- 14 Mart 2013
- 7.536
- 3.713
- 448
- Konu Sahibi Yokgibiyim
git t ile evlen o zaman banane derdim ben olsam. siz biraz fazla kafaya takmışsınız. kocası niye yan yan size bakarak karısını övsün ayol.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim eltim bir kaşık çorba yapmaz,insanları evine yemeğe kolay kolay davet etmez 2 sene de en fazla 2 dir. Ağzı bozuktur çocuğuyla ilgilenmez gezmeye düşkündür,buna rağmen övülmesi normal miBiz de iki eltiyiz ve eltimde ailede övülür. Rahmetli annemle babamda överlerdi bana.
Hiç sinirlenmek veya kıskanmak aklıma gelmedi çünkü yerden göğe kadar haklıydılar.
Benim eltim çok iyi misafir ağırlar, çok iyi yemek yapar, çok iyi hürmet eder, kalbi çok iyidir, insanlığı çok iyidir, tanıdık veya yabancı demez yardıma koşar vs. vs. Olaya objektif baktığımda eltimin benden daha üstün meziyetleri olduğunu anladım. Ben soğuk nevaleyim oysa eltim girdiği en yabancı ortamda 5 dakika sonrasında herkesle kanki olur, hastanede annesine bakarken yanda yatan hastanın altını bile temizlemişliği vardır. Ne yalan söyliyeyim yazmaya kalksam sayfalarca sürer.
Herkesin eltimi övmesini kıskanmam çünkü haklılar.
Belki sizin de eltiniz öyledir. Boşuna neden sinirleniyorsunuz ki? Biraz relaks olun bırakın akışına.
Herkes övüyorsa mutlaka bir haklılık payı olduğunu düşünürüm ben.
Ben bayramın ilk iki günü kaynanamda,diğer günleri annemde kalıyorum. Eltim gibi kaynanama sık gitmiyorum çünkü bana laf söylüyorlar özellikle kayınbabam. Eltim topu topu 2 sene de 2 gece kalmıştır orda yatılı. Ama oturmaya haftada 3 gün gider çünkü ona laf söylemiyorlarEltini örnek almakla başla.
Bayramını hiç ediyosun orda kadın normal zamanda kalıyomuş. Sende normal zamanda kal bayramda annende kal:)
Evine çağırma evlerine git tıpkı eltin gibi.
Eltin t değil j olsa eşin gene bunları söyliycekti kapasitesi bukadar
Onlar uğraşmayı bırak bana kötü ona çok iyi davranıyorlarsenin ailende övülecek erkek varmıs ende onun öv esine karsı. sonra baktın sinir oluyor ne luzumu bar anlatıp duruyorsunuz cocukmu karsılastırıyorsunuz de.
ama insallh ben sahsen öyle bir eltim olsun isterim övdükleri gibi beni bırakakırlar onla ıgrasırlar
Eltimin övülmesi benim kiskandigim anlamına mı geliyorİyiki eltinizi kıskanmıyorsunuz ya birde kıskansaydınız
Övülmesine gelince çokta takmayın
Kıskanmıyorum ama yine de sizin fikrinizKıskanmıyorum deme, kendimizi kandırmayalım. Onlar da kıskanmanı istiyormuş başarmışlar.
T gemisi yürümezmiş ne yapalım :)
Sizin bu kadar rahatsız olmanız düşündürüyorEltimin övülmesi benim kiskandigim anlamına mı geliyor
Mutlu olsunlar benim sorunum o değil. Ama herkes eltimi bana övüyor devamlı hem de ben bundan rahatsızımNeden bu kadar kafanıza takıyorsunuz ve umursuyorsunuz?
İnsanların "T" hakkında düşündükleri bu kadar mı önemli?
Eşiniz size iyise ona bakın derim, şahsen beni ilgilendirmezdi kocası eltime nasıl davranıyor, kp ve kv eltim için ne düşünüyor vs gibi konular.
Ayrıca adam karısını el üstünde tutuyorsa, güzel bişey, sizi neden rahatsız ediyor ki?
Evet canım aynen öyle kendimi geri çektim artık. Ama her karşılaştığımızda eltimi bana övmeleri bana normal gelmiyorOoo elTi en sevdiğim konu
Eltin T cami mi yaptırmış hacca mı gitmiş kimsesiz çocukları mı okutmus bu kadar övgü nedir
İnsanları küçük düşürmek iyilikse yerin dibine batsın böyle iyilik
Böylelerine iyilik yaramıyor nankörlük yeni biri geldimiydi baş tacı ediyorlar
Sende kendini onların gözüne sokmaya çalışma artık kendi hallerine bırak herkes bir olmaz yaptıkları çok ayıp
Sen yapacağını yapmışsın
Belliki eltin T içten pazarlıklı kaleyi fethetmiş sen kendini geri cek onlar birbirleriyle takilsin
Canım mesleğim var ama şuanda çalışmıyorum. Ama profesörde olsam eşimin ailesiyle uğraşamam çok yordular beniBilgilerinize baktım da yanılmamışım. Küçük yaşta evlilik, cocuk, iş Yok, meslek Yok, okumak Yok. Varsa yoksa cahil insanlarla muhatap olup sacma sapan bir hayat yaşamak. Ne kötü ya.
Evet haklısınız sanırım eltim gibi onlara sık gelip gitmem için eltimi bana övüyorlar. Ama bu oyuna gelmicemTipik erkek ailesi..
Onu övecekler sizde psikolojik baskı oluşacak ve sizde onun gibi davranacaksiniz olay bu kadar basit..
Gayet düz mantıklar ama sizi deli etmeye yetmiş..
Mesafe candır,belli ki koyduğunuz mesafe onların daha zorunda gitmiş ki böyle ucuz numaralara başvurmuşlar..
Oralı bile olmayın!!
Bu da kıyas yapanlara iyi bir ders olmuştur. Ama bana bu kadar çektiren bir aileye ben bakmak istemezdim sanırım.Çok övdükleri gelinleri baksınHahhayt Totoşu na bile takma bence!Relax güzelim sana gün doğsun işte sorumlulugu kendiliğinden üstlenen birini bulmusun sefasini sürsene
Bırak yere göğe sigdiramasinlar daha ileriki günler var sen hayatına bak ve izlemeye devam et neden mi?
Dayilarimin hanimlari arasında böyle bir kıyas yapıldı sonra o çok ovdukleri gelinlerden biri Teyzemi dovdu diğerine ben bakmam ananiza dedi
Ağır kanlı is gelmez dedikleri yengem sahip çıktı
Abisi bakma yanımıza gel dediğinde Allah için abi Kula yapmıyorum demişti