçmek psikopatlik değilde ne ayrılmanız lazım.

İpinizi saldığına şükredin ve ayaklarınız totonuza vurur şekilde kaçın delirdiniz mi siz? Ne sevgisi ne emeği ne aşkı? Ancak aile evinizde daha kötü bi muameleyle karşılaşıyosanız bunu düşünebilirsiniz. Onda da devlet kurumlarına başvuracaksınız.

Aslında çocuk yapmak istememin onunla değil bir çocuğum olmasını istedim ama olmadı zaten.
Hah böyle bir ortamda çocuk eksikti zaten , hadi kendini gözden çıkarmışsın da bebeği niye karıştırmaya çalışıyorsun, bu adam koca olamamış ki baba da olsun , çocuk olursa bana bağlanır diye düşünüyorsun ama yanılıyorsun...

Ya bosanmayacak eve gidip yapışıp kalacak adama eşyayı bahane ediyor, şırnaktan eşyayı İstanbula taşıma maliyetine değmez zaten , memurlar sırf eşya taşımamak için eşyalarını satıp o şekilde tayin oluyorlar başka şehre, kadının derdi başka...

Evinize emek vermişsiniz peki bu yaşa kadar kendinize hiç emek vermediniz demek ki. Eviniz kadar değeriniz yok kendi gözünüzde...

kardeşim şırnaktan taşındı en batıya, konu sahibiyle benzer mesafe.
hiç bir mobilya beyaz eşya vs. almadı hepsi orada kaldı bazısını sattı bazısını verdi. sadece arabasına kişisel eşyalarını koydu. bir de kitaplarını filan koliledi onu da batıya aile yanına ziyarete, gezmeye vs. gelen arkadaşları gelirken getirdi sonradan.

hadi bu kadın "yeni gelin evi" kurduysa süper eşyalar aldıysa belki üzülüyordur eşyasına bilemiyorum ama polis olup tayinci olanlar zaten genelde öyle eşya almıyor. mantıklı değil yani.

her türlü dayak yediğin evde yemişim eşyasını.

Polisler ve askerler gözümde minlenmeye katmerlenerek devam ediyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…