- 22 Temmuz 2024
- 103
- 163
- 18
- 28
Sevgi neydi sevgi emektiKız ne diyon sen kulakların duyuyor mukadın kocasını seviyormuş, emeği varmış ne boşanması kocam da kocam dövsede kocam sövsede kocam
Belki gidecek yeri yoktur.1 senede ne emeği verdin sen allahaskına ya ne sacma. Dayak ye otur. Ulan ben benımkıyle biraz sözlü kavga edeyım soğuyorum onu fziken istemıyorum uzaklasma gelıyo sen dayak yıyiptw nasıl sevıyorum dıyosun nasıl bi acınası hal sendekı anlamadım
Yahu manyak pislik herif senin kafana ayaklarına vuruyor şiddetin her türlüsünü gösteriyor. Ama sen nasıl hâlâ seviyorum diyorsun? Üstelik onu arıyorsun soruyorsun. Çıldırıcam ya yeter artık.Merhaba arkadaşlar, evleneli daha bir yıl olacak mayısta. Eşimden evlendiğim daha ilk günden beri sözlü ve fiziki şiddet görüyorum. Aynı evin içine girdik sürekli işindeki stresi bana yansıtıyor ve beni defalarca dövdü hemde nasıl biliyor musunuz kafama ve ayaklarıma vuruyor ki kimse anlamasın diye yüzümde belli olmasın diye. Sürekli en ufak birşeyde beni evden kovuyor ve evimiz şırnakta ailem istanbulda. Gidecek yerim kimsem yok. Şuan işi dolayısıyla beni annemlere gönderdi beni günlerce aramadı ben onu onu aradığımda niye arıyosun ne var deyip kapattı kalbim aşşırı kırıldı yine aramadı bende bugün dayanamayıp bana kocalık yapmayacaksan benimle niye evlenip benim hayatımı mahvettin dedim ve tartışma uzadı beni engelledi annemi aradı hala diyorki gelsin eşyalarını alsın gitsin. Ya ben kocamı seviyorum sürekli alttan aldım affettim. Bunu bildiği için sürekli bana kapıyı gösteriyor. Şimdide ben senden özel r dilemiceğim dedim ona bi daha yüzünü görmek istemiyorum deyip heryerden engelledi. Benimde bir gururum var dimi ne yapmalıyım sizce evimi terketmek istemiyorum o kadar emek verdim ama bu kadar aşağılanmak dövülmek şiddet görmek beni çok aciz, mutsuz, değersiz hissettirdi
Ailesi istanbuldaymış. Ailesi varmış yani. Kades uygulamasını yükle her an lazım olabilirBelki gidecek yeri yoktur.
Ailesi varmış, şuan zaten ailesinin yanında. Onlar sıcak bakmıyor dese de kapıya atacak halleri yok. Sürekli dayak yediği kocadan kötü olamazlar herhalde.Belki gidecek yeri yoktur.
İsallah hamile kalmaz.Ailesi istanbuldaymış. Ailesi varmış yani. Kades uygulamasını yükle her an lazım olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?