Aynı, onda da bilimum hastalıklar var, hiç canının kıymetini bilmediği için. 50 yaşında, evet o camlar hala her gün silinir, mutfak dolapları, dip köşe, toz alma her gün, balkon günde 3 kere. Benimki haftada bir kereAynı benim teyzem :)
Şimdi hiç bir şey yapamıyorum diyor (52 yaşında)
Yapıyorsun ya daha ne diyoruz.
Eskiden her gün cam silerdim şimdi hafta da 1 siliyorum deyip beni krize sokuyor.
Çalışınca nasıl yapılamadığınada anlam veremiyor.
Ben gece uyku uyumam gene yaparım diyor.
Hee uyuma da iş yerinde her gün evde temizlik yapacağım diye uyukla, 2 güne de seni işten çıkarsınlar diyorum..
Aynı, onda da bilimum hastalıklar var, hiç canının kıymetini bilmediği için. 50 yaşında, evet o camlar hala her gün silinir, mutfak dolapları, dip köşe, toz alma her gün, balkon günde 3 kere. Benimki haftada bir kere
Okb temizlik hastaligi degil kisaca demek gerekirse takinti hastaligidir.Kuvvetle muhtemelen eşinizde obsesif komplesif bozukluk var. Bunun için bağırıp çağırmanız ağlamanız vb şeyler onu etkilemez çünkü bu onun elinde olan birşey değil. Tek başınıza altından kalkabileceğiniz birşey de değil zira yeteri kadar sabırlı değilsiniz. Bence bi psikolog ile konuşun ve eşinize nasıl yardımcı olabileceğinizi öğrenin zaten sizin dediğiniz şekilde ise eşiniz şke de terapiye başlayacaklardır.
OKB kontrol altında tutulmazsa daha da ilerleyebilir zira. Annesinin ki gibi. Elinde sarı bez ile uyuyabilir yani.
Çok iyi ya aynen yap vallaoturuyorum ama onun 1 odayı böyle 1-2 saate temizlemesi beni hasta ediyor gidip süpürge sapıyla kafasına vurup beynini dağıtasım geliyor. ver şunu deyip hızlı hızlı ben yapıyorum gerçekten bıktım.
çok tatlı anlatmışsın bende istemedende olsa güldüm kusura bakma lütfen..ama gerçekten bu çok büyük bi sorun..eşin etrafındaki herkesten böyle görüp böyle yetiştiği için ona normal geliyor ama senin için zor..bu takıntıyla ömür geçermi..ben işten gelince koltukta uzanamıcakmıyım dimi ama..nasıl bi çare bulursun bende bilemedim ama çare şart allah kolaylık versinaz çok tanıyorsunuz beni..
eşimle kvnin evime girmesi dışında çok çok büyük problemlerimiz olmadı..
temizlik konusu hariç..
evliliimizin ilk başlarında acayip bunaltıyordu beni sonra ben bi sinir krizi geçirdim düzeldi gibi oldu.
şimdi artık haftasonu gelsin istemiyorum çünkü bıktım sürekli temizlik yapmaktan.
normalde her cumartesi evi süpürüp silerim tuvaletleri akıtırım benim için temizlik budur.
arada bir dolapları düzenlerim mutfakta bişeylerin yerini değiştiririm.
ama eşime göre temizlik bu değil bakın gerçekten küçücük salonu tam 20 dk süpürdü vallahi billahi napıyorsun diyorum temizlik böyle olur sen 2 dkda nasıl süpürüyorsun ben anlamıyorum diyor bide.
banyo akıtmaya giriyor allahım 1 saat çıkamaz o küçücük banyodan. off anlattıkça deliriyorum bıktım artık. her cumatesi sabahtan akşama kadar mal gibi evde bişeyler yapıyoruz yardım ediyor ama ben istemiyorum ne konuşsun ne de yardım etsin.
geçen cumartesi çıkmış yatak odasında dolabın üstünü silmiş gelmiş bana gösteriyor bu ne bakar mısın bi poşet toz diyee bende ee napayım dedim ne diyim yani benim aklıma gelmiyor oraları temizlemek ayrıca uğraşmakta istemiyorum o böyle uyuz uyuz davrandıkça beni bunalttıkça hiç bişey yapmak gelmiyor içimden.
arada bir kadın çağırıyorum camları siliyor öyle bi evi topluyor gidiyor bende işte haftada 1 gün KENDİMCE DETAYLI eşime göre baştansavma iş yapıyorum.
normalde insanlar mutlu olur cuma günü ben yarın eminm ki yine kavga etcez o yüzden yarın olsun istemiyorum.
bazen delirip evde bişeuyleri kırıyorum bıktım artık diye ağlıyorum bağırıyorum gelip bana ağlayacak bişey yok doğru düzgün iş yapmıyorsun diyor.
