Çok sabırlıyımdır ama patlarsam çok kötü oluyor öfke kontrolümü kaybediyorum. O yüzden olabildiğince sabırlı davranıyorum işler çığrından çıkmasın diye. En son telefonu kırdım bir sürü masraf çıktı, ucu bana dokunuyor sonra:)Koalina kusura bakma ne olur ama nasıl bu kadar sabırlısın anlamıyorum,anlayamıyorum.
Ne bileyim kavga etmek,bağırmak gelmiyor mu içinden ?
esin daha henuz cok olgunlasmamis. Bunu erkeklerde artik normal olarak goruyorum malesef ki. Hakkaten daha gec buyuyorlar.En yakın arkadaşımla konuştum mevzuyu, en ince ayrıntıları da bilir o. O da pek ciddiye almadı, aman boşver sen de arkadaşlarınla gez toz bundan sonra dedi. Beni sadece onca söylediğim halde bu derece önemsenmemek sinir ediyor. Yani insan olsa biraz uzak dururdu değil mi...
Kaç senedir evlisiniz bilmiyorum ama genelde yeni evlilerde oluyor böyle şeyler evliliğin vermiş olduğu psikolojiyle artık nasılsa onun olduğumu biliyor bana eskisi gibi ilgi göstermiyor... nasılsa elinin altındayım bundan sonra başkalarına bakarmı gibi düşünüyor olabilirmisiniz... yoksa yazdıklarınız çokta sıkıntılı şeyler değil aslında... yani demek istediğim genelde karşıdaki kadınların hal ve haraketleri beğenilmezken siz eşinizinkileri beğenmiyorsunuz eşinizin kişiliğide böyle olabilir mi yani eski arkadaşı olduğu için rahat davranıyor olabilirmi... siz daha iyi tanıyorsunuz neticede.... yani çokta endişe edecek bir durum varmı ortada... sizin içiniz ne kadar rahatsız olsada eşinize belli etmemeniz kıskançmışçasına davranmamanız çok güzel... Ama genel olarak bildiğim bir şey varki biz kadınlar hangi kadın için ne düşünürsek düşünelim hemen kıskanıyormuşuz gibi suçlamalar geliyor başımıza yani eşinizin kıskanıyormusun demesi gayet normal geldi bana genel olarak böyleler zaten.... ne desek hemen kıskanıyor oluyoruz.... inşallah bu samimiyet daha fazla ileri gitmeden eşinizde sizi daha fazla kırmadan bu durumdan kurtulursunuz...Bu konuyu açıp açmamakta çok kararsız kaldım. Normalde aklıma gelen her şeyi çotank diye yazarım ama bu konuyu tam anlatamayacağımı düşünüyorum...yine de kolları sıvıyorum.
Baştan söyleyeyim; kız-erkek samimiyetine öyle çok anormal bakan biri değilim. ELbette enseye şaplak durumu olmayacak ama arkadaş olunabilir.
Eşimin ortaokul-lise döneminden samimi bir grubu var.2 kız 2 erkek. Tanıştım da hepsi çok iyi insanlar gibi görünüyordu.
Ancak ben içlerinden birine eşimin yaklaşımını pek beğenmiyorum. Çok sevdiğini biliyorum, iyi niyetli de bir kız ama her bahsi geçtiğinde eşimin sürekli övmesi normal gelmiyor bana.
"Çok iyi kızdır, kocası hiç yakışmıyor, evlenemeyeceğini düşündü bununla evlendi ama kim istemezdi ki, şöyle iyi niyetli, böyle aktif, şöyle uzun, böyle çatlak". Nikah günüm de pek hoş geçmedi. Gündüz fotoğraf çekimini yaptık, nikaha gittik, çıkışta da kalan çekimleri tamamlarız öyle eğlenceye gideriz diye düşündük. Fotoğraf makinesi unutulmuş meğer, biz de çekim yapılması gerekirken arkadaşları ile oturup çay içtik. gelinlikle.Annemler sürekli beni arayıp huzursuz etti, biz geldik siz nerede kaldınız vs diyerek. Her neyse sonradan çıktık oradan mekana gittik. Ben bize ayrı masa olacak zannederken bi baktım yok. Anneler babalar bizi kendi masalarına beklerken biz bu arkadaşları ile olan ufak masaya oturduk. Bu yüzden ben azar işitip durdum neden oradasınız diye...Başka şehirden akrabalarım da gelmişti ve nikah tebriği dışında ilgilenemedim. Masa masa gezelim dememe rağmen ayıp olur diye kalkmadı. Zaten arkadaşlarınlaydık neden ayıp olsun dedim ama sallamadı. Annemler beni gerdikçe ben de eşimi gerdim.
