Eşiminden şiddet görüyorum ne yapmalu

aradığımda niye arıyosun ne var deyip kapattı

beni engelledi annemi aradı hala diyorki gelsin eşyalarını alsın gitsin.

bi daha yüzünü görmek istemiyorum deyip heryerden engelledi.

Benimde bir gururum var dimi
Bu laflardan sonra hâlâ seviyorum, emek verdim diyorsan, şiddet görmene rağmen onu merak edip arıyorsan zerre gururun kalmamış demektir.

Ama o seviyor lütfen.

Her işkenceyi görmüş, sevdiği için alttan alıyormuş. Çocuk yapmaya çalışıyormuş. İşinin stresini yansıtıyor diye normalleştirip kılıf bulmuşsun, sen kum torbası mısın?. Bazı emekler ziyan olmalı. Seni öldürüp bir yere sessizce gömmesini mi bekliyorsun?
Adam eliyle gönderip engellemiş. Aç davanı boşan. Fırsatın varken bir daha dönmezsin o eve. Bırak herşey orada kalsın. Hala kocam da kocam, vay benim emeklerim. Ne kadar da seviyorsunuz acınıza tutunmayı..

Arkadaşlar çok ağır konuşmuşsunuz çok üzüldüm. Eşim polis bi arkadaşında dediği gibi. 4 yıl sevgiliydi o zaman asla ve asla böyle birşey yapmadı ben tayinimiz buraya çıkınca psikolojisi bozuldu sandım. 1 yılda ne emek verdin diyenler ve niye evine gitmek istiyorsun diyenler var aslında ben şunu yapmak istiyordum ben evime gidip onu eve almamak istiyorum boşanma olacaksa öyle olsun çünkü ben bu eşyaların yarısını bende ödedim ona bırakmak istemiyorum o defolsun ben evi niye ona bırakayım . Gidecek yerimde var param da var maddi durumumda eşimden 10 kat daha yüksek. Kendim ömür boyu çalışmasam yetecek birikimim var.

O zaman şikayet edip darp raporu alacaksın

Canından kıymetli mi yahu neden bu zamana kadar darp raporu almadın uzaklaştırma almadın geçti artık

E birak o zaman ne ugrasiyorsun. Ne hali varsa gorsun. Basimin gozumun sadakasi olsun der ceker giderdim yerinde olsam. Ama sen pek vazgececek gibi durmuyorsun. Butun bunlar olurken hangi akla hizmet hamile kalmaya calistin mesela

Maddi durumun çok yüksekse iki koltuğun üç beş beyaz eşyanın derdinde misiniz? Sizin o psikopatı eve almamak, kovmak gibi bir lüksünüz mü var. Çeker vurur. Aklınızı başınıza alın.

Açın davanızı.

Önce canınızı kurtarın sonra malınızın peşine düşersiniz.

Sence gururun kalmış mı daha, bu kadar şeyin üzerine ayağına kapanmamissin adamın, ayıp etmişsin ayaklarına kapan alsin seni eve sakın bırakma. Hele üç beş parça, satsan beş para etmeyecek eşya için kesin git hakkindir istemiyorum demesine inanma kesin sana aşık düş peşine boy boy çocuk ver.

Yazık bı kadının kendine yakistirdiklarina.

Son düzenleme:

Peki neden çocuk yapmak istiyorsunuz? Şiddet sorunu olan adam çocuğunuza ne verecek? Şu dediğiniz imkanlara sahip bir kadının basiretsiz kocasından çocuk yapmak isteyip, emek verdim diye dayağa katlanacağınıza ben inanmıyorum.

GururunuZ yok mu sizin diye soracaktım ama varmış Allahtan. Madem emek verdiniz ve kocanızı seviyorsunuz, gidin ayaklarına kapanın, ömrünüzün sonuna kadar itile kakıla yaşayıp gidin.
Haa bu arada lütfen ama lütfen üremeyin olur mu

Bu şekilde kocası da ona aşık olur tekrar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…