Deli midir nedir. En sevmediğim tip.
karşılık olarak siz ne yapıyorsunuz bu durumlarda?
Önce sinirlenecek ne var şimdi dedim, her şeye böyle tepkiler verilir mi gibilerinden yaklaştım. Yani çok konuştum, baktım hala aynı sonra bende ağzımı açtım. Şuan atara atar gider gider.
Tahammülünün kalmadığını, sevgisinin azaldığını düşünürüm ben olsam
valla ben böyle durumlarda alttan alamıyorum. belki doğru çözüm değil ama biri bana böyle davransa en de aynı şekilde kaşrılık veririm.
Neden sabırsız bir insan olmuş bu kadar
önceden de öyleydi de çocuk olana kadar rol mü yaptı size acaba?
kimisi evlenince kimisi de çocuktan sonra değişir diyorlar ya
çok mu şımarttınız bide bu var?
bazı şeyler de evliliğinizde sekteye uğradıysa cinsellik vb ondan da sinirli olabilir
oturup konuşun bence
sağlam bir sinir krizi geçir bir daha eften püften sebeplerle saldıramasın sana. adamın sana karşı tahammülü yok gibi batıyorsun resmen. Ya başka biri var tahammülü fazlaca gösterdiği ya da çok büyük bir pişmanlığı var ne yaparsan yap kötü yanını görerek kendince sindiriyor seni psikolojik baskıyla vs. Uzman değilim ama sorunlu gerzek erkek davranışlarıyla ilgili doğru çıkarımlar yapabilecek kadar tanıyorum düz erkek davranışlarını.
Çocuk yapmaktan korkar oldum. gerçekten eşimdede böyle değşiklikler olacakmı acaba
o zaman güzel güzel konuşmak gerekirse korkutmak gerekirÇok yıprandık biz aslında, ilk sene maddi konular sonrasında artı bebek gelmesiyle hem maddi, hem manevi arttı sıkıntılar. Destekçimiz yoktu, oğlum çok zor bir bebekti, bir taraftan da maddi sıkıntılar olunca çocuktan sonra çok değişti. Sabırsız, tahammülsüz. Hiç şımartmadım.
O 1 bağırıyorsa ben 5 bağırırdım heralde.
Rencide etmek nasıl oluyormuş görsün , E tabi bebeğin uyku saatlerinde yapardım bunu.
Iyice sindirmeye çalışıyor, çıkarın tirnaklarinizi bu kadar pasif olmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?