eşimin temizlik takıntısı

Bende de var aynı sıkıntı ben ev hanımıyım ama 2 kucuk kızım var ona ragmen hergun evi siler süpürür toz alırım ama esim begenmez illa bir eksik bir toz bulur niye duvarı silmedin niye camda parmak izi var yok kornişlerin orda toz var kapı üstlerine parmağını sürüp bakar silmiş miyim diye ya da su dusa kabinlerin tepelerindeki plastıklere bakar parmaklarıyla toz var mı dıye koltuk aralarına ellerini sokup kontrol eder o derece ama kesınlıkle yardım etmez ''butun gun evdeyım oturuyorum işim bu'' öyle düşünüyor hersey dört dörtlül olacak hergun halı cırpılcak cam slincek yorgan yastık balkonda havalanıcak... hatta diyorum ki sıkılıyorum zaten cocukların pesındeyım tum gün ordan oraya onlarla kosturuyorum cam sılerken sıkılırsan kapı sıl o bıtınce gene cama gecersın dıyo :) saka gibi ne yapsam bende bilmiyorum

Aynı, onda da bilimum hastalıklar var, hiç canının kıymetini bilmediği için. 50 yaşında, evet o camlar hala her gün silinir, mutfak dolapları, dip köşe, toz alma her gün, balkon günde 3 kere. Benimki haftada bir kere

Aynısı vallahi eskiden bende biraz takıntılıydım ama yoğun iş temposundan dolayı yapamıyorum eskisi gibi, yani mutlaka kalan bir şeyler oluyor.

Aynı modelden bende de var Allah sabır versin bize

Okb temizlik hastaligi degil kisaca demek gerekirse takinti hastaligidir.
Konu sahibinin esi haftasonlari temizlik yapiyor ve cok normal.Okb demek icin hergun ayni seyleri yapmasi gerekirdi adam sadece normal yasam icin silip supuruyor.

oturuyorum ama onun 1 odayı böyle 1-2 saate temizlemesi beni hasta ediyor gidip süpürge sapıyla kafasına vurup beynini dağıtasım geliyor. ver şunu deyip hızlı hızlı ben yapıyorum gerçekten bıktım.
Çok iyi ya aynen yap valla

Cekilir dert degil icim sisti dusununce

çok tatlı anlatmışsın bende istemedende olsa güldüm kusura bakma lütfen..ama gerçekten bu çok büyük bi sorun..eşin etrafındaki herkesten böyle görüp böyle yetiştiği için ona normal geliyor ama senin için zor..bu takıntıyla ömür geçermi..ben işten gelince koltukta uzanamıcakmıyım dimi ama..nasıl bi çare bulursun bende bilemedim ama çare şart allah kolaylık versin

Bence en büyük temizlik o adamı evden dısarı atmak olur
Derinlemesine nüfuz et onu

Daha ne istiyorsun ya.ben sabah esime titiz erkekleri ornek veriyorum
keske benim edimde titiz olsa
hee hergun evi muntazam silio supuruyoruz.adamin hakkini yiyemem eve girenin gonlu goxu aciliyo amaaa
yetmez dip bucak temuzligindende anlamali gormelu soylemelu ve beraberce halletmeliyix
adamcagizim yoruluyo:)))
Bosver ya temizlik iyidir sinirlenme

Benim eşimin sülalesi de temizlik delisidir. Can silmeler,duvar silmeler bilmem ne. Bir gün konuşuyorlar şöyle duvar sildim pırıl pırıl oldu diye. İçimden gaza geldim ertesi gün duvar sileyim dedim. Sildim sildim aynı Attım gitti bezi.

Ayda bir cam sildiren ben normal değilim iki günde bir silen siz normal misiniz diyorum

Geçen görümcem eskisi gibi temizlik yapmıyorum dedi 2 gün önce bütün storları kocasına söktürüp banyoda fırçalayan kendisi değilmiş gibi

Eşim de çok sever temizliği bazen montunu çıkarmadan ev toplar,güler geçerim. Aslında ben de çok seviyorum temizliği ama başkası yaparsa

Bence eşiniz hakli..haftada bir temizlikmi olurmuş?ben 2gunde bir yaparim tum bunlati bazen hergun.banyoya girdimmi en erken 1saatye cikarim.temizlik takintim pek yok ama sizde hiç temizlik yapmiyormuşsunuz sanki.haf
8 ayıik bir bebegim var geziyorumda yetistiriyorum ben herseyi

Benimki de bu modelin bir alt versiyonu. Daha evliliğimzin başında bu oda niye dağınık diye surat asmıştı da 1 hafta iş ve yemek yapmama grevine girmiştim :) sonuçta elinde gömlek hayatım bunu nası ütülücem nolur gel tmm haklısın sana daha karışmıcam demişti. Gerçi dedi de noldu yemek yeriz anında masadan fırlar şarjlı süpürgeyle dökülen kırıntıları süpürür, yatmadan odada saç kıl görürse onları süpürür, yanlışlıkla bişey yerken falan döksem ışık hızıyla süpergeyle yanımda biter bi de söylenir doğru yesene diye.Evde sürekli bi vuuuu sesi var, ben de geçen dedim istersen süpürgeyle uyuyabilrsin ben alınmam yani Ama öyle tüm bunların yanında bana ille de şöyle yap böyle yap demez,gördüyse kendi kendine yapar. Temizlik yapmak için dışarı cıkmaktan vazgececek kadar da takıntılı değildir Allahtan. Yine de bi süre sonra insanı gıcık ediyo. Burda görünce aa böyle başka kocalar da varmış şaşkınlığı yaşadım çünkü benim çevremde hiç yok o yüzden benimkini numune sanıyodum :)

Kusura bakma ama 'sari bezle uyuma' tabirine guldum

Benim eşim de böyle olsa iyi olurdu :) anlattıklarınızdan tek rahatsız olduğum nokta eşinizin elinin yavaş olması :) yoksa ampul silmek dolap üstü silmek olması gereken şeyler bana göre:)

Ha hay ne güzel anlatmışsınız :),eşim başak ben terazi yükselenim başak ama ben anlamıyorum titizlik konusunda düzen konusunda başağın b 'si yok adam da bütün özellikleri bende toplanın hiç anlaşamıyoruz hiç

Canim eşin dünyaya ters gelmiş bence....Kiz olmaliymis...benim esimde karıştığı zaman bende deliriyorum....senin esinde çok fenaymis enazindan yapıyor bırak yapsın al kahveni otur sende bir insana bu kadarda karisilmaz canim.....

Trt belgesel de okb hastalari var bazen onlari izliyorum Allah im 5 6 saat ovaliyor cilaliyor parlatiyor onlara nasil ozeniyorum valla oyle birisi bana gelse cok mutlu olurum ama esin okb olması dehşet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…