- 15 Haziran 2019
- 87
- 110
- 26
- Konu Sahibi Boscerceve11
Gidicek misiniz akşam çağırdığı yere
Yok gitmeyeceğim onada yazdım bana keyfin bilir yazmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gidicek misiniz akşam çağırdığı yere
Hanımefendi lütfen böyle şeylerle kendinizi doldurmayın.Yok yani gerceği içerde yatarken sanalı ile uğraşmaz diye dedim ama safım galiba
Hanımefendi lütfen böyle şeylerle kendinizi doldurmayın.
Insan böyle bir şey yaptığı birine uyudum iki çocuk yoruyor diye bir mesaj yazar mi ?
Hiç seksi mi allah askina
Bence çocuğu annenize bıraktığınız gece eşinizle konusun.
Adamla yıllardır birlikteisiniz , burada sizi hic tanımayan 3 5 tane niyetinden bile emin olmadiginiz kadinlarin doldurusuna gelmeyin bence
Hanımefendi lütfen böyle şeylerle kendinizi doldurmayın.
Insan böyle bir şey yaptığı birine uyudum iki çocuk yoruyor diye bir mesaj yazar mi ?
Adamla yıllardır birlikteisiniz , burada sizi hic tanımayan 3 5 tane niyetinden bile emin olmadiginiz kadinlarin doldurusuna gelmeyin bence
ikisine de katılıyorum bende.Iyi bir es ve babaysa ben olsam direkt konuşurdum. Mesaj yazmak gibi bir gaflete düşmüşse de sonrasının önüne geçmek, tokati atmak , sarsmak için bildiğinizi bilsin bence.
Neyi bekleyeceksiniz , buluşup , görüşüp yuvanizin dağılmasını mi ? Ihaneti affetmek imkansız ancak hatalar affedilebilir.
Öncesi yok gibi, sanki yeni başlamışlar iletişime.
Isterseniz atin ama insan cidden cinsel bir sey yasadigi birine uyudum 2 çocuk yoruyor demez yani.Yok dolduruşa gelmiyorum ama ortada bir gercek. Var size özelden ekran görüntüsünü atıcam konuşmalarının yazarak sanırım masum gözüküyor birde öyle bakın
Gerçekten öyle bende alıp her gün bakıp kurcalamam ama içimde öyle bir olduğunda bakınca da mutlaka hosuma gitmeyen şeyler görürümKesinlikle doğuyor hatta o gece cok saçma rüyalar gördüm eski sevgilimle ben yanyana oturuyorduk falan karman çorman meğer rüya doğru ama kişiler yanlışmış hiç huyum olmamasına rağmen baktım telini ve şok
Aldatma, kaçamak gibi bir durum olsaydı; şifreyi bil-bilme yazışmaları mutlaka silerdi diye düşünüyorum.
Eşinin normalde eski-yeni-okul-iş
kadın arkadaşları var mıdır, görüşürmü yani? Görüşmelerini sana anlatır mı yoksa önem vermez mi?
Bunlar çok önemli.
Takipte kalman iyi olur, sandığın gibi bir durum olmayabilir.
İşte evli böyle düşünüyor. Benim gibi bekar olanda bekarliktan yana dert yanıyor. İnsan neyden uzaksa onu istiyor. Öyle garip bir dünya.. tabi yine de bekarlık sultanlık dediginiz gibiSeverek evlendik evlilik dahil 12 senedir birlikteyiz benim tarafımdan bakılırsa cokta konforlu bir evlilik hayatı var halı saha macına gider arkadaslarıyla bulusur kendine ait bir alanı vardır aynı seyler benim içinde geçerli ama bir müddet sonra evlilik monotonlaşıyor .. bence bekar kalmak en güzeli geç bir yasta evlendim ama yinede bekarlık güzeldi
Anladım bnm eşimde hem işi gereği hemde karakter olarak; sosyal sohbet sever birisi, erkek-kadın farketmeksizin herkesle konuşur. Bende çoğu kez yanlış anlıyorum ve kavga ediyorum da o yüzden sordum.Eşim cok sosyal biridir bir cok kız erkek arkadası var anlattığıda olur anlatmadığıda mesela işyerine biri gelsin şu geldi sana selamı der bu kadın hariç diğer arkadaslarıyla bende görüşüyorum
Hayatta herşey insanın başına gelebiliyorŞaka gibi olay cidden ama insanın başıne geliyor işte benim eşimde öyle bir rüya görse sorun çıkartır ama reel hayatta bunu yapmasında herhangi sorun yok
Bi an konu sahibinin esi oldugunuzu dusundum muhalefetmisinizHanımefendi lütfen böyle şeylerle kendinizi doldurmayın.
Yazdıklarımda sizi ilgilendiren bir konu yok.Bi an konu sahibinin esi oldugunuzu dusundum muhalefetmisiniz
Tam da sizden beklenecek bir cevapti o halde yorumlarima emoji atmayin benim.fikirlerim sizin icin bir oneri degil...Yazdıklarımda sizi ilgilendiren bir konu yok.
Suskun kalmak cok zor sabah evden cıkana kadar resmen dişlerimi sıkıp nefesimi tutut saniye saydım bana kalkıp sen ne paranoyasın dememesi için bir hatasını yada başka bir delil bulmalıyım ödemeleri kartla yapar telimi açmadığı gece yaptığı harcama vs bunun gibi tüm şiflerini biliyorum mail facebook instagram twitter hiç bir sey yok sosyal medyasında galerisisinde hatamı yapıyorum cekip kapıyı yüzüme tükürüp gitmeyi bende isterim ama cevrede bunun in bosanılır mı diyen cok olacak