- 16 Temmuz 2023
- 4.378
- 11.972
- 128
Merhaba arkadaşlar, evleneli daha bir yıl olacak mayısta. Eşimden evlendiğim daha ilk günden beri sözlü ve fiziki şiddet görüyorum. Aynı evin içine girdik sürekli işindeki stresi bana yansıtıyor ve beni defalarca dövdü hemde nasıl biliyor musunuz kafama ve ayaklarıma vuruyor ki kimse anlamasın diye yüzümde belli olmasın diye. Sürekli en ufak birşeyde beni evden kovuyor ve evimiz şırnakta ailem istanbulda. Gidecek yerim kimsem yok. Şuan işi dolayısıyla beni annemlere gönderdi beni günlerce aramadı ben onu onu aradığımda niye arıyosun ne var deyip kapattı kalbim aşşırı kırıldı yine aramadı bende bugün dayanamayıp bana kocalık yapmayacaksan benimle niye evlenip benim hayatımı mahvettin dedim ve tartışma uzadı beni engelledi annemi aradı hala diyorki gelsin eşyalarını alsın gitsin. Ya ben kocamı seviyorum sürekli alttan aldım affettim. Bunu bildiği için sürekli bana kapıyı gösteriyor. Şimdide ben senden özel r dilemiceğim dedim ona bi daha yüzünü görmek istemiyorum deyip heryerden engelledi. Benimde bir gururum var dimi ne yapmalıyım sizce evimi terketmek istemiyorum o kadar emek verdim ama bu kadar aşağılanmak dövülmek şiddet görmek beni çok aciz, mutsuz, değersiz hissettirdi
aradığımda niye arıyosun ne var deyip kapattı
beni engelledi annemi aradı hala diyorki gelsin eşyalarını alsın gitsin.
bi daha yüzünü görmek istemiyorum deyip heryerden engelledi.
Bu laflardan sonra hâlâ seviyorum, emek verdim diyorsan, şiddet görmene rağmen onu merak edip arıyorsan zerre gururun kalmamış demektir.Benimde bir gururum var dimi
Ama o seviyor lütfen.Savunma sporlarını öneriyorum, aikido, jujitsu ve karete olabilir. Daha sert bir dal isterseniz muay thai, kick box neden olmasın? En azından siz de iki üç tekme yumruk savurursunuz, katılımcı olursunuz. Karşılıklı bir uyum yakalarsınız diye düşünüyorum.
Sevdiğinin vurduğu yerde gül mü biterdi?Ama o seviyor lütfen.
Deme onu deme şimdi erimin vurduğu yerde gül biter deyip yollara düşecek.Sevdiğinin vurduğu yerde gül mü biterdi?
O zaman şikayet edip darp raporu alacaksınArkadaşlar çok ağır konuşmuşsunuz çok üzüldüm. Eşim polis bi arkadaşında dediği gibi. 4 yıl sevgiliydi o zaman asla ve asla böyle birşey yapmadı ben tayinimiz buraya çıkınca psikolojisi bozuldu sandım. 1 yılda ne emek verdin diyenler ve niye evine gitmek istiyorsun diyenler var aslında ben şunu yapmak istiyordum ben evime gidip onu eve almamak istiyorum boşanma olacaksa öyle olsun çünkü ben bu eşyaların yarısını bende ödedim ona bırakmak istemiyorum o defolsun ben evi niye ona bırakayım . Gidecek yerimde var param da var maddi durumumda eşimden 10 kat daha yüksek. Kendim ömür boyu çalışmasam yetecek birikimim var.
Canından kıymetli mi yahu neden bu zamana kadar darp raporu almadın uzaklaştırma almadın geçti artıkArkadaşlar çok ağır konuşmuşsunuz çok üzüldüm. Eşim polis bi arkadaşında dediği gibi. 4 yıl sevgiliydi o zaman asla ve asla böyle birşey yapmadı ben tayinimiz buraya çıkınca psikolojisi bozuldu sandım. 1 yılda ne emek verdin diyenler ve niye evine gitmek istiyorsun diyenler var aslında ben şunu yapmak istiyordum ben evime gidip onu eve almamak istiyorum boşanma olacaksa öyle olsun çünkü ben bu eşyaların yarısını bende ödedim ona bırakmak istemiyorum o defolsun ben evi niye ona bırakayım . Gidecek yerimde var param da var maddi durumumda eşimden 10 kat daha yüksek. Kendim ömür boyu çalışmasam yetecek birikimim var.
E birak o zaman ne ugrasiyorsun. Ne hali varsa gorsun. Basimin gozumun sadakasi olsun der ceker giderdim yerinde olsam. Ama sen pek vazgececek gibi durmuyorsun. Butun bunlar olurken hangi akla hizmet hamile kalmaya calistin meselaArkadaşlar çok ağır konuşmuşsunuz çok üzüldüm. Eşim polis bi arkadaşında dediği gibi. 4 yıl sevgiliydi o zaman asla ve asla böyle birşey yapmadı ben tayinimiz buraya çıkınca psikolojisi bozuldu sandım. 1 yılda ne emek verdin diyenler ve niye evine gitmek istiyorsun diyenler var aslında ben şunu yapmak istiyordum ben evime gidip onu eve almamak istiyorum boşanma olacaksa öyle olsun çünkü ben bu eşyaların yarısını bende ödedim ona bırakmak istemiyorum o defolsun ben evi niye ona bırakayım . Gidecek yerimde var param da var maddi durumumda eşimden 10 kat daha yüksek. Kendim ömür boyu çalışmasam yetecek birikimim var.
