Soyle dusunun her kisi ayni olmazki yada kasitli yapmiyor bunu.buda onun yasam tarzimi desem huyumu desem bilemedim.Guzel taraflarini dusunun esinizin belki oyle olursa cokda kizmazsinizEşime kahvaltı hazırlayıp 7 de evden çıkarıyorum sonra uyuyorum o gidince, 11 de falan kalkıyorum gün içşnde işlerin yetişmemesinin bahanesi olarak çok uyuyorsun ondan işin yetişmiyor diyor, aynen bi de bebek düşünüyorum ben ya
okuduklarıma inanamadım.resmen psikolojik agır şiddet göruyorsunuzKolay kolay kimseye boşan demem.Ama bu adamı uyarın değişmezse de çocuk olmadan boşayın.Genç yaşta kanser eder adamımerhaba hanımlar, 9 aylık evliyim aynı eve girmeden anlaşılmıyormuş diyenlerdenim, eşimin temizlikle ilgili bir takıntısı var size bundan bahsetmek fikrinizi almak istedim, 28 yaşındayım evlenmeden önce 5 yıl özel okullarda öğretmenlik yaptım devlete atanamadım, evlenince şehir değişikliğinden dolayı bu yıl evdeydım ilk kez bu kadar uzun süreli ev hanımı oldum, kızlar eşimle problemimiz şu aslında eşim mükemmelliyetçi temizlik ve duzen konusunda, ben de Yen'i Yen'i ev hanımlığına adapte olmaya çalışıyorum evet eksiklerim olabilir ama o kadar da kötü değilimdir, eşim herşey aynı anda mükemmel olsun istiyor yani camlar da temiz olmalı duvarlarda halılarda banyoda mutfakta buzdolabıda, mesela bugün camları silmişimdir yarında yerleri silerimi eşim kabullenmiyor ama sonu yok nasıl anlatsam bilmiyorum ütü de aynı gün olsun toz da alınsın 3 çeşit yemek de hazır olsun, ama bu her gün olsun yani hergun cam silsem daha dün sildin demez, kendimi parçalamışımdır o gün hepsini yapmışımdır ama bi kusur arar mesela çorabını giyiyor gibi yapıp baza altına bakar bak burası kalmış der, ya da balkonu sabah yıkamışımdır akşama kadar tozlanabilir gerçeği eşime uygun bir gerçek değil ona göre bir bahanedir akşam gelir burayı yıkadın mı der yıkadım derim olmamış ben yıkayayım der sonra da oyle olmaz böyle yıkanır bak gördün mü der, ya da gün içinde bana yapacağım işlerin direktifini verir gibi 'bugün beyaz çamaşırları yıkarsın' der eşimin çoraplarına kadar ütülerim atlet boxer, ama gelir şeklini beğenmez, yani velhasıl evi süpürsem neden silmedin der, silsem neden kapıları da silmedin der, kapıları da silsem neden banyoyu yıkamadın der, banyoyu yıkasam balkonu neden yıkamadın der, onu yapsam diğerini diğerini, şunu da soyliyim gerçekten pis biri olduğumu düşünmüyorum heleki eşim böyle takıntılıyken bu mümkün bile değil ama gerçekten az mı yaptığım işler haftada bir buzdolabı içini boşaltır silerim
1,5-2 hafta da bir camlarımı mutlaka silerim
Hergun elektrik süpürgesi açarım
Hergun klozet çamaşır suyuyla yıkanır
Hafta da bir banyo komple duvarlarla beraber yıkanır
Balkon hergun yıkanır(1. Kat evim tozlanıyor)
Hergun toz alınır(komodinler, TV dolabı, aynalar camlar vs)
Hergun 3 çeşit yemek artı tatlı yapılır
Mutfağımı her yemek yaptıktan sonra mutfak dolapları uzerine bi yağçöz döküp gezdiririm
Haftada 3-4 makine çamaşır atarım kurutup ütülerim
Ben daha fazlasına yetişemiyorum eşim geldiğinde çok yoruldum diyemiyorum ne yaptın ki sanki diyor
Evet evet kesinlikle unide tanıştık 5 yıl evlenmeden önce ilişkimiz vardı uzak oturuyorduk birbirimize ayda bir falan görüşüyorduk ama oyle cafe koşelerinde tanımaya benzemiyormuş, eşimin beni gerçekten sevdiğini düşünüyorum garip ama Tutku'yla bağlı bana
