- 28 Aralık 2015
- 1.953
- 947
- 123
- 30
Büyük ihtimalle onlarda çok bozuldu ama huzursuzluk olmasın diye belli etmediler banacanım seni üzmek istemem hassas dönemlerdesin ama ailene yaptığı çok saygısızca iyi ki abin kalkıp dövmemiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük ihtimalle onlarda çok bozuldu ama huzursuzluk olmasın diye belli etmediler banacanım seni üzmek istemem hassas dönemlerdesin ama ailene yaptığı çok saygısızca iyi ki abin kalkıp dövmemiş
Daha neler artık.canım seni üzmek istemem hassas dönemlerdesin ama ailene yaptığı çok saygısızca iyi ki abin kalkıp dövmemiş
canım ahlaksızın teki neler neler görüyoruz bide buna aşık oldum diyen erkekler varbiraz tuhaf birisi karısı ve o. ama nedense çok seviliyor. babam ve nişanlımın tek ortak noktası icardi...
Beş gün sonra doğum varmışBen sakın bu adama çocuk yapmayın demeye geldim gidiyorum.![]()
benim babam Galatasaray yenildi diye ağladıcanım ahlaksızın teki neler neler görüyoruz bide buna aşık oldum diyen erkekler var
eşinin ailesi evine gelmiş elinde telefon maç izliyorsun odaya kaçıyorsun eşine bağırıyorsun neresini abartılı buldun yazdığımınDaha neler artık.
İnanın unutmuşum genelde cumartesileri oluyor zaten her cumartesi evdeyiz ve maç izliyor. Ailemde sık sık gelen insanlar olsa neyse babam zaten şehir dışına gidip gelen bir iş yapıyor ve ben piskolojik olarak ailemle olmaya çok ihtiyacım olduğu zamanlardayım bana yapsa neyse onların yanında olması çok sinirlendimEşinizin bu maç aşkini biliyorsaniz keşke ayni gun davet etmeseymişsiniz.Ama eṣinizde terbiyesizlik yapmiş sirf bir maç için herkesin icinde tavir yapilip yuksek sesle konuşulmaz birgunde izleme yani dunyan yikilmaz.Yaptigi terbiyesizligi onun yuzune vurunki birdaha boyle şeyler yapmasin eşler ikiside bir birine saygi duymali
Şaka gibi, yüz vermeyin, onunla ilgilenmeyin, tavır koyun sizde.Ailemin ilgisizliği hakkında konu açmıştım sorunlarımızı konuştuk yanlış anlamalar olduğunu vs yakında da doğumum var ailem yanımda olmaya çalışıyor bir problem yok.
Eşim haftada 2 gün maç izliyor, maç olduğu zamanlarda program yapmıyorum ki genelde haftasonu erkenden evde oluyoruz o izleyecek diye. Hatta geçen gün arkadaşıyla evde izlediler bende ailemle zaman geçirdim. Dün akşam yine maçı varmış babam aramıştı beni davet ettim geldiler ki ben bütün gün evdeyim ve gerçekten aileme ihtiyacım var bu sıralar ve zaten ailemde yeni evliler aman biz gidip gelmeyelim araları bozulmasın çekingenliği var çok nadir gelirler.
Akşam annemler gelecek dedim söylendi bende bilmiyordum özür dilerim vs. İnsanların yanında telefonu açtı izliyor tamam yine bir şey demiyorum ses geliyor tepkiler veriyor arada neyse diyorum izlesin. Sonra hadi TV olan odaya geçelim ben maç izleyim dedi. Çocuk gibi. Olmaz öyle sen git orda otur o zaman dedim. İzlemiyorum ya tamam üf falan yaptı. Sessizce ayıp oluyor yapma lütfen gibi bir şey dedim sesli bir şekilde ne diyosun yaa diye bana çıkıştı abim var babam var annem var bu arada sustum artık. Cevap versem saçma sapan tepkiler verecek.
Şimdi de hiç hatalı değilim senin yüzünden bir maç zevkim var onuda yaşayamıyorum daha neler neler. İnanılmaz sinirliyim doğumuma sayılı günler var gerçekten çok ciddi tepkiler vermek istiyorum ama sakin kalıp durup düşünmek de istedim. Sizce kim haklı ve ben nasıl davranmalıyım ?
Ben sizin arkadaşınız değilim, önce hitabınızı düzeltin.eşinin ailesi evine gelmiş elinde telefon maç izliyorsun odaya kaçıyorsun eşine bağırıyorsun neresini abartılı buldun yazdığımın
Hahsh aynen öyle yaptım bu yaptıklarını ödeyeceksin diye ki yapacağım çok sinirliyimBenim aileme bunu yapan kendi ailesine de aynı tepkiyi alırmesaj atsaydiniz tam izlerken. Senin ailene de aynı saygisizligi itina ile yapacağım diyerek
![]()
hitabımda düzeltilmesi gereken ne var merak ettim.yazdığım cümlede mecaz abartı olduğunu anlayamaman senin sorunun.zaten bu tepkiye neden tepki verdiğini anlamadım sorunu olan arkadaşla empati yapabilmek yerine onu üzen saygısızlık yapan birini savunman manidar geldiBen sizin arkadaşınız değilim, önce hitabınızı düzeltin.
Ne demek dövmek falan, şiddetin her türlüsüne karşı olmak gerekir. Sizi çok mu dövdüler de normalleştirdiniz şiddeti? İnsanlar konuşarak sorunlarını çözebilirler.
Şiddet yanlısı olmanız rahatsız etti.hitabımda düzeltilmesi gereken ne var merak ettim.yazdığım cümlede mecaz abartı olduğunu anlayamaman senin sorunun.zaten bu tepkiye neden tepki verdiğini anlamadım sorunu olan arkadaşla empati yapabilmek yerine onu üzen saygısızlık yapan birini savunman manidar geldi
burada olay maç izlemesi değil ki kayınpederi teklif etse farklı bir durum olur damadıyla güzel zaman geçirmiş deriz,insan yabancı misafire bile böyle davranmaz davranmamalıbenim babam eşimden önce hadi maçı aç izleyelim ne duruyosun derdi. niye tv odasına geçip izlemediler keşke engel olmasaydınız.
Eşiniz normalde nasıl sakin mi yardımcı olur mu anlayışlı mı?
eşinin ailesi evine gelmiş elinde telefon maç izliyorsun odaya kaçıyorsun eşine bağırıyorsun neresini abartılı buldun yazdığımın
Ya normalde iyidir saygılıdır aileme kalkar servis yapar muhabet eder. Aksine babam da abimde asla futbol izlemez ilgilenmez. Zaten ben insanlar gitsin seni yicem hesabını vereceksin diye mesaj atınca korktu bıraktı telefonu falan sohbet etti de olan oldu amabenim babam eşimden önce hadi maçı aç izleyelim ne duruyosun derdi. niye tv odasına geçip izlemediler keşke engel olmasaydınız.
Eşiniz normalde nasıl sakin mi yardımcı olur mu anlayışlı mı?