- 3 Şubat 2009
- 10.013
- 17.367
- 823
- 44
- Konu Sahibi Akanseneler
Köpeğe bile onca sene bak besle büyüt yedir içir doyur senin peşinde deli divane olur. Ne yapsam da daha şirin gozuksem diye çabalar... Anla yani..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir erkeğin işsiz olması zaten başlı başına vir depresyon sebebiUzun zamandir eşim işsiz, kendine göre problemleri ve depressionu var.
Eşim temiz ve merhametli insandir.Evde yardimci olur,evine bağlidir.Hep positif düşünmeye çalişir .Anneme babamada saygili vs yardim severdir.Dişari hayati yoktur,daha doğrusu sosyal hayat yoktur.
Hep evdedir.Istediği tek şey evinde huzurlu yaşamak.
Madalyanin ters tarafina gelelim...
Evet ,yillardir işsizdir ve bu durumdan kendide bunaldiği halde hiç birşey yapmiyor.Psikolojik rahatsizliğin varsa terapi yap diyorum yok istemez.
Aşiri güvensizlik takintisi var.Hiç kimseye güvenmez,ne doktura ne avukata ne memura ...herşeyi kendi bildiği gibi yapar ve bocalar tabii,
tek tabanca gezen insanlardan,kimseden yardim istemez ,kimseden bilgi almaz.
Benimde öyle olmami sağlar aksi takdirde kavga ederiz.
Şimdi bu durumlar benim canimi çok sikiyor.Ben yillardir ailemi gecindirmeye iki delikanliya yetişmeye calişiyorum.
Kadin olduğum icin tabii alişveriş ve yemekde düşünüyorum ,o ise evde saksi gibi bekliyor, aile hayatini sadece seyirci olarak tamamliyor.
Son zamalar başina kalkiyorum, dedim artik yeter babalik ve kocalik görevlerini
yap.Sen yatarken ben kalkip işe gidiyorum,çocuklarina verecek bir lira paran yok dedim.
Biraz fazla dirdir yapiyorum biliyorum kendimi tutamiyorum.Eve hep suratsiz ve sinirli giriyorum,onu tersliyorum vs.
Çok bunaldim,bende kocamdan biraz şimartilmak ve güvenmek istiyorum.
Iş hayatimda sorunlar yaşiyorum ve birakmak istiyorum fakat mecbur olduğum icin calisoyom,eşime karşi öfkeleniyorum.
Bana ;sen çok memnuniyetsiz bir kadinsin dedi sen hiç bir sey mutlu olmasin dedi.
Biraz oluruna birak biraz kabullen herkesin hayati alikfistanlik gecmiyor dedi.
Ben memnuniyetsizmiyim yani,neye karşi?Ne var ortada?
Lütfen bu kadar ağir laflar etmeyin ,eşim çocuklarimin babasi,Köpeğe bile onca sene bak besle büyüt yedir içir doyur senin peşinde deli divane olur. Ne yapsam da daha şirin gozuksem diye çabalar... Anla yani..
öyle kolay kolay boşan dememeye gayret gösteriyoprum ama sen bu adama cok bile dayanmışsın.Uzun zamandir eşim işsiz, kendine göre problemleri ve depressionu var.
Eşim temiz ve merhametli insandir.Evde yardimci olur,evine bağlidir.Hep positif düşünmeye çalişir .Anneme babamada saygili vs yardim severdir.Dişari hayati yoktur,daha doğrusu sosyal hayat yoktur.
Evet ,yillardir işsizdir ve bu durumdan kendide bunaldiği halde hiç birşey yapmiyor.Psikolojik rahatsizliğin varsa terapi yap diyorum yok istemez.
Aşiri güvensizlik takintisi var.Hiç kimseye güvenmez,ne doktura ne avukata ne memura ...herşeyi kendi bildiği gibi yapar ve bocalar tabii,
Şimdi bu durumlar benim canimi çok sikiyor.Ben yillardir ailemi gecindirmeye iki delikanliya yetişmeye calişiyorum.
Kadin olduğum icin tabii alişveriş ve yemekde düşünüyorum ,o ise evde saksi gibi bekliyor, aile hayatini sadece seyirci olarak tamamliyor.
yap.Sen yatarken ben kalkip işe gidiyorum,çocuklarina verecek bir lira paran yok dedim.
Biraz fazla dirdir yapiyorum biliyorum kendimi tutamiyorum.Eve hep suratsiz ve sinirli giriyorum,onu tersliyorum vs.
Iş hayatimda sorunlar yaşiyorum ve birakmak istiyorum fakat mecbur olduğum icin calisoyom,eşime karşi öfkeleniyorum.