şakamısınız kadın eziyet görüyor her gün hangi güzel yanını görecek bu kadar eziyetten sonraSoyle dusunun her kisi ayni olmazki yada kasitli yapmiyor bunu.buda onun yasam tarzimi desem huyumu desem bilemedim.Guzel taraflarini dusunun esinizin belki oyle olursa cokda kizmazsiniz
Madem yaptığın işleri beğenmiyor deki ben iş hayatına döneyim sende çok bilmişsin ya evin işlerini yap bakayım 1 hafta dayanabilecek mi. Sanki kendine eş değil hizmetçi almış pislik. Nasıl katlanıyorsun anlamıyorummmerhaba hanımlar, 9 aylık evliyim aynı eve girmeden anlaşılmıyormuş diyenlerdenim, eşimin temizlikle ilgili bir takıntısı var size bundan bahsetmek fikrinizi almak istedim, 28 yaşındayım evlenmeden önce 5 yıl özel okullarda öğretmenlik yaptım devlete atanamadım, evlenince şehir değişikliğinden dolayı bu yıl evdeydım ilk kez bu kadar uzun süreli ev hanımı oldum, kızlar eşimle problemimiz şu aslında eşim mükemmelliyetçi temizlik ve duzen konusunda, ben de Yen'i Yen'i ev hanımlığına adapte olmaya çalışıyorum evet eksiklerim olabilir ama o kadar da kötü değilimdir, eşim herşey aynı anda mükemmel olsun istiyor yani camlar da temiz olmalı duvarlarda halılarda banyoda mutfakta buzdolabıda, mesela bugün camları silmişimdir yarında yerleri silerimi eşim kabullenmiyor ama sonu yok nasıl anlatsam bilmiyorum ütü de aynı gün olsun toz da alınsın 3 çeşit yemek de hazır olsun, ama bu her gün olsun yani hergun cam silsem daha dün sildin demez, kendimi parçalamışımdır o gün hepsini yapmışımdır ama bi kusur arar mesela çorabını giyiyor gibi yapıp baza altına bakar bak burası kalmış der, ya da balkonu sabah yıkamışımdır akşama kadar tozlanabilir gerçeği eşime uygun bir gerçek değil ona göre bir bahanedir akşam gelir burayı yıkadın mı der yıkadım derim olmamış ben yıkayayım der sonra da oyle olmaz böyle yıkanır bak gördün mü der, ya da gün içinde bana yapacağım işlerin direktifini verir gibi 'bugün beyaz çamaşırları yıkarsın' der eşimin çoraplarına kadar ütülerim atlet boxer, ama gelir şeklini beğenmez, yani velhasıl evi süpürsem neden silmedin der, silsem neden kapıları da silmedin der, kapıları da silsem neden banyoyu yıkamadın der, banyoyu yıkasam balkonu neden yıkamadın der, onu yapsam diğerini diğerini, şunu da soyliyim gerçekten pis biri olduğumu düşünmüyorum heleki eşim böyle takıntılıyken bu mümkün bile değil ama gerçekten az mı yaptığım işler haftada bir buzdolabı içini boşaltır silerim
Mutfağımı her yemek yaptıktan sonra mutfak dolapları uzerine bi yağçöz döküp gezdiririm
Ben daha fazlasına yetişemiyorum eşim geldiğinde çok yoruldum diyemiyorum ne yaptın ki sanki diyor
Bowanmi diyeyim?bowanicakmi?yada esiniz haksizmi diyeyim?zaten biliyor esinin haksizlik etdigini.tastik edelim diyemi yazdi?ben dusuncemi yazdim lutfen dusunceme yorum bildirmeyinşakamısınız kadın eziyet görüyor her gün hangi güzel yanını görecek bu kadar eziyetten sonra
Baştan ipleri eline vermişin bende katılıyorum bundan sonra işin çok zor çünkü alışmış bunları kabul etmene şimdi karşı geldiğinde noluyor dicek muhtemelen ama sana tavsiyem bir an önce bi bahane bul bırak hizmetçi olmayı evinin hanımı ol çok yoruluyorum de iyi hissetmiyorum kendimi bünyem kaldırmıyo ev hanımlığı bana göre değil falan de napabilir ki boşancak mıAdam eş değil hizmetçi bulmak için evlenmiş belli ki.Siz de ipleri çoktan vermişsiniz.Allah yardımcınız olsun.