evet herkesin temizlik anlaşıyı farklı zaten bizim ailelerimiz de çok farklı onun annesi teyzeleri gece bile sarı bezle uyuyorlar neredeyse evde silinmedik bir yer yok tv tozu alır gibi duvar siliyorlar eşimde benim öyle olmamı istiyor e ben çalışıyorum ve çalışmasam bile istemiyorum ya bu nedir böyle.
içim daralıyor eve gitmek istemiyorum artık.
ayrıca evimi görseniz gayette temiz bana göre. ortalıkta toz falan yok yerler de öyle ama nerede kuytu köşe var eşimin aklına oralar geliyor ya çamaşır makinesinin arkasını bir insan nasıl akıl edipte süpürelim der ayrıca 3-4 günde bir nevresim değiştiriyoruz ve her ay istisnasız her ay perde yıkıyoruz sırf onun o kokusu eve huzur veriyormuş temizlik kokuyormuş daha ne olsunmuş.
yemin ederim ağlıcam sinirden işten çıkcam evde full temizlik yapcam diyorum ahaahahsaah çok komiksin aşkım hadi bırak şakayı da buzdolabında el izi var onu sil diyor..
yok mutfak dolapları lekeli bilmem ne.
bir giydiğinibi bir daha giymez şuan evde 4 makina çamaşır var tüm montları koymuş banyoda bekliyor ayakkabıları bekliyor çamaşır askılığı sırf onun eşyalarıyla dolu.
bazen çok kızıyorum bırakıyorum kendin temizle diyorum tamam sen otur diyor geçip salona oturuyorum ama onun 1 odayı böyle 1-2 saate temizlemesi beni hasta ediyor gidip süpürge sapıyla kafasına vurup beynini dağıtasım geliyor. ver şunu deyip hızlı hızlı ben yapıyorum gerçekten bıktım.
inanın bana haftasonu artık zehir oluyor.
he sakın kv ne güzel temizliyordu bak şimdi böyle yapıyorsun demeyin çünkü kv temizlerken de biz yine aynı şeyleri yaşıyorduk bir ara düzelmişti karışmıyordu hiç şimdi yine şiddetlendi dün gece bana bazanın içinde toz gördüm içindekileri çıakrtıp temizleyip tekrar koyalım dedi.. ne işin var baza altında diyorum sen böylesin işte sadece görünen yerlerle ilgileniyorsun diyor.
ne yapayım ben bu adama 3 ayda bir sinir krizi mi geçirmem lazım dizginlemek için gerçekten dayanamıyorum şimdi 2 gün yandık artık tavandan su borularına kadar evi temizlicez.
Bence eşiniz hakli..haftada bir temizlikmi olurmuş?ben 2gunde bir yaparim tum bunlati bazen hergun.banyoya girdimmi en erken 1saatye cikarim.temizlik takintim pek yok ama sizde hiç temizlik yapmiyormuşsunuz sanki.hafaz çok tanıyorsunuz beni..
temizlik konusu hariç..
evliliimizin ilk başlarında acayip bunaltıyordu beni sonra ben bi sinir krizi geçirdim düzeldi gibi oldu.
şimdi artık haftasonu gelsin istemiyorum çünkü bıktım sürekli temizlik yapmaktan.
normalde her cumartesi evi süpürüp silerim tuvaletleri akıtırım benim için temizlik budur.
ama eşime göre temizlik bu değil bakın gerçekten küçücük salonu tam 20 dk süpürdü vallahi billahi napıyorsun diyorum temizlik böyle olur sen 2 dkda nasıl süpürüyorsun ben anlamıyorum diyor bide.
banyo akıtmaya giriyor allahım 1 saat çıkamaz o küçücük banyodan. off anlattıkça deliriyorum bıktım artık. her cumatesi sabahtan akşama kadar mal gibi evde bişeyler yapıyoruz yardım ediyor ama ben istemiyorum ne konuşsun ne de yardım etsin.
geçen cumartesi çıkmış yatak odasında dolabın üstünü silmiş gelmiş bana gösteriyor bu ne bakar mısın bi poşet toz diyee bende ee napayım dedim ne diyim yani benim aklıma gelmiyor oraları temizlemek ayrıca uğraşmakta istemiyorum o böyle uyuz uyuz davrandıkça beni bunalttıkça hiç bişey yapmak gelmiyor içimden.
arada bir kadın çağırıyorum camları siliyor öyle bi evi topluyor gidiyor bende işte haftada 1 gün KENDİMCE DETAYLI eşime göre baştansavma iş yapıyorum.
normalde insanlar mutlu olur cuma günü ben yarın eminm ki yine kavga etcez o yüzden yarın olsun istemiyorum.
bazen delirip evde bişeuyleri kırıyorum bıktım artık diye ağlıyorum bağırıyorum gelip bana ağlayacak bişey yok doğru düzgün iş yapmıyorsun diyor.
