Eşiminden şiddet görüyorum ne yapmalu

Haklısınız bu arada sinirlenince gözü dönüyor dediklerinizi göz önünnde bulundurucam teşekkürler. Benim amacım ona maddi hiçbişi bırakmamak ve bu zararın tazminatını almak ondan evi terk etmek istemedim.

Eşinizin evde olmadığı bir zaman, ailenizle gelin evden alacağınız her şeyi alın ve boşanın. Memursanız boşanma sonrası özel tayin isteyin.

Haklısınız bu arada sinirlenince gözü dönüyor dediklerinizi göz önünnde bulundurucam teşekkürler. Benim amacım ona maddi hiçbişi bırakmamak ve bu zararın tazminatını almak ondan evi terk etmek istemedim.
Seni dovdugunde hastaneye gidip darp raporu alman ve dava açıp bunları sunman ne olur durma ben seni tanimasamda onca kadın cinayetinden biri olmanı istemiyorum.

Aslında çocuk yapmak istememin onunla değil bir çocuğum olmasını istedim ama olmadı zaten.
Sizi dövdüğü yetmedi birde çocugum olsun onu dövsün dediniz herhalde. Çocuk sadece sizin olmuyor malum babasının kim olduğu da çok önemli.
İKi tane eşya için hiç ihtiyacınızda yok çektiğiniz rezilliğe değiyor mu cidden?
Şırnak'ta ki evden eşinizi gönderseniz sonrasında ne yapacaksınız orada?
Bahanelerin arkasına sığınmayın.

Ee seviyordun ya. Öyle diyodun ilk mesajında. Dayanamayıp sen aramistın yine. Is simdi 3 5 esya almak için katlanmak mi oldu. Dedigin gibi imkanları olan biri olsan ev eşyası peşine mi düşersin yoksa seni döven adamın cezasını alması için mi uğraşırsın.
Geçmiyor bana bu söylediklerin.

Arkadaşlar çok ağır konuşmuşsunuz çok üzüldüm. Eşim polis bi arkadaşında dediği gibi. 4 yıl sevgiliydi o zaman asla ve asla böyle birşey yapmadı ben tayinimiz buraya çıkınca psikolojisi bozuldu sandım. 1 yılda ne emek verdin diyenler ve niye evine gitmek istiyorsun diyenler var aslında ben şunu yapmak istiyordum ben evime gidip onu eve almamak istiyorum boşanma olacaksa öyle olsun çünkü ben bu eşyaların yarısını bende ödedim ona bırakmak istemiyorum o defolsun ben evi niye ona bırakayım . Gidecek yerimde var param da var maddi durumumda eşimden 10 kat daha yüksek. Kendim ömür boyu çalışmasam yetecek birikimim var.
dayak yiyorsunuz derdiniz eşya mı?

hadi derdiniz eşya olsun. Şırnak'tan İstanbula taşıtacak mısınız eşyanın yarısını gerçekten?
aile evine döncekseniz eşyayı nereye koyacaksınız?

yani hani ev tutup, dava açıp boş eve taşısanız neyse, bu da süre ister. bu sürede eşyayı kaçıracaksa zaten yine kaçırır. ben anlamadım eşya planınızı.

o defolup gidecekse de (hadi boşanmayı istiyor zaten evi terk etti diyelim) e siz Şırnakta yaşamaya devam mı edeceksiniz? yani hangi polis eşi eşinden boşanıp Şırnakta yaşamaya devam eder onu da anlamadım.

Ee seviyordun ya. Öyle diyodun ilk mesajında. Dayanamayıp sen aramistın yine. Is simdi 3 5 esya almak için katlanmak mi oldu. Dedigin gibi imkanları olan biri olsan ev eşyası peşine mi düşersin yoksa seni döven adamın cezasını alması için mi uğraşırsın.
Geçmiyor bana bu söylediklerin.
eve gidip pasaportumu ve özel eşyalarımı alıcam birde arabamda evim önünde onu alıp dönücem tamam eşyaları almicam arkadaşlae evde kalmicamda dediğiniz gibi şırnakta yaşamaya devam etmek zaten saçma

