eşimin temizlik takıntısı

Bence eşiniz hakli..haftada bir temizlikmi olurmuş?ben 2gunde bir yaparim tum bunlati bazen hergun.banyoya girdimmi en erken 1saatye cikarim.temizlik takintim pek yok ama sizde hiç temizlik yapmiyormuşsunuz sanki

Aynen ya, haftada bir temizlik mi olurmuş.

10 günden önce açmam süpürgeyi : )

Konu sahibine diyosun güldürdün diye kendin de ondan geri kalmıyorsun sen de onları topla hansel ile gratel gibi dönüşte yolunu bulamasın

Böyle durumlarda tek ve ise yarayan çözüm var oda şu.
Siz oyle seyler yapacaksiniz ki artik esiniz yeter daa diyecek.
Rahat oturtmayin onu aa orda toz var burayi silmek gerek deyin. Kendinizde yapin ama samimi olmaya calisin.
Onu telefonla arayin eve gelince şu is var onu yapcaz deyin mesajlar atin şurası temizlenecek diye. Yani rahat birakmayin. Ise yaramazsa ben burdayim.

Konu sahibine bayıldım..Cok sevimli anlatmış dertlerini.Yanımda olsanız bi sarilir size bosver kız bu adamda böle takma derdim...
Şirin konu sahibesi seni

Valla canim hergun ev supurup silen evi 2 gundede her yerin altini silip camlardan kapilara kadar her yeri yemizleyen biri olarak soyluyorum yipraniyorum bu bir hastalik tedavi edilmeli ben kendimi tamizlikten alikoymaya calisiyorum ama cok zor hele de moralim bozuksa bi bakiyorum cam siliyorum

Pasaklıdan kocadan iyidir. Anlattıkça gözlerim yaşardı. Ben böyle temizlik hastası insanlara bayılıyorum. Dolap üstü kapı üstleri avizeler duvarlar mutfak dolapları silinmeli. Yer süpürüp tuvalet temizlemekle olmuyor gerçekten. Ben de çalışıyorum ama haftada bir kadın geliyor. Biraz daha param olsun 2ye çıkarcam. İki günde bir evin yerleri süpürülmeli bence. Ben yapamıyorum çalışıyorum saatlerm çok yoğun 5te kalkıyorum 8de evde oluyorum. Vaktim yetmiyor. Ama rahatsız oluyorum çopu zaman.

kızlar hepinize teşekkürler telefondan yorumlarınızı okudum ama giriş yapıp anca cevap verebildim.
haftasonu tamda tahmin ettiğim gibi benimki bir hevesle hadi bugün napıooruz dedi bende sakinliğimi koruyarak başlayalım bi yerden bunalırsam bırakcaz dedim ve başladık süpürdük sildik.. hadi camları silelim dedi tamam hadi silelim dedim sonra ben ya bak gel şu yardımcıyı daha fazla alalım böyle olmayacak dedim tamam dedi ama yinede sende bende yapalım tek yardımcıyla olmaz dedi.. sakince konuştum da dur bakalım kaç ay daha böyle gidecek..

ayrıca bir arkadaş sürekli konu açıyorsun bla bla bla yazmış.. sanırım üyelerin belli bir kotası yok konu açmak için.
insanlar buraya saçımı hangi renge boyamalıyım diye bile konu açabiliyor kaldı ki bu kadar yorum gelmiş konuma..

her konumda söylyorum sırf dikkat çekmek için yorum yapan insanlar var.. lütfen arkadaşım yorum yapmayın o zaman kimse kimseye silah zoruyla cevap yazdırmıyor ki ya bakın işinize...

kalan herkese de sonsuuuz teşekkürler çok güldüm okurken :)

yükseleni aslan yay yada sizin gibi terazi ise başak özellikleri törpülenir dırdır harici.

Peki yukseleni balik olan basak nasildir
ayy önce kendi kendini yer sonra insanın ömrünü yer.duygusal düşünüp duygusuz davranmak.rahvan gitsin deyip tam tersini yapmak.sürekli bir şeyler yapıp pişman olmak yaptıklarından emin olmamak.gibi gibi.

eşin eleştiriyor ama benim ki gibi yattığı yerden değil, adam çalışıyor resmen helal olsun tebrik ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…