Eşimin sürekli beni denetlemesi

Ne kadar sabırlısınız ,böyle adama bütün gün hiç bir iş yapmayıp bulaşıkları tezgaha yığıp ,çamaşır sepetini doldurup,ütülencekleri ütü masasında bırakıp yatağı dağınık bırakıp sinir harbi yaşatıp sabahlara kadar bütün işleri yaptırtmak lazım ,sizde elinize kahvenizi alıp keyifle içmelisiniz,bundan sonra böyle işine geliyorsa diyeceksiniz,siz ona değil o size alışmalı ,yoksa hayat bu şekilde çekilmez.hep daha fazlasını isteyecek,ileride çocuk olunca ne olacak şimdi sürekli yaptığınız işleri haftada bir bile yapamayacasınız,alışsın her daim ev dergilerdeki mükemmel evler gibi olamaz.

Yani kızlar sağolun gerçekten psikolojik olarak kadın olarak kendimi yetersiz hissettiriyordu rahatladım sayenizde ama dahası da var en basit şeyler bile mesela evlenirken plastık veya cam saklama kapları alınır bende pembe mor mavi hepsinden almışım denk geldikçe neden aynı renk almamışım diye kızıyor birini seç bunlardandır geri kalanları atacağız hep o renk alacağız diyor, dolaba dışarıdan getirdiğimiz hiç bir ürünü o şekilde koyamıyorum mesela teneke kutuda salça almışızdır eve gelip cam kavonozlara bölünecek, süt alınmıştır cam şişeye konulacak sebze ve meyveler poşetsiz tahta kasalara sebzeliklere konulacak bi çok şeyine alışmışım bile artık otomatik olarak yapıyorum

Cok zor omur geçer mi boyle

Gelince kendi yapar evet ama suratı beş karış olur çekilmez bir hal alır, ona göre evdeyim ya ondan yapmam gerekiyormuş gibi geliyor, ilk yıl şehre alışana kadar çalışmama ikimizin ortak kararıydı şimdi ise keşke hiç zaman kaybetmeseydim diyorum çünkü alıştı bi kere bu düzene her ne kadar beğenmese de çalışınca doğal olarak bu kadarını yapamayacağım o zaman daha kötü olacak hem işte hem evde canım çıkacak

Kuzum çocuk olunca çıldırır eşin demedi deme.düşünsene bebek bi grip oluyo on gün hayatımız felç bırak işi gücü banyo yapamıyoruz saçımızı taramıyoruz.hadi işe girdin ne olacak o zaman.senin bir günde yaptigin isi ben yapsam valla ertesi gün hastaneye yatırırlar.tedavi olmazsa yürümez Allah kolaylık versin

Severekmi evlenidiniz?Peki bunlar bir kenara sevgi gosteriyormu sana?

Adam eş değil hizmetçi bulmak için evlenmiş belli ki.Siz de ipleri çoktan vermişsiniz.Allah yardımcınız olsun.
İpleri vermek demeyelim de soyle diyeyim aslında ben nasıl ev hanımı olunur bunun altında ne var bilmezdim yAni 18 yaşına gelene kadar lise falan zaten annem var sonra üni hayati yarı temiz yarı pis öğrenci evleri 4 yıl oyle geçti sonra hemen çalışma hayatı gene annem arkamı toplardı bi yemek yapmayı bilirim o da biraz mutfağa meraklı olduğumdan, yani ben evlenince şey oldum annem de yapıyordu demek ev hanımı olmak bunu gerektirir şunu da onu da sonra bunlar onlar şunlar baktım ki sonu gelmiyor

Pardon da siz kole misiniz ?
Esiniz size kole muamelesi yapiyor farkinda degil misiniz ?
Psikolojik skntisi varsa kendi yapsin, siz kendinizi ne diye bu kadar heba ediyosunuz?
Niye evlendiniz, esinize kolelik yapmak icin mi yuva kurmak icin mi Allah askina ?
Yapmayin. Ciddi soyluyorum yapmayin.
Makul olun temizlikte, olur da begenmezse buyursun kendi yapsin. Siz anormal biseyi normal biseymis gibi yaparsaniz tepkisiz kalirsaniz adam bu durumu iyice kaniksar.
Lutfen tepki gosterin.

pff az yesin hizmetçi tutsun kendine..
resmen şiddet görüyorsunuz.
tedavi olmasını söyleyin .

Severekmi evlenidiniz?Peki bunlar bir kenara sevgi gosteriyormu sana?
Evet evet kesinlikle unide tanıştık 5 yıl evlenmeden önce ilişkimiz vardı uzak oturuyorduk birbirimize ayda bir falan görüşüyorduk ama oyle cafe koşelerinde tanımaya benzemiyormuş, eşimin beni gerçekten sevdiğini düşünüyorum garip ama Tutku'yla bağlı bana

oyy çok güzel boşanır böylesi:))

Eşime kahvaltı hazırlayıp 7 de evden çıkarıyorum sonra uyuyorum o gidince, 11 de falan kalkıyorum gün içşnde işlerin yetişmemesinin bahanesi olarak çok uyuyorsun ondan işin yetişmiyor diyor, aynen bi de bebek düşünüyorum ben ya

Çok temizsiniz bence eşiniz başak burcu mu

Dogru sacma gele bilir size ama bence sabr edin.seviyorsunuz bu yuzden bosanmazsiniz diye dusunuyorum esinizde sizi seviyormus.ben sabra inaniyorum.Ben cok cok sorunlari sabrla atlatdim bi gun bence esinizde sizi anliycak. Bu benim fikrim.lutfen kimse fikrimi yorumlamasin

Başkasının sırtından titizlik de iyiymiş. Beyimiz titiz ama, başkasına yaptırabildiği kadar. Hadi ordan ya, o kadar titizse alsın bezi kendi temizlesin biraz da. Bu adam sizi eş diye değil, temizlikçi yerine almış çalıştırıyor. Biraz tavır koyun. O ne öyle ya, köle gibi... Sanki dünyaya ev temizlemeye geldiniz. Kendinizi ezdirmeyin bence. Yatak altına bakıp, şurası kaldı diyen adama "al bezi temizle o zaman" denir.

Bebek de yapin da bir once delirin.
Onun da bakimini esinizin direktifleriyle yaparsiniz.
Siz niye bu adamin dedigi her anormal seyi yapmayi gorev edindiniz ?
Esisiniz, adi ustunde "es"
Birbirine denk irade, birbiriyle esit, ayni yolda ilerleyen iki insan. Essiniz, o sizden ustun degil, dedikleri kural,kanun degil.
Kimsenin kimseye kendi keyfince biseyler yaptirmaya hakki yok.
Birakin yapmayin, siz akliniza mantiginiza yatan temizligi kendinize gore yapin.
Karismasin, karisirsa da kendi yapsin.
Yazik degil mi size ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…