o zaman güzel güzel konuşmak gerekirse korkutmak gerekir
bir silkeleme iyi gelir :)
sağlam bir sinir krizi geçir bir daha eften püften sebeplerle saldıramasın sana. adamın sana karşı tahammülü yok gibi batıyorsun resmen. Ya başka biri var tahammülü fazlaca gösterdiği ya da çok büyük bir pişmanlığı var ne yaparsan yap kötü yanını görerek kendince sindiriyor seni psikolojik baskıyla vs. Uzman değilim ama sorunlu gerzek erkek davranışlarıyla ilgili doğru çıkarımlar yapabilecek kadar tanıyorum düz erkek davranışlarını.
eeee biraz affedici olsak :)Biz genelde küsüz aslında, o yazar ben okurum bakmam, kısa net yazar geçerim. Genel halimiz böyle evde zaten çocuğumuz var, babama kadar taşıdım olayı bir kez, çok korktu bir süre dikkat etti ama sadece bir süre, şimdi yine aynı.
tahammülü düşmüştür
kendi mükemmel imajı bozuluyordur
ben kendimden örnek vereyim
kafamda bir şeyi planlarım ve sonra o herhangi bir basit nedenle olmazsa karşımdakine parlarım
bunun yanlış olduğunu bilsem de parlamış bulunurum
bu sefer o tepki verince de uzatırım
çok güzel bir davranış biçimi mi ASLA
çözüm ne ? daha az gergin yaşamak
ben daha relaks olmaya çalışıp kafamı dağıtmaya çabalıyorum
yoksa cidden kaşık neden yere düştü diye bile kızabilirim kaşığı kendim düşürünce
o nedenle eşinizin gerginliğinin temelini bulmaya çalışın mesela sürekli bri yere yetişme modunda mı ya da kafasında bitmeyen işler mi var
yani gece huzurlu uyuyor mu bunu konuşur musunuz gecelerinizi anlatır mısınız birbirinize kâbuslarınızı güzel rüyalarınızı
Şu cümlenize çok yakın hissettim kendimi, benimle evlendiğine pişmandır belki bilemedim..
öyleyse daha da pişman et görsün gününü. psikopat olunca karşı taraftaki suskunluğum asaletimden falan anlamıyorlar susuyorsan daha da eziyorlar. sakin kal sakin kal en ufak bir şeyde atom bombası gibi parçala toparlayamasın kendini hiroşima gibi sessizliğe bürünsün kalsın öyle. ya da hiç yapamam karakterim öyle değil daha pasifim diyorsan aç davanı psikolojik şiddetten göster gününü.
eeee biraz affedici olsak :)
mesela bende kırılganımdır eşim de üstüste böyle şeyler yapsa alınırım
ama bazen de unutmak gerekiyor
soğukluk olmuş aranızda
ama eğer çok büyük şeyler yoksa (şiddet, küfür vs) siz adım atsanız onu şaşırtsanız
kısa mesajlar değil uzun cilveli mesajlar yazsanız bir şaşırtsanız
evde neşeli mutlu görünüp onu takmıyor gibi dursanız mesela
biraz alttan alan sıcak cilveli içten cıvır cıvır bir kadın olun bakalım o zaman ne olacakAdam ottan b.ktan sinirleniyor, beni suçluyor bir görme, iki görme, bende artık böyle davranıyorum istem dışı. O da hiç irdelemiyor ay kendime gülüyorum şuan cidden çok değişik bir evliliğim varmış.
biraz alttan alan sıcak cilveli içten cıvır cıvır bir kadın olun bakalım o zaman ne olacak
bu da bir şekil taktik
en azından ileride yapabileceğim herşeyi yaptım dersiniz
Geçimsiz,huysuz insanlarla anlaşmak gerçekten çok zorKendimi çok yorgun, çok bıkmış hissediyorum uzun zamandır. 3 yıllık evliyim bir oğlum var. Eşim en büyük yardımcım oldu. Ne var ki çocuktan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmuyor derlerdi haklılarmış.
