Eşiminden şiddet görüyorum ne yapmalu

Peki neden çocuk yapmak istiyorsunuz? Şiddet sorunu olan adam çocuğunuza ne verecek? Şu dediğiniz imkanlara sahip bir kadının basiretsiz kocasından çocuk yapmak isteyip, emek verdim diye dayağa katlanacağınıza ben inanmıyorum.
Aslında çocuk yapmak istememin onunla değil bir çocuğum olmasını istedim ama olmadı zaten.

Merhaba arkadaşlar, evleneli daha bir yıl olacak mayısta. Eşimden evlendiğim daha ilk günden beri sözlü ve fiziki şiddet görüyorum. Aynı evin içine girdik sürekli işindeki stresi bana yansıtıyor ve beni defalarca dövdü hemde nasıl biliyor musunuz kafama ve ayaklarıma vuruyor ki kimse anlamasın diye yüzümde belli olmasın diye. Sürekli en ufak birşeyde beni evden kovuyor ve evimiz şırnakta ailem istanbulda. Gidecek yerim kimsem yok. Şuan işi dolayısıyla beni annemlere gönderdi beni günlerce aramadı ben onu onu aradığımda niye arıyosun ne var deyip kapattı kalbim aşşırı kırıldı yine aramadı bende bugün dayanamayıp bana kocalık yapmayacaksan benimle niye evlenip benim hayatımı mahvettin dedim ve tartışma uzadı beni engelledi annemi aradı hala diyorki gelsin eşyalarını alsın gitsin. Ya ben kocamı seviyorum sürekli alttan aldım affettim. Bunu bildiği için sürekli bana kapıyı gösteriyor. Şimdide ben senden özel r dilemiceğim dedim ona bi daha yüzünü görmek istemiyorum deyip heryerden engelledi. Benimde bir gururum var dimi ne yapmalıyım sizce evimi terketmek istemiyorum o kadar emek verdim ama bu kadar aşağılanmak dövülmek şiddet görmek beni çok aciz, mutsuz, değersiz hissettirdi
Nice şiddet gören kadın, kocaları onları bırakmadığı için, boşanırsa öldürülmekten korktuğu için boşanamıyor. Siz, sizi kovan istemeyen adamın peşinden koşuyorsunuz. Şükredin ki sizden boşanmak istiyor.

Sevdiğinin vurduğu yerde gül mü biterdi?
Tokat yeri: Yanak Tokat sesi: Şak = 4 gün küs

Tokat yeri: Yanak Tokat sesi: Şırankk = 7 gün küs

Tokat yeri: Kulak Tokat sesi: Çınlamalı = 13 gün küs

Tokat yeri: Kulak Tokat sesi: Kulak zarı patlatmalı = 26 gün küs

Tokat yeri: Popo Tokat sesi: Şlak = 2 gün küs

Tokat yeri: Popo Tokat sesi: Şak-şırankk = 3 gün küs

Ocak ayında listeler güncellenecek; e-tokat uygulamasını indirip oradan takip edebilir ya da www.birtokatattibeyimekustum.gov.tr'den bakabilirsiniz.

Puhahaa

Sevdiğinin vurduğu yerde gül mü biterdi?
Tokat yeri: Yanak Tokat sesi: Şak = 4 gün küs

Tokat yeri: Yanak Tokat sesi: Şırankk = 7 gün küs

Tokat yeri: Kulak Tokat sesi: Çınlamalı = 13 gün küs

Tokat yeri: Kulak Tokat sesi: Kulak zarı patlatmalı = 26 gün küs

Tokat yeri: Popo Tokat sesi: Şlak = 2 gün küs

Tokat yeri: Popo Tokat sesi: Şak-şırankk = 3 gün küs

Ocak ayında listeler güncellenecek; e-tokat uygulamasını indirip oradan takip edebilir ya da www.birtokatattibeyimekustum.gov.tr'den bakabilirsiniz.

Puhahaa

Arkadaşlar çok ağır konuşmuşsunuz çok üzüldüm. Eşim polis bi arkadaşında dediği gibi. 4 yıl sevgiliydi o zaman asla ve asla böyle birşey yapmadı ben tayinimiz buraya çıkınca psikolojisi bozuldu sandım. 1 yılda ne emek verdin diyenler ve niye evine gitmek istiyorsun diyenler var aslında ben şunu yapmak istiyordum ben evime gidip onu eve almamak istiyorum boşanma olacaksa öyle olsun çünkü ben bu eşyaların yarısını bende ödedim ona bırakmak istemiyorum o defolsun ben evi niye ona bırakayım . Gidecek yerimde var param da var maddi durumumda eşimden 10 kat daha yüksek. Kendim ömür boyu çalışmasam yetecek birikimim var.

