Eşimin tavırları..

smuwiLa

Guru
Pro Üye
3 Ekim 2010
11.483
3.783
448
Kendimi çok yorgun, çok bıkmış hissediyorum uzun zamandır. 3 yıllık evliyim bir oğlum var. Eşim en büyük yardımcım oldu. Ne var ki çocuktan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmuyor derlerdi haklılarmış.

Eşim evine bağlı, çocuğumuza düşkün, ilgili bir babadır bir anne gibi ilgilenir hatta. Ona gözüm kapalı oğlumu bırakıp istediğim yere gidebilirim. Yalnız biz bir türlü eskisi gibi olamıyoruz. Bir gün iyiyiz, bir gün kötü. Günümüz kavgasız, tartışmasız geçmiyor. Ve genelde o başlatıyor. Bir bakmışsınız tartışıyoruz, bana saracak bir şey buluyor mutlaka. İncir kabuğunu doldurmayacak şeyler büyüyor biz de.

Her şeyi büyütür mü bir insan bu kadar?
Ayağı taşa takılsa benden biliyor. Elindeki şişeyi çöp tenekesine isabet ettiremedi diye '' senin yüzünden'' dedi kızarak. Koluna dokunmuşum. :KK57:

Arabadan iniyorum, çantamı al falan kapısını kapatacağım 'ya ne kadar yavaşsın smuwiLa' bağırıyor avaz avaz.

Bir gün çocuğu teyzemden aldı geldi, arabaya yaklaşırken bağırmaya başladı. Neden görmemişim, kapıyı aç diyecekmiş! O sırada o yöne bakmamışım ''bakmazsın zaten sen'' Yoldan geçenler bize bakıyor.

Kavgalarımız böyle şeylerden çıkıyor genelde. İlgi sıfır, güzel bir söz duymayı geçtim tartışma moduna geçmeyelim diye dua eder oldum artık. Bu durum beni yoruyor. Bir erkek neden bu kadar değişir, eşine değer vermez hale gelir? Kırdığı için üzülmez? Gönül almak falan umurunda değil, genelde hiç bir şey olmamış gibi davranmayı seçer. :KK14:

Fikirleriniz benim için çok önemli sevgili KK üyeleri..

Önce sinirlenecek ne var şimdi dedim, her şeye böyle tepkiler verilir mi gibilerinden yaklaştım. Yani çok konuştum, baktım hala aynı sonra bende ağzımı açtım. Şuan atara atar gider gider.

valla ben böyle durumlarda alttan alamıyorum. belki doğru çözüm değil ama biri bana böyle davransa en de aynı şekilde kaşrılık veririm.

Tahammülünün kalmadığını, sevgisinin azaldığını düşünürüm ben olsam

Ben direkt bittiğini düşünüyorum ama yine bir umut buradan da fikir almak istedim.
Çünkü başka bir açıklamasını bulamıyorum düşündükçe.

Neden sabırsız bir insan olmuş bu kadar
önceden de öyleydi de çocuk olana kadar rol mü yaptı size acaba?
kimisi evlenince kimisi de çocuktan sonra değişir diyorlar ya

çok mu şımarttınız bide bu var?
bazı şeyler de evliliğinizde sekteye uğradıysa cinsellik vb ondan da sinirli olabilir
oturup konuşun bence

valla ben böyle durumlarda alttan alamıyorum. belki doğru çözüm değil ama biri bana böyle davransa en de aynı şekilde kaşrılık veririm.

Bende veriyorum, zaten o yüzden hep tartışıyoruz. Susunca kendimi ezdirmiş olurum sadece, çare olmaz ki, o devam eder yine.

sağlam bir sinir krizi geçir bir daha eften püften sebeplerle saldıramasın sana. adamın sana karşı tahammülü yok gibi batıyorsun resmen. Ya başka biri var tahammülü fazlaca gösterdiği ya da çok büyük bir pişmanlığı var ne yaparsan yap kötü yanını görerek kendince sindiriyor seni psikolojik baskıyla vs. Uzman değilim ama sorunlu gerzek erkek davranışlarıyla ilgili doğru çıkarımlar yapabilecek kadar tanıyorum düz erkek davranışlarını.

Neden sabırsız bir insan olmuş bu kadar
önceden de öyleydi de çocuk olana kadar rol mü yaptı size acaba?
kimisi evlenince kimisi de çocuktan sonra değişir diyorlar ya

çok mu şımarttınız bide bu var?
bazı şeyler de evliliğinizde sekteye uğradıysa cinsellik vb ondan da sinirli olabilir
oturup konuşun bence

Çok yıprandık biz aslında, ilk sene maddi konular sonrasında artı bebek gelmesiyle hem maddi, hem manevi arttı sıkıntılar. Destekçimiz yoktu, oğlum çok zor bir bebekti, bir taraftan da maddi sıkıntılar olunca çocuktan sonra çok değişti. Sabırsız, tahammülsüz. Hiç şımartmadım.

Belki farklı bir sıkıntısı vardır size söylemediği çünkü en başından böyle değilmiş
Benim de eşimle böyle bir durumum olmuştu maddi açıdan çok sıkıntısı olmuş ve bana söyleyememiş sonra konuşup anlatınca eski haline dönmüştü
Tabi ben sinirlenmelerine bir sustum iki sustum en son derdin ne niye değiştin ben böyle çekemem kimseyi dedim

sağlam bir sinir krizi geçir bir daha eften püften sebeplerle saldıramasın sana. adamın sana karşı tahammülü yok gibi batıyorsun resmen. Ya başka biri var tahammülü fazlaca gösterdiği ya da çok büyük bir pişmanlığı var ne yaparsan yap kötü yanını görerek kendince sindiriyor seni psikolojik baskıyla vs. Uzman değilim ama sorunlu gerzek erkek davranışlarıyla ilgili doğru çıkarımlar yapabilecek kadar tanıyorum düz erkek davranışlarını.

Babamın evine gittim bir kez, babamla da konuştum. Herkesin içinde de yapıyor özellikle ailesinin yanında yapmıştı. Babam uyardı, değişti gibi bir süre dikkat etti sonra yine aynı. Başka biri var mıdır bilmiyorum? Saatinde evde, hafta sonu evde, telefonu hep ortada, bence de sevgisi bitmiş..

O 1 bağırıyorsa ben 5 bağırırdım heralde.
Rencide etmek nasıl oluyormuş görsün , E tabi bebeğin uyku saatlerinde yapardım bunu.
Iyice sindirmeye çalışıyor, çıkarın tirnaklarinizi bu kadar pasif olmayın.

Çok yıprandık biz aslında, ilk sene maddi konular sonrasında artı bebek gelmesiyle hem maddi, hem manevi arttı sıkıntılar. Destekçimiz yoktu, oğlum çok zor bir bebekti, bir taraftan da maddi sıkıntılar olunca çocuktan sonra çok değişti. Sabırsız, tahammülsüz. Hiç şımartmadım.
o zaman güzel güzel konuşmak gerekirse korkutmak gerekir
bir silkeleme iyi gelir :)

O 1 bağırıyorsa ben 5 bağırırdım heralde.
Rencide etmek nasıl oluyormuş görsün , E tabi bebeğin uyku saatlerinde yapardım bunu.
Iyice sindirmeye çalışıyor, çıkarın tirnaklarinizi bu kadar pasif olmayın.

Ben ve susmak asla susmam. Siz yanlış anladınız, ben pasif değilim ben tartışmalardan bıktım, pasif olmasam da bu durumdan yorulduğum için bu konuyu açtım.

Back
X