- 14 Haziran 2023
- 7.199
- 22.622
- 268
- 33
Kocadan cinsellik sebebi ile boşanmayacak isen özel hayatı ortaya dökmenin manası yoktu. Gördüğün üzere ifşa olmak da işe yaramamış.Merhaba ben 8 yıllık evli 1 çocuk annesiyim hiç bilmediğim bir şehre sevdiğim için gelin gittim tüm çevremden uzağım evliliğimizin ilk gününden beri eşimde cinsel isteksizlik var ben yanaşmasam aylarca yanaşmaz olur da yanaşırsa kavga çıkmasın ben dırdır yapmayayım diye İlk başlarda sorduğumda bana maddi durumlardan dolayı diyordu yani hep bir acıtasyon çünkü maddi durumumuz çok iyi olduğu dönemlerde de aynı hatta tatile gittiğimizde bile yanıma yaklaşmak istemezdi gecelik giysem her ne kadar seksi de giyinsem adamın hiçbir şekilde dikkatini çekmiyorum önceleri romantik ortamlara hazırlayıp gecelikler giyerdim istek olmasını bırak adam daha çok rahatsız olurdu bu durumdan akşam eve gelip beni bakımlı güzel gördüğünde hemen suratına asar başım ağrıyor belim ağrıyor vesaire derdi hatta bir gün gözünün önünde bütün geceliklerimi yırtıp attım sen hak etmiyorsun bunlar dedim çok sonralardan telefonunda +18 programlar gördüm tabii konuşmaları göremedim evi terk ettim ona ağıza alınmayacak hakaretler ettim o güne kadar kimsenin bilmediği cinsel hayatımızı bütün ailesine anlattım hem bana kocalık görevini yapmayıp hem de bu programlara giriyor dedim girmediğine dair yeminler etti sonrasında hiç girmedim ama söz veriyorum bundan sonra da asla girmeyeceğim dedi yine yemin etti bir ara boşluğa düştüm dedi sonra inkar etti yani bu durum döngüler şeklinde hayatımızda devam etti ama adam da hiçbir şekilde değişiklik olmadı hatta bir gün ben sarhoşken senin girdiğin programları ben de giriyorum dedim ama hiçbir tepki vermedi tabii ben yine ara ara bu programları yakaladım ama içinde konuşma olmadığı için sadece yüklenip silindiği için hiçbir şekilde ispat edemedim önceleri çok sert çıktım sonraları karşıma alıp arkadaş gibi konuşmaya çalıştım sebebin ne bak yanında gül gibi karın var sen niye bunları ihtiyaç duyuyorsun benim de isteklerim arzularım var sen bunları karşılamazsan kim karşılayacak ben bu kadar ilgisiz arzusuz bir evliliğin içerisinde ne kadar hayatıma devam ettirebilirim ya Bir gün karşıma biri çıkar da ben de bir boşluğa düşersem diye hiç düşünmüyor musun bak bu işin sonu felaket olacak ayrılalım diyorum ayrılmayı kabul etmiyorsun eğer senin elinde olan bir şey değilse ki bu bir sanal seks bağımlılığı gidelim bir uzmandan yardım alalım tedavi gör dedim ben hasta değilim sen bana iftira ediyorsun dedi bu konuşmaları yaptıktan sonra ilk bir hafta 10 gün adam gayet iyi ama sonrasında yine aynı 3 ay yaklaşmadığımız zamanlar oldu tabii bu dönemler kavgalı olduğumuz dönemlerde ben hiçbir şekilde yanıma yaklaştırmadım o da bu durumdan gayet memnundu artık kendimi çıkmazdı hissediyorum çünkü dilenecek tüm yolları denedim ayrıl deseniz ayrılamam çünkü bir işim yok bir çocuğum var başka biriyle evlilik yapamam buna hem o kesinlikle müsaade etmez hem de dediğim gibi çocuğum var beni babasından bile kıskanan bir çocuğa bunu yapamam onu o psikolojiye sokamam zaten böyle bir evlilikten sonra tekrar evlenmeyi de göze alamam