Eşimin tavırları..

o zaman güzel güzel konuşmak gerekirse korkutmak gerekir
bir silkeleme iyi gelir :)

Biz genelde küsüz aslında, o yazar ben okurum bakmam, kısa net yazar geçerim. Genel halimiz böyle evde zaten çocuğumuz var, babama kadar taşıdım olayı bir kez, çok korktu bir süre dikkat etti ama sadece bir süre, şimdi yine aynı.

sağlam bir sinir krizi geçir bir daha eften püften sebeplerle saldıramasın sana. adamın sana karşı tahammülü yok gibi batıyorsun resmen. Ya başka biri var tahammülü fazlaca gösterdiği ya da çok büyük bir pişmanlığı var ne yaparsan yap kötü yanını görerek kendince sindiriyor seni psikolojik baskıyla vs. Uzman değilim ama sorunlu gerzek erkek davranışlarıyla ilgili doğru çıkarımlar yapabilecek kadar tanıyorum düz erkek davranışlarını.

Şu cümlenize çok yakın hissettim kendimi, benimle evlendiğine pişmandır belki bilemedim..

tahammülü düşmüştür

kendi mükemmel imajı bozuluyordur

ben kendimden örnek vereyim

kafamda bir şeyi planlarım ve sonra o herhangi bir basit nedenle olmazsa karşımdakine parlarım

bunun yanlış olduğunu bilsem de parlamış bulunurum

bu sefer o tepki verince de uzatırım

çok güzel bir davranış biçimi mi ASLA

çözüm ne ? daha az gergin yaşamak

ben daha relaks olmaya çalışıp kafamı dağıtmaya çabalıyorum

yoksa cidden kaşık neden yere düştü diye bile kızabilirim kaşığı kendim düşürünce

o nedenle eşinizin gerginliğinin temelini bulmaya çalışın mesela sürekli bri yere yetişme modunda mı ya da kafasında bitmeyen işler mi var

yani gece huzurlu uyuyor mu bunu konuşur musunuz gecelerinizi anlatır mısınız birbirinize kâbuslarınızı güzel rüyalarınızı

Biz genelde küsüz aslında, o yazar ben okurum bakmam, kısa net yazar geçerim. Genel halimiz böyle evde zaten çocuğumuz var, babama kadar taşıdım olayı bir kez, çok korktu bir süre dikkat etti ama sadece bir süre, şimdi yine aynı.
eeee biraz affedici olsak :)
mesela bende kırılganımdır eşim de üstüste böyle şeyler yapsa alınırım
ama bazen de unutmak gerekiyor
soğukluk olmuş aranızda
ama eğer çok büyük şeyler yoksa (şiddet, küfür vs) siz adım atsanız onu şaşırtsanız

kısa mesajlar değil uzun cilveli mesajlar yazsanız bir şaşırtsanız
evde neşeli mutlu görünüp onu takmıyor gibi dursanız mesela

Bazen istemeden de olsa eşinizin size davrandığı gibi davranıyorum ben de eşime. Sacma sebeplerden azarlayabiliyorum. Ama bunun sebebi üstü örtülmüş problemlerimiz yüzünden oluyor. Yani aklima takılan eşime kirildigim onun üstünü örttüğü kapattığı konular bende kapanmamış oluyor. Ama asla başkalarının yaninda hele de ailelerimizin yaninda yapmam asla. Eger sizde boyle bir durum yoksa ve milletin icinde de yapıyorsa esaslı bi konuşma yapmanız gerekiyor. Artık cok kirildiginizi ve çocuk gibi azarlanmalari değer görmemek olarak algiladiginizi anlatin sakince. Ona onun gibi tepki vermek çözüm olmaz aksine onundaha da hararetlendirir

tahammülü düşmüştür

kendi mükemmel imajı bozuluyordur

ben kendimden örnek vereyim

kafamda bir şeyi planlarım ve sonra o herhangi bir basit nedenle olmazsa karşımdakine parlarım

bunun yanlış olduğunu bilsem de parlamış bulunurum

bu sefer o tepki verince de uzatırım

çok güzel bir davranış biçimi mi ASLA

çözüm ne ? daha az gergin yaşamak

ben daha relaks olmaya çalışıp kafamı dağıtmaya çabalıyorum

yoksa cidden kaşık neden yere düştü diye bile kızabilirim kaşığı kendim düşürünce

o nedenle eşinizin gerginliğinin temelini bulmaya çalışın mesela sürekli bri yere yetişme modunda mı ya da kafasında bitmeyen işler mi var

yani gece huzurlu uyuyor mu bunu konuşur musunuz gecelerinizi anlatır mısınız birbirinize kâbuslarınızı güzel rüyalarınızı

O kaşığı kendi düşürse senin yüzünden 'düzgün koyamamışsın ki' der aradaki ince çizgi bu maalesef, yanlış dahi yapsa biri sebep olmuştur mutlaka, ayrıca işi rahat kaç senedir aynı yerde 9-6 çalışır, cumartesi tatil, hizmet sektöründe masa başı ama olağanüstü rahat, ben onun kadar olamadım hiç mesela..

biz nişanlıyken bir yakınımız
eşime dediki

düğün gecesi kediyi iki bacagından ayırmayı unutma yoksa bunla baş edemezsin dedi gülerek
aklınca eşime dikkat et demek istiyor ,

bende ozaman dedim ki yaa tam anlatta nasıl nezaman ayıracam bileyim ki
ona göre ayırayım dedim ,

demem o ki önce kim bagırırsa diğeri susmak zoruında

Şu cümlenize çok yakın hissettim kendimi, benimle evlendiğine pişmandır belki bilemedim..

