Eşimin Sorumsuzluğu Karşısında Çaresiz Kaldım.

eğer ayrılmayı düşünüyorsan kaçırma,
ama yook boşanmayı düşünmüyorum diyorsan tabiki o bi işe girmeden çalışma.
Başvuruda bulundum gibi yalanlar söyleyip durumu idare etme.
Aksine o ş bulup, çalışıp sorumluluğunun farkında olana kadar kesinlikle çalışmayı düşünmediğini dile getir.
Gerçi kime söylüyorum, eşine kıymaya, laf söylemeye korkuyorsun.

Siz hala ne yapmanız gerektiğinizi bize mi soruyorsunuz?! Eşiniz bebeğe ben bakarım, sen çalış diyor " farkında mısınız?! İki ay sonra diyelim çalışmak istedi ,hemen iş bulabilecek mi sanki.Niye şimdiden aramıyor ,onu engelleyen ne. Kendinize gelin, eşinize çalışması gerektiğini söyleyin.Yatırıp,beslemeyin kocanızı.Niye eşinize söylemiyorda buraya yazıyorsunuz anlamıyorum.Kıyametleri koparırdım ben.

Bende çalışırsam rahat edermişiz şuan işsizlik maaşı aldığı için benim alacağım maaşa kendininkini ekliyor aklı sıra. Anne babayız diyor çocuğun ihtiyaçlarını kolayca karşılarız diyor. Bende zaten eşim için değil kızım için arada kaldım. Şuan diş çıkarmaya çalışıyor ve aynı zamanda ek gıdaya geçmeye çalışıyoruz. Ben artık ikilemde kaldım. Kendine iş beğenmiyor bana buluyor. Kendisine gözüm kapalıda emanet edememki bebeği. Çocuğu bırakıyor yatağa bazen sesini yükseltiyor.

Haklısınız sanırım benim tartışmaya kavga etmeye cesaretim yok. Bana kızmakta haklısınız ne deseniz haklısınız. Kavga gürültü kaldıramıyorum. Vallahide billahide yüreğim sıkışıyor.

Sen hakkini korumayi bilmiyorsan ailenden yardim isteyeceksin. Kocani evde beslemek icin almadin. Senin gibi bakabilirmi bebegine. Cocuk bakmak okadar kolay degil. Yarin sen calismaya o yatmaya devam eder. Biraz kendine gel. Cocugunu dusun ve onun icin ne yapman gerektigini biliyorsun.

X