Y Yokgibiyim eltinizi size övmeleri aslında çok iyi !
kayınpeder konuşuyor mu ? siz de '' ne güzel Allah bozmasın'' deyin
sizden bir şey istediklerinde '' T yapsın nasılsa benden daha iyi yapar '' deyin
onlar övdükçe karşılık olarak '' evet çok haklısınız '' diyip siz de onlar gibi başlayın övmeye ,
mesela T şu yemeği çok iyi yapar mı dediler ? siz de ''aaa evet biliyorum ondan güzelini yapanı görmedim hele bir de şu yemeğini yeseniz onu daha güzel yapıyor '' deyin
eşiniz T bilmem kaç gün babamda kaldı sen kalmazsın mı dedi , hiç umursamayın '' evet onun kadar iyi bir insan değilim ama düşün tek gelin olsaydım ne olurdu en azından T daha hayırlı bir gelin'' deyin
bana da başlarda eşim yapardı , kaynanam yapardı hiç oralı olmadım
eşiniz aslında neden yapıyor biliyor musunuz? T babamda iki gün kaldı sen kalmazsın deyip aslında sizin '' öyle mi o 2 gün kaldıysa ben 5 gün kalırım deyip rekabete girdirip babasının işini gördürecek !
benim de kaynanam bana derdi '' bana bişr şey olsa X bana bakar sen bakmazsın '' diye
bazen kavga arasında eşim de derdi yengem sen gibi degil diye
ben de aynen bu şekilde dedim '' hakkımda böyle düşünmeniz beni çoook mutlu etti , çünkü aynen düşündüğünüz gibi bir insanım , aynen hasta olsan sana bakmak istemem , ama ne güzel işte açıkta kalmayacaksın sana bakacak eltim var , inşallah ben sizden daha çok dua ederim inşallah Allah aranızdaki muhabbeti daha daha arttırır hatta senin beklediğinden bile daha da güzel bakar ki sana , bana hiç sıra gelmez inşallah '' dedim o gün bugündür kıyaslama bitti , eşimden de kaynanamdan da
akıllarınca gelinleri kızıştırıp kendi işlerini gördürecekler , ben diyeceğim ki yaaa demek hakkımda böyle düşünüyorsunuz eltim bakarsa ben daha iyi bakarım ben öyle bir insan değilim diyeceğim , yooo hiç de değil aynen öle bir insanım evet bakmam sana dedim!
ses yok bir daha
kimbilir bunu hiç düşündünüz mü belki de sizi de eltinize övüyorlar ?