Gel zaman git zaman arada bir kere kız bizi evine davet etti, gittik oturduk vs. Ondan kısa bir süre sonra doğum yaptı. Doğuma ben gidemedim, sabah saatleri olduğu için ve o gün görümcem geleceği için.Önceden söz vermiştim ayıp olmasın diye iptal etmedim. Eşim de doğum fotoğraflarını çekeceğini söylemiş ve bana hiç söylemeden bir altın alarak gitti. Burada da sinirlendim çünkü benim bildiğim altının acelesi yok, çift olaak gidince takılır. Zaten ne takacağımızı çok önceden konuşmuş, belirlemiş, ayırmıştık. Mesele neden taktın değil de, bak ben gidiyorum, altını da alıyorum diyebilirdi. Ben de eşimden numarayı istedim ve arayacağımı, tebik edeceğimi söyledim "şimdi arama daha narkozun etkisinde" falan dedi. öylece unutuldu gitti, aramadım daha.
Eşim nişanının ve düğününün de bütün fotoğraflarını çekmişti. Hatta gelinliğinin fermuarı kapanmamış da eşim kapatmış kuaförde...Gayet mutlu, eğlenerek, işten izin alarak gitti çekimlere...Her neyse bir gün görümcemle benim eşime işimiz düştü ve bir kaç fotoğraf çekmesi gerekti. Görümcemlere gittik ama ben gittiğime gideceğime pişman oldum. Eşim sürekli görümcemle beni azarlama derdinde, ne oturuyosunuz, ne bakıyosunuz, şunu şuraya koyun, bunu buraya getirin...Benim sinirlerim tepeme çıktı, 1-2 uyardım ama yine devam etti aynı şeylere. "Sen elalemin kızının tonlarca fotoğrafını çekerken de bu kadar sinirli miydin, yoksa sinirin ablana ve karına mı sadece?" dedim. Görümcem de sordu, kim o nedir diye. Ben de bir arkadaşı vardı ya, sürekli çağırılmamasına rağmen eşim ortaya atlıyor fotoğrafları çekerim diye, gayet memnun ona karşı ama bize gelince sinirli dedim. Ben o kızdan pek hoşlanmamıştım dedi o da. Eşim de "aaa siz ikiniz de kıskanmışsınız kızı" diye bir yorumda bulundu. Ben yine sinirlendim.
Bundan bir kaç gün önce de bana whatsapptan birinin yazdığını gösterirken o kızla konuştuğunu gördüm. Son mesajı dikkatimi çekti...Normalde açıp okumam mesajları zaten sürekli konuşurlar hani ekstrem bir durum değil. Karıştırmam telefonunu ama hep ortadadır yani. Neyse o gidince baktım ki bir gün sizi çağıracağız bize, sen bize haber ver ne zaman geleceksen, hatta beni değil Koalina'yı ara, bir de ben doğurdum de falan yazmış. Kız da gülmüş vs. Şaşırdım yani, sormadım da. Bir kaç gün sonra baktığımda bütün konuşmayı silmişti. Bir kenara not ettim, ciddiye almadım.
Geçen gün de yanımda otururken "çok uykum geldi, öldüm bittim" diye yakınıyordu. Ben de harıl harıl ertesi güne etkinlik hazırlamakla, kesip yapıştırmakla meşgulüm. İstiyorsan yat dedim, gitti bilgisayarı açtı. Bu kızın videolarına falan baktı, komik anlarda beni çağırdı bak izle şunu diye, baktım yine sallamadım, hmm süpermiş diyip işime koyuldum. İşim bitince yattım, bu da telefonla oynuyor, ben de zaten düzgün uyuyamayacan briiyim, telefonun ışığı battı bana, "hani uykun vardı" dedim, "kaçtı uykum" dedi. Belki de ilgini çeken şeyler izlediğin içindir diyerek zaten bildiği şeyleri tekrar ettim.
