Eşimin ve eşimin ailesinin devamlı eltimi bana övmeleri

iğrenç ya karısı kötü olsa bile (sizi tenzih ederek söylüyorum) ona nasıl başka kadını över hiç bir açıklaması yok

Eşiniz eltinizi övmüyormus en azından.Evet haklısınız neden kendimi ispatlamaya çalışcam ki bu aileye ne halleri varsa görsünler,birde şu eltimi bana övüp durmasalar daha rahat etcem

Evet hiçbir açıklaması yok. Demek ki kocam da beni sevmiyor ki eltimi bana övüyor
öyle düşünmeyin onun amacı annesi babası. sürekli oraya gitmeniz onlar ne derse susmanız onlara köle olmanız zaten erkeklerde anne baba karısına ne yapsa gözüne gelmez karısı tek kelime etse ondan kötüsü yok ama yok öle dünya herkes istediğini düşünsün konuşsun eşiniz dahil hepsini kapı dışarı edin önce siz siz

Hatta ben olsam; eltim gül gibi bakar size bence birlikte yaşayın derdim.
Onu da dedim kayınbabama, evin üstüne ev yap altlı üstlü yaşayın kaynım boşuna kira vermesin zor durumdalar zaten dedim. Param yok kredi çekmem lazım dedi.Bizi oraya çağırdı,ben biz gelemeyiz eşimin kaç senelik işyeri burda maaşı da iyi bırakamaz dedim. Bi de bizim oraya taşınmamazı bekliyor yok daha neler Allah korusun. Övdükleri eltimle yaşasınlar

Çok haklısınız

Oralı olmuyordum normalde ama patladim artık

Ben zaten eltimden daha çok iş yapıyorum sadece ayda bir gidiyorum o kadar. O hafta da 3 gün gidiyor ama hizmet yapmaya değil evde yemek yapmaya üşeniyor kaynanamın hazır yemekleri kolayına geliyor tabi. Beni eltime övmezler beni sevmiyorlar.

Evet en önemli şey ben ve oğlum. Eşime kalsa devamlı ailesine gidilsin istiyor ama ben değil kendi gitsin.Ben o insanlara tahammül edemiyorum

Evet haklısınız ama eltime bana söyledikleri gibi laf söylemiyorlar ki eltim o yüzden rahat gidip geliyor. Evde yemek yapmaya üşeniyor kaynanamda hazır yemek var onun için eşiyle çocuğuyla yemek yemeğe devamlı kaynanama gidiyorlar

Evet ama bazen kafama takıyom iste

Çünkü o uyanık sen değilsin. Bayramda kalmıyo normal zamanda yılda 1 kalıyosa akıllı kız derim.
Sende normal zamanda kal bayramda uğra grç annene tüm bayramı orda bitir.

Haftada 3 git sende evine çağırma yarım saat otur. Laf döylediklerinde ne söylüyolar ? Çok şakacısınız kayınbabacığım de kapansın konu

Var böyle kadın çekişmesine dahil olan uyuz adamlar bende gördüm çok

Evet hizmet etmemek lazım yaranılmıyor cidden. Eşime kardesini övdüm sırf beni anlasın diye. Ama eşimin cevabı T kayınbabama gidiyormuş ses etmiyormuş ben gitmiyormuşum, yani kardeşim ondan T yi çok seviyor iltifat ediyor demek istiyor galiba. Eltim evde yemek yapmaya üşeniyor 2 senelik evli 2 sene boyunca her hafta 3 kez kaynanamda 3 kez kendi annesinde yemek yiyorlar,sırf hazır yemek var diye gidiyor. Topu topu haftada bir kez kendi evinde yemek yapıyor. Kayınbabama gitmesinin sebebi bu hazır akşam yemekleri, kaynanam yapıyor kaynım eltim hazır yiyorlar gece yatmaya evlerine gidiyorlar bazende yatılı kalıyorlar kahvaltıyı da kaynanam hazirliyor eltim çok hazırcı

Canım ben saygısızlık yapmıyorum zaten bir iki kez kendimi savundum oğlumla ilgili konuda o kadar. Ama eltim mahrem konulara kadar konuşur kayınbabamla,eltimin ağzı bozuktur yemek yapmaz çorba yapmaz tek yaptığı salata ve bulasıga yardım. Kaynanamda hazır yemek var onun için devamlı oraya gidip yemek yiyorlar,eltim kendi evinde hafta bir kez yemek yapar oğluyla da ilgilenmez kaynanamın kucağına atar ve çok sevilir

Hamurisi yapmadigim icin bana da eltimin cok guzel hamurisi yaptigini manti actigini sogluyorlar kvdeme yapmadigim seyleri kvdem eltimi one surerek o soyle yapiyor onu cok seviyorum vs anlatiyo eltim cok iyi bir insan ve onlara karsi cok cok iyi herseylerine he diyen biri ve ben asla haksizliga gelip herseye he diyemem devamli kvdemlere gidip hizmet edemem ben alistiramam o kadar onlari bence bosverr cokmu onemli onlarin sana vercegi sevgi kvde gelini ne kadar sevebilirki benimki beni sevmedigini anneme soyledi sahsen bende sevmem kendisini sadece saygim var esin ayip etmis sadece o da kizim sana soyluyorum gelinim sen isit tarzinda olmus eltin gibi sirnasik olmani istiyor olmali

Benim hayatımı mahveden beni kocamla defalarca boşanma noktasına getiren bir kayınbabanın adını oğluma vermek istemedim bu suç mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…