Merhaba arkadaşlar, evleneli daha bir yıl olacak mayısta. Eşimden evlendiğim daha ilk günden beri sözlü ve fiziki şiddet görüyorum. Aynı evin içine girdik sürekli işindeki stresi bana yansıtıyor ve beni defalarca dövdü hemde nasıl biliyor musunuz kafama ve ayaklarıma vuruyor ki kimse anlamasın diye yüzümde belli olmasın diye. Sürekli en ufak birşeyde beni evden kovuyor ve evimiz şırnakta ailem istanbulda. Gidecek yerim kimsem yok. Şuan işi dolayısıyla beni annemlere gönderdi beni günlerce aramadı ben onu onu aradığımda niye arıyosun ne var deyip kapattı kalbim aşşırı kırıldı yine aramadı bende bugün dayanamayıp bana kocalık yapmayacaksan benimle niye evlenip benim hayatımı mahvettin dedim ve tartışma uzadı beni engelledi annemi aradı hala diyorki gelsin eşyalarını alsın gitsin. Ya ben kocamı seviyorum sürekli alttan aldım affettim. Bunu bildiği için sürekli bana kapıyı gösteriyor. Şimdide ben senden özel r dilemiceğim dedim ona bi daha yüzünü görmek istemiyorum deyip heryerden engelledi. Benimde bir gururum var dimi ne yapmalıyım sizce evimi terketmek istemiyorum o kadar emek verdim ama bu kadar aşağılanmak dövülmek şiddet görmek beni çok aciz, mutsuz, değersiz hissettird

Bence üstüne asla düşmeyin asla yazıp arayıp sormayın hele ki 4 sene sevgililik 1 yıl evlilik yazık günah size de emeklerinizi boşverin asıl kendinizi düşünün zararın neresinden dönerseniz kardır . Ben de evliyim 5 yıllık sevgililik 1 yıl nişanlılık 1 yıla yakında evliyim kavgalar her ailede her çift arasında olur hatta evliliğin başında daha da çok oluyor ama şiddet varsa bu affedilecek bir şey değildir . Sizi bir gün aramadan durabilen bir insanın merak etmeyen bir insanın sevgisi sorgulanmalı bence . Kendinin size yalvarması lazım kendinin düşünmesi lazım .

dayak hoşunuza gidiyor. sevmeye ve akabinde dayak yemeye devam edin. dayak sizin gıdanız olmuş anlaşılan..

Merhaba arkadaşlar, evleneli daha bir yıl olacak mayısta. Eşimden evlendiğim daha ilk günden beri sözlü ve fiziki şiddet görüyorum. Aynı evin içine girdik sürekli işindeki stresi bana yansıtıyor ve beni defalarca dövdü hemde nasıl biliyor musunuz kafama ve ayaklarıma vuruyor ki kimse anlamasın diye yüzümde belli olmasın diye. Sürekli en ufak birşeyde beni evden kovuyor ve evimiz şırnakta ailem istanbulda. Gidecek yerim kimsem yok. Şuan işi dolayısıyla beni annemlere gönderdi beni günlerce aramadı ben onu onu aradığımda niye arıyosun ne var deyip kapattı kalbim aşşırı kırıldı yine aramadı bende bugün dayanamayıp bana kocalık yapmayacaksan benimle niye evlenip benim hayatımı mahvettin dedim ve tartışma uzadı beni engelledi annemi aradı hala diyorki gelsin eşyalarını alsın gitsin. Ya ben kocamı seviyorum sürekli alttan aldım affettim. Bunu bildiği için sürekli bana kapıyı gösteriyor. Şimdide ben senden özel r dilemiceğim dedim ona bi daha yüzünü görmek istemiyorum deyip heryerden engelledi. Benimde bir gururum var dimi ne yapmalıyım sizce evimi terketmek istemiyorum o kadar emek verdim ama bu kadar aşağılanmak dövülmek şiddet görmek beni çok aciz, mutsuz, değersiz hissettirdi
Mozosist misiniz gidip alin eşyalarınızı boşanın

Kafaya darbe ala ala gitmiş kafa herhalde. Gidecek yerim yok diyordunuz şimdi şöyle zenginim böyle zenginim yazık valla yazan parmaklarima

Ne emeği verdiniz bu mutsuz evliliğe on çocuk olsa boşanılır hala evimi seviyorum eşimi seviyorum demişsiniz daha çok dayak yemek için mi?
Boşanin hemen ailenizin yanında iken ne güzel kurtulmuşum demiyorsunuz aklınız yerinde mi lütfen ya

Back
X