Sonuç olarak bana sormadan, aile olmanın yapısını anlamadan kafsına göre insanları çağırıp, altın takıp, beni çekiştirmesini hoş bulmadığımı söyledim. Beni yererken o kızı övmesini, onun işini yaparken sevinçten deliye dönüp bizimkini yaparken sinir küpü olmasını da sevmediğimi bilmem kaçıncı kere belirttim. Hayatında başka samimi kız olmasa diyeceğim ki kıskancım ama gayet samimi olduğu başkaları da var ama onlara böyle yaklaşmıyor.
Haliyle uzun zamandır olanları biriktirdim ve artık ben sallamam o arkadaşını dedim.Kızın da suçu yok senin garip tavrın yüzünden, diğerlerine davrandığın gibi davransaydın en iyi arkadaşım bile olabilirdi dedim. Sen gidiyorsan tek gidersin dedim.
Bilemedim ben mi sorunluyum? Bunların batması çok mu anormal?
Yeni evlisiniz ya eşin heralde böyle bir durumun seni ne kadar kıracağını anlayamıyor ana lütfen tavrını koy bu şekilde olmazEn yakın arkadaşımla konuştum mevzuyu, en ince ayrıntıları da bilir o. O da pek ciddiye almadı, aman boşver sen de arkadaşlarınla gez toz bundan sonra dedi. Beni sadece onca söylediğim halde bu derece önemsenmemek sinir ediyor. Yani insan olsa biraz uzak dururdu değil mi...
biliuor tabi ki bildiği için köşe bucak saklıyor telefonu. Saklamak da değil ama yanındn ayırmıyor. Hayırdır neden ayrılmıyor bu telefon yanından bugün dedim, şaşkın şaşkın baktı yüzüme, nr alakası var, öfff yapma böule falan dedi. Ben de kes sesini dyetek aldım okudum sonra yattım. Kendisi de yattı herhangi bir şey söylemedi.
zaten hoşlanmadığımı belirttim, algılamamış olması mümkün değil. Daha yapabileceğim ne var bilmiyorum.
kıskanıyor bile olsam en dopal hakkım bence. Hayır karşımda benim de arkadaşlarıma saygı duyan biri olsa önemsemem düşüncesi bu derim. Biz de bir arkadaş grubuyuz dün benim 20 yıllık 2 arkadaşım(kız-erkek) buluşup beni arıyorlar. Eşimin söylediği: bunların arasında bir şey var galiba. Aaa neden ki 20 yıllık arkadaşlar buluşunca aralarında bir şey olabiliyorsa sen de buluşma dedim. Anladığını zannetmem...Kaç senedir evlisiniz bilmiyorum ama genelde yeni evlilerde oluyor böyle şeyler evliliğin vermiş olduğu psikolojiyle artık nasılsa onun olduğumu biliyor bana eskisi gibi ilgi göstermiyor... nasılsa elinin altındayım bundan sonra başkalarına bakarmı gibi düşünüyor olabilirmisiniz... yoksa yazdıklarınız çokta sıkıntılı şeyler değil aslında... yani demek istediğim genelde karşıdaki kadınların hal ve haraketleri beğenilmezken siz eşinizinkileri beğenmiyorsunuz eşinizin kişiliğide böyle olabilir mi yani eski arkadaşı olduğu için rahat davranıyor olabilirmi... siz daha iyi tanıyorsunuz neticede.... yani çokta endişe edecek bir durum varmı ortada... sizin içiniz ne kadar rahatsız olsada eşinize belli etmemeniz kıskançmışçasına davranmamanız çok güzel... Ama genel olarak bildiğim bir şey varki biz kadınlar hangi kadın için ne düşünürsek düşünelim hemen kıskanıyormuşuz gibi suçlamalar geliyor başımıza yani eşinizin kıskanıyormusun demesi gayet normal geldi bana genel olarak böyleler zaten.... ne desek hemen kıskanıyor oluyoruz.... inşallah bu samimiyet daha fazla ileri gitmeden eşinizde sizi daha fazla kırmadan bu durumdan kurtulursunuz...