tek başıma hayatıma devam ettiremem hele ki böyle bir ekonomide ne yapacağımı bilmiyorum şu son zamanlarda bu programlara girmediğinden eminim ama adam da yine tık yok bir dönem geliyor adam gayet iyi tanıyamıyorum bir dönem geliyor abla kardeş gibiyiz bundan yaklaşık bir ay önce yanıma yaklaştı regl olduğumu söyledim yarın bitiyor dedim ertesi gün oldu yıkanıp temizlenip yatağa girdim bir gün önce isteyen adam bugün hiç yaklaşmadı bile yanına yatağa girdiği gibi belim çok ağrıyor dedi bir şey demedim ertesi gün oldu başım çok ağrıyor dedi yatağa girdiğinde yine bir şey demedim sonraki gün sular kesik dedi sonra senin çok geç yatıyoruz sabah erken kalkalım dedi yani bu manalar silsilesi bu şekilde devam etti sonrasında tatile gittik tatilde de çocuğun uyumamasını manaya etti ben bir ara uyudum gece uyandığımda çocuk uyuyordu o da telefonla oyun oynuyordu benim onu gördüğümü görünce yanıma yanaştı tabii ben istemedim o da hiç itiraz etmeden arkasını dönüp uyudu eve geldik üzerinden 3-4 gün geçti yine yanıma yaklaşmaya çalıştı bu sefer ben istemedim ayda bir kere sadece ben dırdır yapmayayım diye yanıma yaklaşıyorsun senin istediğin dedi ben istemiyorum sen zaten ayda bir kere istiyorsun dedim üzerinden 25 gün geçmiş adam diyor ki ben sana geçen gün yaklaşsam sen bana regliyim dedin senin geçen gün dediğin bir ay oluyor dedim adam onun bile farkında değil sonrasında aramızda büyük bir kavga çıktı ben yine ağzıma gelen her şeyi saydırdım benim sana ihtiyacım yok senin de bana olmasın dedim ben kendi ihtiyacımı bir şekilde karşılıyorum dedi sen de kendi ihtiyaçlarını nasıl karşılıyorsan öyle karşıla dedim eğer ihtiyacını sanal ortam üzerinden karşılıyorsan yanında karın varken bu psikolojik bir rahatsızlıktır ama eğer hiç karşılamıyorsan ki bir erkeğin en az 4 günde bir kendini rahatlatması gerekiyor ama senin aylarca böyle bir ihtiyacın olmuyor ise bu da size ekibe rahatsızlıktır senin her halükarda tedaviye ihtiyacın var sen hastasın dedim en güzel yıllarımı senin yüzünden çöp ettim kadınlığından ve hayattan beni soğuttun dedim tabii ona göre tek suçlu benim ben yanına yaklaşıyorum sen istemiyorsun diyor yanıma ayda bir ya da 2 ayda bir yaklaşıyor ben biraz naz yapmaya kalksam başım ağrıyor desem oy kıyamam sana deyip sarılıp yatıyoruz bu onu bir ay daha idare ediyor ben konuşmaya kalktığımda da ben yanına geldim sen istemedin diyor sen beni kendinden uzaklaştırıyorsun diyor ben söylenebilecek her şeyi söyledim yapılabilecek her şeyi yaptım ama bu adamın sorununu çözemedim aseksüel olabileceğini düşünüyorum gay olduğunu düşünmüyorum bu durum onlara göre çok ters çünkü bu durumu kimseye anlatamadığım için içimi buraya dökmek istedim vaktinizi aldım özür dilerim.
Adamın +18 içeriklere kayması cinselliğe uzak olmadığı fikri oluşturdu bende.
Sanıyorum eşiniz sizden etkilenmiyor çekim yok. Fakat bir erkek için ne kadar etken tartışılır çünkü erkekler nefes alan her şeye libidosu sağlıklı ise yükselebilir diye düşünüyorum.
8 senede profesyonel destek aldınız mı bilmiyorum ama bu yapı değişmez.
Ben böyle de yapamam diyorsanız hayatınızı heba etmenin anlamı yok. Boşa kürek çekmekten farkı yok.