Bana ;sen çok memnuniyetsiz bir kadinsin dedi sen hiç bir sey mutlu olmasin dedi.
senin kocan tembelliğe alışmış canım. ekmek elden su gölden, iş stresi patron öfkesi para yetecek mi derdi yok. bunalımdayım diye senelerdir seni kandırıyor. senin zaaflarını bulmuş, onları kullanarak sana yapışmış, asalak gibi yaşıyor.Lütfen bu kadar ağir laflar etmeyin ,eşim çocuklarimin babasi,
Ayip olmuş!!!
Öyle düşünüyorsaniz ev hanimlari şirinlik yapmaktan gözünü acamasinlar ,eşlerinin ayaklarina kapansinlar,köleleri olsunlar ama ne ev hanimlari var,sirf kendi isteklerini alabilmek için kocalarini borc altinda birakiyorlar,mecburdur kocam diyor işin icinde cikiyor.
Bende ,ben ona bakiyorum oda benim her nazimi ceksin değil..
Olay paylaşmaktir,destektir ,mücaledir
EŞ-LIKTIR
Mesleği yok almanya için gecerli olan.
Ondan anca askari ücretle iş bulunur diyor oda sadece bir harclik kalir
Hiç calişmadi diyemem evimizi insaat etti ve sorunlar oldu cok maddi ve manevi
Hayata küstü,kuyunun dibinde ve cikmak istemiyor..
Biraz bu durumdan bende hataliyim ..
Yeterlice kendine manevi destek veremedim, onu hep sucladim ,çünkü artik evimizi satmak zorundayisiz..
Düşün iki katli 150mk bir evi ağir taşlarla hepsini yapa yalniz yapti..
Sabah saat 8 başlardi akşam 10 kadar
Aç susuz, yemezdi içmezdi,bayramimiz yok
Pazarimiz yok ,tatil hiç yok..
Biz anca her 4 sene bir izin yapiyoruz...
Hatasi kimse inanmazdi güvenmezdi..
Mimar mesela cok masrafli olcagini söyledi yalniz yapilmaz dedi yanliş gururlada hiç kimseden yardim istemez..
Mesleği yok almanya için gecerli olan.
Ondan anca askari ücretle iş bulunur diyor oda sadece bir harclik kalir
Hiç calişmadi diyemem evimizi insaat etti ve sorunlar oldu cok maddi ve manevi
Hayata küstü,kuyunun dibinde ve cikmak istemiyor..
Biraz bu durumdan bende hataliyim ..
Yeterlice kendine manevi destek veremedim, onu hep sucladim ,çünkü artik evimizi satmak zorundayisiz..
Düşün iki katli 150mk bir evi ağir taşlarla hepsini yapa yalniz yapti..
Sabah saat 8 başlardi akşam 10 kadar
Aç susuz, yemezdi içmezdi,bayramimiz yok
Pazarimiz yok ,tatil hiç yok..
Biz anca her 4 sene bir izin yapiyoruz...
Hatasi kimse inanmazdi güvenmezdi..
Mimar mesela cok masrafli olcagini söyledi yalniz yapilmaz dedi yanliş gururlada hiç kimseden yardim istemez..
iyi bile dayanmışsınız bence.evde durup çalışmayan erkeklere şaşıyorum.eşinizin söylediklerinizin işle ilgili hepsi bahane.Uzun zamandir eşim işsiz, kendine göre problemleri ve depressionu var.
Teşekür ederim yazdiklariniz işte tam benim ruhhalimi anlatiyor.Bu adamı bu kadar gömmeye gerek yok yalnız.
Bu kadar işe yaramaz adam olsa ev inşa edecek sabır olmaz bir kere.
Adam hayattan ümidini kesmiş, ne yapsam da boş gibi bir düşünceye sürüklenmiş.
Bu ciddi bir depresyon belirtisi.
Tedavi almalı ve hayata yeniden tutunmalı bence.
Eşinizin tedavi olmasını sağlayın ve burada, bu konuda gömülmesine izin vermeyin bence.
Çünkü yazdığınız kısa öz hayata bakarak, onu kimse anlayamayacak.
Bu kadarını haketmiyor diye düşünüyorum.
Üzüldüm ben bu adama![]()
Ay tovbe yarabbim...guldum kusura bakmayın.[/QUOT
Neye güldünüz anlayamadim.....
Maalesef öyle ,evimizi satmak zorunda kalacagiz ve çözüm bulamiyorum artik diyor.yanlış mı anladım ki..
eşiniz uzun zamandır çalışmıyor, siz çalışıyorsunuz.
üstüne birde memnuniyetsiz olan siz oluyorsunuz...
değişik iş vesselam.