6 ay oldu ama 5 senedir tanıdığım adam ve 5 senedir haberim olan bir kız. Daha önce böyle batmamıştı banaYeni evlisiniz ya eşin heralde böyle bir durumun seni ne kadar kıracağını anlayamıyor ana lütfen tavrını koy bu şekilde olmaz
Maalesef o arkadaşımla aynı şehirde değiliz ama yolu düşüyor ara ara buraya, gelmek ve eşimle tanışmak istediğini daha önce söylemişti ama ben eşim ondan hoşlanmadığı için kulak arkası etmiştim. Aynı değeri, inceliği göremedim ama.Hani az önce demiştim ya bi türlü çözemedim diye? Yani bu kadar şeyden sonra eşiniz hala aynı rahatlıkta ve benim kafamda netleşti artık.
Siz daha fazla ne yaparsınız bilmiyorum ama kesin olan bir şey var ki ben onun canını acıtacak şekilde bir konuşma yapar ve bilinçaltında beni kaybedebileceği algısı yaratırdım.
Ha bir de hiç vakit kaybetmeden o görüşmemi istemediği erkek arkadaşımla aynı dozda samimiyet kurar eşimin gözüne sokardım.
Kes sesini demişsiniz ya en azından yağlarımın bi kısmı eridi çok sevindim tepkinize...
Maalesef o arkadaşımla aynı şehirde değiliz ama yolu düşüyor ara ara buraya, gelmek ve eşimle tanışmak istediğini daha önce söylemişti ama ben eşim ondan hoşlanmadığı için kulak arkası etmiştim. Aynı değeri, inceliği göremedim ama.
Ya peki eşin evlendikten sonra abarttı mı bu ilgiyi yoksa 5 yıldır aynıydı da sana mı farklı geliyor şimdi ? Yani kız evli mutlu heraldeÇok sabırlıyımdır ama patlarsam çok kötü oluyor öfke kontrolümü kaybediyorum. O yüzden olabildiğince sabırlı davranıyorum işler çığrından çıkmasın diye. En son telefonu kırdım bir sürü masraf çıktı, ucu bana dokunuyor sonra:)
Ya bu ne ya ergen mi bunlar durmadan mesajlaşıyolar???? Ayrıca o kadında da suç var, ne olursa olsun ikisi de evli sonuçta, kendini biraz geri çeksin.kadın ego tatmini mi yapıyo napıyo anasını satim.hem o kadının kocası nası bi adam, o farketmiyo mu görmüyo mu karısının mesajlaştığını.senin kocanın ağzını burnunu dağıtmak istedim yemin ederim!!!! Olay çıkar bağır çağır söyle şu adama Allah aşkına.ailesine anlat, kayınvalidene felan anlat bu nası bi terbiyesizlik ya şiştim burda sinirden!!!!!Teşekkür ederim, az önce de bir şeyler yazdı kız gördüm adını. Telefonunu ayırmıyor yanından...
aslında eskiden daha sık görüşürlerdi gittikçe azalttılar ama hiç böyle övgüler duymazdım. İyi kız derdi o kadar, her arkadaşı gibi bahsederdi ondan. Nikah günümüzdeki olaydan sonra benim için hep negatifti bunu ona da söyledim ama önemsemedi bir türlü.Ya peki eşin evlendikten sonra abarttı mı bu ilgiyi yoksa 5 yıldır aynıydı da sana mı farklı geliyor şimdi ? Yani kız evli mutlu heralde
Eşimin ailesi eşimden beter. Kayınvalidem toz kondurmaz oğluna, ciddiye almaz. Zaten oldukça cıvık arkadaşlıkları oldu hep. Benim hoşlanmamam sebebiyle bir nebze kendin düzeltti. Yoksa kızların evinde kalan, beraber sinemaya giden, 2 aydır tanıdığı kızı arabayla işe götüren biriydi.Ya bu ne ya ergen mi bunlar durmadan mesajlaşıyolar???? Ayrıca o kadında da suç var, ne olursa olsun ikisi de evli sonuçta, kendini biraz geri çeksin.kadın ego tatmini mi yapıyo napıyo anasını satim.hem o kadının kocası nası bi adam, o farketmiyo mu görmüyo mu karısının mesajlaştığını.senin kocanın ağzını burnunu dağıtmak istedim yemin ederim!!!! Olay çıkar bağır çağır söyle şu adama Allah aşkına.ailesine anlat, kayınvalidene felan anlat bu nası bi terbiyesizlik ya şiştim burda sinirden!!!!!
