İyi geceler arkadaşlar.Çok düşündüm en sonunda konu açmaya karar verdim.Eltimi kıskanmıyorum kıskanmam için bir eksiğim de yok zaten. Sadece eltimin sürekli bana övülmesinden rahatsızım.Eltimle sorunlarım var evet beni ezmeye çalışması,beni çok eleştirmesi, beni dalgaya alması ve insanların içinde beni küçük düşürmeye çalışması en büyük oyunları. Bu eltim benden 3 yaş küçük ama beni ezmeye çalışan bir tip. Neyse o konuya girmiyim.Diğer insanlara noluyor anlamıyorum. Kaynanam kayınbabam geldi geçenlerde bize gündüzden.Kaynanam başladı eltimi övmeye baş harfi T eltimin. Kaynanam diyor ki bana, T şöyle iyi böyle iyi hiç saygıda kusur etmez çok iyi,asla T ye toz kondurmam,asla T ye laf söyletmem. Gözlerini kocaman açarak konuşuyor bunları. Bende dondum kaldım ,Ne güzel iyi anlaşıyorsunuz demek ki daha da iyi olun dedim,ama ne gerek vardı övmeye ben T ye laf söyleyin demedim ki. Sonra kaynım ne zaman karşılaşsak beni görünce T ye aşkım demeye başlar elini öper koklar karısını. Aşkım şu yemeğin çok güzel olmuş yok bu yemegin çok güzel olmuş. Yandan yandan bana bakarak över karısını.Övdüğü yemeklerde ıspanak,taze fasulye,görende mantı yaptı zannetcek herkesin içinde övüyor ve bunu devamlı yapıyor banane senin karının yemeklerinden,üstelik ben o gün kan şekerim düşüp bayılmıştım zar zor ayılttılar,gözümü zor açmışım iki lokma yemek yiyom, kaynım karısını bana övme derdinde. Eşim de aynı kaç gündür ağlıyom.Yok T haftada üç gün kayınbabamlara gidiyormuş kaynıma ses etmiyormuş. Yok T, kayınbabam ona da laf söylüyormuş ama T ses etmiyormuş benim gibi kafasına takmıyormuş. T bir kere 2 gece eşiyle çocuğuyla kayınbabamda yatılı kalmışlardı birkaç ay önce.Eşim o zamanda dedi. T, 2 gün babamlarda yatılı kaldı sen olsan kalmazdın dedi. Napim kayınbabamın laflarına dayanamıyorum, devamlı oğlumu benden kıskanıyor.Oğlumun bana anne demesini benim kucağıma gelmesini istemiyor böyle laf denir mi ya annesiyim ben onun. Ama t bayramlarda yatılı kalmaz ben hep kalıyom orda o görülmüyor, 2 gün kaldı T eşimin gözünde yükseldi.Geçenlerde de eşim yine bana T yi övdü cumartesi gün. Neymiş T görümcemin evine gidiyormuş ben gitmiyormuşum bıktım artık ya,kocama bağırdım bana T yi övme artık yeter dedim ya.Baya kavga ettik eşimle. Hayır bu aile bana yaptıkları zulümleri T ye yapmıyorlar ben ilk gelinim çok çektim, T de zulüm görmediği için sık sık onlara gidip geliyor eşiyle oğluyla.Üstüne birde herkes onu bana övüyor bu nedir ya bıktım artık, ben ondan daha fazla fedakarlık yaptım bu aileye,mutfaktan çıkmadım mükemmel hizmet etcem diye ettimde ama T bir kere insanları evine yemeğe davet etmez ama en kıymetli gelin oldu. Bana da laf söylemeseler bende daha çok gider gelirdim eşimin ailesine.Eltim kayınbabamın adını oğluna verdi diye mi oluyor anlamıyorum.Ama eşimin 2 senedir eltimi bana övmesine, bak T ailemin yanına devamlı gidiyor ses etmiyor demesine dayanamıyorum artık nolur yardım edin kendinizi benim yerime koyun kızlar