- 15 Haziran 2019
- 87
- 110
- 8
- 26
- Konu Sahibi Boscerceve11
-
Affetmek mi? Ben evliliğe sans vermek istedim adam yüzsüz çıktı bana iftira attın beni herkese rezil ettin dedi. Soğudum senden dedi. Şimdi asıl o istemiyor kaçıyor :S
ya bu erkeklerin ağzına fırıncı küreğiyle vurmak lazım. sen uyuyunca da ben sıkılayım, bir erkek arkadaşımı çağırıp bir iki kadeh içmeye gidelim o halde diyeceksin, gene sen suçlu olursun
Affetmek mi? Ben evliliğe sans vermek istedim adam yüzsüz çıktı bana iftira attın beni herkese rezil ettin dedi. Soğudum senden dedi. Şimdi asıl o istemiyor kaçıyor :S
bence de sorumluluk ağır geldi..Konumuzu şimdi okudum cocukta var çok üzüldüm aizin için eşiniz evliliği kaldıramamış belli ki
sadakatli olabilmenin sorumluluklarla alakasi oldugunu düsünmüyorum. Karakter meselesi.bence de sorumluluk ağır geldi..
bence bu kadına yazma kendini düşürmek değil ki ya uzmanlarda öyle diyor ama başıma gelse diyorum yok ben yazarım hatta bulurum onu sonrasını buraya yazmayayim işkence grubuna giriyor çünküYoo neden pislik olasınız ki bende kadına yazmak istedim ama sonra arkadaşlarım kendini düşürme dediler haklı olarak
Eşi türk değil amerikalı pek önemseyeceğini sanmam ,bu olayda eşim kadından daha hatalı inkar eden ve kadına gece yazan eşim
Kadının numarası bende var kadına hakaret etmek bende istiyorum ama tutuyorum kendimi
Allah bu erkekleri bildiği gibi yapsın.aynı yazışmayı siz yapsanız ahlaktan girer namustan çıkardı. Buluşalım mesajına da ben eşimi seviyorum olmaz diyen duymadım zaten
Baristiniz son durum nedirKonumuzu şimdi okudum cocukta var çok üzüldüm aizin için eşiniz evliliği kaldıramamış belli ki
İste en onemliside bu bende bunu diycektimPeki bu konuyu deştiğinizde daha kötü detaylar bulursanız ayrılabilecek misiniz bu önemli?
Arkadaşca ne demektir? Evli arkadaşına gecenin bir yarısı uyudun mu der misiniz? Eski sevgili ile arkadaş olmak da nedir? Başka arkadaş mı kalmamış? Hanfendi böyle bir şey yapsa 'ah ama arkadaşca2 mı giyecekti?Isterseniz atin ama insan cidden cinsel bir sey yasadigi birine uyudum 2 çocuk yoruyor demez yani.
Bana arkadaşca gibi geliyor araları
Hanım efendi ahlaksizliklarinizida alın ve kendinize saklayinArkadaşca ne demektir? Evli arkadaşına gecenin bir yarısı uyudun mu der misiniz? Eski sevgili ile arkadaş olmak da nedir? Başka arkadaş mı kalmamış? Hanfendi böyle bir şey yapsa 'ah ama arkadaşca2 mı giyecekti?
Lütfen böyle ahlaksızlıkları meşrulaştırmayın.
baristiniz mi insanlar merak ediyor ne durumdasiniz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?