Maalesef o arkadaşımla aynı şehirde değiliz ama yolu düşüyor ara ara buraya, gelmek ve eşimle tanışmak istediğini daha önce söylemişti ama ben eşim ondan hoşlanmadığı için kulak arkası etmiştim. Aynı değeri, inceliği göremedim ama.
Ben bu şehre geleli çok olmadı, daha yeni yeni arkadaş ediniyorum ancak o derece samimi olmadım kimseyle. İşle ilgili konuştuğum karşı cinslere bile "neden böyle espri yapıyor, neden başkalarına değil de sana" diyorHiç farketmez uzaktayken de samimiyetinizi koruyabilirsiniz geldiğinde de misafir olduğundan ilgiyi abartırsınız eşinizin aşama aşama gösterdiği ilgiyi arkadaşınıza bir defada gösterirsiniz. Yok mu aynı şehirde olduğunuz başka bir yıllanmış arkadaş?
Ben bu şehre geleli çok olmadı, daha yeni yeni arkadaş ediniyorum ancak o derece samimi olmadım kimseyle. İşle ilgili konuştuğum karşı cinslere bile "neden böyle espri yapıyor, neden başkalarına değil de sana" diyor
kıskanıyor bile olsam en dopal hakkım bence. Hayır karşımda benim de arkadaşlarıma saygı duyan biri olsa önemsemem düşüncesi bu derim. Biz de bir arkadaş grubuyuz dün benim 20 yıllık 2 arkadaşım(kız-erkek) buluşup beni arıyorlar. Eşimin söylediği: bunların arasında bir şey var galiba. Aaa neden ki 20 yıllık arkadaşlar buluşunca aralarında bir şey olabiliyorsa sen de buluşma dedim. Anladığını zannetmem...
6 ay oldu ama 5 senedir tanıdığım adam ve 5 senedir haberim olan bir kız. Daha önce böyle batmamıştı bana
kıskanıyor bile olsam en dopal hakkım bence. Hayır karşımda benim de arkadaşlarıma saygı duyan biri olsa önemsemem düşüncesi bu derim. Biz de bir arkadaş grubuyuz dün benim 20 yıllık 2 arkadaşım(kız-erkek) buluşup beni arıyorlar. Eşimin söylediği: bunların arasında bir şey var galiba. Aaa neden ki 20 yıllık arkadaşlar buluşunca aralarında bir şey olabiliyorsa sen de buluşma dedim. Anladığını zannetmem...
yaa tabikide kıskanıyor olmanız en doğal hakkınız.... zaten kıskanmasanız doğamıza aykırı davranmış olursunuz :) :) :) yeri geldiği zamanda pençeleri çıkartıp parçalamalısınız.... :) :) :) yinede yazdıklarınızdan gayet mantıklı davrandığınızı ve konuştuğunuzu düşünüyorum... bir müddet daha inceleyin bakalım ne kadar ileri gidiyor samimiyetleri ondan sonra eminimki gerekeni yapacaksınızdır... dahada yeni evlisiniz gereksiz yere kırılmalar yaşanmasın diyorum... yoksa burda o kadar çok aldatılan kadın varki biliyorsunuz sizin böyle bir durumunuz yok... çizginizi bozmayın bence yeri gelincede yaptığınız gibi lafınızı sokun...
Bu konuyu açıp açmamakta çok kararsız kaldım. Normalde aklıma gelen her şeyi çotank diye yazarım ama bu konuyu tam anlatamayacağımı düşünüyorum...yine de kolları sıvıyorum.
Baştan söyleyeyim; kız-erkek samimiyetine öyle çok anormal bakan biri değilim. ELbette enseye şaplak durumu olmayacak ama arkadaş olunabilir.
Eşimin ortaokul-lise döneminden samimi bir grubu var.2 kız 2 erkek. Tanıştım da hepsi çok iyi insanlar gibi görünüyordu.
