Eşimin whatsapp konuşması ?

Yok yani gerceği içerde yatarken sanalı ile uğraşmaz diye dedim ama safım galiba
Hanımefendi lütfen böyle şeylerle kendinizi doldurmayın.
Insan böyle bir şey yaptığı birine uyudum iki çocuk yoruyor diye bir mesaj yazar mi ?
Hiç seksi mi allah askina
Bence çocuğu annenize bıraktığınız gece eşinizle konusun.
Adamla yıllardır birlikteisiniz , burada sizi hic tanımayan 3 5 tane niyetinden bile emin olmadiginiz kadinlarin doldurusuna gelmeyin bence

Bence siz o salı gecesini araştırın dediği doğru mu düğüm ordan çözülür.

Yok dolduruşa gelmiyorum ama ortada bir gercek. Var size özelden ekran görüntüsünü atıcam konuşmalarının yazarak sanırım masum gözüküyor birde öyle bakın

ikisine de katılıyorum bende.

Yok dolduruşa gelmiyorum ama ortada bir gercek. Var size özelden ekran görüntüsünü atıcam konuşmalarının yazarak sanırım masum gözüküyor birde öyle bakın
Isterseniz atin ama insan cidden cinsel bir sey yasadigi birine uyudum 2 çocuk yoruyor demez yani.
Bana arkadaşca gibi geliyor araları

Aldatma, kaçamak gibi bir durum olsaydı; şifreyi bil-bilme yazışmaları mutlaka silerdi diye düşünüyorum.
Eşinin normalde eski-yeni-okul-iş
kadın arkadaşları var mıdır, görüşürmü yani? Görüşmelerini sana anlatır mı yoksa önem vermez mi?
Bunlar çok önemli.
Takipte kalman iyi olur, sandığın gibi bir durum olmayabilir.

Gerçekten öyle bende alıp her gün bakıp kurcalamam ama içimde öyle bir olduğunda bakınca da mutlaka hosuma gitmeyen şeyler görürüm

Eşim cok sosyal biridir bir cok kız erkek arkadası var anlattığıda olur anlatmadığıda mesela işyerine biri gelsin şu geldi sana selamı der bu kadın hariç diğer arkadaslarıyla bende görüşüyorum

İşte evli böyle düşünüyor. Benim gibi bekar olanda bekarliktan yana dert yanıyor. İnsan neyden uzaksa onu istiyor. Öyle garip bir dünya.. tabi yine de bekarlık sultanlık dediginiz gibi

Anladım bnm eşimde hem işi gereği hemde karakter olarak; sosyal sohbet sever birisi, erkek-kadın farketmeksizin herkesle konuşur. Bende çoğu kez yanlış anlıyorum ve kavga ediyorum da o yüzden sordum.
Bence farklı bir durum olsaydı; ne olursa olsun silerdi. Daha sakin olun. Hemen kötü düşünmeyin.
Yine takipte kalın zaten birşey varsa mutlaka ayağınıza dolanır.

Yanı eski sevgilisi de olsa insan biraz dikkatli olmalıdır hoş değil uyudun mu bilmem ne.. bir kadin eski sevgilisiyle yazissa esi iyi mi diyecek sanki..Bence biraz bekleyip kanıt biriktirin isterseniz. Hem belki zamanla daha iyi anlaşılır olayın boyutu

Bi an konu sahibinin esi oldugunuzu dusundum muhalefetmisiniz

Adam zaten kendi kiskanc unide ki hocasinin bir emojisinden kiskanmis kavgalar etmis biri iken sizce eski sevgiliyle konusmus olmasi onun zihniyetinde ki bi adam icin normal mi ? Zaten adam degil mi bu muhabbeti kadin lehine cevirdiginde tahammul edemeyip 3 .sayfa haberi olacak sekilde konusmalar yapan eee biz zaten suan bu aileye gore yorumluyoruz adam masum degil ama beklesin ve sabirli olsun konusmak ne demek daha mi temkinli davransin yani onlem.alsin tabi bu kizcagiz da inansin otursun..

Ya niye gideceksiniz anlamadım. Bir mesajlaşmayı bu kadar büyütmeyin.

Konuşsun, anlaşın işte.

Her konuşma aldatma değildir. Sonrası ne olur bilmiyorum ama böyle bakmayın olaylara.

Karı koca olmanın yanında anne babasiniz, daha soğuk kanlı olmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…