• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin WhatsApp grubu

Azra kayra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2021
145
111
53
29
Kızlar dertliyim bana akıl verin. Eşimin arkadşalrıyla whatsp grubu var. Bana bakma o gruba küfürlü yazışıyorlar der hep. Ben arada bakıyorm çünki galerisine saçma sapan kadın resimleri ve videoları düşiyor. O grubtaki çoğu muhabbett karı kızdan ibaret. Eşimin bu grupta olması beni rahtsız ediyor akıl verir misinz

Kızlar dertliyim bana akıl verin. Eşimin arkadşalrıyla whatsp grubu var. Bana bakma o gruba küfürlü yazışıyorlar der hep. Ben arada bakıyorm çünki galerisine saçma sapan kadın resimleri ve videoları düşiyor. O grubtaki çoğu muhabbett karı kızdan ibaret. Eşimin bu grupta olması beni rahtsız ediyor akıl verir misinz
Okumayın sizin okumanıza bişey diyor mu
Eşiniz sizin grup yazışmalarını okuyor mu
Kendi rahatsız oluyorsa çıkardı zaten
Maalesef ki erkekler küfürlü konuşuyor ona engel olamazsınız

Evlenenlerin (kaba tabir olacak ama başka kelime bulamadım) karı kız muhabbetine girmesini hiç anlamıyorum. Evlenmişsin artık zaten çalışıyorsun çoğu zamanın işte geçiyor ordan yazışıp hayatta işinin olmayacağı kadınlardan bahsetmekle niye boşa harcarsın ki zamanını, evindeki hanımına ayırsana kalan vaktini

Sizin bu tarz kadın grubunuz yok mu?
Hepimizde yok mu böyle gruplar?
Hepimiz pişi tarifi üstüne seksi iç çamaşırı falan paylaşıyoruz hani?
Bence sorun yok, ben etmezdim.
Kaslı erkek paylasmiyorsak bence de sorun yoktur 😏

Son düzenleme:
Öyle bir adamla evli kalmazdım kalamazdım, bu demektir ki eşinizin zihniyeti bozuk..

Ayy şu erkeklerin "kufur yaziyor sen bakma" muhabbetini de anlamadim. Madem bakilmayacak kufurler var sen niye bakiyorsun?
Sanki hayatimizda kufur duymadik, gormedik.

Eşimin boyle bir arkadaş ortami olsa beni hayal kirikligina ugrattigini söylerdim.
Zirt pirt kufurlu konusan, ergen gibi boyuna kadin ve cinsellik muhabbeti ceviren insanlar bana acayip "boş insan" geliyor. Aynen bunu soylerdim eşime, bu konuşmadan da rahatsiz olmayacaksa bilmiyorum artik.

Son düzenleme:
Benim eşiminde bir çok arkadaşlarıyla gurubu var bana der küfürlü konuşuyoruz okuma ben okumam çünkü eşime sonsuz güveniyorum ve gruptaki arkadaşlarının karakterlerinide az çok biliyorum o yüzden hiç merak etmiyorum açıkçasıHoppa

Benim eşiminde bir çok arkadaşlarıyla gurubu var bana der küfürlü konuşuyoruz okuma ben okumam çünkü eşime sonsuz güveniyorum ve gruptaki arkadaşlarının karakterlerinide az çok biliyorum o yüzden hiç merak etmiyorum açıkçasıHoppa
Eşime benimde güvenim var tabiki. Ben o gruptaki armadşlrının ortamını biliyorum beni rabatsız eden tipde insanlar. Baktığmda zaten eşimin hiç birine cevap verdiği yok

Küfür, argo muhabbeti ayrı, +18 paylaşımı yapıp geyik çevirmeleri apayrı.

eşimin böyle bı grupta olmasını istemezdim şahsen
Evet bende istemiyorum. Bunu eşime nasıl açıklayacgm onu bilmiyorum. Çünkü kaç senelik arkadşları

Bende çaktırmadan gruptan ayrıl yapardım 🤣🤣🤣 bana bakma dese daha çok huylanırım ben uyuyan devi uyandırmış olur zaman sesini de çıkaramaz aynı şey bende var ama karı kız muhabbeti yok gruptan eşimi çıkardım gık bile diyemedi 😂😂😂😂😂

Bende çaktırmadan gruptan ayrıl yapardım 🤣🤣🤣 bana bakma dese daha çok huylanırım ben uyuyan devi uyandırmış olur zaman sesini de çıkaramaz aynı şey bende var ama karı kız muhabbeti yok gruptan eşimi çıkardım gık bile diyemedi 😂😂😂😂😂
Buna cesaret edemeybilirm ben. Konuşma taraftarym konıştuktk sonra çıkıp çıkmayayı ona bırakırım ama. Derdimi nasıl ona anlatrm tartışmadan onu bilemiyrm işte

Buna cesaret edemeybilirm ben. Konuşma taraftarym konıştuktk sonra çıkıp çıkmayayı ona bırakırım ama. Derdimi nasıl ona anlatrm tartışmadan onu bilemiyrm işte
Rahatsız olduğunuzu söylediniz mi ? Belki söylerseniz anlayışla karşılar bilemeyiz ama içiniz rahat değilse konuşun derim ben

Söyleyemdm. Çünkü bakma dediği halde izinsiz baktığım için 🙈
Kadındır merak eder bakar bende tutamıyorum kendimi ve eşimde benim telefonuma bakar bunu kullanırım ben hep sen bakarsan bende bakarım ki benim grup murupta hiç yok telefonumda ki sosyal mecram burası hariç ne Instagram ne Facebook ne tivitir 🤣🤣🤣 hiç biri yok WhatsApp ve kk uygulaması var telefonumda bende olmayınca bende onu kısıtlıyor um 🙄

Back