Ancak ben içlerinden birine eşimin yaklaşımını pek beğenmiyorum. Çok sevdiğini biliyorum, iyi niyetli de bir kız ama her bahsi geçtiğinde eşimin sürekli övmesi normal gelmiyor bana.
"Çok iyi kızdır, kocası hiç yakışmıyor, evlenemeyeceğini düşündü bununla evlendi ama kim istemezdi ki, şöyle iyi niyetli, böyle aktif, şöyle uzun, böyle çatlak". Nikah günüm de pek hoş geçmedi. Gündüz fotoğraf çekimini yaptık, nikaha gittik, çıkışta da kalan çekimleri tamamlarız öyle eğlenceye gideriz diye düşündük. Fotoğraf makinesi unutulmuş meğer, biz de çekim yapılması gerekirken arkadaşları ile oturup çay içtik. gelinlikle.Annemler sürekli beni arayıp huzursuz etti, biz geldik siz nerede kaldınız vs diyerek. Her neyse sonradan çıktık oradan mekana gittik. Ben bize ayrı masa olacak zannederken bi baktım yok. Anneler babalar bizi kendi masalarına beklerken biz bu arkadaşları ile olan ufak masaya oturduk. Bu yüzden ben azar işitip durdum neden oradasınız diye...Başka şehirden akrabalarım da gelmişti ve nikah tebriği dışında ilgilenemedim. Masa masa gezelim dememe rağmen ayıp olur diye kalkmadı. Zaten arkadaşlarınlaydık neden ayıp olsun dedim ama sallamadı. Annemler beni gerdikçe ben de eşimi gerdim.
Gel zaman git zaman arada bir kere kız bizi evine davet etti, gittik oturduk vs. Ondan kısa bir süre sonra doğum yaptı. Doğuma ben gidemedim, sabah saatleri olduğu için ve o gün görümcem geleceği için.Önceden söz vermiştim ayıp olmasın diye iptal etmedim. Eşim de doğum fotoğraflarını çekeceğini söylemiş ve bana hiç söylemeden bir altın alarak gitti. Burada da sinirlendim çünkü benim bildiğim altının acelesi yok, çift olaak gidince takılır. Zaten ne takacağımızı çok önceden konuşmuş, belirlemiş, ayırmıştık. Mesele neden taktın değil de, bak ben gidiyorum, altını da alıyorum diyebilirdi. Ben de eşimden numarayı istedim ve arayacağımı, tebik edeceğimi söyledim "şimdi arama daha narkozun etkisinde" falan dedi. öylece unutuldu gitti, aramadım daha.
Eşim nişanının ve düğününün de bütün fotoğraflarını çekmişti. Hatta gelinliğinin fermuarı kapanmamış da eşim kapatmış kuaförde...Gayet mutlu, eğlenerek, işten izin alarak gitti çekimlere...Her neyse bir gün görümcemle benim eşime işimiz düştü ve bir kaç fotoğraf çekmesi gerekti. Görümcemlere gittik ama ben gittiğime gideceğime pişman oldum. Eşim sürekli görümcemle beni azarlama derdinde, ne oturuyosunuz, ne bakıyosunuz, şunu şuraya koyun, bunu buraya getirin...Benim sinirlerim tepeme çıktı, 1-2 uyardım ama yine devam etti aynı şeylere. "Sen elalemin kızının tonlarca fotoğrafını çekerken de bu kadar sinirli miydin, yoksa sinirin ablana ve karına mı sadece?" dedim. Görümcem de sordu, kim o nedir diye. Ben de bir arkadaşı vardı ya, sürekli çağırılmamasına rağmen eşim ortaya atlıyor fotoğrafları çekerim diye, gayet memnun ona karşı ama bize gelince sinirli dedim. Ben o kızdan pek hoşlanmamıştım dedi o da. Eşim de "aaa siz ikiniz de kıskanmışsınız kızı" diye bir yorumda bulundu. Ben yine sinirlendim.
