hala eşim diyorsun ya pessssEşimle dün akşam konuşmaya çalıştım. Dedim çıktığın işyerini arasan konuşsan belki senide geri alırlar. Çünkü daha önce çıkanlardan bir iki kişiyi almışlar işe geri. En fazla yok derler bir şansını dene. Hani bir umut dedim. Ama yine suçlu ben oldum. Daha önce düşünecekmişim. Sen niye düşünmüyorsun dedim ama ben
düşünecekmişim. Eşimden gizli onun adına iş başvurularında bulundum. Dünden beridir pek konuşmuyoruz. Sinirlerim laçka oldu diyor ama ayaklanıp bir şeyler yapmıyor. Bebeğimde çok zor huysuz bir bebek. Sürekli kucak isteyen ağlayan bağıran bir bebek. Bir yandan kızım bir yandan eşim. Yoruldum gerçekten.
kaç aydır bu sorunları yaşıyorsunuz ?Evet evimiz kira. Eşim diyorum çünkü bu arkadaşın dediği gibi çözülmeyecek bir sorun değil altı üstü bir işe girip çalışacak. Ağustos ayındada ben çalışacağım. Ama eşim çocuk gibi sanki elinden bir şey gelmez gibi davranıyor. Ona göre borçlar bitmeden çalışmasının bir manası yokmuş. Başka türlü bu borçlar nasıl ödenecekse artık. Ben onun bu mantığını düzeltmek istiyorum. Yoksa boşanmak kolay bir mahkemeye bakar. Zaten eğerki dahada böyle giderse sonumuzda bu ayan beyan ortada. Şimdi gitsemde en son raddeye kadar kalsamda benim için değişen bir şey olmayacak. Ailem beni yanına alacaktır. Beklememin sabretmemin nedeni bu. Asıl olan kendisine olacak aslında. Bunun farkına varması lazım. Bugün tekrar konuşmaya çalışacağım.
Sizin adınıza çok üzüldüm, böyle sorumsuz bir kocayı çekmek çok zor..Evet evimiz kira. Eşim diyorum çünkü bu arkadaşın dediği gibi çözülmeyecek bir sorun değil altı üstü bir işe girip çalışacak. Ağustos ayındada ben çalışacağım. Ama eşim çocuk gibi sanki elinden bir şey gelmez gibi davranıyor. Ona göre borçlar bitmeden çalışmasının bir manası yokmuş. Başka türlü bu borçlar nasıl ödenecekse artık. Ben onun bu mantığını düzeltmek istiyorum. Yoksa boşanmak kolay bir mahkemeye bakar. Zaten eğerki dahada böyle giderse sonumuzda bu ayan beyan ortada. Şimdi gitsemde en son raddeye kadar kalsamda benim için değişen bir şey olmayacak. Ailem beni yanına alacaktır. Beklememin sabretmemin nedeni bu. Asıl olan kendisine olacak aslında. Bunun farkına varması lazım. Bugün tekrar konuşmaya çalışacağım.
Evet evimiz kira. Eşim diyorum çünkü bu arkadaşın dediği gibi çözülmeyecek bir sorun değil altı üstü bir işe girip çalışacak. Ağustos ayındada ben çalışacağım. Ama eşim çocuk gibi sanki elinden bir şey gelmez gibi davranıyor. Ona göre borçlar bitmeden çalışmasının bir manası yokmuş. Başka türlü bu borçlar nasıl ödenecekse artık. Ben onun bu mantığını düzeltmek istiyorum. Yoksa boşanmak kolay bir mahkemeye bakar. Zaten eğerki dahada böyle giderse sonumuzda bu ayan beyan ortada. Şimdi gitsemde en son raddeye kadar kalsamda benim için değişen bir şey olmayacak. Ailem beni yanına alacaktır. Beklememin sabretmemin nedeni bu. Asıl olan kendisine olacak aslında. Bunun farkına varması lazım. Bugün tekrar konuşmaya çalışacağım.
Adam kendi borcu için calismak istemiyor siz konuşunca calismak mi isteyecek saniyorsunuz? Neden konusuyorsunuz? Ne istersen onu yap hayirlisi diyip oturun bir köşeye ne hali varsa görsün.
Amaci sizi pes ettirmek çaresiz birakmak zaten ve ailenizden para getirip borclarini kapatmanizi sağlamak. "Borç varken calismamin anlami yok" demesinde ki amaç bu iste.
Ya siz ise girip borcu kapatacaksiniz ya da ailenizden getireceksiniz ya da eşiniz birinden alacak bu parayi. Yani niyet belli zaten istedgniz kadar konusun karakter kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?