• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin sürekli beni denetlemesi

Bir de butun bunlari kadinin gorevi zannedip ustlenmek mantik disi. Hepsini ben yapacagim e kocam ne ise yarayacak? Sadece sevismelik mi bu adam? Hic o kadar kendimi paralayamam haftada bir cam silecem diye dotu basi usutemem valla

O kadar çamaşır suyu solusam zaten ertesi yıla çıkmam. İnsan sağlığına zarar veren şey temiz olsa ne yazar?
Temizlik sağlık için midir yoksa salt temizlik için midir?
Sanat halk için midir sanat için midir:)

Kızlar eşimin mesleğini maaşını sormuşsunuz eşim bir gıda firmasında müdür, 4 bin lira maaşı var, ailesine açıkcası çok gitmedik ama gördüğüm kadarıyla kafayı kıracak bi temizlik takıntıları yok ama eşim annesin de bütün iç çamaşırlarına kadar utulediğini falan söyler ben gündüz 2 kez bulundum kv evinde, hobi olarak kıyafet diker kendine eltime görümceme falan ondan kaynaklı her yer iplik kalıntılarıydı, eşim konusunda da kendi de yapar mesela banyo yapacaktır bakar banyo hoşuna gitmediyse önce fırçalar oraları sonra yıkanır, ya da bi sigara içmeye balkona çıkar orayı süpürür oyle çıkar, yemek konusunda da eşim demiyor illa 3 çeşit olsun diye ben yapıyorum, Ben yaparım gene sorun değil de eşimin gözünde sanki hala pis muamelesi görüyorum yAni bariz söylemiyor ama sanki oyle hissediyorum buna bozuluyorum

Bir de butun bunlari kadinin gorevi zannedip ustlenmek mantik disi. Hepsini ben yapacagim e kocam ne ise yarayacak? Sadece sevismelik mi bu adam? Hic o kadar kendimi paralayamam haftada bir cam silecem diye dotu basi usutemem valla

darkmore darkmore konu sahibinin yukarıdaki mesajını okuduysan, eşi de yapıyormuş. Hemen celallenme :D

A, senin eşin (bekar mısın evli mi bilemedim) yapmıyorsa, haklısın. Durumunuz vahim :bicak: :KK61:

darkmore darkmore konu sahibinin yukarıdaki mesajını okuduysan, eşi de yapıyormuş. Hemen celallenme :KK70:

A, senin eşin (bekar mısın evli mi bilemedim) yapmıyorsa, haklısın. Durumunuz vahim :bicak: :KK61:
Yok istedigi kadar yapsin. Benim yaptigima laf soyluyorsa uzun yasamaz o evlilik zaten ;)
Yapsa nolur camlari ben haftada bir silerken o ikinciye siler,banyo fayanslarini haftada bir yikarken o ikinciye yikar. Ya da ben gunde uc cesit yemek yaparken o 6 cesit daha mi yapacak? Yaptigi ne ise yaradi fayanslari camlari mi yalayacagiz ,lokanta mi acacagiz napacagiz birlikte ;)

Yahu bu yaptığınız işleri ben okurken yoruldum maşallah size. Ben bu kadar değilim. Eşiniz takıntılı. Verin eline bezi süpürgeyi madem o yapsın.

Yo tam tersi anladım ve o yüzden de sorun başka diyorum... Benim takıldığım nokta hanımkızımızın bir "gerçeği" görmesini engelleyecek "20.000'den aşağı olmaz / uşak tutsun / bu kadar işe ölünür" gibi konuyu çarpıtan yorumlar... Siz bunu anlamadınız sanırım... İsterseniz bir daha okuyun :KK200:

Konu carpıtılmıyor , haklılar.
Isteyerek ev temizlemek var bir de baskıyla, şiddetle ev temizlemek var, evet adamın ruhunu öldürür.
Eviniz bu tabi temizleyeceksiniz dediğiniz için anlamadiginizi düşünüyorum hala.
....