evet herkesin temizlik anlaşıyı farklı zaten bizim ailelerimiz de çok farklı onun annesi teyzeleri gece bile sarı bezle uyuyorlar neredeyse evde silinmedik bir yer yok tv tozu alır gibi duvar siliyorlar eşimde benim öyle olmamı istiyor e ben çalışıyorum ve çalışmasam bile istemiyorum ya bu nedir böyle.
ayrıca evimi görseniz gayette temiz bana göre. ortalıkta toz falan yok yerler de öyle ama nerede kuytu köşe var eşimin aklına oralar geliyor ya çamaşır makinesinin arkasını bir insan nasıl akıl edipte süpürelim der ayrıca 3-4 günde bir nevresim değiştiriyoruz ve her ay istisnasız her ay perde yıkıyoruz sırf onun o kokusu eve huzur veriyormuş temizlik kokuyormuş daha ne olsunmuş.
yemin ederim ağlıcam sinirden işten çıkcam evde full temizlik yapcam diyorum ahaahahsaah çok komiksin aşkım hadi bırak şakayı da buzdolabında el izi var onu sil diyor..
bir giydiğinibi bir daha giymez şuan evde 4 makina çamaşır var tüm montları koymuş banyoda bekliyor ayakkabıları bekliyor çamaşır askılığı sırf onun eşyalarıyla dolu.
bazen çok kızıyorum bırakıyorum kendin temizle diyorum tamam sen otur diyor geçip salona oturuyorum ama onun 1 odayı böyle 1-2 saate temizlemesi beni hasta ediyor gidip süpürge sapıyla kafasına vurup beynini dağıtasım geliyor. ver şunu deyip hızlı hızlı ben yapıyorum gerçekten bıktım.
he sakın kv ne güzel temizliyordu bak şimdi böyle yapıyorsun demeyin çünkü kv temizlerken de biz yine aynı şeyleri yaşıyorduk bir ara düzelmişti karışmıyordu hiç şimdi yine şiddetlendi dün gece bana bazanın içinde toz gördüm içindekileri çıakrtıp temizleyip tekrar koyalım dedi.. ne işin var baza altında diyorum sen böylesin işte sadece görünen yerlerle ilgileniyorsun diyor.
ne yapayım ben bu adama 3 ayda bir sinir krizi mi geçirmem lazım dizginlemek için gerçekten dayanamıyorum şimdi 2 gün yandık artık tavandan su borularına kadar evi temizlicez.
8 ayıik bir bebegim var geziyorumda yetistiriyorum ben herseyiAy cevap yazmadan duramadım kuzum siz çıkıp gezip tozmuyor alışveriş yapmıyor çocuk büyütmüyor musunuz?????ben demek ki o kadar beceriksizim. Ev hanımıysanız belki olır hergün de yine de hergün temizlik olmaz ya.......
Konu sahibi Allah yardımcın olsun keşke benimkide seninkinden azcık feyz alsa hoş çocuktan sonra saldım çayıra mevlana kayıra insanım yahu onbeş te bir temizlikçi gelir arada da ben süpürür toz aşır şöyle bir vileda yaparım.
Kusura bakma ama 'sari bezle uyuma' tabirine guldumaz çok tanıyorsunuz beni..
temizlik konusu hariç..
Ha hay ne güzel anlatmışsınız :),eşim başak ben terazi yükselenim başak ama ben anlamıyorum titizlik konusunda düzen konusunda başağın b 'si yok adam dabaşak üstü başak hatta başağın karesi gibi. sende boğa burcu gibi hiç iplemicen bi yerden sonra kudursun kendi yapsın mümkünse kendi kendinin başını yesin.Allah korusun başaklardan tüm kadınları.başak kadınları sabırlı da erkekleri çok tuhaf. yükseleni ateş burcu olanlar takmaz bu kadarda senin adamın her tarafı başak.eğer bi balık terazi ikizler isen işin zor.ancak başağın hakkından gamsız ve tırsacağı boğa burcu gelir.onun dırdırının sana çarpıp yankı olarak ona geri dönmesi lazım tartışma hiç bitmez çünkü ayyy içim karardı.
Bu yorumu ben mi yaptım acaba diye düşündüm...ay çok güldüm ya...Hayalimdeki eş. Benim eşim çay bardağını gardropta unutan bir insan. Ne diyeyim.
Canim eşin dünyaya ters gelmiş bence....Kiz olmaliymis...benim esimde karıştığı zaman bende deliriyorum....senin esinde çok fenaymis enazindan yapıyor bırak yapsın al kahveni otur sende bir insana bu kadarda karisilmaz canim.....hayır banada baskı yapıyor çok bunalıp bağırınca tamam sen otur ben yaparım diyor başlıyor yapmaya ama o öyle uyuz uyuz yaptıkça bana geliyorlar adam ampulleri siliyor ya görünce sinir geliyor bana ben istiyorum ki karışmasın hiç.
ne konuşsun ne de yardım etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?