Eşimin ve eşimin ailesinin devamlı eltimi bana övmeleri

N nebilimben Ben sana katılmıyorum arkadaşım.Neden meydanı eltisine bırakıp çekilecek ki kenara!
Bu da bir bakış açısı ama İnsan mücadele ederken yoruluyor gerçekten
T bir kaldıysa sen iki kal diyorsun ama eee ben kalmak istemiyorum sırf uğraşacağım diye neden istemediğim bir şeyi yapayım ? Valla olan insanın kendisine oluyor uğraşmaya değmez

Bence siz eltinizden hazetmediğiniz için herşey size batıyor. Karısının yemeklerini neden size nispet olsun diye övsün ki misafir geldiği zaman erkeklerin eşlerinin yemeklerini övüp teşekkür etmesi bir nezakettir ve bunun için illa mantı açması gerekmiyor yani onu yapamayanlarda var demek ki sizin eşiniz sizi övmüyor buradan bir gıcık olmuşsunuz.

Ayrıca eşinin ailesi severse sevsin boşverin sizinle de kötü değillermiş ki. Yok oğlumu kıskanıyorlar benden falan deyip mesafe koyarsan uzak durabilirler ama sana sorun yaşatan yok ki.. Sen eşinin ailesinde kalmadığın için eşin öyle demiş. Kendi hayatınıza bakın kim kimi överse övsün siz kendinizi biliyorsanız neden sorun ediyorsunuz? demek ki kayınvaliden de ona olan tavrının farkında ki senin yanında ezdirmem onu diyor. Başka gayeler bulun eltinizi takacağınıza

Şu kk da öğrendiğim bir şey varsa o da, hizmette kusur etmeyenlerin ezildiği, degerinin bilinmediği. Hep aynı hep hiç sasmiyor. Siz de yapmayın ya yapmayın yaranamazsiniz. Siz de eşinize kardeşini ovun, x çok seviyor karısını, sürekli iltifat ediyor övüyor deyin. Bir de kayinbabada yatılı kalmak ne ya? Sebep?

Haklısınız sizi çok iyi anladım işlerini gördürmek için kıyas yapıyor olabilirler bizi eltimle rekabete sokmak isteyebilirler. Ama beni ona övdüklerini zannetmiyorum çünkü ben ne yaparsam yapim benim yaptığım fedakarlıkları görmüyorlar,benden nefret ediyorlar o yüzden beni eltime övmezler.Yemeğe çağırdım herkesi mükemmel ağırladım.Nispet eder gibi Allah iyilerle karşılaştırsın diyorlar sanki ben çok kötüyüm.Ama eltime gelince gelinime toz kondurmam diyorlar.Eltim oğluna kayınbabamın adını verdi ondan mı bilmiyorum,ben oğluma vermedim o ismi.

Tam tersi canım. Biz iki eltiyiz ben büyük gelinim. Ben 3 senelik evliyim,eltim 2 senelik evli ve benden 3 yaş küçük

eşizinize "keşke T ile evlenseydin, kala kala bana kaldın" diyin ve susun. kendi anlasın terbiyesizliğini.

eş ailesine saygısızlık yapmayın sanırım o konularda sıkıntı var, o kız da yapmadığından senin gözüne sokuyorlar. fedakarlıkta yapmayın, hizmette etmeyin ama saygısızlıkta yapmayın.

İşte en büyük hatayı orda yapmışsın kayınbabana neden oğlunun adını vermedin arkadaşım.İlk ismi kayınbabanın adı olurdu ikinci isim senin istediğin isim olurdu.Bazı aileler manyaklık derecesinde isim koymaya çok önem veriyorlar.Bu nedenle eltin kıymete binmiş.İlk gelinsin ve eltinden önce oğlan doğurmuşsun kayınbabanın ismini vermez mi insan!Az mantıklı olun ya.Sonra da neden eltim çok seviliyo diye konu açıyosun.Tabiki sevilir fırsatı kaçırmamıış zeki biriymiş.

