• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ve eşimin ailesinin devamlı eltimi bana övmeleri

Bende kocamla çok kavga ettim ağzıma geleni söyledim.Bu kadar beğeniyorsan övüyorsan eltimi, beni boşa eltimin kız kardeşini de sen al kendine dedim o da eltime benziyor sonuçta dedim. Kaynımla bacanak olursunuz böylece dedim. Eltimi çok özlüyorsan git sarıl hasret gider dedim çok kavga ettik.
iğrenç ya karısı kötü olsa bile (sizi tenzih ederek söylüyorum) ona nasıl başka kadını över hiç bir açıklaması yok

Benim eltimi de kv ve görümcem yere göğe sığdıramaz överken.Haa eltim kötü mü? Asla değil ben de kendisini çok severim.Ama insanın gözüne sokarcasına övmek hoş değil. Akıllarınca ''aa eltimi söylüyorlar, övüyorlar.Acaba ben ne yapsam beni daha çok över severler? En iyisi yemeklerini bile ben yedireyim hatta mümkünse taharet aldırayım''diye düşüneceğimi sanıyorlar. Oysa çok yanılıyorlar, ben tam aksine birinci belli ikinci kim diyorum ve asla birinciliğe yeltenmiyorum. Daha kötü oluyor böylece, daha iyi hizmet beklerken eskisinden de oluyorlar.
Bir kere kv bana sesleniyor ama eltimin adıyla.Benim de eltim Z olsun
-Zzzzz.... Amaaaaan Z dedim Z hergün beni ariyür ya ondan öyle dedim..
Bende:
-Hımmm
Anlayacağımı anladım .Yani bana diyor ki o hergün arıyor sen de ara bir zahmet. Ben de ne yaptım o gün bu gündür aramıyorum.Zorla mı aratacaksın, Senin gözüne girmem çok da gerekmiyor.Pirincr gitmek isterken evdeki bulgurdan oldu.
Eşime gelince o hiç eltimi övmez hatta ben övsem de o sadece dinler. Temkinli yaklaşır.Hiç kıyaslama yapmaz bir tek o konuda rahatım
Eşiniz eltinizi övmüyormus en azından.Evet haklısınız neden kendimi ispatlamaya çalışcam ki bu aileye ne halleri varsa görsünler,birde şu eltimi bana övüp durmasalar daha rahat etcem

Evet hiçbir açıklaması yok. Demek ki kocam da beni sevmiyor ki eltimi bana övüyor
öyle düşünmeyin onun amacı annesi babası. sürekli oraya gitmeniz onlar ne derse susmanız onlara köle olmanız zaten erkeklerde anne baba karısına ne yapsa gözüne gelmez karısı tek kelime etse ondan kötüsü yok ama yok öle dünya herkes istediğini düşünsün konuşsun eşiniz dahil hepsini kapı dışarı edin önce siz siz

Hatta ben olsam; eltim gül gibi bakar size bence birlikte yaşayın derdim. :halay:
Onu da dedim kayınbabama, evin üstüne ev yap altlı üstlü yaşayın kaynım boşuna kira vermesin zor durumdalar zaten dedim. Param yok kredi çekmem lazım dedi.Bizi oraya çağırdı,ben biz gelemeyiz eşimin kaç senelik işyeri burda maaşı da iyi bırakamaz dedim. Bi de bizim oraya taşınmamazı bekliyor yok daha neler Allah korusun. Övdükleri eltimle yaşasınlar

Benim kv de bana eltimi övmeye kalkmıştı. Ona katılmakla birlikte ondan çok ben övdüm. Gerçekten de öyle dimi, şöyle iyi böyle iyi diye. Sonra arkasından konuşmaya kalktılar bir ara da, öyle söylemeyin dedim savundum. Eşime de samimiyetle ne kadar da şöyle böyle iyi diye anlatıyorum. Bu övülen özellikler de bende olmayan onun maharetli olduğu şeyler, ev işleri, yemek, hatta bağ bahçe işleri gibi. Kv sen de öyle yapsan ama yapmazsın sen falan deyince evet ben yapmam, ben öyle değilim ama o çok iyiymiş dedim. Artık kimse öyle bir şey yapmıyor.
Onlardan çok siz övün. Ama sizin karakterinizin o şekilde olmadığını da belirtin.
Ayrıca bir zahmet hizmet ederek birilerinin gözüne girmeye ve değerli olmayan çalışmayın. Ne zaman görülmüş daha çok hizmet edenin daha değerli olduğu? Hayatın gerçekleri ortada. Çok hizmet edene hizmetçi diyoruz biz. Çok naz yapana prenses.
Çok haklısınız

