Eşimin sürekli beni denetlemesi

Soyle dusunun her kisi ayni olmazki yada kasitli yapmiyor bunu.buda onun yasam tarzimi desem huyumu desem bilemedim.Guzel taraflarini dusunun esinizin belki oyle olursa cokda kizmazsiniz

okuduklarıma inanamadım.resmen psikolojik agır şiddet göruyorsunuzKolay kolay kimseye boşan demem.Ama bu adamı uyarın değişmezse de çocuk olmadan boşayın.Genç yaşta kanser eder adamı

Kayınvalidemler uzaktalar toplasak 2-3 kez falan gittim evlerine ama onlarda oyle aşırı temiz diyebileceğim kişiler değil normal temizlikte kafayı sıyırmamış cinsinden, eşimdeki nereden geliyor anlamadım

Bence çamaşır suyuna bile sizden daha tutkuyla bağlı
Bir de çocuk düşünüyormuşsunuz
Bu resmen kabullenilmiş çaresizlik .
Kocanıza ıyi yapışın
Akşamdan klorakli sulara falan yatırın
Aman diyim sözünden dışarı çıkmayın
Parçalanana kadar temizlik yapın

Soyle dusunun her kisi ayni olmazki yada kasitli yapmiyor bunu.buda onun yasam tarzimi desem huyumu desem bilemedim.Guzel taraflarini dusunun esinizin belki oyle olursa cokda kizmazsiniz
şakamısınız kadın eziyet görüyor her gün hangi güzel yanını görecek bu kadar eziyetten sonra

Madem yaptığın işleri beğenmiyor deki ben iş hayatına döneyim sende çok bilmişsin ya evin işlerini yap bakayım 1 hafta dayanabilecek mi. Sanki kendine eş değil hizmetçi almış pislik. Nasıl katlanıyorsun anlamıyorumm

Adam eş değil hizmetçi bulmak için evlenmiş belli ki.Siz de ipleri çoktan vermişsiniz.Allah yardımcınız olsun.
Baştan ipleri eline vermişin bende katılıyorum bundan sonra işin çok zor çünkü alışmış bunları kabul etmene şimdi karşı geldiğinde noluyor dicek muhtemelen ama sana tavsiyem bir an önce bi bahane bul bırak hizmetçi olmayı evinin hanımı ol çok yoruluyorum de iyi hissetmiyorum kendimi bünyem kaldırmıyo ev hanımlığı bana göre değil falan de napabilir ki boşancak mı

Bowanmi diyeyim?bowanicakmi?yada esiniz haksizmi diyeyim?zaten biliyor esinin haksizlik etdigini.tastik edelim diyemi yazdi?ben dusuncemi yazdim lutfen dusunceme yorum bildirmeyin
burası açık bir platform saygı çerçevesınde ıstedığım yorumu yaparım izin alacak değilim sizden.iyi akşamlar

Aman haaa, bu konulari halletmeden bebek falan düsünmeyin derim.
Yedide yatip onbirde kalkan birisiniz. Esinizi fazla uyuyorsunuz diyor bir tek bir tek ama o konuda hakli.
Esiniz bariz takintili. Ve bu hastalik. Törpülmesi gerekiyor. Onun icin de zor. Sizin icin cok daha zor. Ikna edin tutun elinden doktora cift terapistlerine.
Benim kayinpeder böyle. Hala öyle. Ama kaynanam inanilmaz rahat. Temizligi isten gelip esi yapiyormus düsünün.
Temizlik yapmasinin önüne hicbir engel gecemez.
Yol yakinken tedavi olsun. Size ayak uydursun.
Siz de yavas yavas yetisemiyorum süperman miyim ben, iyi o zaman sen yap, ayy bugün belim agriyo kocacim benim falan laflarini agziniza alistirin.
Doktora gitmeye ikna edin.
Sorunun sizin isleri yetistirememeniz degil de onun takintisi oldugunu göstersin bir doktor.

Başkasına yaptırılan temizlikle titiz olmak kolay. Sıkıyorsa her gün kendi yapsın.
Ben olsam yapmazdım herhalde. Gerçi her gün dizin yaptıklarınızın yarısını yapsam pert olurum:)

Bu ne ya temizlikçi almış sanki eve abi hergun bunlar yapılır mı eşin in büyük sıkıntıları var

Başkasına yaptırılan temizlikle titiz olmak kolay. Sıkıyorsa her gün kendi yapsın.
Ben olsam yapmazdım herhalde. Gerçi her gün dizin yaptıklarınızın yarısını yapsam pert olurum:)
konu sahibinin yaptıklarının yarısının yarısını yapan temizlikçi bayan bulsam evime öpüpte başıma koyacağım.paramızla evimiz temızlenmıyor

Kendimi geçtim çocuklarım evimde pislikten ölmeseler bari
Bence kendini gereksiz yere fazlası ile yoruyorsun hazır çocuk yokken bir kaç kurs bul kendine
Eşine de bizde böyle de ve sözlerini duymazlıktan gel zamanla alışır normal insanlar gibi yaşamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…