Size sorun yaşatan yok ki demişsiniz.Emin misiniz. Neler çektirdiler bana. Bir kayınbabanın bu çocuk sana anne demicek yüzüne bile bakmıcak seni unutcak sende arkasından öyle bakcan kalcan demesi beni aglatmasi oglumun benim kucağıma gelmesini bile istememesi size normal geldi demek ki. Ben bu yüzden mesafe koydum onlara. Eltimi sevsinler sorun o değil,eltimi sürekli bana övmesinler yeter ki

Ama kocam da eltimi övüyor bana

canım konusu açıldığında sert bir şekilde konuyu kapatın özellikle size övüyorlar anlamadınız mı
kapatın herkese kapınızı onlar mutlu mesut yaşasınlar orda uzak durun kimse için değmez canınızı uzmeye içinize atacağınıza yüzlerine söyleyin onlar buraya konu açsın

Ben de sana katılamıyorum bacım.Niye kendinden bu kadar fedakarlık etsin ki? Sanki işe mi yarayacak?İnan ki bunları yapsa'ohh ayakta uyutuyoruz enayiyi, zaten salağın teki yüzüne tükürüyoruz o yağmur yağdı sanıyor.Bize cevap vermekten aciz..Her işimizi görüyor.İyisi mi biz bunu sağmaya devam edelim ''derler.Örnekleri var çünkü.
Eğer yaptıklarınız boşa gidiyorsa yapmayıverin.İyiliği enayilikle karıştıranlara asla iyilik yapmayın.Haa hatanız yokken laf söylüyorlarsa da bundan böyle hata yapmamak için kendinizi kasmayın.Zaten söylüyorlar bari hak etmiş olursunuz zorunuza gitmez.

Üzülüyorum ben bu kadınlara
Koca bir ömrü (beş para etmez adamlar için)
Heba ediyorlar
Eminim ki baban benimle nasıl böyle konuşur desen babasını savunur
Acaba boşuna mı uğraşıyorsun
Canına yazık ne kuzu

bazılarının yıldızları pek bir dişi oluyor konu sahibi

Katılıyorum
Sen kendini kanıtlamaya çalışırken onlar bak nasılsa hizaya soktuk diye düşünüyorlar
Allah rızası için birazda idare etmeyin
Vallahi caniniza yazık

Ben olsam ben de onlara başkasını overdim mesela kV mi övdü atıyorum benim kuzenin kV side söylemiş esin mi övdü şu komşunun kocası da boyleymis vs gibi anlayan anlar

Benim eltim bir kaşık çorba yapmaz,insanları evine yemeğe kolay kolay davet etmez 2 sene de en fazla 2 dir. Ağzı bozuktur çocuğuyla ilgilenmez gezmeye düşkündür,buna rağmen övülmesi normal mi
Bu kadar seviliyorsa vardır bir nedeni. Siz göremiyor olabilirsiniz ama görenler görmüş. Açıkçası ben etrafınızdakilerin birleşip sırf sizi kıskandırmak için böyle yaptıklarını sanmıyorum.

Sen ezilip sustugun icin boyle durumdasin. Genelde hep bu boyledir. Susan fedakarlik gosteren insanlarin kiymeti bilinmez. Uzak duran istifini bozmayip yuzlerine karsi iyi ama arkalarini döndüklerinde arkasndan konusan gelin her zaman iyidir. Sen sadece esinle arayi iyi tutmaya bak. Kaynbiraderinde anlamadim sana ne diye nispet yapiyo ki eski sevgiliye yapar gibi. Hadi kadinin kadinla cekismesini anlarimda erkek ne şaşmış? Desene 7den 70e cocuktan beter 0 zeka olan bir aileye gelin gitmissin. Sen zamaninda yaptgn iyiligi hoslugu birak Allaha havale et. Ve gerekiyosa esinin yaninda hepsine iyi davran evlerine git gel ne derlerse gormezden gel. Esinle beraber yap ama esine dillendirme bak soyle boyle yapiyolar diye. anladin mi magdur kadini oyna. Onlara boylesi yaraniyosa sende oyle yap. Dinsizin hakkindan imansiz gelir bu seferde boyle dene. Hep.iyilik nereye kadar tepene cikar horon teperler yoksa..... indiremezsin... bol sans...

eşinin yapması olmsa mesele değil ama o da kiyasliyormus bence bi erkek kapı kapanıp herkes evine gittigi zaman ailesiyle kalacağını ve onun ailesinin siz olduğunu unutmamali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…