Ya boşver Allah aşkına bırak da o iyi olsun. Ne kafaya takiyon düşünmene değmez. Sen demiyon mu zamanında hep ben hizmet ettim ezilmiş diye. Yeter bu kadarı onlara. Madem senden küçük gelin sende büyük gelin olmanın tadını çıkar. Bişey dediklerinde ovduklerinde hiç oral I olma. Bu onları daha da incitir. T den de elbet görecekler günlerini sen hiç merak etme.
Oralı olmuyordum normalde ama patladim artık

inadınıza övdükleri zaman sizde onlarla birlikte övün diyecek bişeyleri kalmasın
eşinizi de uyarın baktınıx olmuyor bir arkadaş yazmış keşke çoğaltılabilseydi sana da bir tane çoğaltırlardı diyiverin

bu arada kv kp klasik hareketleri bunlar sizde hırslanın daha çok çalışın diye yapıyor olabilirler
belki sizide eltinize övüyorlardır :)
Ben zaten eltimden daha çok iş yapıyorum sadece ayda bir gidiyorum o kadar. O hafta da 3 gün gidiyor ama hizmet yapmaya değil evde yemek yapmaya üşeniyor kaynanamın hazır yemekleri kolayına geliyor tabi. Beni eltime övmezler beni sevmiyorlar.

öyle düşünmeyin onun amacı annesi babası. sürekli oraya gitmeniz onlar ne derse susmanız onlara köle olmanız zaten erkeklerde anne baba karısına ne yapsa gözüne gelmez karısı tek kelime etse ondan kötüsü yok ama yok öle dünya herkes istediğini düşünsün konuşsun eşiniz dahil hepsini kapı dışarı edin önce siz siz
Evet en önemli şey ben ve oğlum. Eşime kalsa devamlı ailesine gidilsin istiyor ama ben değil kendi gitsin.Ben o insanlara tahammül edemiyorum

Sessiz uyumlu kendi iclerine giren kendini geri plana cekip kocasini ve ailesini on plana cikaran bir gelin genelde cok sevilir. Sizdeki durum da bu. Zaten T yi overken kullanilan argumanlar baya vahim durumda.
Kocamin ailesinde iki gun yatili kaldim diye ovuleceksem ovulmeyeyim daha iyi. Bu takdir meselesi degil bence adeta kendini hic ama hic umursamamak. Yaranmak icin kendi hayatimi bu kadar geri plana atmazdim.

Biri beni ovecekse cocugumun terbiyesiyle meslegimle erdemimle insanligimla ovsun. 2 gunluk haftalik iznimi "kayinbabamin" dizinin dibinde laf isiterek harcamak marifet mi eziklik mi?
Evet haklısınız ama eltime bana söyledikleri gibi laf söylemiyorlar ki eltim o yüzden rahat gidip geliyor. Evde yemek yapmaya üşeniyor kaynanamda hazır yemek var onun için eşiyle çocuğuyla yemek yemeğe devamlı kaynanama gidiyorlar

babanem senelerce yaptı , hala aynısını yapar anneme...
babanem yatalak hastayken annem baktı ona. ama amcamın karısı aynı apartmanda oturmasına rağmen sadece pazar günleri gelirdi babaneme ve geldiğinde babanem elini öperdi hoşeldin diye o derece :KK57:
takmamaya calısacaksın , başka türlü hayat geçmez çünkü.
Evet ama bazen kafama takıyom iste

Ben bayramın ilk iki günü kaynanamda,diğer günleri annemde kalıyorum. Eltim gibi kaynanama sık gitmiyorum çünkü bana laf söylüyorlar özellikle kayınbabam. Eltim topu topu 2 sene de 2 gece kalmıştır orda yatılı. Ama oturmaya haftada 3 gün gider çünkü ona laf söylemiyorlar

Çünkü o uyanık sen değilsin. Bayramda kalmıyo normal zamanda yılda 1 kalıyosa akıllı kız derim.
Sende normal zamanda kal bayramda uğra grç annene tüm bayramı orda bitir.

