Eşiminden şiddet görüyorum ne yapmalu

Bu konuyu acarken ne gibi cevaplar gelmesini bekliyosunuz? Adam sizi dövüyor hakaret ediyor , evden kovuyor. Sizden nefret ediyor hala aciz gibi ne seviyorum vs diyosunuz ya aklim almiyo. Neyini seviyorsunuz ne diyelim size git evine daha cok dayak ye canini tehlikeye at mi? Hemen gidip suc duyurusunda bulunun bu psikopat icin . Bosanin ve hemen bir psikologla görüşün.

Neyi seviyorsun çok merak ettim. Çok mu güzel dövüyor. Dövmesine mi hayran kalıyorsun. Seni evden kovmasina tekrar tekrar aşık mı oluyorsun.
Sırf sinir bozmak için fake konu olduğunu düşünmek istiyorum.
Gectim güçlü söyle böyle kadını, normal bir insan şunları yazamaz fake olmadığı sürece.

Dünyada adam mı kalmadi. Eşyalarını bile almaya gitme. Biri paket yapsın yollasın. Saçma herif.

Kız ne diyon sen kulakların duyuyor mu kadın kocasını seviyormuş, emeği varmış ne boşanması kocam da kocam dövsede kocam sövsede kocam
Sevgi neydi sevgi emekti

Ne demiş can Yücel bağlanmayacaksın öyle körü körüne o olmazsa yaşayamam demiceksin yaşarsın çünkü …….Çok sevmezsen çokta acımazsın çok sahiplenmezsen cok aitte olmazsın

Kadın çok sahipleniyor demek ki .

1 senede ne emeği verdin sen allahaskına ya ne sacma. Dayak ye otur. Ulan ben benımkıyle biraz sözlü kavga edeyım soğuyorum onu fziken istemıyorum uzaklasma gelıyo sen dayak yıyiptw nasıl sevıyorum dıyosun nasıl bi acınası hal sendekı anlamadım

Belki gidecek yeri yoktur.

Yahu manyak pislik herif senin kafana ayaklarına vuruyor şiddetin her türlüsünü gösteriyor. Ama sen nasıl hâlâ seviyorum diyorsun? Üstelik onu arıyorsun soruyorsun. Çıldırıcam ya yeter artık. Arayıp sorsa yani devam mı edeceksin hiçbir şey yokmuş gibi? Evimi terk etmek istemiyorum, o kadar emek verdim diye devam edersen bu evliliğin sonunda canından olabilirsin farkında mısın? Aile evinde kal bence ve daha fazla uzatmadan boşanma davası aç. Herif görünmeyecek yerlere vuruyor planlı yapıyor bir de çok korkunç. Kendine bunu mu layık görüyorsun gerçekten?

Umarım gerçek değilsinizdir. Umarım bizim sinir uçlarımızı kaşıyarak eğlenen ergen bir trolsünüzdür. Çünkü bir hemcinsimin öz saygısını bu kadar ayaklar altına aldığını görmektense bir ergenin eğlence malzemesi olmayı yeğlerim.

daha 1 senelik evlisiniz, şimdiye kadar sokakta mı kalıyordunuz? evlenmeden nerede yaşıyordunuz? çocuk olmadan evlenmeden önceki düzeniniz neyse dönün. bir de çocuk olursa bu adam artık görünür görünmez yer de demez evire çevire döver, Allah korusun elinde kalırsınız. en iyi ihtimalle çocuğun da psiolojisi bozulur. belki çocuğu bile dövecek? ne garantiniz var. Allah aşkına yapmayın.

bir de şu "emek verdim" lafına bu forumda alerjim gelişti artık
kim emek verdim diyorsa tırt tırt işler yapıyor
emek ki o kadar saygı duyduum bir kelamdı resmen tiksindirdiniz

Savunma sporlarını öneriyorum, aikido, jujitsu ve karate olabilir. Daha sert bir dal isterseniz muay thai, kick box neden olmasın? En azından siz de iki üç tekme yumruk savurursunuz, katılımcı olursunuz. Karşılıklı bir uyum yakalarsınız diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…