. 1 yılda ne emek verdin diyenler ve niye evine gitmek istiyorsun diyenler var
Bu hayatı yaşayan dayak yiyen sensin onlar değil. Bunu söyleyen kişiler dayak yediğini de biliyor mu? Yoksa olayı farklı mı anlattın? Ona rağmen öyle diyorlarsa akıllarından şüphe ederim .
bu eşyaların yarısını bende ödedim ona bırakmak istemiyorum o defolsun ben evi niye ona bırakayım
Bu konuda uzman bir avukata danış ve aklındakileri sor bence

Merhaba arkadaşlar, evleneli daha bir yıl olacak mayısta. Eşimden evlendiğim daha ilk günden beri sözlü ve fiziki şiddet görüyorum. Aynı evin içine girdik sürekli işindeki stresi bana yansıtıyor ve beni defalarca dövdü hemde nasıl biliyor musunuz kafama ve ayaklarıma vuruyor ki kimse anlamasın diye yüzümde belli olmasın diye. Sürekli en ufak birşeyde beni evden kovuyor ve evimiz şırnakta ailem istanbulda. Gidecek yerim kimsem yok. Şuan işi dolayısıyla beni annemlere gönderdi beni günlerce aramadı ben onu onu aradığımda niye arıyosun ne var deyip kapattı kalbim aşşırı kırıldı yine aramadı bende bugün dayanamayıp bana kocalık yapmayacaksan benimle niye evlenip benim hayatımı mahvettin dedim ve tartışma uzadı beni engelledi annemi aradı hala diyorki gelsin eşyalarını alsın gitsin. Ya ben kocamı seviyorum sürekli alttan aldım affettim. Bunu bildiği için sürekli bana kapıyı gösteriyor. Şimdide ben senden özel r dilemiceğim dedim ona bi daha yüzünü görmek istemiyorum deyip heryerden engelledi. Benimde bir gururum var dimi ne yapmalıyım sizce evimi terketmek istemiyorum o kadar emek verdim ama bu kadar aşağılanmak dövülmek şiddet görmek beni çok aciz, mutsuz, değersiz hissettirdi
Tekmeyi basacağınız adamlar size tekmeyi basıyor da daha o ayağa yapışmaya çalışıyorsunuz

Aslında çocuk yapmak istememin onunla değil bir çocuğum olmasını istedim ama olmadı zaten.
Ee çocuk olunca bu psikopatla hiç bağınız kopmayacak
Nasıl güvenip göndereceksiniz yanına

Çok iyiyse durumunuz neden eşya derdindesiniz
İki kıytırık şey yenisini alırsınız

Döven adamları nasıl seviyorsunuz
Evinizde şiddet var mıydı

İlla hamile kalıp dünyaya masum bı zavallı getirip hastanelik olmayana kadar duymayacaksınız.hala nasıl seviyorum diyosunuz kafanıza fazla darbe aldınız sanirim

Çok çok üzgünüm yaşadıkların için. Kendine kıymet vermelisin, ne kadar durabilirsin zulüm gördüğün yerde. Olurunu arıyorsun hala,sevgiye tutunmamaya çalışıyorsun ama bu yaşadıklarının sevgi değil zulüm. Arkana bile bakmamalısın.

Ee çocuk olunca bu psikopatla hiç bağınız kopmayacak
Nasıl güvenip göndereceksiniz yanına

Çok iyiyse durumunuz neden eşya derdindesiniz
İki kıytırık şey yenisini alırsınız

Döven adamları nasıl seviyorsunuz
Evinizde şiddet var mıydı
Hayır hiç yoktu. ben ona bırakmak istemiyorum ama neyse haklısınız ben zaten çok yüz verdim bunlar başıma geldi

Hayır hiç yoktu. ben ona bırakmak istemiyorum ama neyse haklısınız ben zaten çok yüz verdim bunlar başıma geldi
Dönme buraya. Hangi ilçede kocan? Adını ver de dedikodusunu çıkariyim bizim buraysa. 👹

Sizin de bir gururunuz mu var? Nerde tam olarak ben göremedim, şiddet var, adam sizi evden kovmuş, engellemiş hala ben kocamı seviyorum, emek verdim diyorsunuz? Gurur tam olarak bu hikayenin neresinde?

Soru sahibi, canının bir nebze kıymeti varsa arkana bakmadan bir dakika düşünmeden kaçarsın. Hele çocuk diyorsun sakın. Yoksa bu psikopattan ömür boyu kurtulamazsın. Maddi gücün yerindeymiş eşya derdine düşme bunun ne yapacağı belli olmaz.

Back
X