Bundan bir kaç gün önce de bana whatsapptan birinin yazdığını gösterirken o kızla konuştuğunu gördüm. Son mesajı dikkatimi çekti...Normalde açıp okumam mesajları zaten sürekli konuşurlar hani ekstrem bir durum değil. Karıştırmam telefonunu ama hep ortadadır yani. Neyse o gidince baktım ki bir gün sizi çağıracağız bize, sen bize haber ver ne zaman geleceksen, hatta beni değil Koalina'yı ara, bir de ben doğurdum de falan yazmış. Kız da gülmüş vs. Şaşırdım yani, sormadım da. Bir kaç gün sonra baktığımda bütün konuşmayı silmişti. Bir kenara not ettim, ciddiye almadım.
Geçen gün de yanımda otururken "çok uykum geldi, öldüm bittim" diye yakınıyordu. Ben de harıl harıl ertesi güne etkinlik hazırlamakla, kesip yapıştırmakla meşgulüm. İstiyorsan yat dedim, gitti bilgisayarı açtı. Bu kızın videolarına falan baktı, komik anlarda beni çağırdı bak izle şunu diye, baktım yine sallamadım, hmm süpermiş diyip işime koyuldum. İşim bitince yattım, bu da telefonla oynuyor, ben de zaten düzgün uyuyamayacan briiyim, telefonun ışığı battı bana, "hani uykun vardı" dedim, "kaçtı uykum" dedi. Belki de ilgini çeken şeyler izlediğin içindir diyerek zaten bildiği şeyleri tekrar ettim.
Sonuç olarak bana sormadan, aile olmanın yapısını anlamadan kafsına göre insanları çağırıp, altın takıp, beni çekiştirmesini hoş bulmadığımı söyledim. Beni yererken o kızı övmesini, onun işini yaparken sevinçten deliye dönüp bizimkini yaparken sinir küpü olmasını da sevmediğimi bilmem kaçıncı kere belirttim. Hayatında başka samimi kız olmasa diyeceğim ki kıskancım ama gayet samimi olduğu başkaları da var ama onlara böyle yaklaşmıyor.
Haliyle uzun zamandır olanları biriktirdim ve artık ben sallamam o arkadaşını dedim.Kızın da suçu yok senin garip tavrın yüzünden, diğerlerine davrandığın gibi davransaydın en iyi arkadaşım bile olabilirdi dedim. Sen gidiyorsan tek gidersin dedim.
canım kız çok mu çekici yada güzelBu konuyu açıp açmamakta çok kararsız kaldım. Normalde aklıma gelen her şeyi çotank diye yazarım ama bu konuyu tam anlatamayacağımı düşünüyorum...yine de kolları sıvıyorum.
Ben görüşme demedim zaten ama benim ondan hoşlanmadığımı biliyor. Görüşür elbette, yılların arkadaşı öyle bir sınır koymak istemiyorum.koalina eşin sonucta bugun veya yarın o fotografları verecek degil mi?
onunla nasıl bir konusma yaptıgında onemli bence.
belki verip kurtulmak ve bu konuyu kapatmak istedi...
onu yalan soylemeye itecek sekilde bazı zorunlu hallerde gorusmelerini kısıtlama,
ya da tum bagını koparması icin ısrarcı olup "ne var ne yok tum isleri bitip bir daha da onlardan iş alma" diyeceksin,
herhangi bir yanlısı olursa ve seni onemsemedigi, yok saydıgı veya saygısızlıgı oldugunda kaybedebilecegini biliyor mu?
bu korkuyu ver blof yap demiyorum,
tolere edebilecegin ve edemeyecegin seyler konusunda net olmandan, hatta bazı konularda da dolmana baglı olarak mutlu olmadıgın bir iliskiyi yurutemeyecegini onun da bilmesinden bahsediyorum...
senin sınırlarını tanırsa, kendi sınırlarını da bilir...
Aşırı değil ama gayet güzel, uzun bir kızcanım kız çok mu çekici yada güzel
Ben görüşme demedim zaten ama benim ondan hoşlanmadığımı biliyor. Görüşür elbette, yılların arkadaşı öyle bir sınır koymak istemiyorum.
Hele ki eşime göre ciddi bir şey yokken görüşme demek çok anlamsız olur. Fotoğrafları istese kendileri arar ve gelip alırlar diye düşünüyorum. Neden 2-3 günde bir fotoğrafları verme derdine düştü, kızın annesine kadar servis ediyor bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?