Eşimin ve eşimin ailesinin devamlı eltimi bana övmeleri

Benim eltimi de kv ve görümcem yere göğe sığdıramaz överken.Haa eltim kötü mü? Asla değil ben de kendisini çok severim.Ama insanın gözüne sokarcasına övmek hoş değil. Akıllarınca ''aa eltimi söylüyorlar, övüyorlar.Acaba ben ne yapsam beni daha çok över severler? En iyisi yemeklerini bile ben yedireyim hatta mümkünse taharet aldırayım''diye düşüneceğimi sanıyorlar. Oysa çok yanılıyorlar, ben tam aksine birinci belli ikinci kim diyorum ve asla birinciliğe yeltenmiyorum. Daha kötü oluyor böylece, daha iyi hizmet beklerken eskisinden de oluyorlar.
Bir kere kv bana sesleniyor ama eltimin adıyla.Benim de eltim Z olsun
-Zzzzz.... Amaaaaan Z dedim Z hergün beni ariyür ya ondan öyle dedim..
Bende:
-Hımmm
Anlayacağımı anladım .Yani bana diyor ki o hergün arıyor sen de ara bir zahmet. Ben de ne yaptım o gün bu gündür aramıyorum.Zorla mı aratacaksın, Senin gözüne girmem çok da gerekmiyor.Pirincr gitmek isterken evdeki bulgurdan oldu.
Eşime gelince o hiç eltimi övmez hatta ben övsem de o sadece dinler. Temkinli yaklaşır.Hiç kıyaslama yapmaz bir tek o konuda rahatım

Ya arkadaşlar verdiğim örnekler ufak tefek şeyler.Konu sahibine git de kv nin evini sil süpür yemeğini yap çamaşırını yıka halısını camını sil demiyorum ki.Sanki eltisi kv ye kalmaya gidince temizlik iş mi yapıyo?Kendini kullandırtmadan tabi ki yapman gerekenleri yap diyorum.Yazdığım maddeleri tekrar okuyun:)Kendimden örnek verirsem kv me kendimi asla kullandırtmam ancak yapmam gerekenleri de yaparım.

Bahsi geçen eltiden bunları beklemezler zaten
Kadının kocası arkasında
Konu sahibinin ki bostan korkuluğu
Yani ondan beklerler

Tamam siz yine kendi tavrınızı bozmayın nasılsanız öyle davranın
Bir şey olduğunda sizden bir şey istediklerinde ' bunca zamandır kimi övdüysen hadi yallah ona git ' dersiniz
Valla boş yere kafanıza takmayın hatta diyorum ya bu iyi bir şey bile ! Üzerinizde sorumluluk olmayacak kimi övüyorlarsa ondan medet umsunlar zamanı gelince !

Bahsi geçen eltiden bunları beklemezler zaten
Kadının kocası arkasında
Konu sahibinin ki bostan korkuluğu
Yani ondan beklerler
eş çok önemli evet biz ne yaparsak yapalım bazı huylari değişmiyor annesi ile eşinin arasında kalmiyacak annesi ile esinin arasindaki dengeyi kuracak erkek

Biz kimsenin kölesi olmak zorunda değiliz biliyorsunuz deigl mi?

Evet saydıklarınız zor şeyler değil. Ama kayınbabam oraya gittiğim zaman bana sürekli laf söylüyor ve ben duygusal bir insanım 10 tane lafın 9 unu kaldırsam 1 ini kaldıramıyorum. O yüzden oraya gitmek istemiyorum kesin yine laf söyleyip beni üzerler diye

Ama kocam da eltimi övüyor bana

Sen de ona o zaman hamarat bir kadınla evlenseydin evliliğe bakış acin buysa, diyemiyor musun ? Bu kadar yuceltmeyin su adamların minik fikirlerini yahu. Kendisi ne kadar ideal bir erkek acaba? Siz de kaynım gecede on beş kez zirveye çıkıyormuş sen hala tekli sayılar falan deyin. Az ezilsin.

Evet aynen hastalandıklarında o çok övdükleri eltim baksın onlara

üzülüyorsanız gitmeyin kesinlikle .
ben gittiğimde sürekli canım sıkılıyor o yüzden ayda bir giderim o gittiğim ay canım mı sıkıldı bayramdan bayrama giderim
herkese duracağı yeri gösterin yoksa üzülen hep siz olursunuz

Aa iyi fikir bu kaynimi eşime kıyas yapiyim bakalım napcak. Kesin onun karısı iyi de ondandir der. Hamaratlık konusunda eksiğim yok fazlam var eşim biliyor beni. Ama eltim eşimin ailesine çok gelip gidiyor diye eşim ondan eltimi bana övüyor

Evet aynen öyle yapıyom mesafe koydum ayda bir gidiyorum. Ama bu seferde eltim oraya çok sık gidiyor diye eşimde dahil herkes eltimi bana övüyor

çıkarın T yi hayatınızdan hatta alfaben çıkarın:) ailenin soylediklerini sallamayın, eşinizi uyarın.

Evet aynen öyle yapıyom mesafe koydum ayda bir gidiyorum. Ama bu seferde eltim oraya çok sık gidiyor diye eşimde dahil herkes eltimi bana övüyor
övmelerine izin vermeyin açık açık söyleyin evet iyi gidip geliyor,anana babana iyi hepinize iyi, benden iyi yemek yapıyor benden daha temiz benden daha iyi konuşuyor benden çok seviyor seni mükemmel biri unuttuğum başka özelliği varsa
siz ekleyin ama bana sesli söylemeyin içinizde tutun deyin.

kocana da haddini bildir o kadar istiyorsan beğeniyorsan kardeşine söyle k boşasın karısını sen al kendine de
tövbe tövbe burdan deli oldum
sıkıysa kocam başka kadını bana övsün ikinci kelimesinde kapıda bulur kendini

Yapmam gerekeni bende yaparım evet ama kayınbabam oraya her gittiğimde sürekli laf söylediği için 10 lafın 9 unu kaldırsam 1 ini kaldiramiyorum çünkü duygusalım.O yüzden ayda 1 gidiyorum. Bu seferde eltim sık gidiyor diye eltimi övüyorlar bana ama ona laf söylemiyorlar ki ondan rahat gidiyor

Bende kocamla çok kavga ettim ağzıma geleni söyledim.Bu kadar beğeniyorsan övüyorsan eltimi, beni boşa eltimin kız kardeşini de sen al kendine dedim o da eltime benziyor sonuçta dedim. Kaynımla bacanak olursunuz böylece dedim. Eltimi çok özlüyorsan git sarıl hasret gider dedim çok kavga ettik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…