Eşimin sorununu çözemedim..

Kocadan cinsellik sebebi ile boşanmayacak isen özel hayatı ortaya dökmenin manası yoktu. Gördüğün üzere ifşa olmak da işe yaramamış.
Adamın +18 içeriklere kayması cinselliğe uzak olmadığı fikri oluşturdu bende.
Sanıyorum eşiniz sizden etkilenmiyor çekim yok. Fakat bir erkek için ne kadar etken tartışılır çünkü erkekler nefes alan her şeye libidosu sağlıklı ise yükselebilir diye düşünüyorum.
8 senede profesyonel destek aldınız mı bilmiyorum ama bu yapı değişmez.
Ben böyle de yapamam diyorsanız hayatınızı heba etmenin anlamı yok. Boşa kürek çekmekten farkı yok.

Severek evlendik bana karşı çok ılımlı anlayışlı bir dediğimi asla 2 yapmayan biri zaten tek artı tarafı bu eş değilde arkadaş gibiyiz
Genelde erkekler sizin evliliğiniz böyledir diye demiyorum yanlış anlamayın tabi ailelerinin ve toplumun kabul edeceği bir hatunu sevmese dahi alır evine koyar eş yapar. Evlilik ve mutlu aile tablosunu tamamlar. Ama seks hayatında ve diğer her şeyde mutlu olacağı insanla evlenmez. Bu tip erkekler nice kadının ömrünü yemiştir.

Normali o ama şimdiki çoğu çift haftada 10 günde 1.2 diye söylüyorlar ne varsa eskilerde var halen ortalama 1 gün arayla gibi oluyor
Şöyle ki günümüzde erkeklerin cinsel isteği çok düştü, kadınların ise doğurganlıkları.bizde ise cinsel istek konusunda sorun yok.şimdi hangi konuyu okusam yok 8 senedir çocuğum olmuyor, yok 3 senede anca oldu, 2 senedir bekliyorum falan filan.eski kadınlar 12 tane çocuk yapıyormuş bir de üstüne düşükler, ölenler falan filan.insanın şimdi düşününce aklı almıyor.yıl olarak hesaplarsan sürekli tutmuş birkaç yada bir.boş ayları yok neredeyse.aradaki zaman da hamilelik.artık insanlar korunuyor diyorlar ama ondan değil.korunmasan da olmuyor.

Sinirlerine hakim olamamış işte.

Madem okuyorsun konuyla ilgili teorilerimi de yazayım.bence biz üreme sistemimizi kullanmayı çok geçe bırakıyoruz.hani evrim teorisinde kullanılmayan organ küçülür derler ya o hesap.eskiler de bunu tespit ederek rahim küser demişler doğumu geçe bırakanlar için.vücudumuzda her organ kullandıkça gelişiyor.bence üreme sistemi için de geçerli.ilk teorim bu.
ikincisi ise beyinsel şartlanma.eski kadınların çocuk yapıp ev işleriyle ilgilenmekten başka aklında hiçbir şey yoktu.zaten kafalarından hayat da buydu.bizim beynimiz çalışmaya, okumaya, öğrenmeye, sosyal etkinliklere vb. sürekli dolu olduğu için beyne çocuk yapmaktan daha öncelikli işlerim var sinyali gidiyor olabilir.kısal bolgelerde kadınların cok doğurgan olmasının nedenlerinden biri bu bence.sadece beslenme değil.hani sabah erken kalkacaksan geceden aklından geçirip yatınca alarm çalmadan kendi kendine uyanırsın ya bunun gibi.30,35 yaşına kadar hiç üreme sistemini kullanmak aklına gelmemiş.birden hadi bakalım hamile kalman lazım diyorsun.tembelliğe alışıyor olabilir.

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…