Maddi durumun çok yüksekse iki koltuğun üç beş beyaz eşyanın derdinde misiniz? Sizin o psikopatı eve almamak, kovmak gibi bir lüksünüz mü var. Çeker vurur. Aklınızı başınıza alın.Arkadaşlar çok ağır konuşmuşsunuz çok üzüldüm. Eşim polis bi arkadaşında dediği gibi. 4 yıl sevgiliydi o zaman asla ve asla böyle birşey yapmadı ben tayinimiz buraya çıkınca psikolojisi bozuldu sandım. 1 yılda ne emek verdin diyenler ve niye evine gitmek istiyorsun diyenler var aslında ben şunu yapmak istiyordum ben evime gidip onu eve almamak istiyorum boşanma olacaksa öyle olsun çünkü ben bu eşyaların yarısını bende ödedim ona bırakmak istemiyorum o defolsun ben evi niye ona bırakayım . Gidecek yerimde var param da var maddi durumumda eşimden 10 kat daha yüksek. Kendim ömür boyu çalışmasam yetecek birikimim var.
Açın davanızı.Arkadaşlar çok ağır konuşmuşsunuz çok üzüldüm. Eşim polis bi arkadaşında dediği gibi. 4 yıl sevgiliydi o zaman asla ve asla böyle birşey yapmadı ben tayinimiz buraya çıkınca psikolojisi bozuldu sandım. 1 yılda ne emek verdin diyenler ve niye evine gitmek istiyorsun diyenler var aslında ben şunu yapmak istiyordum ben evime gidip onu eve almamak istiyorum boşanma olacaksa öyle olsun çünkü ben bu eşyaların yarısını bende ödedim ona bırakmak istemiyorum o defolsun ben evi niye ona bırakayım . Gidecek yerimde var param da var maddi durumumda eşimden 10 kat daha yüksek. Kendim ömür boyu çalışmasam yetecek birikimim var.
Arkadaşlar çok ağır konuşmuşsunuz çok üzüldüm. Eşim polis bi arkadaşında dediği gibi. 4 yıl sevgiliydi o zaman asla ve asla böyle birşey yapmadı ben tayinimiz buraya çıkınca psikolojisi bozuldu sandım. 1 yılda ne emek verdin diyenler ve niye evine gitmek istiyorsun diyenler var aslında ben şunu yapmak istiyordum ben evime gidip onu eve almamak istiyorum boşanma olacaksa öyle olsun çünkü ben bu eşyaların yarısını bende ödedim ona bırakmak istemiyorum o defolsun ben evi niye ona bırakayım . Gidecek yerimde var param da var maddi durumumda eşimden 10 kat daha yüksek. Kendim ömür boyu çalışmasam yetecek birikimim var.
GururunuZ yok mu sizin diye soracaktım ama varmış Allahtan. Madem emek verdiniz ve kocanızı seviyorsunuz, gidin ayaklarına kapanın, ömrünüzün sonuna kadar itile kakıla yaşayıp gidin.Merhaba arkadaşlar, evleneli daha bir yıl olacak mayısta. Eşimden evlendiğim daha ilk günden beri sözlü ve fiziki şiddet görüyorum. Aynı evin içine girdik sürekli işindeki stresi bana yansıtıyor ve beni defalarca dövdü hemde nasıl biliyor musunuz kafama ve ayaklarıma vuruyor ki kimse anlamasın diye yüzümde belli olmasın diye. Sürekli en ufak birşeyde beni evden kovuyor ve evimiz şırnakta ailem istanbulda. Gidecek yerim kimsem yok. Şuan işi dolayısıyla beni annemlere gönderdi beni günlerce aramadı ben onu onu aradığımda niye arıyosun ne var deyip kapattı kalbim aşşırı kırıldı yine aramadı bende bugün dayanamayıp bana kocalık yapmayacaksan benimle niye evlenip benim hayatımı mahvettin dedim ve tartışma uzadı beni engelledi annemi aradı hala diyorki gelsin eşyalarını alsın gitsin. Ya ben kocamı seviyorum sürekli alttan aldım affettim. Bunu bildiği için sürekli bana kapıyı gösteriyor. Şimdide ben senden özel r dilemiceğim dedim ona bi daha yüzünü görmek istemiyorum deyip heryerden engelledi. Benimde bir gururum var dimi ne yapmalıyım sizce evimi terketmek istemiyorum o kadar emek verdim ama bu kadar aşağılanmak dövülmek şiddet görmek beni çok aciz, mutsuz, değersiz hissettirdi
Bu şekilde kocası da ona aşık olur tekrar benceSavunma sporlarını öneriyorum, aikido, jujitsu ve karete olabilir. Daha sert bir dal isterseniz muay thai, kick box neden olmasın? En azından siz de iki üç tekme yumruk savurursunuz, katılımcı olursunuz. Karşılıklı bir uyum yakalarsınız diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?