burası açık bir platform saygı çerçevesınde ıstedığım yorumu yaparım izin alacak değilim sizden.iyi akşamlarBowanmi diyeyim?bowanicakmi?yada esiniz haksizmi diyeyim?zaten biliyor esinin haksizlik etdigini.tastik edelim diyemi yazdi?ben dusuncemi yazdim lutfen dusunceme yorum bildirmeyin
Eşime kahvaltı hazırlayıp 7 de evden çıkarıyorum sonra uyuyorum o gidince, 11 de falan kalkıyorum gün içşnde işlerin yetişmemesinin bahanesi olarak çok uyuyorsun ondan işin yetişmiyor diyor, aynen bi de bebek düşünüyorum ben ya
Bu ne ya temizlikçi almış sanki eve abi hergun bunlar yapılır mı eşin in büyük sıkıntıları varmerhaba hanımlar, 9 aylık evliyim aynı eve girmeden anlaşılmıyormuş diyenlerdenim, eşimin temizlikle ilgili bir takıntısı var size bundan bahsetmek fikrinizi almak istedim, 28 yaşındayım evlenmeden önce 5 yıl özel okullarda öğretmenlik yaptım devlete atanamadım, evlenince şehir değişikliğinden dolayı bu yıl evdeydım ilk kez bu kadar uzun süreli ev hanımı oldum, kızlar eşimle problemimiz şu aslında eşim mükemmelliyetçi temizlik ve duzen konusunda, ben de Yen'i Yen'i ev hanımlığına adapte olmaya çalışıyorum evet eksiklerim olabilir ama o kadar da kötü değilimdir, eşim herşey aynı anda mükemmel olsun istiyor yani camlar da temiz olmalı duvarlarda halılarda banyoda mutfakta buzdolabıda, mesela bugün camları silmişimdir yarında yerleri silerimi eşim kabullenmiyor ama sonu yok nasıl anlatsam bilmiyorum ütü de aynı gün olsun toz da alınsın 3 çeşit yemek de hazır olsun, ama bu her gün olsun yani hergun cam silsem daha dün sildin demez, kendimi parçalamışımdır o gün hepsini yapmışımdır ama bi kusur arar mesela çorabını giyiyor gibi yapıp baza altına bakar bak burası kalmış der, ya da balkonu sabah yıkamışımdır akşama kadar tozlanabilir gerçeği eşime uygun bir gerçek değil ona göre bir bahanedir akşam gelir burayı yıkadın mı der yıkadım derim olmamış ben yıkayayım der sonra da oyle olmaz böyle yıkanır bak gördün mü der, ya da gün içinde bana yapacağım işlerin direktifini verir gibi 'bugün beyaz çamaşırları yıkarsın' der eşimin çoraplarına kadar ütülerim atlet boxer, ama gelir şeklini beğenmez, yani velhasıl evi süpürsem neden silmedin der, silsem neden kapıları da silmedin der, kapıları da silsem neden banyoyu yıkamadın der, banyoyu yıkasam balkonu neden yıkamadın der, onu yapsam diğerini diğerini, şunu da soyliyim gerçekten pis biri olduğumu düşünmüyorum heleki eşim böyle takıntılıyken bu mümkün bile değil ama gerçekten az mı yaptığım işler haftada bir buzdolabı içini boşaltır silerim
konu sahibinin yaptıklarının yarısının yarısını yapan temizlikçi bayan bulsam evime öpüpte başıma koyacağım.paramızla evimiz temızlenmıyorBaşkasına yaptırılan temizlikle titiz olmak kolay. Sıkıyorsa her gün kendi yapsın.
Ben olsam yapmazdım herhalde. Gerçi her gün dizin yaptıklarınızın yarısını yapsam pert olurum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?