Eşim evine bağlı, çocuğumuza düşkün, ilgili bir babadır bir anne gibi ilgilenir hatta. Ona gözüm kapalı oğlumu bırakıp istediğim yere gidebilirim. Yalnız biz bir türlü eskisi gibi olamıyoruz. Bir gün iyiyiz, bir gün kötü. Günümüz kavgasız, tartışmasız geçmiyor. Ve genelde o başlatıyor. Bir bakmışsınız tartışıyoruz, bana saracak bir şey buluyor mutlaka. İncir kabuğunu doldurmayacak şeyler büyüyor biz de.
Her şeyi büyütür mü bir insan bu kadar?
Ayağı taşa takılsa benden biliyor. Elindeki şişeyi çöp tenekesine isabet ettiremedi diye '' senin yüzünden'' dedi kızarak. Koluna dokunmuşum.
Arabadan iniyorum, çantamı al falan kapısını kapatacağım 'ya ne kadar yavaşsın smuwiLa' bağırıyor avaz avaz.
Bir gün çocuğu teyzemden aldı geldi, arabaya yaklaşırken bağırmaya başladı. Neden görmemişim, kapıyı aç diyecekmiş! O sırada o yöne bakmamışım ''bakmazsın zaten sen'' Yoldan geçenler bize bakıyor.
Kavgalarımız böyle şeylerden çıkıyor genelde. İlgi sıfır, güzel bir söz duymayı geçtim tartışma moduna geçmeyelim diye dua eder oldum artık. Bu durum beni yoruyor. Bir erkek neden bu kadar değişir, eşine değer vermez hale gelir? Kırdığı için üzülmez? Gönül almak falan umurunda değil, genelde hiç bir şey olmamış gibi davranmayı seçer.
Fikirleriniz benim için çok önemli sevgili KK üyeleri..
Bizde böyleydik ,kedi köpek gibi evde.Sürekli birbirimizi suçlardik.Bizde zamanında çok şeyler yaşadık.Belki yıprandık,bıktık bilemiyorum..Bakıyorsun adam değişmiyor,sende ona ayak uyduruyorsun bi zaman sonra.Ama inan bana bi sinir krizine,bi cinnete bakıyor olay.Sonra pamuk gibi oldu adam.
Kendimi çok yorgun, çok bıkmış hissediyorum uzun zamandır. 3 yıllık evliyim bir oğlum var. Eşim en büyük yardımcım oldu. Ne var ki çocuktan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmuyor derlerdi haklılarmış.
Eşim evine bağlı, çocuğumuza düşkün, ilgili bir babadır bir anne gibi ilgilenir hatta. Ona gözüm kapalı oğlumu bırakıp istediğim yere gidebilirim. Yalnız biz bir türlü eskisi gibi olamıyoruz. Bir gün iyiyiz, bir gün kötü. Günümüz kavgasız, tartışmasız geçmiyor. Ve genelde o başlatıyor. Bir bakmışsınız tartışıyoruz, bana saracak bir şey buluyor mutlaka. İncir kabuğunu doldurmayacak şeyler büyüyor biz de.
Her şeyi büyütür mü bir insan bu kadar?
Ayağı taşa takılsa benden biliyor. Elindeki şişeyi çöp tenekesine isabet ettiremedi diye '' senin yüzünden'' dedi kızarak. Koluna dokunmuşum.
Arabadan iniyorum, çantamı al falan kapısını kapatacağım 'ya ne kadar yavaşsın smuwiLa' bağırıyor avaz avaz.
Bir gün çocuğu teyzemden aldı geldi, arabaya yaklaşırken bağırmaya başladı. Neden görmemişim, kapıyı aç diyecekmiş! O sırada o yöne bakmamışım ''bakmazsın zaten sen'' Yoldan geçenler bize bakıyor.
Kavgalarımız böyle şeylerden çıkıyor genelde. İlgi sıfır, güzel bir söz duymayı geçtim tartışma moduna geçmeyelim diye dua eder oldum artık. Bu durum beni yoruyor. Bir erkek neden bu kadar değişir, eşine değer vermez hale gelir? Kırdığı için üzülmez? Gönül almak falan umurunda değil, genelde hiç bir şey olmamış gibi davranmayı seçer.
Fikirleriniz benim için çok önemli sevgili KK üyeleri..
Aynen. Asla ezdirmem kendimi. Bende işe yarıyor da balkasında yarar mı bilmemvalla ben böyle durumlarda alttan alamıyorum. belki doğru çözüm değil ama biri bana böyle davransa en de aynı şekilde kaşrılık veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?