Eşimin whatsapp konuşması ?

Valla eğer size söylememişse bu konuşmayı diğer konuşmalar da normal değil bence. Siz aynı durumu yapsaydınız eşiniz normal karşılayacak mıydı sanki? Hayır.
Uyudun mu nedir ayrıca. Evet asıl soru zaten ayrılabilecek misiniz? Sonu belli.

Valla eğer size söylememişse bu konuşmayı diğer konuşmalar da normal değil bence. Siz aynı durumu yapsaydınız eşiniz normal karşılayacak mıydı sanki? Hayır.
Uyudun mu nedir ayrıca. Evet asıl soru zaten ayrılabilecek misiniz? Sonu belli.

Asla karşılamaz aldatma konularını arkadas cevremizde cok yasadık yaptığı yorumlar hep 3.sayfaya haber olur

Suskun kalmak cok zor sabah evden cıkana kadar resmen dişlerimi sıkıp nefesimi tutut saniye saydım bana kalkıp sen ne paranoyasın dememesi için bir hatasını yada başka bir delil bulmalıyım ödemeleri kartla yapar telimi açmadığı gece yaptığı harcama vs bunun gibi tüm şiflerini biliyorum mail facebook instagram twitter hiç bir sey yok sosyal medyasında galerisisinde hatamı yapıyorum cekip kapıyı yüzüme tükürüp gitmeyi bende isterim ama cevrede bunun in bosanılır mı diyen cok olacak
Evet sende haklisin. Daha net bişey gerek aslinda bakma böyle konuştuğuma bekara kari boşamak kokay dedikleri.. ben bekarim senin halinden anlamaya çalişsam da her ne kadar senin gibi olmaz. Yuva dedigin kolay da yikilmaz çocuğunuz var mi bilmiyorum.. Sen aynen bahsettiğin gibi kart harcamalarına bak şifrelerini biliyorsan. Bakalim otel vb gibi bir yerde harcama görecek misin. Birde sana tavsiyem o kadinin numarasını al sende kalsin lazim olabilir. Allah yardımcın olsun..❤ ama ihanet varsa boşanmaktan korkma işin sonunda çok daha kiymet bilen ve sadik biri çikar karşina emin ol. Daha kaliteli bir evlilik yapabilirsin. Bundan sonra ben ne yaparım çuvallar mıyım korkusu sakin taşima..

Evet sende haklisin. Daha net bişey gerek aslinda bakma böyle konuştuğuma bekara kari boşamak kokay dedikleri.. ben bekarim senin halinden anlamaya çalişsam da her ne kadar senin gibi olmaz. Yuva dedigin kolay da yikilmaz çocuğunuz var mi bilmiyorum.. Sen aynen bahsettiğin gibi kart harcamalarına bak şifrelerini biliyorsan. Bakalim otel vb gibi bir yerde harcama görecek misin. Birde sana tavsiyem o kadinin numarasını al sende kalsin lazim olabilir. Allah yardımcın olsun..❤ ama ihanet varsa boşanmaktan korkma işin sonunda çok daha kiymet bilen ve sadik biri çikar karşina emin ol. Daha kaliteli bir evlilik yapabilirsin. Bundan sonra ben ne yaparım çuvallar mıyım korkusu sakin taşima..

Evlilik cok başka bir olay bekar olsam açmam telefonunu dönmem geri biter gider ama evli olunca adam bide eve geliyor yüzüne bakıp aynı yatakta yatıyorsun kadının nosumu ezberledim bile şu sıra düzgün bir insan cok cok zor bunuda cok zor şartlarda zorla bulmuştum 😀 iyi insan dediklerimiz bile böyle olabiliyor

Aynen öyle. Hemde çok zor bulunuyor iyi insan çok haklisin ne diyeyim.. bende bulamadigim için hala bekarim işte.. severek mi evlenmiştiniz ? Haha kazi aklina sakin unutma 😆

Aynen öyle. Hemde çok zor bulunuyor iyi insan çok haklisin ne diyeyim.. bende bulamadigim için hala bekarim işte.. severek mi evlenmiştiniz ? Haha kazi aklina sakin unutma 😆

Severek evlendik evlilik dahil 12 senedir birlikteyiz benim tarafımdan bakılırsa cokta konforlu bir evlilik hayatı var halı saha macına gider arkadaslarıyla bulusur kendine ait bir alanı vardır aynı seyler benim içinde geçerli ama bir müddet sonra evlilik monotonlaşıyor .. bence bekar kalmak en güzeli geç bir yasta evlendim ama yinede bekarlık güzeldi 😒

Hadi hepsini sindirdim diyelim gece 12 yazılan uyudun mu mesajı nedir uyumamış olsa ne olacaktı acabalar beni yiyiyor
BACIM cok haklisinn sonuna kadar takip et seni incitmelerine kirmalarina asl izin verme ve kendinide asla uzme . Soyle dusun sen gecenin bir yarisinda adamin birine uyudun mu diye bir mesaj atabilir misin atamazsizn kadin iffetini nasl korumaya mecbursa erkek icinde oyledir insan oglu ifettli olmak zorundadir

Anladım sizi sorun değil bende hep açık oldum bu adama gayet rahat bir evliliği var hatta coğu arkadası ne sanslısın heryere gelebiliyorsun eşin sorun cıkartmıyor der eşim sanırım bu rahatlığı yanlış anladı
Sizinle hic bir alakası yok aldatma tarzı bir şey varsa , ben olmadığını düşünüyorum ama varsa bile o onun mayasının bozuk olmasındandır.

X