öyleyse daha da pişman et görsün gününü. psikopat olunca karşı taraftaki suskunluğum asaletimden falan anlamıyorlar susuyorsan daha da eziyorlar. sakin kal sakin kal en ufak bir şeyde atom bombası gibi parçala toparlayamasın kendini hiroşima gibi sessizliğe bürünsün kalsın öyle. ya da hiç yapamam karakterim öyle değil daha pasifim diyorsan aç davanı psikolojik şiddetten göster gününü.

öyleyse daha da pişman et görsün gününü. psikopat olunca karşı taraftaki suskunluğum asaletimden falan anlamıyorlar susuyorsan daha da eziyorlar. sakin kal sakin kal en ufak bir şeyde atom bombası gibi parçala toparlayamasın kendini hiroşima gibi sessizliğe bürünsün kalsın öyle. ya da hiç yapamam karakterim öyle değil daha pasifim diyorsan aç davanı psikolojik şiddetten göster gününü.

Kavgalarımız karşılıklı ben susmam ki susamam zaten, bende kolay şeyler yaşamadım annelik, yalnızlık, maddiyat, hatta benim hayatım değişti bir anda, psikolojim de bozuldu, onu da suçladım çok yalan değil. Ki doğru istemediği halde çocuk konusunda zorladı beni söyledim olacakları hiç umursamadı bile, sonra da ben sanki onun isteklerini yapmak için dünyaya gelmiş bir köleymişim gibi davranmaya başladı.

eeee biraz affedici olsak :)
mesela bende kırılganımdır eşim de üstüste böyle şeyler yapsa alınırım
ama bazen de unutmak gerekiyor
soğukluk olmuş aranızda
ama eğer çok büyük şeyler yoksa (şiddet, küfür vs) siz adım atsanız onu şaşırtsanız

kısa mesajlar değil uzun cilveli mesajlar yazsanız bir şaşırtsanız
evde neşeli mutlu görünüp onu takmıyor gibi dursanız mesela

Adam ottan b.ktan sinirleniyor, beni suçluyor bir görme, iki görme, bende artık böyle davranıyorum istem dışı. O da hiç irdelemiyor ay kendime gülüyorum şuan cidden çok değişik bir evliliğim varmış.

Adam ottan b.ktan sinirleniyor, beni suçluyor bir görme, iki görme, bende artık böyle davranıyorum istem dışı. O da hiç irdelemiyor ay kendime gülüyorum şuan cidden çok değişik bir evliliğim varmış.
biraz alttan alan sıcak cilveli içten cıvır cıvır bir kadın olun bakalım o zaman ne olacak
bu da bir şekil taktik

en azından ileride yapabileceğim herşeyi yaptım dersiniz

biraz alttan alan sıcak cilveli içten cıvır cıvır bir kadın olun bakalım o zaman ne olacak
bu da bir şekil taktik

en azından ileride yapabileceğim herşeyi yaptım dersiniz

Güzel kelimeler kullanıyorum bakıyorum o hiç, bende bırakıyorum. Eskisi gibi değilsin de dedim bir kaç kez, ama kendi hatalarını görmeyim benimkilere odaklandığı için genelde 'bana sonra neden değiştin diyorsun nasıl değişmeyeyim' diyor. He anladım sen bir çeşit köle istiyorsun diyorum direkt, hataysa karşılıklı tek taraflı değil.

Evinizi sirkeli suyla silin silerkende bakara suresini acin dinleyin . Bir bardaga yariya kadar sirke ve su doldurun yatak odaniza koyun. .. evinize biri gelip gittikten sonra hemen sirkeli suyla silin. Belki is stresinden yorgunluktan oyle davraniyordur duzelir Allahin izni ile

Bizde böyleydik ,kedi köpek gibi evde.Sürekli birbirimizi suçlardik.Bizde zamanında çok şeyler yaşadık.Belki yıprandık,bıktık bilemiyorum..Bakıyorsun adam değişmiyor,sende ona ayak uyduruyorsun bi zaman sonra.Ama inan bana bi sinir krizine,bi cinnete bakıyor olay.Sonra pamuk gibi oldu adam.

Kendimi çok yorgun, çok bıkmış hissediyorum uzun zamandır. 3 yıllık evliyim bir oğlum var. Eşim en büyük yardımcım oldu. Ne var ki çocuktan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmuyor derlerdi haklılarmış.

