- 28 Mart 2025
- 843
- 444
- 18
Evini değiştir seni bulamasinHayır hiç yoktu. ben ona bırakmak istemiyorum ama neyse haklısınız ben zaten çok yüz verdim bunlar başıma geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evini değiştir seni bulamasinHayır hiç yoktu. ben ona bırakmak istemiyorum ama neyse haklısınız ben zaten çok yüz verdim bunlar başıma geldi
Seni dovdugunde hastaneye gidip darp raporu alman ve dava açıp bunları sunman ne olur durma ben seni tanimasamda onca kadın cinayetinden biri olmanı istemiyorum.Haklısınız bu arada sinirlenince gözü dönüyor dediklerinizi göz önünnde bulundurucam teşekkürler. Benim amacım ona maddi hiçbişi bırakmamak ve bu zararın tazminatını almak ondan evi terk etmek istemedim.
Sizi dövdüğü yetmedi birde çocugum olsun onu dövsün dediniz herhalde. Çocuk sadece sizin olmuyor malum babasının kim olduğu da çok önemli.Aslında çocuk yapmak istememin onunla değil bir çocuğum olmasını istedim ama olmadı zaten.
Ee seviyordun ya. Öyle diyodun ilk mesajında. Dayanamayıp sen aramistın yine. Is simdi 3 5 esya almak için katlanmak mi oldu. Dedigin gibi imkanları olan biri olsan ev eşyası peşine mi düşersin yoksa seni döven adamın cezasını alması için mi uğraşırsın.Haklısınız bu arada sinirlenince gözü dönüyor dediklerinizi göz önünnde bulundurucam teşekkürler. Benim amacım ona maddi hiçbişi bırakmamak ve bu zararın tazminatını almak ondan evi terk etmek istemedim.
dayak yiyorsunuz derdiniz eşya mı?Arkadaşlar çok ağır konuşmuşsunuz çok üzüldüm. Eşim polis bi arkadaşında dediği gibi. 4 yıl sevgiliydi o zaman asla ve asla böyle birşey yapmadı ben tayinimiz buraya çıkınca psikolojisi bozuldu sandım. 1 yılda ne emek verdin diyenler ve niye evine gitmek istiyorsun diyenler var aslında ben şunu yapmak istiyordum ben evime gidip onu eve almamak istiyorum boşanma olacaksa öyle olsun çünkü ben bu eşyaların yarısını bende ödedim ona bırakmak istemiyorum o defolsun ben evi niye ona bırakayım . Gidecek yerimde var param da var maddi durumumda eşimden 10 kat daha yüksek. Kendim ömür boyu çalışmasam yetecek birikimim var.
eve gidip pasaportumu ve özel eşyalarımı alıcam birde arabamda evim önünde onu alıp dönücem tamam eşyaları almicam arkadaşlae evde kalmicamda dediğiniz gibi şırnakta yaşamaya devam etmek zaten saçmaEe seviyordun ya. Öyle diyodun ilk mesajında. Dayanamayıp sen aramistın yine. Is simdi 3 5 esya almak için katlanmak mi oldu. Dedigin gibi imkanları olan biri olsan ev eşyası peşine mi düşersin yoksa seni döven adamın cezasını alması için mi uğraşırsın.
Geçmiyor bana bu söylediklerin.
Merhaba arkadaşlar, evleneli daha bir yıl olacak mayısta. Eşimden evlendiğim daha ilk günden beri sözlü ve fiziki şiddet görüyorum. Aynı evin içine girdik sürekli işindeki stresi bana yansıtıyor ve beni defalarca dövdü hemde nasıl biliyor musunuz kafama ve ayaklarıma vuruyor ki kimse anlamasın diye yüzümde belli olmasın diye. Sürekli en ufak birşeyde beni evden kovuyor ve evimiz şırnakta ailem istanbulda. Gidecek yerim kimsem yok. Şuan işi dolayısıyla beni annemlere gönderdi beni günlerce aramadı ben onu onu aradığımda niye arıyosun ne var deyip kapattı kalbim aşşırı kırıldı yine aramadı bende bugün dayanamayıp bana kocalık yapmayacaksan benimle niye evlenip benim hayatımı mahvettin dedim ve tartışma uzadı beni engelledi annemi aradı hala diyorki gelsin eşyalarını alsın gitsin. Ya ben kocamı seviyorum sürekli alttan aldım affettim. Bunu bildiği için sürekli bana kapıyı gösteriyor. Şimdide ben senden özel r dilemiceğim dedim ona bi daha yüzünü görmek istemiyorum deyip heryerden engelledi. Benimde bir gururum var dimi ne yapmalıyım sizce evimi terketmek istemiyorum o kadar emek verdim ama bu kadar aşağılanmak dövülmek şiddet görmek beni çok aciz, mutsuz, değersiz hissettird
Mozosist misiniz gidip alin eşyalarınızı boşanınMerhaba arkadaşlar, evleneli daha bir yıl olacak mayısta. Eşimden evlendiğim daha ilk günden beri sözlü ve fiziki şiddet görüyorum. Aynı evin içine girdik sürekli işindeki stresi bana yansıtıyor ve beni defalarca dövdü hemde nasıl biliyor musunuz kafama ve ayaklarıma vuruyor ki kimse anlamasın diye yüzümde belli olmasın diye. Sürekli en ufak birşeyde beni evden kovuyor ve evimiz şırnakta ailem istanbulda. Gidecek yerim kimsem yok. Şuan işi dolayısıyla beni annemlere gönderdi beni günlerce aramadı ben onu onu aradığımda niye arıyosun ne var deyip kapattı kalbim aşşırı kırıldı yine aramadı bende bugün dayanamayıp bana kocalık yapmayacaksan benimle niye evlenip benim hayatımı mahvettin dedim ve tartışma uzadı beni engelledi annemi aradı hala diyorki gelsin eşyalarını alsın gitsin. Ya ben kocamı seviyorum sürekli alttan aldım affettim. Bunu bildiği için sürekli bana kapıyı gösteriyor. Şimdide ben senden özel r dilemiceğim dedim ona bi daha yüzünü görmek istemiyorum deyip heryerden engelledi. Benimde bir gururum var dimi ne yapmalıyım sizce evimi terketmek istemiyorum o kadar emek verdim ama bu kadar aşağılanmak dövülmek şiddet görmek beni çok aciz, mutsuz, değersiz hissettirdi
Yanlıs alıntı yapmışım soryİyiyim canım sen nasılsın
yav he heeve gidip pasaportumu ve özel eşyalarımı alıcam birde arabamda evim önünde onu alıp dönücem tamam eşyaları almicam arkadaşlae evde kalmicamda dediğiniz gibi şırnakta yaşamaya devam etmek zaten saçma