Haftada 3 git sende evine çağırma yarım saat otur. Laf döylediklerinde ne söylüyolar ? Çok şakacısınız kayınbabacığım de kapansın konu

Her şeyi geçtim de, t nin kocası niye size yandan yandan bakarak karısını övsün? Yani Ada'mın amacı ne olabilir allah aşkına? Bence sizin psikolojiniz çok fena bozulmuş. Aşırı alıngan olmuşsunuz. T ye yapılan her şeyi kendinize nispet olarak alıyorsunuz.
Kadını herkes çok seviyor. Belki hakikaten çok iyi birisi. Siz çok fedakarlık yapmış olabilirsiniz ama negatif bişeyler yaşandı sanırım zira yaptıklarınız görülmüyor.
Var böyle kadın çekişmesine dahil olan uyuz adamlar bende gördüm çok

Şu kk da öğrendiğim bir şey varsa o da, hizmette kusur etmeyenlerin ezildiği, degerinin bilinmediği. Hep aynı hep hiç sasmiyor. Siz de yapmayın ya yapmayın yaranamazsiniz. Siz de eşinize kardeşini ovun, x çok seviyor karısını, sürekli iltifat ediyor övüyor deyin. Bir de kayinbabada yatılı kalmak ne ya? Sebep?
Evet hizmet etmemek lazım yaranılmıyor cidden. Eşime kardesini övdüm sırf beni anlasın diye. Ama eşimin cevabı T kayınbabama gidiyormuş ses etmiyormuş ben gitmiyormuşum, yani kardeşim ondan T yi çok seviyor iltifat ediyor demek istiyor galiba. Eltim evde yemek yapmaya üşeniyor 2 senelik evli 2 sene boyunca her hafta 3 kez kaynanamda 3 kez kendi annesinde yemek yiyorlar,sırf hazır yemek var diye gidiyor. Topu topu haftada bir kez kendi evinde yemek yapıyor. Kayınbabama gitmesinin sebebi bu hazır akşam yemekleri, kaynanam yapıyor kaynım eltim hazır yiyorlar gece yatmaya evlerine gidiyorlar bazende yatılı kalıyorlar kahvaltıyı da kaynanam hazirliyor eltim çok hazırcı

eşizinize "keşke T ile evlenseydin, kala kala bana kaldın" diyin ve susun. kendi anlasın terbiyesizliğini.

eş ailesine saygısızlık yapmayın sanırım o konularda sıkıntı var, o kız da yapmadığından senin gözüne sokuyorlar. fedakarlıkta yapmayın, hizmette etmeyin ama saygısızlıkta yapmayın.
Canım ben saygısızlık yapmıyorum zaten bir iki kez kendimi savundum oğlumla ilgili konuda o kadar. Ama eltim mahrem konulara kadar konuşur kayınbabamla,eltimin ağzı bozuktur yemek yapmaz çorba yapmaz tek yaptığı salata ve bulasıga yardım. Kaynanamda hazır yemek var onun için devamlı oraya gidip yemek yiyorlar,eltim kendi evinde hafta bir kez yemek yapar oğluyla da ilgilenmez kaynanamın kucağına atar ve çok sevilir

Hamurisi yapmadigim icin bana da eltimin cok guzel hamurisi yaptigini manti actigini sogluyorlar kvdeme yapmadigim seyleri kvdem eltimi one surerek o soyle yapiyor onu cok seviyorum vs anlatiyo eltim cok iyi bir insan ve onlara karsi cok cok iyi herseylerine he diyen biri ve ben asla haksizliga gelip herseye he diyemem devamli kvdemlere gidip hizmet edemem ben alistiramam o kadar onlari bence bosverr cokmu onemli onlarin sana vercegi sevgi kvde gelini ne kadar sevebilirki benimki beni sevmedigini anneme soyledi :-) sahsen bende sevmem kendisini sadece saygim var esin ayip etmis sadece o da kizim sana soyluyorum gelinim sen isit tarzinda olmus eltin gibi sirnasik olmani istiyor olmali

İşte en büyük hatayı orda yapmışsın kayınbabana neden oğlunun adını vermedin arkadaşım.İlk ismi kayınbabanın adı olurdu ikinci isim senin istediğin isim olurdu.Bazı aileler manyaklık derecesinde isim koymaya çok önem veriyorlar.Bu nedenle eltin kıymete binmiş.İlk gelinsin ve eltinden önce oğlan doğurmuşsun kayınbabanın ismini vermez mi insan!Az mantıklı olun ya.Sonra da neden eltim çok seviliyo diye konu açıyosun.Tabiki sevilir fırsatı kaçırmamıış zeki biriymiş.
Benim hayatımı mahveden beni kocamla defalarca boşanma noktasına getiren bir kayınbabanın adını oğluma vermek istemedim bu suç mu

Back