Eşim evine bağlı, çocuğumuza düşkün, ilgili bir babadır bir anne gibi ilgilenir hatta. Ona gözüm kapalı oğlumu bırakıp istediğim yere gidebilirim. Yalnız biz bir türlü eskisi gibi olamıyoruz. Bir gün iyiyiz, bir gün kötü. Günümüz kavgasız, tartışmasız geçmiyor. Ve genelde o başlatıyor. Bir bakmışsınız tartışıyoruz, bana saracak bir şey buluyor mutlaka. İncir kabuğunu doldurmayacak şeyler büyüyor biz de.

Her şeyi büyütür mü bir insan bu kadar?
Ayağı taşa takılsa benden biliyor. Elindeki şişeyi çöp tenekesine isabet ettiremedi diye '' senin yüzünden'' dedi kızarak. Koluna dokunmuşum. :KK57:

Arabadan iniyorum, çantamı al falan kapısını kapatacağım 'ya ne kadar yavaşsın smuwiLa' bağırıyor avaz avaz.

Bir gün çocuğu teyzemden aldı geldi, arabaya yaklaşırken bağırmaya başladı. Neden görmemişim, kapıyı aç diyecekmiş! O sırada o yöne bakmamışım ''bakmazsın zaten sen'' Yoldan geçenler bize bakıyor.

Kavgalarımız böyle şeylerden çıkıyor genelde. İlgi sıfır, güzel bir söz duymayı geçtim tartışma moduna geçmeyelim diye dua eder oldum artık. Bu durum beni yoruyor. Bir erkek neden bu kadar değişir, eşine değer vermez hale gelir? Kırdığı için üzülmez? Gönül almak falan umurunda değil, genelde hiç bir şey olmamış gibi davranmayı seçer. :KK14:

Fikirleriniz benim için çok önemli sevgili KK üyeleri..
Geçimsiz,huysuz insanlarla anlaşmak gerçekten çok zor
Allah size sabır versin

Bizde böyleydik ,kedi köpek gibi evde.Sürekli birbirimizi suçlardik.Bizde zamanında çok şeyler yaşadık.Belki yıprandık,bıktık bilemiyorum..Bakıyorsun adam değişmiyor,sende ona ayak uyduruyorsun bi zaman sonra.Ama inan bana bi sinir krizine,bi cinnete bakıyor olay.Sonra pamuk gibi oldu adam.

Biz 3 yıllık evliyiz, inanın bir tek kriz geçirip hastanelik olmadım.
Yine bir şey değişmez diye umuyorum. Alışmış bir kere eşim bu halde olmaya..
8 senenin sonunda evlendik biz, bu kadar uzun flört ve bu kadar problemi olan bir evlilik olunca fazla geldi sanırım.

Kendimi çok yorgun, çok bıkmış hissediyorum uzun zamandır. 3 yıllık evliyim bir oğlum var. Eşim en büyük yardımcım oldu. Ne var ki çocuktan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmuyor derlerdi haklılarmış.

Eşim evine bağlı, çocuğumuza düşkün, ilgili bir babadır bir anne gibi ilgilenir hatta. Ona gözüm kapalı oğlumu bırakıp istediğim yere gidebilirim. Yalnız biz bir türlü eskisi gibi olamıyoruz. Bir gün iyiyiz, bir gün kötü. Günümüz kavgasız, tartışmasız geçmiyor. Ve genelde o başlatıyor. Bir bakmışsınız tartışıyoruz, bana saracak bir şey buluyor mutlaka. İncir kabuğunu doldurmayacak şeyler büyüyor biz de.

Her şeyi büyütür mü bir insan bu kadar?
Ayağı taşa takılsa benden biliyor. Elindeki şişeyi çöp tenekesine isabet ettiremedi diye '' senin yüzünden'' dedi kızarak. Koluna dokunmuşum. :KK57:

Arabadan iniyorum, çantamı al falan kapısını kapatacağım 'ya ne kadar yavaşsın smuwiLa' bağırıyor avaz avaz.

Bir gün çocuğu teyzemden aldı geldi, arabaya yaklaşırken bağırmaya başladı. Neden görmemişim, kapıyı aç diyecekmiş! O sırada o yöne bakmamışım ''bakmazsın zaten sen'' Yoldan geçenler bize bakıyor.

Kavgalarımız böyle şeylerden çıkıyor genelde. İlgi sıfır, güzel bir söz duymayı geçtim tartışma moduna geçmeyelim diye dua eder oldum artık. Bu durum beni yoruyor. Bir erkek neden bu kadar değişir, eşine değer vermez hale gelir? Kırdığı için üzülmez? Gönül almak falan umurunda değil, genelde hiç bir şey olmamış gibi davranmayı seçer. :KK14:

Fikirleriniz benim için çok önemli sevgili KK üyeleri..

isleri tamamen size yikip bi kosede minder gibi oturmak istediginden sizi yildirip "birak ben yaparim tamam ben yaparim ben zaten yapmistim" dedirtmek
bence oyle yani

:))) tıpkı beni tarif etmişsiniz.
ayağım taşa takılsa adamla çeneleşiyorum . çok aksi fevri mendebur oldum buara .
Ama sevgisizlikten değil yorgunluktan, stresten.
Eşinizin sizden sakladığı bir sıkıntısı olabilir.Çok fazla çalışıyordur yoruluyordur üstüne birde bebek eklenince ...

Back
X