Bence eşiniz hakli..haftada bir temizlikmi olurmuş?ben 2gunde bir yaparim tum bunlati bazen hergun.banyoya girdimmi en erken 1saatye cikarim.temizlik takintim pek yok ama sizde hiç temizlik yapmiyormuşsunuz sanki
Hayalimdeki eş. Benim eşim çay bardağını gardropta unutan bir insan. Ne diyeyim.
Konu sahibine diyosun güldürdün diye kendin de ondan geri kalmıyorsunBenim eşimde titizdır sözde ama benden bekler kendi yapmaz.sizin ki en azından yapıyormuş.
Mesela benim eşim striptizci kadınlar gibidir.üstüne giydiği monttan başlar çıkar cikara yatak odasına ulaşır. Kıyafetlerden nereye gittiğini iz sürerek takip edebilirsiniz..
Konu sahibine diyosun güldürdün diye kendin de ondan geri kalmıyorsunsen de onları topla hansel ile gratel gibi dönüşte yolunu bulamasın
Haha super fikirKonu sahibine diyosun güldürdün diye kendin de ondan geri kalmıyorsunsen de onları topla hansel ile gratel gibi dönüşte yolunu bulamasın
evetBaşak burcu mu eşin
Haftada bir mi tuvalet banyo temizliyosun? Ben her gun, bazen gunde 2-3 duruma gore
Oyy nokta atışı yapmışım.
yükseleni aslan yay yada sizin gibi terazi ise başak özellikleri törpülenir dırdır harici.Ha hay ne güzel anlatmışsınız :),eşim başak ben terazi yükselenim başak ama ben anlamıyorum titizlik konusunda düzen konusunda başağın b 'si yok adam dabütün özellikleri bende toplanın hiç anlaşamıyoruz hiç
Yükselen aslan muhtemelen emin değilim :)yükseleni aslan yay yada sizin gibi terazi ise başak özellikleri törpülenir dırdır harici.
Peki yukseleni balik olan basak nasildiryükseleni aslan yay yada sizin gibi terazi ise başak özellikleri törpülenir dırdır harici.
ayy önce kendi kendini yer sonra insanın ömrünü yer.duygusal düşünüp duygusuz davranmak.rahvan gitsin deyip tam tersini yapmak.sürekli bir şeyler yapıp pişman olmak yaptıklarından emin olmamak.gibi gibi.Peki yukseleni balik olan basak nasildir
eşin eleştiriyor ama benim ki gibi yattığı yerden değil, adam çalışıyor resmen helal olsun tebrik ettimaz çok tanıyorsunuz beni..
eşimle kvnin evime girmesi dışında çok çok büyük problemlerimiz olmadı..
temizlik konusu hariç..
evliliimizin ilk başlarında acayip bunaltıyordu beni sonra ben bi sinir krizi geçirdim düzeldi gibi oldu.
şimdi artık haftasonu gelsin istemiyorum çünkü bıktım sürekli temizlik yapmaktan.
normalde her cumartesi evi süpürüp silerim tuvaletleri akıtırım benim için temizlik budur.
arada bir dolapları düzenlerim mutfakta bişeylerin yerini değiştiririm.
ama eşime göre temizlik bu değil bakın gerçekten küçücük salonu tam 20 dk süpürdü vallahi billahi napıyorsun diyorum temizlik böyle olur sen 2 dkda nasıl süpürüyorsun ben anlamıyorum diyor bide.
banyo akıtmaya giriyor allahım 1 saat çıkamaz o küçücük banyodan. off anlattıkça deliriyorum bıktım artık. her cumatesi sabahtan akşama kadar mal gibi evde bişeyler yapıyoruz yardım ediyor ama ben istemiyorum ne konuşsun ne de yardım etsin.
geçen cumartesi çıkmış yatak odasında dolabın üstünü silmiş gelmiş bana gösteriyor bu ne bakar mısın bi poşet toz diyee bende ee napayım dedim ne diyim yani benim aklıma gelmiyor oraları temizlemek ayrıca uğraşmakta istemiyorum o böyle uyuz uyuz davrandıkça beni bunalttıkça hiç bişey yapmak gelmiyor içimden.
arada bir kadın çağırıyorum camları siliyor öyle bi evi topluyor gidiyor bende işte haftada 1 gün KENDİMCE DETAYLI eşime göre baştansavma iş yapıyorum.
normalde insanlar mutlu olur cuma günü ben yarın eminm ki yine kavga etcez o yüzden yarın olsun istemiyorum.
bazen delirip evde bişeuyleri kırıyorum bıktım artık diye ağlıyorum bağırıyorum gelip bana ağlayacak bişey yok doğru düzgün iş yapmıyorsun diyor.
evet herkesin temizlik anlaşıyı farklı zaten bizim ailelerimiz de çok farklı onun annesi teyzeleri gece bile sarı bezle uyuyorlar neredeyse evde silinmedik bir yer yok tv tozu alır gibi duvar siliyorlar eşimde benim öyle olmamı istiyor e ben çalışıyorum ve çalışmasam bile istemiyorum ya bu nedir böyle.
içim daralıyor eve gitmek istemiyorum artık.
ayrıca evimi görseniz gayette temiz bana göre. ortalıkta toz falan yok yerler de öyle ama nerede kuytu köşe var eşimin aklına oralar geliyor ya çamaşır makinesinin arkasını bir insan nasıl akıl edipte süpürelim der ayrıca 3-4 günde bir nevresim değiştiriyoruz ve her ay istisnasız her ay perde yıkıyoruz sırf onun o kokusu eve huzur veriyormuş temizlik kokuyormuş daha ne olsunmuş.
yemin ederim ağlıcam sinirden işten çıkcam evde full temizlik yapcam diyorum ahaahahsaah çok komiksin aşkım hadi bırak şakayı da buzdolabında el izi var onu sil diyor..
yok mutfak dolapları lekeli bilmem ne.
bir giydiğinibi bir daha giymez şuan evde 4 makina çamaşır var tüm montları koymuş banyoda bekliyor ayakkabıları bekliyor çamaşır askılığı sırf onun eşyalarıyla dolu.
bazen çok kızıyorum bırakıyorum kendin temizle diyorum tamam sen otur diyor geçip salona oturuyorum ama onun 1 odayı böyle 1-2 saate temizlemesi beni hasta ediyor gidip süpürge sapıyla kafasına vurup beynini dağıtasım geliyor. ver şunu deyip hızlı hızlı ben yapıyorum gerçekten bıktım.
inanın bana haftasonu artık zehir oluyor.
he sakın kv ne güzel temizliyordu bak şimdi böyle yapıyorsun demeyin çünkü kv temizlerken de biz yine aynı şeyleri yaşıyorduk bir ara düzelmişti karışmıyordu hiç şimdi yine şiddetlendi dün gece bana bazanın içinde toz gördüm içindekileri çıakrtıp temizleyip tekrar koyalım dedi.. ne işin var baza altında diyorum sen böylesin işte sadece görünen yerlerle ilgileniyorsun diyor.
ne yapayım ben bu adama 3 ayda bir sinir krizi mi geçirmem lazım dizginlemek için gerçekten dayanamıyorum şimdi 2 gün yandık artık tavandan su borularına kadar evi temizlicez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?