Ayrıca , söylemeden geçemeyeceğim , 10 günde bir cam silenler, haftada bir koltuk çekenler , canını sevmeyenlerdir.
Ayda bir yeter de artar.
Koltuğun altına bir süpürge borusu geçir yeter.
Temizlik temizlik diye yedi kadınlar ömrünü.
Koltuk altı 10 günde bir alınmıyor diye o ev kirli olmaz.
Cam evin kirli olduğunu göstermez.
Banyo ve mutfağa yeteri özen gösterilmesi yeterli.

Bir ev gelmesinde bile milletin dolabının içine karışan bir topluluk var, onlardan gına geldi.
Herkesin temizliği kendine.

Ay evim mis koksun diye çamaşır suyuna , deterjanlara yatırıyorum tüm haneyi " diyenler ciddi tedavi görmeli.

Isteyerek ev temizlemek var bir de baskıyla, şiddetle ev temizlemek var, evet adamın ruhunu öldürür.
Eviniz bu tabi temizleyeceksiniz dediğiniz için anlamadiginizi düşünüyorum hala.
....

Ayrıca , söylemeden geçemeyeceğim , 10 günde bir cam silenler, haftada bir koltuk çekenler , canını sevmeyenlerdir.
Ayda bir yeter de artar.

Bir ev gelmesinde bile milletin dolabının içine karışan bir topluluk var, onlardan gına geldi.

Ay evim mis koksun diye çamaşır suyuna , deterjanlara yatırıyorum tüm haneyi " diyenler ciddi tedavi görmeli.
Bugun acilan konulara baktim da herkes ne kadar temizmis. Peki ben neden hala baskalarinin evinde igreniyorum her seyden onu cozemedim. Halk kk mi yoksa disarida gorduklerimiz mi anlamadim ayol ;) komsudan geldim tiksine tiksine. Ben insanlarin numara yaptigini dusunuyorum. Allah bilir komsum da burada yorumcudur “haftada 2 fayans siliyom lölölö” diye

Bugun acilan konulara baktim da herkes ne kadar temizmis. Peki ben neden hala baskalarinin evinde igreniyorum her seyden onu cozemedim. Halk kk mi yoksa disarida gorduklerimiz mi anlamadim ayol :KK66: komsudan geldim tiksine tiksine. Ben insanlarin numara yaptigini dusunuyorum. Allah bilir komsum da burada yorumcudur “haftada 2 fayans siliyom lölölö” diye

insanların düşüncelerini belirtmelerini "lölölö" olarak algılıyorsanız size ne desek boş... Tiksine tiksine komşuluk da yapmayın. Gelip burada başkalarının evini de kötülemeyin. Konumuz başkasının evi değil, bizzat yeni evli bir hanıma yardımcı olmaya çalıştığımız ve fikirlerimizi paylaştığımız bir konu. Konu sahibi bile yorumlarıma sevecenlikle cevap yazarken, sahi siz neden bu kadar alıngansınız? Bu kadar alınganlık kalbe zarar. Yapmayın. Benden size tavsiye :) Kendinize iyi bakın ve iyi davranın (önceki konularınızı da dikkate alarak iyi bir temenni olarak söylüyorum "kendinize iyi davranın"ı... sakın lölölö olarak algılamayın ;) )

insanların düşüncelerini belirtmelerini "lölölö" olarak algılıyorsanız size ne desek boş... Tiksine tiksine komşuluk da yapmayın. Gelip burada başkalarının evini de kötülemeyin. Konumuz başkasının evi değil, bizzat yeni evli bir hanıma yardımcı olmaya çalıştığımız ve fikirlerimizi paylaştığımız bir konu. Konu sahibi bile yorumlarıma sevecenlikle cevap yazarken, sahi siz neden bu kadar alıngansınız? Bu kadar alınganlık kalbe zarar. Yapmayın. Benden size tavsiye :) Kendinize iyi bakın ve iyi davranın (önceki konularınızı da dikkate alarak iyi bir temenni olarak söylüyorum "kendinize iyi davranın"ı... sakın lölölö olarak algılamayın :KK66: )
Benim yorumum bu sekilde valla,elbette begenmek zorunda degilsiniz. Komsuma kapidan aidat toplamak icin ugradim mecburen. İlk defa o da. Zorla iceri davet etti mecburen girdim. Yoksa komsuluk yaptigimdan degil. Kimsenin evine gitmem zaten. Hic alingan da degilimdir ,soylediklerimi neden uzerinize alindiniz ki?
Ayrica sizin yorumlarinizdaki hecelemeleri gordum,sizin eviniz yahuuuu demeler de bulundugundan, ozelestiri oklarinizi lutfen kendinize dogrultunuz. İyi gunler :KK66:

bılmıyorumda bende mı sorunluyum acaba cam ve balkon hariç bende oyleyım =) ama madem eşiniz beğenmıyor yapsın uzulmeyıon boşverın. sen daha guzel yapıyosun de her akşam gelsın yapsın yorulunca anlar.bazen oylee bır hal oluyorkı bırak yemeği yatakdan cıkasın kolunu kaldırasın gelmıyor.madem mukemmelık ıstıyor cumartesı pazar yapsın dursun.sende gez.asıl sorun eşinizde değil kayınvalıdenızde.oyle gormuş baskıyı şimdi sıze uyguluyor işte.

Bugun acilan konulara baktim da herkes ne kadar temizmis. Peki ben neden hala baskalarinin evinde igreniyorum her seyden onu cozemedim. Halk kk mi yoksa disarida gorduklerimiz mi anlamadim ayol :KK66: komsudan geldim tiksine tiksine. Ben insanlarin numara yaptigini dusunuyorum. Allah bilir komsum da burada yorumcudur “haftada 2 fayans siliyom lölölö” diye

O komşuda belkide senin evini temiz bulmuyordur. Herkesin temizlik anlayışı çok farklı oluyor.

Çok haklısın.
Genelde çok titizim , soyleyim böyleyim diyenlerin işi gücü deterjan ve yeterince temiz değillerdir bana göre.

Temizlik hastasıyım deyip başkalarını huzursuz etmek insan işi değil.

Pis ev pistir buna tamam ama temiz ev kime göre temiz bu tartışılır.

Okb için de destek alması lazım takıntıları aşmış. Aynı renk kaplar falan olacak demesi vs. Bu problemini gidermeden çocuk yaparsanız ciddi sorunlar yaşarsınız.

....

Ayda bir yeter de artar.

Milletin dolabının içine karışan topluluk -hele ki gına getirecek kadar bol- varsa çevrenizde çok üzüldüm, maalesef bazı sosyal çevrelerde bu tarz insanlar çıkabiliyor :( O yüzden ben de çevremde bu tarz iğneleyici, meraklı ve cahil arkadaşım veya akrabam olsa ben de en az sizin kadar dolardım bu konuda :( ne diyeyim bilemedim.

Milletin dolabının içine karışan topluluk -hele ki gına getirecek kadar bol- varsa çevrenizde çok üzüldüm, maalesef bazı sosyal çevrelerde bu tarz insanlar çıkabiliyor :KK43: O yüzden ben de çevremde bu tarz iğneleyici, meraklı ve cahil arkadaşım veya akrabam olsa ben de en az sizin kadar dolardım bu konuda :KK43: ne diyeyim bilemedim.

Benim çevremde yok , böyle sosyal medyada duymaktan gına geldi.

O komşuda belkide senin evini temiz bulmuyordur. Herkesin temizlik anlayışı çok farklı oluyor.

Çok haklısın.
Genelde çok titizim , soyleyim böyleyim diyenlerin işi gücü deterjan ve yeterince temiz değillerdir bana göre.

Temizlik hastasıyım deyip başkalarını huzursuz etmek insan işi değil.

Pis ev pistir buna tamam ama temiz ev kime göre temiz bu tartışılır.
Evet titizim diyenlerin,soyle yapiyorum boyle yapiyorum diye anlatanlarin cogu temiz olmuyor maalesef. Ki temizlik titizlik zaten goreceli kavramlar. Asla temizim diyen birisi degilimdir ama belirli kurallara cok dikkat ederim mesela yag bidonunu asla alti yagliyken camin onune yere koymam mutfakta. Bugun okuduguma gore herkes haftada en az bir defa silip supuruyor. Ama iste gercekte gorduklerim nedense oyle degil.

Back